müge anlı süleyman / Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı Süleyman Akbaba'nın şüpheli kaybı! İzle

Müge Anlı Süleyman

müge anlı süleyman

Müge Anlı'da 18 Yaşındaki Genç Kıza Evlilik Teklifi Eden Üfürükçü Süleyman'a Tepki Yağdı!

Haberler

TV

Müge Anlı'da 18 Yaşındaki Genç Kıza Evlilik Teklifi Eden Üfürükçü Süleyman'a Tepki Yağdı!

Ailesi tarafından psikolojik rahatsızlıkları olduğu gerekçesiyle üfürükçü Süleyman'a götürülen Hilal ve 18 yaşına girdikten sonra kendisinden 33 yaş küçük genç kızla ilişki yaşayan, canlı yayında evlilik teklifi eden Süleyman bir süredir Müge Anlı'da sinirlerimizi bozuyordu. Bugün ise Süleyman gözaltına alındı, Hilal de Adli Tıp'a götürüldü. Süleyman'a ise sosyal medyada tepki yağdı.

Günlerdir Müge Anlı'da 50 yaşındaki üfürükçü Süleyman'ı ve 17 yaşındaki Hilal'i konuşuyoruz. Adeta bu ikili canlı yayın sırasında tüm Türkiye'nin sinir katsayısını ikiye katladı.

Günlerdir Müge Anlı'da 50 yaşındaki üfürükçü Süleyman'ı ve 17 yaşındaki Hilal'i konuşuyoruz. Adeta bu ikili canlı yayın sırasında tüm Türkiye'nin sinir katsayısını ikiye katladı.

Hilal ailesi Müge Anlı'ya gelerek, psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle Süleyman'a götürdüklerini ve Süleyman'ın da büyü yoluyla Hilal'i kandırdığını söylemişti.

Hilal ailesi Müge Anlı'ya gelerek, psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle Süleyman'a götürdüklerini ve Süleyman'ın da büyü yoluyla Hilal'i kandırdığını söylemişti.

18 yaşına girdikten sonra hemen Süleyman'a kaçan Hilal ve Süleyman soluğu bu iddiaların ardından stüdyoda almıştı. Süleyman'ın canlı yayında kendisinden 33 yaş küçük Hilal'e evlilik teklif etmesi de bardağı taşıran son damla olmuştu.

18 yaşına girdikten sonra hemen Süleyman'a kaçan Hilal ve Süleyman soluğu bu iddiaların ardından stüdyoda almıştı. Süleyman'ın canlı yayında kendisinden 33 yaş küçük Hilal'e evlilik teklif etmesi de bardağı taşıran son damla olmuştu.

Son olarak da Müge Anlı, ikilinin mesajlarını ortaya çıkardı ve Hilal ve Süleyman'ın kaçamak yapmak için otel ayarladıklarını söyledi.

Son olarak da Müge Anlı, ikilinin mesajlarını ortaya çıkardı ve Hilal ve Süleyman'ın kaçamak yapmak için otel ayarladıklarını söyledi.

Size burada detayları anlatmıştık:

Üfürükçü Süleyman'a ise sosyal medyada tepkiler yükseldi. Müge Anlı'nın Süleyman'a ayar verdiği anlar ise viral oldu.

Siz ne düşünüyorsunuz? Haydi yorumlarda konuşalım!

Siz ne düşünüyorsunuz? Haydi yorumlarda konuşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Müge Anlı ile Tatlı Sert&#;te mide bulandıran mesajlar

ATV ekranlar&#;nda yay&#;nlanan programda Müge Anl&#;, Hilal’in arkada&#;lar&#;n&#;n Hilal’in kendilerine gönderdi&#;i mesajlar&#; okudu.

Müge Anl&#;, Hilal’in ailesine, “Hilal’in arkada&#;lar&#; yazd&#;klar&#; mesajlar&#; gönderiyor. Bu &#;ikayetinizde bu mesajlar&#; da dosyaya sunars&#;n&#;z diye dü&#;ünüyorum. Dün imam nikah&#; meselesini koydu&#;umuzda Süleyman Bey ba&#;ka &#;eyler anlatm&#;&#;t&#; ama k&#;z&#;n&#;z arkada&#;lar&#;na hiç öyle &#;eyler anlatmam&#;&#; yani. Ve tarihler mesela 13 Temmuz. Çocuk daha 18 ya&#;&#;n&#; doldurmam&#;&#;. Ne kadar zamand&#;r devam ediyor bu ili&#;ki bilmiyorum ama…” dedi. Müge Anl&#;’n&#;n okudu&#;u mesajlarda “40 y&#;l ba&#;&#;nda güzel bir gece geçirelim diye &#;ehir d&#;&#;&#;nda güzel bir otelde rezerve yapt&#;rm&#;&#; manita. Annem nas&#;l izin verecek dedim, okuma yapar&#;z fayda etmezse, i&#;lem uygulayaca&#;&#;z dedi” ifadeleri yer ald&#;.

Müge Anl&#; “Sonra da bu kad&#;na da k&#;zanlar varsa, &#;eyi de bu yani: Annene de i&#;lem uygulayaca&#;&#;z. Senin k&#;z&#; alm&#;&#;, &#;ehir d&#;&#;&#;na götürmeye yani. Asl&#;nda siz kendi kand&#;r&#;lm&#;&#;l&#;&#;&#;n&#;z üzerinden de &#;ikayet edebilirsiniz.” dedi.

 "KOSKOCA ADAM MAN&#;TA OLMU&#;"

Müge Anl&#; Hilal’e ise “Bir tek sen kand&#;r&#;lm&#;yorsun Hilal, anneni de kand&#;rd&#;&#;&#;n&#;z&#; dü&#;ünüyorsunuz. Manita dedi&#;in de o yan&#;ndaki adam m&#; çocu&#;um? Koskoca adam manita olmu&#;.” &#;eklinde konu&#;tu.

Hilal’in annesi ise “Dede annem o, dede ya&#;&#;nda adam. Dede ya&#;&#;nda adama manita m&#; denir annem. Sen gül gibisin, çiçek gibisin, &#;u güzelli&#;ine bak. Ben 47 ya&#;&#;nday&#;m. Kendime yak&#;&#;t&#;rmam ben o adam&#;. Ben ’da bo&#;and&#;m, ben evlenecek olsayd&#;m çoktan evlenirdim. Ben çocuklar&#;ma üvey baba getirtmedim.” dedi.

"MAN&#;TKEN ÜVEY ANNEN OLUYORUM"

Bir ba&#;ka mesajdaki ifadeyi okuyan Anl&#; “Bir &#;ey sorabilir miyim? ‘Manitken üvey annen oluyorum’ ne demek?” &#;eklinde Hilal’e soru sordu. O mesaja “Manitas&#;n&#;n o&#;lunun üvey annesi oluyormu&#; galiba Müge Han&#;m, bu üvey anne oluyor” &#;eklinde aç&#;klama getirildi&#;inde Müge Anl&#; Hilal’e “Ne demek ‘Biz seninle arkada&#; olal&#;m, manitken üvey annen oluyorum ama’ ‘Hahaha’ diye gülmü&#;sün. Yani sen o&#;luyla m&#; arkada&#;t&#;n onun. Sen bu Süleyman’&#;n o&#;luyla m&#; arkada&#;t&#;n? Onunla m&#; flört ediyordun? Manitken üvey annen oluyorum ne demek? Ne demek manitken, gerçekten bilmedi&#;im bir cümle.” diye sordu.

Hilal ise “Hay&#;r. Hat&#;rlam&#;yorum. Anlayamad&#;m çok fazla. Tan&#;&#;t&#;&#;&#;m&#;zda zaten o&#;lu da vard&#; yan&#;nda. Annem beni götürdü&#;ünde o&#;lu vard&#;. Öncesini ve sonras&#;n&#; bilmedi&#;im için…” &#;eklinde cevap verdi.

Müge Anl&#; mesajlar&#; okumaya devam etti. Anl&#; “Sen konu&#;uyorsun çocukla. Ondan sonra ‘Seninle aram&#;zda çok ya&#; fark&#; yok biliyorsun. Babanla bir ili&#;kimiz var çok iyi gidiyor Allah’a &#;ükürler olsun ki’ demi&#;sin çocu&#;a. ‘Benden önceki eskileri senin üzerinde bir bask&#; yaratmaya çal&#;&#;m&#;&#;, az çok bilgim var. Seninle aramda çok ya&#; fark&#; yok biliyorsun. Senin ne yapmak istedi&#;ine asla kar&#;&#;mam, aksine yard&#;mc&#; bile olurum.’ demi&#;sin” diyerek mesajlar&#;n devam&#;n&#; sordu.

Hilal ise “Arkada&#; olmaya çal&#;&#;m&#;&#;t&#;m o&#;luyla, evet. Biraz içine kapan&#;k bir insand&#;.” dedi. Müge Anl&#; mesajlardaki “Biz seninle arkada&#; olal&#;m, manitken üvey annen oluyorum ama” ifadesini tekrar sordu ve “Manita m&#; olmaya çal&#;&#;m&#;&#;t&#;n?” diye sordu. Hilal ise “Hay&#;r, o&#;luyla arkada&#; olmaya çal&#;&#;m&#;&#;t&#;m” cevab&#;n&#; verdi.

"O&#;LUYLA MAN&#;TA OLACAKKEN ÜVEY ANNE M&#; OLUYORSUN?"

Müge Anl&#; da “Manita sevgilinin argocas&#;d&#;r diye biliyorum” dedi. Hilal buna “Müge Han&#;m, Süleyman Bey’le bir ba&#;lang&#;ç varken ama… Sadece konu&#;uyorduk o zaman Süleyman Bey’le.” yan&#;t&#;n&#; verdi. Anl&#; ise “Sen o&#;luyla da m&#; konu&#;uyordun yani?” deyince Hilal “Hay&#;r. Yani biz arkada&#; olduk o&#;luyla. Annem zaten oraya götürdü&#;ünde o çocuk da vard&#;.” ifadelerini kulland&#;.

Müge Anl&#; bunun üzerine “Onunla manita olacakken babas&#;yla m&#; evlenece&#;in için üvey anne oluyorsun? Onu soruyorum çok aç&#;k ve net” dedi. Hilal de “Biz o&#;luyla babas&#; arac&#;l&#;&#;&#;yla tan&#;&#;t&#;k. Biz gittik, annem beni ofisine götürdü, orada tan&#;&#;t&#;k zaten” &#;eklinde konu&#;tu.

Hilal’in annesi &#;erife ise “&#;u ya&#;ta üvey anne olmay&#; m&#; lay&#;k gördün kendine?” dedi. Hilal “Dalga konusu olarak konu&#;mu&#;tuk. Çok ciddi bir mesele de&#;il yani” ifadelerini kulland&#;.

 "EVLENMEYE KARAR VERM&#;&#;S&#;N&#;Z"

Sonras&#;nda Müge Anl&#; Hilal’e “Ö&#;rendi&#;im kadar&#;yla belediyeye ba&#;vurmaya karar vermi&#;siniz. Öyle mi? Evlenmeye karar vermi&#;siniz.” deyince Hilal “Annemin bask&#;s&#; üzerinde öyle bir &#;ey konu&#;uldu ama çok fazla üstüne dü&#;ülmedi. Sadece bir söylenti oldu.” yan&#;t&#;n&#; verdi. Anl&#; “K&#;z&#;m sen ne yapmaya çal&#;&#;&#;yorsun? Dün evlilik teklifi ald&#;n ya, kabul ettin ya” diye ç&#;k&#;&#;&#;nca Hilal “Dün burada anla&#;&#;lmad&#;&#;&#;m&#; dü&#;ünerekten sinirlendim ve do&#;ru olmayan hareketler yapt&#;m. Sizden özür dilerim. Herkesin yanl&#;&#; anlamas&#; gayet normal. Ak&#;l sa&#;l&#;&#;&#;m yerinde ve re&#;itim yani. Ne olursa olsun bir re&#;itlik konusu var. Ak&#;l ya&#;&#;m&#;n 18 ya&#;&#;ndan daha fazla oldu&#;unu dü&#;ünüyorum. Zorlama bir &#;ey yok, 18 ya&#;&#;na girdikten sonra da bir &#;ey olmad&#;, gel seni kaç&#;raca&#;&#;m, gel seni &#;öyle yapaca&#;&#;m diye.” dedi.

 "NELER YAPTI&#;INIZI ARKADA&#;LARINA ANLATIYORSUN ZATEN"

Müge Anl&#; “K&#;z&#;m neler yapt&#;&#;&#;n&#;z&#; arkada&#;lar&#;na anlat&#;yorsun zaten. &#;imdi okumam da onlar&#; burada” dedi.
Ard&#;ndan Anl&#;, “Bu arada Konya Karatay Kaymakam&#;na seslenmi&#;tim. Dün Hilal’in abisi gitti ve ba&#;vuruda bulundu. Kaymakam&#;m&#;z da konuyu savc&#;l&#;&#;a ve adli mercilere iletti. Onlar da orada bir soru&#;turma ba&#;latt&#;. Aile de buradan &#;stanbul’dan ba&#;latt&#;. Asl&#;nda amaç, bu çocu&#;u kurda ku&#;a yem etmeden kollar&#;n&#;n kanatlar&#; aras&#;na alabilmek” &#;eklinde konu&#;tu.

 

Google News

Hem aradığınız haberlere hızlıca ulaşabilmek hem de funduszeue.info'a destek olmak için Google News'te funduszeue.info'a abone olun.

Haber3'e Google News'te abone olun

Abone Ol

Müge Anlı Hilal Baltacı instagram! Müge Anlı Hilal Baltacı ve Süleyman Hoca kimdir?

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı programına katılan anne ve baba, 18 yaşına yeni basan kızlarının 51 yaşındaki kendini üfürükçü olarak tanıtan Süleyman'a kaçtığını iddia etti. Canlı yayına çıkan Hilal ve Süleyman bazı iddiaları yalanlasa da Müge Anlı'yı çileden çıkarttı.Müge Anlı Hilal Bardakçı olayı nedir? Hilal Baltacı ve üfürükçü Süleyman kimdir? 

MÜGE ANLI HİLAL BARDAKÇI OLAYI NEDİR?

18 yaşındaki kayıp kızının 51 yaşındaki üfürükçü olduğunu söyleyen bir adama kaçtığını öğrenen anne, stüdyoda sinir krizi geçirdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında stüdyoda bulunan Hilal ve Süleyman, haklarındaki iddialara cevap verdi. Süleyman, "Ahlaksız bir şey olmadı. Ben konuşmaya başlayınca hep susturuyorum. Ben sonuna kadar Hilal'in arkasındayım."  dedi. Canlı yayında kızının kaçtığı 51 yaşında adamla yüzleşen anne "Dolandırıcı, tacizci" diyerek isyan etti.

Müge Anlı Hilal Baltacı instagram! Müge Anlı Hilal Baltacı ve Süleyman Hoca kimdir?

CANLI YAYINDA EVLENME TEKLİFİ

Süleyman, 18 yaşını yeni doldurmuş Hilal'e evlenme teklifi etmesi üzerine anne ve baba sinir krizi geçirdi. Müge Anlı da bir hayli sinirlenerek, böyle bir duruma karşı çıktığını dile getirdi. Hilal'in annesi o anlarda çileden çıkarak, "O daha çocuk. Utanmıyor musun üfürükçü! Ben bu adamdan şikayetçiyim" diye bağırdı.

HİLAL'İN AİLESİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Hilal'in abisi Konya'da Süleyman'dan şikayetçi oldu. 19 0cak Perşembe günü canlı yayında yer alan anne ve baba kızları Hilal'i ikna etmeye çalıştı. Üfürükçü olduğu iddia edilen Süleyman ekipler tarafından ifadesi alınmak üzere götürüldü. 

 

 

\n

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuran aile, 51 yaşındaki Süleyman isimli bir kişinin 18 yaşındaki kızları Hilal Baltacı'yı kandırıp alıkoyduğunu iddia etti. \"Üfürükçü\" olduğunu kabul etmeyip kendisini \"Metafizikçi\" olarak tanımlayan Süleyman isimli kişi hakkında Müge Anlı'ya ihbar telefonları geldi. Süleyman isimli kişi, Müge Anlı'nın okuduğu mesajlardan sonra canlı yayında gözaltına alındı.

\n

Müge Anlı, genç kadının 18 yaşına girmeden önce Süleyman isimli kişiyle cinsel ilişkide bulunduğunu iddia etti. Ancak Süleyman isimli kişi bu iddiaları kabul etmedi. Bunun üzerine Müge Anlı \"Ben bu mesajları okumaya utanıyorum. Sırf Hilal için okumuyorum\" dedi. Mesajlarda Hilal Baltacı, 18 yaşına girmeden önce otelde 51 yaşındaki Süleyman adlı kişiyle birlikte olduğunu yazmış. O kişinin kendisi olmadığını söyleyen Süleyman, canlı yayında gözaltına alındı.

\n

Polisler Süleyman'ı ifade vermek üzere karakola götürürken Anlı, genç kadının da psikolojik durumuna bakılacağını ve Adli Tıp Kurumu'na teslim edileceğini söyledi. 

\n

\"'Manitken üvey annen oluyorum' ne demek?\"

\n

Müge Anlı'da 51 yaşındaki 'üfürükçü' Süleyman adlı kişi ile 33 yaş küçük Hilal Baltacı'nın ilişkisi gündem oldu. Müge Anlı, Hilal Baltacı'nın Süleyman'la alakalı arkadaşlarına attığı mesajları stüdyoda okudu. Ardından Anlı, Hilal Baltacı'ya \"'Manitken üvey annen oluyorum' ne demek?\" diye sordu. Öte yandan Süleyman'ın, Hilal 17 yaşındayken \"güzel bir gece geçirmek için otel rezervasyonu yaptığı\" ortaya çıktı.

\n

Hilal ise “Hayır. Hatırlamıyorum. Anlayamadım çok fazla. Tanıştığımızda zaten oğlu da vardı yanında. Annem beni götürdüğünde oğlu vardı. Öncesini ve sonrasını bilmediğim için…” şeklinde cevap verdi.

\n

Müge Anlı mesajları okumaya devam etti. Anlı “Sen konuşuyorsun çocukla. Ondan sonra ‘Seninle aramızda çok yaş farkı yok biliyorsun. Babanla bir ilişkimiz var çok iyi gidiyor Allah’a şükürler olsun ki’ demişsin çocuğa. ‘Benden önceki eskileri senin üzerinde bir baskı yaratmaya çalışmış, az çok bilgim var. Seninle aramda çok yaş farkı yok biliyorsun. Senin ne yapmak istediğine asla karışmam, aksine yardımcı bile olurum.’ demişsin” diyerek mesajların devamını sordu.

\n

Hilal ise “Arkadaş olmaya çalışmıştım oğluyla, evet. Biraz içine kapanık bir insandı” dedi. Müge Anlı mesajlardaki “Biz seninle arkadaş olalım, manitken üvey annen oluyorum ama” ifadesini tekrar sordu ve “Manita mı olmaya çalışmıştın?” diye sordu. Hilal ise “Hayır, oğluyla arkadaş olmaya çalışmıştım” cevabını verdi.

\n

51 yaşındaki Süleyman isimli adam 18 yaşındaki Hilal Baltacı'yı kandırdığı ve evlenmek istediğini söylemişti. Dün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Süleyman, Hilal'e evlenme teklifi etmiş ve Hilal de kabul etmişti.

\n

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası