kırık iphone 6 / iPhone 6 Ekran Değişimi Fiyatı TL - Kadıköy iPhone Teknik Servis

Kırık Iphone 6

kırık iphone 6

iPhone 6 Ekran Değişimi

Açıklama

Akıllı telefon ekranları hassastır ve kolayca zarar görebilirler. Düşme, darbe alma ya da sivri bir cisimle çizilmesi gibi çeşitli sebeplerden hasar alan ekranlarda çeşitli çatlaklar ve kırılmalar meydana gelebilir. Bu çatlak ve kırıklar müdahale edilmediği takdirde giderek büyüyerek ekranda yayılır ve görüntüde çeşitli işlev kaybına sebep olur.

Dokunmatik özelliğinin bozulması, görüntü kaybı, renk değişimi gibi sorunlar telefonunuzu kullanmanızı engelleyebilir.

Öncelikle telefondaki hasarı değerlendirmeli, zararın ne boyutta olduğunu tespit etmelisiniz. Bazı durumlarda hasar sadece kozmetik olarak meydana gelir; yani ekranda sadece çizilmeler, çatlaklar ya da kırılmalar olur fakat işlevsel olarak herhangi bir kayıp olmaz. Böyle durumlar başta zararsız gibi görünsede, oluşan çatlakların giderek büyümesi ve ekranı kullanılamaz hale getirmesi muhtemeldir.

Ekrandaki zarar boyutu büyükse ve işlevsel olarak kayıplar varsa telefonunuzu bir servisimize getirmeli ve ekran değişimini yaptırmalısınız.

iPhone 6 Ekran Değişimi Nasıl Yapılır

iPhone 6 ekran değişimi gerekli koşulların sağlandığı ortamda yani tamamen sterilize edilmiş, statik elektrikten arındırılmış ve 7/24 güvenlik önlemleri ile denetim altında tutulmakta olan teknik servis odamızda cihazınıza özgü ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır. Ekranı kırık, dokunmatiği çalışmayan, iç ekranı veya ön camı çatlamış bir şekilde servisimize ulaştırılan cihazınız müşteri temsilcilerimiz tarafından teknik servis odamızda alınır.

  1. Teknisyenlerimiz ilk olarak telefonunuzda ücretsiz arıza tespiti yaparlar.
  2. Kırık, çatlak olan ekran itinalı bir şekilde cihazdan sökülür.
  3. Performans artışı yaşanması için içerisinde bulunan toz, kir ve benzeri partiküllerin temizliği yapılır.
  4. Sökülen ekran yerine orijinal iPhone 6 ekranı takılır.
  5. Telefonunuz teknisyenlerimizin test onay formundan geçtikten sonra test etmeniz amacı ile sizlere sunulur.

iPhone 6 Ekranı Kırıldı Garanti Kapsamına Girer mi ?

iPhone 6 ekranı kırılan kullanıcılar tarafından sıkça sorulan sorulardan bir tanesi de iPhone 6 ekran kırılmasının garanti kapsamına dahil olup olmadığıdır. Ekran kırılması, ön cam çatlaması, sıvı teması, telefonun darbe alması sonucu dokunmatik alanın bir kısmının ya da tamamının çalışmaması telefon üreticileri tarafından tamamen kullanıcı hatası olarak kabul edildiği için garanti kapsamı dışında bırakılmaktadır. Ancak cihazınızı aldığınızda kaskosunu da yaptırdı iseniz eğer, kasko firma sözleşmenizi incelemenizi ve kasko firmanız ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Ücretsiz bir şekilde ekran değişimi yapılmasını sağlayabilirsiniz.

iPhone 6

İnternetten telefon sipariş verilebileceği gibi, internetten telefon satışını yapabileceğiniz EasyCep internet sitesi, yıllardır yoğun ilgi görüyor. iPhone 6 model cihaza sahipseniz, güvenli bir şirket olan EasyCep aracılığıyla cep telefonunuzu uygun bir fiyattan satabilirsiniz. Cihazın genel özellikleri, kullanım durumu, ne kadar süredir kullanıldığı ve kırık bulunup bulunmadığıyla ilgili detaylar, telefonla ilgili değer belirlenmesini sağlıyor.

iPhone 6 Alan Yerler

Telefonunuzun değerini belirlemek için sadece donanım parçalarının eksik olup olmamasına göre değil, dış görünüşle ilgili genel özelliklerinin durumuna da dikkat edilecektir. EasyCep aracılığıyla yapılacak olan tüm alım satım işlemlerinde özel bilgilerin doldurulması, gerçek ve tamamen güncel olan verilerin belirtilmesi gerekiyor.

Telefonlarda çok sayıda çizik ve ekranda ciddi kırılmalar söz konusuysa, cihazların ikinci el satış değerleri de düşecektir. Bu nedenle alım satım işlemlerini güvenli bir platformda, güncel inceleme durumlarına göre gerçekleştirmek mümkündür. iPhone 6 cep telefonu sahipleri tarafından, bu modelle ilgili satış yapmak istedikleri taktirde, aşağıdaki bilgilerin belirtilmesi gerekecektir;

  • Hafıza kaç GB
  • Cihazınız bozuk mu?
  • Kozmetik durumu seviyeleri
  • Kamera durumu kullanım özellikleri
  • Parmak izi çalışıyor mu?
  • Ekranın kullanılma durumu

iPhone 6 Satmak İstiyorum

EasyCep sadece Türkiye’de değil, diğer ülkelerdeki güncel piyasaya uygun şekilde inceleme yapan ve iPhone 6 model cep telefonuyla ilgili teklifler veren bir kurumdur. Bu sayede hiçbir zaman için piyasa ortalamasının altına düşmeden, cihazınızı satışa çıkarabilir ve direkt olarak uygun fiyatlar üzerinden satışı gerçekleştirebilirsiniz. iPhone 6 model cihazın fabrikadan çıkış sistem özellikleri şu şekildedir;

  • Ekran boyutu: İnç
  • Dahili depolama: 16 – 64 - GB
  • RAM: 1 GB
  • İşletim sistemi: iOS 8
  • CPU: GHz
  • Grafik işlemcisi PowerVR GX

iPhone 6 Alım Satım

İnternetten siparişlerin verilmesi, mobil cihazlarla ilgili güncel ücretlerin belirlenmesi için binlerce kişiye internetten hizmet veriliyor. Mobil cihazlardan ve bilgisayardan giriş yapabileceğiniz sitenin satış panelinde, telefon marka ve modelini belirlemeniz gerekmektedir. iPhone 6 cep telefonu modelinizle ilgili EasyCep güvencesiyle herkes için çok uygun fiyatlarla alım satım yapmanız için hizmet veriliyor.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir