kiwi coffee balkon bahçe oturma grubu / Bahçe Oturma Grupları - seafoodplus.info

Kiwi Coffee Balkon Bahçe Oturma Grubu

kiwi coffee balkon bahçe oturma grubu

Binsy Kiwi Bahçe Oturma Seti

Binsy Kiwi Bahçe Oturma Seti

Binsy Kiwi bahçe oturma setiürünü pek çok kullanıcının dikkatini çekmeyi başarmış ürünlerden biridir. Serinin diğer ürünlerinden aksine bu ürün plastik bir yapıda değil aksine ahşap bir yapıdadır. Tasarımı ve rengiyle bulunduğu ortama seri içerisindeki diğer ürünlerden daha farklı bir hava katmaktadır. Bununla birlikte daha şık ve zarif bir görüntü sunmaktadır.

Diğer ürünlerin aksine bu ürün genel itibariyle bahçe mobilyası olarak kullanılmaktadır. Fakat serinin diğer ürünleri gibi bu üründe kullanıldığı her ortama % uyum gösterebilecek şekilde üretilmiş ve tasarlanmıştır. Bu ürünü kullanmakta olan kullanıcılar ürünün gösterdiği performanstan gayet memnun olmakla birlikte aldıklarını hiçbir şekilde pişman olmamışlardır.

Binsy Kiwi Bahçe Oturma Seti İçeriği

Binsy Kiwi bahçe oturma seti içeriği incelendiğinde serinin diğer ürünleriyle benzerlik gösterdiği görülmektedir. Bu seri genel itibariyle bu ürün de dahil olmak üzere Bir adet üçlü kanepe, 2 adet tek kişilik koltuk, bir adet orta sehpa ve kanepe ve koltukların hem oturma alanı hem de sırtlarına destekleyecek olan terlemeyi önleyen minderler ile birlikte kullanıcıya teslim edilmektedir.

Ürün içeriği göz önünde bulundurulduğunda, serinin diğer ürünleri gibi 5 kişiyi rahatlıkla ağırlayabilecek potansiyele sahip bir ürün olduğu göze çarpmaktadır. Ürün benzerlerine göre daha küçük görünse de işlevi serinin diğer ürünleriyle aynıdır. Bu da ürüne serinin diğer ürünleriyle aynı avantajları sağlamaktadır.

Binsy Kiwi Bahçe Oturma Seti Özellikleri

Binsy Kiwi bahçe oturma seti özelliklerine bakıldığında emsalleriyle aynı özellikleri taşımakla birlikte organik materyalden yapılmış olması sebebiyle ürünün çevreye verdiği zarar minimuma indirilmiştir. Bununla birlikte ürünün çevresel faktörlerden kaynaklı görebileceği hasar seviyesi de yine aynı şekilde minimuma indirilmiş durumdadır. Güneş, yağmur, rüzgâr gibi çevresel faktörlerden yapay materyallerden üretilmiş olan emsallerinin aksine çok daha az etkilenmektedir.

Fakat emsallerinden farklı olarak bu ürünün kullanımında her ne kadar uzun ömürlü kullanım garantisi veriliyor olsa da çok daha hassas davranılmalıdır. Organik malzemeden yapıldığı bilinen bu ürün dönem dönem belli bakımlara ihtiyaç duyabilmektedir. Bu bakımlar içerisinde standart bir ahşap ürünün bakım içeriğinde ne varsa aynı etmenler vardır.

Binsy Kiwi Bahçe Oturma Seti Montajına Dair

Binsy Kiwi bahçe oturma seti montajı hakkında bu ürünü edinmek isteyen pek çok kullanıcının aklında belli başlı soru işaretleri bulunmaktadır. Emsallerinin montajı ile ilgili pek çok bilgi internet üzerinden bulunsa da materyalinin farklılığından kaynaklı montaj süreci her ne kadar emsalleriyle benzerlik gösterse de çok daha hassas olması gerektiği kullanıcıya hatırlatılmaktadır.

Binsy Kiwi bahçe oturma seti montajı esnasında ürün materyalinin kendisinden kaynaklı olarak diğer modellere nazaran çok daha özenli çalışmak gerekmektedir. Her ne kadar tamiratı ve eksilen parçaları çok daha kolay tedarik edilse de ürünün montajı esnasında ürün parçalarında kullanılan ahşap materyalin inceltilmesi gerekmektedir. Online satış platformları üzerinden satılan pek çok ürün gibi bu ürüne kullanıcının eline demonte bir şekilde ulaşmaktadır.

Ürün montajını kendisi yapmak isteyen kullanıcılar için ürünün kutusu içerisinden montaj adımlarını detaylı bir şekilde gösteren montaj yönlendirme kâğıdı çıkmaktadır. Fakat montaj ile alakalı profesyonel destek almak isteyen kullanıcılar için de cüzi bir meblağ karşılığı profesyonel montaj hizmeti de verilmektedir.

Binsy Kiwi Bahçe Oturma Seti Kullanım Alanı

Binsy Kiwi bahçe oturma seti seri içerisinde bulunan diğer ürünler gibi hem iç hem de dış mekânda kolaylıkla kullanılabiliyor olsa da görüntüsü ve materyali gereği genel itibariyle bahçelerde kullanılmaya biraz daha elverişli bir üründür. Yine aynı şekilde materyali gereği dış etkenler karşısında çok daha dayanıklı olduğu için bahçe oturma seti olarak rahatlıkla tercih edilebilecek ürünler arasında yer almaktadır. Fakat ürün bahçe içerisinde kullanılmak istenmiyorsa özellikle balkonlarda rahatlıkla kullanılabilecek ürünler arasında gönül rahatlığıyla değerlendirilebilecek bir üründür.

Pek çok kullanıcı bu ürünü çok amaçlı bir şekilde kullanmakta ve kullanım alanları içerisinde de büyük bir memnuniyet taşımaktadırlar. Bu ürünün kullanımı emsallerinde olduğu gibi oldukça kolay ve kullanıcı dostudur. Emsalleri ile karşılaştırıldığında aynı performansı sağlamaktadır. Ürün detayları ve ürüne dair görsellerin incelenmesi ile birlikte gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.

Shey Kiwi Balkon Bahçe Oturma Grubu , Balkon Bahçe Oturma Grubu

açık havada vakit geçirmeyi sevenler için ideal özelliklere sahip bahçe mobilyaları arasında yer alıseafoodplus.info ürün demonte olarak gönderilmektedir. Kurulum müşteriye aittir. Masa: En

cm

Boy

43 cm

Derinlik

50 cm

Tekli Koltuk: En

67 cm

Boy

cm

Derinlik

59 cm

Çiftli Koltuk: En

cm

Boy

cm

Derinlik

67 cm

Renk Kahverengi Malzeme Akasya Ağacı Modeli Oturma Kullanılabilir Kişi Sayısı 4 Kişilik Kullanılabilir Fonksiyon Sabit Set İçeriği 2 adet tekli koltuk, 1 adet ikili koltuk ve 1 adet sehpadan oluşmaktadır Minder Kalınlığı 6 cm Üretim ve işçilik hatalarına karşı Garantilidir.

Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.

Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

 

 

  • MOBİLYA TÜM KATEGORİLER
    • MOBİLYA MOBİLYA
          Çok Satanlar
        • BAHÇE VE BALKON BAHÇE VE BALKON
              Çok Satanlar
            • Kamp Spor ve OutdoorKamp MalzemeleriÇadırlar, Kamp Sandalyesi, Uyku Tulumu, Sinek Kovucular, Çadır Matı, Kamp Masası
              Tümünü GörSpor AletleriPilates, Yoga ve Jimnastik, Ağırlık ve Halter Ürünleri, Fitness ve Kardiyo ÜrünleriValiz ve Bavul, Bisiklet ve Bisiklet AkseuarlarıBisiklet, Bisiklet AksesuarlarıKamp Mutfak MalzemeleriTermal Çanta, Matara, Kamp Yemek Pişirme Seti, Kamp Buzluk ve Soğutucu Ürünler, Kamp Tavası, Kamp Ocağı
              Tümünü GörAydınlatma Ekipmanları
              Tümünü GörEl Feneri, Işıldak, Kafa Lambası
            • Bahçe MakineleriTırpan, Çit Budama Makinesi, Hidrofor, Yaprak Toplama Makinesi, Motorlu TestereElektrikli Testereler, Benzinli Testereler, Testere Zincirleri ve YağlarıÇim Biçme Makinesi
              Tümünü GörBenzinli Çim Biçme Makinesi, Elektrikli Çim Biçme Makinesi, Kenar Kesme Makinesi, Çim Biçme Yedek Parça
            • Evcil Hayvan ÜrünleriKedi MalzemeleriKedi Maması, Kedi Kumları, Kedi Mama ve Su Kabı, Kedi Evi, Kedi Yatağı, Kedi Oyuncakları
              Tümünü GörKöpek MalzemeleriKöpek Yatağı, Köpek Oyuncakları, Köpek Mama ve Su Kabı, Köpek Güvenlik, Köpek Hijyen ve Bakım Ürünleri, Köpek Maması
              Tümünü GörKuş MalzemeleriKuş Kafesleri ve Aksesuarları, Kuş Yemi
          • ISITMA VE SOĞUTMA ISITMA VE SOĞUTMA
            • BANYO BANYO
                  Çok Satanlar
              • MUTFAK MUTFAK
                    Çok Satanlar

            HESABIM

            LİSTE72

            Filtreler

            Marka

            Renk

            Satış Kanalı

            Fiyat

            • ₺,00

              Erinöz Arya Alüminyum Oturma Grubu 2+1+1+Sehpa
            • ₺,00 Online Satışa Özel

              yeni_urunyeni_urun
              Evdemo Damla El Örgüsü Makrome Bahçe Balkon Salıncağı Krem Bordo
            • ₺,00 Online Satışa Özel

              yeni_urunyeni_urun
              Evdemo Damla El Örgüsü Makrome Bahçe Balkon Salıncağı Krem Cappuccino
            • ₺,00 Online Satışa Özel

              yeni_urunyeni_urun
              Evdemo Damla El Örgüsü Makrome Bahçe Balkon Salıncağı Krem Gri
            • ₺21,95

              Sunny 9W Led Ampul Gün Işığı
            • ₺,00 Online Satışa Özel

              Xiaomi Mi Akıllı Priz
            • ₺5,95

              Prizma Saksı No 1 - 0,65 L

            Opp Blooma Kiwi Bahçe Oturma Seti

            Opp Blooma Kiwi Bahçe Oturma Seti

            KARGO BEDAVA

            Kurumsal Fatura

            Satıcı : ŞUA DEKORASYON

            Peşin Fiyatına 6 Taksit!

            Koleksiyona Ekle

            Son 2 ürün

            Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

            favori

            • Materyal:Ahşap
            • Şekil:Dikdörtgen
            • Renk:Kahverengi
            • Masa Fonksiyonu:Sabit
            • Garanti Süresi:5 Yıl

            • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
            • Bu ürün ŞUA DEKORASYON tarafından gönderilecektir.
            • Blooma Kiwi Coffee Balkon Bahçe Oturma Grubu Blooma Kiwi Coffee Balkon Bahçe Oturma Grubu
            • açık havada vakit geçirmeyi sevenler için ideal özelliklere sahip bahçe mobilyaları arasında yer alır.
            • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
            • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
            • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
            • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
            • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

            ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ

            Ürün Değerlendirmeleri

            Henüz Yorum Yazılmamış.

            Ürün Bilgileri

            Opp Blooma Kiwi Bahçe Oturma Seti

            • Blooma Kiwi Coffee Balkon Bahçe Oturma Grubu Blooma Kiwi Coffee Balkon Bahçe Oturma Grubu
            • açık havada vakit geçirmeyi sevenler için ideal özelliklere sahip bahçe mobilyaları arasında yer alır.
            • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
            • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
            • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
            • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
            • Ahşap ve metal mobilyaların Garanti Belgesi Yönetmeliği uyarınca garanti belgesi ile satılması zorunludur ve satıcılar tarafından uygulanması gereken asgari garanti süresi 2 yıldır.

            Ürün Özellikleri

            • MateryalAhşap
            • ŞekilDikdörtgen
            • RenkKahverengi
            • Masa FonksiyonuSabit
            • Garanti Süresi5 Yıl

            nest...

            batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir