odak tıp merkezi turgutlu telefon / Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi Telefon Adres Ä°letiÅŸim

Odak Tıp Merkezi Turgutlu Telefon

odak tıp merkezi turgutlu telefon

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi Randevu Nasıl Alınır

0 () 30 30 numaralı telefondan çağrı merkezine bağlanarak TC kimlik numaranızla randevunuzu temsilcinin sorularını cevaplayarak oluşturabilirsiniz.
Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden aşağıdaki adımları uygulayarak online randevu alabilirsiniz.

Aşağıda bulunan "Online Randevu Al" butonuna tıklayın.
E-devlet hesabınızla veya yeni üyelik oluşturarak sisteme giriş yapın.
İl, ilçe, klinik/bölüm ve hastane seçimi yaptıktan sonra "Randevu Ara" butonuna basın.
Listelenen hekim ve tarih seçeneklerinden size uygun olanı seçin.
İlgili hekimin uygun saat seçeneklerinden birini seçerek randevu işlemini tamamlayın.

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi Randevu Alma

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi randevu almak ve muayene olmak için aşağıda bulunan telefon numarasına tıklayarak telefon üzerinden veya Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi online randevu sistemini kullanarak internet üzerinden randevu alabilirsiniz.

Online Randevu AlTelefonla Randevu: 0 () 30 30

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi İletişim Bilgileri

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi Adres

Selvilitepe Mahallesi Avukat Raşit Akan Sokak No: 26 Turgutlu / Manisa

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi Telefon

0 () 30 30

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi
Nerede ve Nasıl Gidilir

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi telefon numarası, adresi, açılış kapanış saatleri ve Haziran iletişim bilgileri Nerede'da!

Manisa şehrinde Turgutlu ilçesinde bulunan Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi nerede ve nasıl gidilir öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz.

0 () 30 30 numaralı telefondan Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi ile iletişime geçebilir, güncel fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi Yorumlar (0 Değerlendirme)

Özel Turgutlu Odak T&#x;p Merkezi
Turgutlu/Manisa

Hastane AdıÖzel Turgutlu Odak T&#x;p MerkeziHastane TipiÖzel HastaneHastane KategorisiGenel HastanelerHastane TürüT&#x;p Merkezi

Adres Bilgileri

AdresiSelvilitepe Mahallesi Av. Raşit Akan Sokak NoÄ°lçe AdıTurgutluÄ°l AdıManisaÃœlke AdıTürkiye

Ä°letiÅŸim Bilgileri

Telefon 30 30Faks 75 87E-Posta Adresi

Randevu Bilgileri

Çağrı MerkeziRandevu TelefonuWhatsAppOnline Randevu

Detaylı Bilgi

Web Sitesifunduszeue.info

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi

Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi, Manisa ili Turgutlu ilçesinde tıp merkezi olarak faaliyet göstermektedir. yılında Turgutlu'da ilk özel sağlık kuruluşu olarak OP. Dr. Mustafa Kemal Nas tarafından göz hastalıkları konusunda hizmet vermek üzere Özel Turgutlu Göz Dal Merkezi adıyla kurulan şirketimiz, değişen ve gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda yılında büyüme kararı almıştır.

Turgutlu ve yakın çevresine Göz hastalıklarında sunduğu kaliteli ve çağdaş sağlık hizmetini farklı branşlarda da verebilmek için öz kaynaklarını kullanarak Yeni binasını İzmir – Ankara asfaltı üzerindeki m2 arsaya 7 katlı olarak inşa ederek, m kare kapalı alanı, iki modern tam donanımlı ameliyathanesi özel otoparkı ve modern tam donanımlı poliklinikleri ile hem bölgede hem de yakın çevredeki hastalara, Göz hastalıklarının yanı sıra, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Anestezi ve Reanimasyon, İç Hastalıkları (Dahiliye) polikliniklerini bünyesine katarak Mayıs ayında yeni binasında A tipi Cerrahi ve Lazer merkezi olarak, Turgutlu Odak Tıp Merkezin adıyla hizmete başlamıştır.

Yatırımlarını "Halka Hizmet" anlayışını doğrultusunda sürdüren Odak Tıp Merkezi yakın gelecekte farklı polikliniklerin yanı sıra, Diş, Medikal Estetik (saç ekimi) gibi ihtiyaçları gidermek için gelişmelerini ve hizmetlerini sürdürecektir.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Özel Turgutlu Odak Tıp Merkezi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Branşlar (SGK Anlaşmalı)

  • İç Hastalıkları (Dahiliye)
  • Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
  • Göz Hastalıkları
  • Kadın Hastalıkları ve Doğum
  • Kulak Burun Boğaz Hastalıkları
  • Radyoloji

Turgutlu Odak Tıp Merkezi

Çalışma Saatleri

  • Pazartesi
  • Salı
  • Çarşamba
  • Perşembe
  • Cuma
  • Cumartesi
  • Pazar

Saat Daha Açık

İletişim Bilgileri

Turgutlu Odak Tıp Merkezi

Selvilitepe Mahallesi Avukat Raşit Akan Sokak 26 Turgutlu/Manisa

  • Telefon Numarası :
  • Fax :
  • Mobil/WhatsApp :
  • E-posta : [email&#;protected]
  • Web :

  • *Bilgi güncellemek için yorum kısmından veya mail yoluyla bildirimde bulunabilirsiniz.
En Yakınındaki İşletmeler:

Turgutlu Odak Tıp Merkezi hakkında telefon numarası, iletişim bilgileri, en yakınındaki işletmeleri, çalışma saatlerini yukarıdan bulabilirsiniz.  Turgutlu Odak Tıp Merkezi hakkında yapılmış şikayet ve yorumları okuyabilirsiniz. 


Şikayet Görüş Değerlendirme

Turgutlu Odak Tıp Merkezi haftasonu açık mı, mesai saatleri, Turgutlu Odak Tıp Merkezi nerede, açık mı, kapanış saati, müşteri hizmetleri,  En Yakın Turgutlu Odak Tıp Merkezi Turgutlu Odak Tıp Merkezi nasıl gidilir, çalışma saatleri, iletişim, şikayet var mı, Turgutlu Odak Tıp Merkezi hakkında şikayet, Turgutlu Odak Tıp Merkezi hakkında yorumlar

Turgutlu Odak Tıp Merkezi Harita Konumu ve Yol Tarifi

Aşağıdaki haritayı kullanarak Turgutlu Odak Tıp Merkezi nerede bulunduğunu görebilir, Turgutlu Odak Tıp Merkezi Yol Tarifi alabilir, en yakın Turgutlu Odak Tıp Merkezi görebilirsiniz.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası