2021 yaz dizileri / Kategori'de başlayan Türk televizyon dizileri - Vikipedi

2021 Yaz Dizileri

2021 yaz dizileri

yeni başlayacak yaz dizileri neler? Haziran ayında hangi yaz dizileri yayınlanacak?

&#;&#;te o diziler ve diziler hakk&#;ndaki bilgiler

YENİ YAZ DİZİLERİ GELİYOR!

Televizyon izleyicileri yaz sezonunda ve Haziran ayında TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizileri merakla takip ediyor. Dizilere bakacak olursak ekranlarda ağırlıklı şekilde romantik komedi dizileri yer alacak.

CAM TAVANLAR

Hazirana ayında seyircisiyle buluşacak romantik komedilerden biri olan Cam Tavanlar dizisi, Show TV ekranlarında yayınlanacak. 9 Haziran Çarşamba akşamında ekran yolculuğuna başlayacak olan dizide genç ve başarılı oyunculardan Bensu Soral ile Kubilay Aka başrolü üstlenecek. Dizi renkli ve etkileyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

KADINLAR VE ERKEKLER ARASINDAKİ REKABET KONU ALINIYOR

Dizinin fragmanı kadınlar ve erkekler arasında yaşanacak olan sert rekabetin sinyalleri veriyor. İdealist bir iş kadını olan Leyla'nın seneler boyunca kurmuş olduğu hayallerin prestijli bir ailenin oğlu Cem ile karşılaşması sonucunda yıkılmasının ve ikili arasında başlayacak olan rekabet dolu savaşın konu alınacağı 'Cam Tavanlar' dizisinde savaşın galibinin kim olacağı ise gizemini koruyor.

AŞKIN TARİFİ

Kanal D’de yayınlanacak olan Aşkın Tarifi ilk bölümüyle 7 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Kadir Doğulu'nun Fransız mutfağında uzman Gaziantepli bir şefi canlandıracağı dizide Kadir Doğulu ile birlikte Serra Arıtürk başrolü paylaşıyor. Dizinin kadrosunda Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı , Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan ve Batuhan Bayır gibi pek çok başarılı isim yer alıyor.

BAHT OYUNU

İlk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı Kanal D'de yayınlanacak olan Baht Oyunu bu yazın en sevilecek romantik komedilerinden biri.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

En İyi Ve G&#;zel Yaz Dizileri - Yeni Ve Eski En &#;ok İzlenen, Beğenilen, Tutulan Yaz Dizileri Listesi Ve &#;nerisi ()

K&#;lt&#;r Sanat

Yaz mevsimi demek ayrı bir heyecan demek. Yaz sezonunda ise pek çok yaz dizisi yayınlanmaktadır. Hem yerli hem yabancı yayınlanan bu diziler yazın vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Dizi izlemeyi sevenler için yeni yaz dizileri ilgi ile takip edilmektedir. Ülkemizde de yaz dizileri hemen hemen her yaz çekilmekte ve izleyici ile buluşmaktadır. Yaz dizilerini izlemeyi seven kişiler de yaz dizileri hakkında araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi yaz dizileri hangileridir? Yayınlanmış ve hala yayınlanmakta olan yaz dizileri nelerdir? İşte izlenilecek yeni yaz dizileri.

1

Yaz dizileri yazın vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Dolayısıyla yaz dizileri ilgi duyulan diziler arasındadır. Ülkemizde de yaz dizileri sevilen diziler kategorisindedir. Oyuncu kadrosu ile kişiyi ekrana kilitleyen bu diziler kısa sürede çıkış yakalamayı başarmış dizilerdir. Türk yapımı olan yaz diziler de geçmişte iyi çıkış yakalamış ve pek çok kişi tarafından beğenilmiş diziler arasındadır. Oluşturulan bu dizide en çok izlenen yaz dizilerini ve akılda kalmış olan dizileri sizler için derledik. Eğer sizler de yaz dizilerini izlemeyi seviyorsanız bu listeyi inceleyebilirsiniz.

2Benim Tatlı Yalanım

Benim Tatlı Yalanım

Yerli yaz dizilerinden biri olan Benim Tatlı Yalanım dizisi Türk kanallarında yayınlanmış bir yaz dizisidir. Benim Tatlı Yalanım Star kanalında yayınlanmaktaydı. reyting ortalamasına sahip bir dizi idi.

3Cennet Mahallesi

Cennet Mahallesi

Türk dizi tarihinin ve yaz dizilerinin unutulmazları arasında Cennet Mahallesi dizisi yer almaktadır. En çok sevilen yaz dizilerinden olan bu dizinin başrollerinde Melek Baykal, Müjdat Gezen ve Alişan gibi oyuncular yer almaktadır.

4Çatı Katı Aşk

Çatı Katı Aşk

yılının en çok izlenen yaz dizileri arasında yer alan Çatı Katı Aşk dizisi Mia yapım tarafından oluşturulmuş bir yaz dizisidir. Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda Furkan Ardıç yer almaktadır.

5Emret Komutanım

Emret Komutanım

yapımlı olan bu yaz dizisi asker hayatını anlatan ve aşk temalı olan bir yaz dizisidir. Unutulmaz arasında yer almaktadır. Emret Komutanım hala yayınlanan bir dizidir.

6Eyvah Babam

Eyvah Babam

Eyvah Babam muhteşem kadroya sahip olan bir yaz dizisidir. Yerli bir yapım olan bu dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer gibi usta oyuncular yer almaktadır. yılında yayınlanmış unutulmaz bir yaz dizisidir.

7Gençliğim Eyvah

Gençliğim Eyvah

Bir diğer aşk dizisi de Gençliğim Eyvah dizisidir. yılının çıkış yakalamayı başarmış olan dizilerinden bir tanesidir. 15 Haziran yılı itibari ile ilk bölümü yayınlanan bu dizi sürükleyici bir yaz dizisidir.

8Geniş Aile

Geniş Aile

yapımlı olan Geniş Aile dizisi en çok takip edilen yaz dizileri arasındadır. Geniş Aile eğlenceli ve bir o kadar da komik bir yaz dizisidir. Cevahir ve Bilal dizininin ana karakterleridir. Birbirleri ile mücadeleleri dizide epey meşhurdur.

9İşler Güçler

İşler Güçler

yılında yayınlanmış hem komedi hem de yaz dizisi olan İşler Güçler kısa sürede yüksek izleyici kitlesine ulaşmıştır. İşler Güçler dizisi en iyi yerli yapım olan yaz dizilerinden biridir.

10Kavak Yelleri

Kavak Yelleri

Kavak Yelleri hem yaz dizisi hem de gençlik dizisidir. yılında yayınlanmış ve yayınlandığı günden itibaren akıllarda yer etmeyi başarmış olan başarılı bir aşk ve yaz dizisidir.

11Yarım Elma

Yarım Elma

Unutulmaz yaz dizilerinden olan Yarım Elma dizisi iki Yörük ikizinin komedi yaşantısını anlatan bir yaz dizisidir. Günümüzde hala akıllarda olan yaz dizileri arasında yer almaktadır. Dizinin iki muhteşem karakteri ise Yonca ve Gonca'dır.

Yaz Sezonu İzlediğim Türk Dizileri ()

Pazartesi:
Kalp Yarası

Sezon içi dizileri için daha uygun olan türde bir dizi olmasına rağmen sıcak günlerde izlemesi güzel olan bir dizi oldu. Açıkçası düzenli olarak izlemek konusunda emin değildim. Fakat dizide beni çeken şeyler oldu ve düzenli olarak kaçırmadın izledim. Bana göre kemik kitlesini yeni sezon içinde hazırladı. Sezon içinde de izleyicisinin olacağını düşünüyorum. 

Devamı İçin  Tıklayınız

Salı:
Ada Masalı

Ada Masalı bana Medcezir dizisinin enerjisini veriyor. Gençlik dizisi ama bir yandan da romantik komedi türünde değil. Yaz dizilerine ve romantik komedi türüne göre daha oturaklı geliyor. Hafif melodramlık var. Bu yüzden genç kesime hitap ederken belli yaş üzerine de hitap ediyor. Ben her hafta keyifle izliyorum. Umarım sezon içi de devam eder. 

Devamı İçin Tıklayınız

Perşembe:
Kazara Aşk

İlk bölümünden sonra gitgide daha komik bir dizi oldu. Fakat romantik kısmı hiç yok. Yani aile komedi türünde devam ediyor dizi. Diğer yaz dizilerinde romantizm ve aşk başlamasına rağmen bu dizide o elektriği alamıyorum. Aslında çiftte yakışıyor ama şu esas adamın evlilik olayı ve esas kızın gereksiz sevgilisi olayı sıkmaya başladı.

Devamı İçin Tıklayınız

Cuma:
Aşk Mantık İntikam

Bu diziyi yaz boyu deli gibi izledim ama büyük bir ihtimal Sen Çal Kapımı gibi olacak benim için. Yani yeni sezon ile birlikte bırakacağım bir dizi olacak. Çünkü uyarlama olduğu halde bizim klişe çoktan sardı bile. Gereksiz sahneleri beni benden alıyor ve son iki bölümdür yarısında kapatıp uyumaya gidiyorum. 

Devamı İçin Tıklayınız


Pazar:
İkimizin Sırrı

Yeni başlayan uyarlamalarımızdan biri. Aslında çok yeni olduğu halde yaz sezonu dizisi sayılır mı emin olamıyorum. Fakat sezon başlamadan ağustos ayının ilk haftasında başladığı için yaz sezonu içine almak istedim. Geçtiğimiz sezon pazar günü yayınlanan dizilerin reytingleri pek iyi değildi. Eğer karşısına bir rakip gelmezse nasıl reytingleri olacak merak ediyorum. 

Devamı İçin Tıklayınız


Bonus:
Baht Oyunu

Baht Oyunu dizisinin ya gününde ya da tekrarında izliyorum. Ön yargılı olup müptelası olduğum bir dizi oldu. Tek sıkıntısı Ada Masalı ile aynı gün olmasaydı. İnşallah yeni sezonda kanal şans verir ve devam eder. Bence devam etmeyi hak ediyor. Pazar gününe  alınsa devam etse çok sevinirim. Sezon içinde haftanın son günü olduğu için  pazar günleri eğlenceli şeyleri izlemeyi   istiyorum. Bu dizi ilaç gibi gelirdi. 

Devamı İçin Tıklayınız

Ben yaz boyu bu dizileri izledim Peki siz hangi dizileri izlediniz?

Sen Çal Kapımı&#;ya Bomba Gibi Rakipler! Tam 6 Tane Yaz Dizisi Geliyor! İşte Yaz Dizileri!

Sen Çal Kapımı'ya Bomba Gibi Rakipler! Tam 6 Tane Yaz Dizisi Geliyor! İşte Yaz Dizileri!

Yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte televizyon kanalları da yaza özel dizilerle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bir çok yapımın final ve sezon finali yapmasıyla birlikte kanalların yayın akışında oluşan boşluklar yaz dizileri ile doldurulacak. Bu sezon tam 6 tane yaz dizisi geliyor. Bakalım bu yapımlardan hangileri seyircinin kalbini fethedecek hangisi reyting yarışına erkenden kurban gidecek? İşte yazına damga vurması beklenen diziler

Klavye ile galeriyi gezebilirsiniz

# yaz dizileri, yaz sezonu dizileri, bu yaz hangi diziler olacak, bu yaz hangi diziler başlayacak , dizileri, de yayın hayatına başlayacak diziler, yaz dizileri , yeni başlayacak diziler , kanal aşkın tarifi, aşkın tarifi dizisi, baht zamanı, baht zamanı dizisi, serdar gözelekli, cemre baysel, aytaç şaşmaz, kanal d, aşkın tarifi, ntc medya, kadir doğulu, serra arıtürk, yağmur ünal, fox tv, burcu özberk, ilhan şeşen, burak yörük, süreç film, kazara aşk, kalp yarası, tomris giritlioğlu, sema erol, mahir erol, hülya bilban, gökhan alkan, merve çağıran, yağmur tanrısevsin, star tv, koliba film, ümit kantarcılar, sude zülal güler, sadi celil cengiz, burakhan yılmaz, ada masalı, ay yapım, yelda eroğlu, alp navruz, ayça ayşin turan, dizi, diziler, yaz dizileri, dizi haberleri, dizi ve magazin haberleri, magazin haberleri, internet manşet haberleri, internet manşet, sen çal kapımı





nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası