tyt programı pdf / Tyt Çalışma Programı (3 Aylık) – Alonot.com

Tyt Programı Pdf

tyt programı pdf

2023 TYT tayfa için harika bir TYT Çalışma Programı hazırladık. En iyi TYT Çalışma Programı 2023 ile karşınızdayız.

Üniversite adaylarının sınava hazırlık sürecinde en çok zorlandığı konulardan bir tanesi de kuşkusuz çalışma programı hazırlamaktır. Bazı öğrenciler çalışma planı hazırlamakta başarısız olurken, bazı öğrenciler ise hazırladıkları çalışma planlarına bir türlü uyum gösterememektedir. Bunun sebebi yanlış hazırlanan bir çalışma planı olabilir. Bu nedenle örnek bir çalışma programına ihtiyaç duyuyorlar.

Öğrenci Yardım ekibi olarak sizlere örnek olması için (eğer size uygunsa kullanabilirsiniz) 3 aylık bir TYT Çalışma Programı hazırladık. Bu çalışma programını örnek alarak kendinize yeni bir çalışma programı hazırlayabilirsiniz. Bu programa harfi harfine uymak zorunda değilsiniz. Sizin için hazırladığımız programı örnek alarak kendinize yeni bir çalışma programı da hazırlayabilirsiniz.

Hazırladığımız çalışma programında TYT oturumundaki bütün dersler bulunmaktadır. Ancak bazı öğrenciler sayısal, bazı öğrenciler sözel, bazı öğrenciler de eşit ağırlık bölümündedir. Siz bu programı kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Örneğin eşit ağırlık bölümündeyseniz fizik, kimya ve biyoloji derslerini çıkartabilirsiniz. Sözel bölümdeyseniz türkçe, tarih ve coğrafya derslerine daha ağırlık verebilirsiniz. Sayısal bölümdeyseniz fizik, kimya, biyoloji ve matematik derslerine ağırlık verebilirsiniz.

TYT-AYT Konuları için Tıklayınız

2023 TYT Çalışma Programı PDF indir

Aşağıdaki mavi renkli butonlara tıklarsanız 2023 TYT Çalışma Programı dosyalarını PNG yani resim olarak indirirsiniz. PDF olarak indirmek istiyorsanız turuncu renkli butonlara tıklayınız.

2023 TYT Çalışma Programı (1. Ay) PNG olarak indir2023 TYT Çalışma Programı (2. Ay) PNG olarak indir2023 TYT Çalışma Programı (3. Ay) PNG olarak indir

Aşağıdaki turuncu renkli butonlara tıklayarak 2023 TYT Çalışma Programı PDF olarak indirebilirsiniz.

2023 TYT Çalışma Programı (1. Ay) PDF olarak indir2023 TYT Çalışma Programı (2. Ay) PDF olarak indir2023 TYT Çalışma Programı (3. Ay) PDF olarak indir

Her öğrencinin kendine özel bir çalışma planı olmalıdır. Bu çalışma planını örnek alarak kendi planınızı oluşturmanızı tavsiye ediyoruz.

YKS sınavında Sayısal, Sözel ve Eşit Ağırlık gibi farklı alanlar bulunmaktadır. Sizler için hazırladığımız örnek çalışma programında alan ayrımı yapmadık. Bu nedenle Eşit Ağırlık ve Sözel öğrencileri Fizik, Kimya, Biyoloji derslerine çalışmayabilirler. AYT sınavına girecek öğrenciler kendi alanları dışındaki TYT derslerine hazırlanmak yerine AYT konuları hazırlanmaları onları sıralamada daha çok öne geçirecektir. Fakat sadece TYT sınavına hazırlanan öğrenciler tüm derslere çalışabilirler.

Çalışma Programı Hazırlarken Sık Yapılan Hatalar

Birçok öğrencinin ortak problemi çalışma programı hazırlamaktır. Hazırladıkları programda bir güne gereğinden fazla ders koyarak çok zor bir hale sokarlar. Böylece programa daha ilk günden uyamadıkları için program baştan çöpe gider. Öğrenciler bunun gibi birçok hata yaparlar. Aşağıda ders programı yaparken en çok yapılan hataları verdik. Önerilen yazıya tıklayarak Ders Çalışma Programı Nasıl Hazırlanır? başlıklı yazımıza gidebilirsiniz.

Önerilen Yazı:Ders Çalışma Programı Nasıl Hazırlanır? 

Saat Planlaması Yapmak

Elbet siz de daha önce çalışma programı hazırlamışsınızdır. Hazırladığınız programda şu saatte şu derse, bu saate bu derse çalışacağım diye planlamış olabilirsiniz. Ancak bu durum kesinlikle yanlıştır. Hiç kimse saati saatine düzenlenmiş bir programa hiç bozmadan uyum gösteremez. Yani bu oldukça zor ve neredeyse imkansız bir durumdur. Bu nedenle program hazırlarken saatlik hazırlamak yerine günlük olarak hazırlamanız doğru olacaktır.

Gereğinden Fazla Ders Koymak

Öğrencilerin çalışma planı hazırlarken yaptığı en büyük hatalardan biri de bir güne gereğinden fazla ders koymaktır. Örneğin bir çalışma programında pazartesi gününe matematik, türkçe, fizik, kimya bütün dersleri doldurmuş. Gün içinde bu derslere çalışırken matematik dersine çalıştı, türkçe dersine de çalıştı, soru da çözdü ama bir de bakmışsın ki akşam olmuş. Fizik ve kimya derslerine çalışamadı. O programı daha kullanamaz. Bu nedenle çalışma programı hazırlarken gerçekçi olmalısınız. Bir güne gereğinden fazla ders koymayın. Bir güne iki ders koymak gayet idealdir.

TYT Çalışma Programı 2023 ile ilgili aklınıza takılan herhangi bir konu ya da cevabını bulamadığınız bir soru varsa aşağıda yorum kısmında belirtmeyi unutmayın.

FacebookTwitterLinkedInTumblrPinterestRedditVKontakteE-Posta ile paylaşYazdır

Üniversite sınavına hazırlanırken TYT Çalışma Programı, YKS Çalışma Programın varmı? . 2022 ve 2023YKS ye hazırlanan adayların çoğunluğun en çok zorlandığı olaylar;bir yere oturup ders çalışmak,ders çalışma isteğinin olmaması,motive olamamak  ders çalışma isteği olsa da düzenli çalışmamaktır. Bizde bu sorunların ışığında sizler için daha düzenli ders çalışmanızı sağlayacak ders çalışma programları hazırladık.

Yayınlanan ders çalışma programları kişiye özel değil (Herkese aynı program uygulanamaz) sadece konu takibininde daha düzenli çalışmanızı sağlayacak yol gösterici afişlerdir.Programları yazıcıdan çıkarıp ay ay konuları düzenli bir  şekilde bitirerek yazımızın başında bahsettiğim düzensizlikten kurtularak,programları pusula gibi kullanıp kendinizi motive ederek konuları bitirebilirsiniz.

TYT Konularını yetişteremem ,TYT konuları yetişir mi diye sürekli soru soran adaylar gerçekten düzenli çalışırsanız TYT Çalışma Programları sayesinde  Ocak ayında Yani 4 aydaTYT konularının tamamını bitirebilirsiniz.Konu Takip Çizelgelerine htiyacın varsa aşğıdan ücretsiz bir şekilde indirip Konu takipi yapabilirsiniz.

YKS TYT Konu Takip Çizelgeleri PDF

YKS TYT Ders Çalışma Programı PDF

Ders Çalışma Programlarını TM ,SAY (MF), SÖZ bölümlerinden tüm öğrenciler kullanabilir.

 TYT Çalışma Programı PDF (1.Ay)

TYT Çalışma Programı PDF (2.Ay)

TYT Çalışma Programı PDF (3.Ay)

 TYT Çalışma Programı PDF (4.Ay)

Sorumatik Bireysel Ders Çalışma Programı-PDF

YKS AYT Sınavı ders Çalışma Programlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.Programları PDF olarak indirip kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

AYT Ders Çalışma Programları PDF

AYT TYT Deneme Takip çizelgesine ihtiyacın var ise aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

AYT TYT Deneme Sınavı Takip Çizelgesi

TYT’ye Kimler Girebilir ?

TYT sınavına lise den mezun olma durumu olan ve lise den mezun olmuş herkes girebilir.

TYT ile Alım Yapan Bölümler Neler ?

Değişen Sınav sisteminde iki yıllık bölümler TYT ile Alım yapmaktadır.TYT ile Alım yapan tüm bölümler Neler ? Aşağıdaki yazımızdan TYT ile alım yapan tüm bölümleri görebilirsiniz.

TYT Puanı ile Öğrenci Alan Bölümler

TYT Barajı Geçmek İçin Kaç Puan Almalıyım?

TYT ile birlikte önlisans tercihlerinde bulunabilmeleri için en az 150 puan alması gerekmektedir. Aynı zamanda adayların 2.oturum AYT’ye girebilmeleri içinTYT sınavından 180 ve üzeri puan almaları gerekmektedir.

TYT Barajı Geçmek İçin Kaç Net Lazım,TYT Barajı Nasıl Geçilir?

TYT Barajı geçmek için yaklaşık olarak derslere göre değişmek koşuyla genellikle 15-20 NetYapmak Gerekir.

YKS (TYT-AYT) Sınavlına hazırlanan tüm adaylara başarılar dileriz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır