htc de ekran goruntusu nasil alinir / HTC 10 - Telefonunuzun ekran görüntüsünün alınması - HTC SUPPORT | HTC Türkiye

Htc De Ekran Goruntusu Nasil Alinir

htc de ekran goruntusu nasil alinir

HTC U12 Plus'ta Ekran Görüntüsü (HTC U12 +)

HTC U12 + cihazında ekran görüntüsü almayı öğrenmek, bazı durumlarda sizin için kullanışlı olabilir. Aşağıda nasıl yapılacağına ilişkin iki yöntemi bilin.

Devam etmeden önce, size hatırlatmak istediğimiziKendi #Android konunuz için çözümler arıyorsanız, bu sayfanın altındaki bağlantıyı kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorununuzu tarif ederken, lütfen ilgili çözümü kolayca bulabilmemiz için olabildiğince ayrıntılı olun. Yapabiliyorsanız, lütfen bize nereden başlayacağınız konusunda bir fikir vereceğiniz kesin hata mesajlarını ekleyin. Bize e-posta göndermeden önce bazı sorun giderme adımlarını denediyseniz, bunlardan bahsettiğinizden emin olun, böylece cevaplarımızda atlayabilirsiniz.

Donanım düğmelerini kullanarak HTC U12 Plus (HTC U12 +) ekran görüntüsü:

  1. uygulama / ekran bir ekran görüntüsü almak istediğiniz.
  2. Şimdi tuşunu basılı tutun. Sesi kıs ve Güç birlikte düğmeleri.
  3. Hızlı bir animasyon göreceksiniz ve bir ekran görüntüsünün henüz çekildiğini gösteren bir geri bildirim sesi duyacaksınız.

Hızlı Ayarlar'ı ayarlayarak HTC U12 Plus (HTC U12 +) cihazında ekran görüntüsü:

  1. Bildirim paneline erişmek için Durum çubuğunu aşağı çekin. Hızlı Ayarlar çubuğu durum çubuğunun altında gösterilmelidir.
  2. Tıkla Kalemli Tablet düğmesi (Düzenle). Bu size mevcut tüm düğmeleri ve manuel olarak ekleyebileceğiniz gizli düğmeleri gösterecektir.
  3. “Ekran görüntüsü” düğmesini bulun ve mevcut düğmelerin yanına sürükleyin. Değişikliklerinizi kaydetmek için “Tamam” ı tıklayın. Şimdi durum çubuğunuzu iki kez sürüklediğinizde ekran görüntüsü düğmesi gösterilecektir.
  4. Yakalamak istediğiniz ekrana gidin. Durum çubuğundan çift sürükleyin, “Ekran Görüntüsü” seçeneğini tıklayın.

Bizimle meşgul

İle karşılaşan kullanıcılardan biriysenizCihazınızla ilgili sorun varsa bize bildirin. Android ile ilgili sorunlara ücretsiz çözümler sunuyoruz, bu nedenle Android cihazınızla ilgili bir sorununuz varsa, kısa bir anketi doldurmanız yeterlidir. bu bağlantı ve cevaplarımızı sonraki yayınlarda yayınlamaya çalışacağız. Hızlı bir yanıt vermeyi garanti edemiyoruz, bu nedenle sorununuz zamana duyarlıysa, lütfen sorununuzu çözmek için başka bir yol bulun.

Bu yayını yararlı bulursanız, lütfen bize yardımcı olunkelimeyi arkadaşlarına yaymak. DroidGuy'un sosyal ağ varlığı da var, bu nedenle topluluğumuzla Facebook ve Google+ sayfalarımızda etkileşimde bulunmak isteyebilirsiniz.


HTC Telefonda Kolayca Ekran Görüntüsü Alma

Fiona KaufmanNis 01, 2022Ekran görüntüsü

Çoğu zaman HTC telefonunuzda anı yakalamak istersiniz. Örneğin, değerli mesajları saklamak, pratik becerileri veya güzel hatları cep telefonunuza kaydetmek istiyorsunuz. Fakat HTC telefonda nasıl ekran görüntüsü alınır? Cep telefonunda anlık görüntüleri yakalamak çok kolay. Daha sonra, HTC U serisi, HTC One serisi veya HTC Desire serisinden olsun, tüm HTC telefon türlerinde ekran görüntüsü almanın 3 basit yolunu göstereceğiz.

HTC ekran görüntüsü
İçerik

Bölüm 1. HTC Ekranında Ekran Görüntüsü Almanın Basit Yolları

HTC telefonunuzun ekranında neler olup bittiğini yakalamanın daha kolay yolları vardır. Doğru tuş kombinasyonuyla, genellikle HTC telefonunuzdaki içeriği yakalayabilirsiniz.

Güç + Ana Sayfa düğmesi

Sadece basılı tutun Güç düğmesine (telefonun üstünde veya yanında bulunur) ve Ev düğmesi (telefonun ön tarafında bulunur). Ardından ekran görüntüsü sdcard klasörüne kaydedilecektir. Başarılı bir ekran görüntüsü almak için birkaç kez deneyebilirsiniz.

Güç düğmeli ekran görüntüsü

Not: HTC U11 üzerinde bir ekran görüntüsü almak için, hem Güç düğmesini hem de ses kısma düğmesini aynı anda basılı tutmanız gerekir.

Ekran görüntüsü düğmesi

Diğer bir yol, ekran görüntüsü kısayolu ile ekran görüntüsü almaktır. Bildirim Çubuğunu açmak için HTC ekranının üst kısmından kaydırın ve ardından Ekran görüntüsü kısayol simgesine dokunun.

Edge Sense

Edge Sense şu anda HTC U11 ve U12 + tarafından desteklendiğinden, bu özelliği HTC'de ekran görüntüsü almak için kullanabilirsiniz.

1. adresine gidin Ayarlar -e Edge Senseve dokunun Kısa sıkıştırmayı ayarla veya Sıkıştırmayı ayarla & ambar özelleştirmek istediğiniz hareket türüne bağlı olarak eylem. Ardından ayarlarınızı kaydedin.

2. Yakalamak istediğiniz ekrana gidin ve HTC'de ekran görüntüsü almak için hareketi veya bekletme eylemini kullanın.

Edge Sense

Bölüm 2. HTC'de Kayan Ekran Görüntüsü Nasıl Çekilir

Bazı HTC kullanıcıları uzun bir görüşmenin, uzun makalenin veya web sayfasının ekran görüntüsünü almak ister. Küçük ekran görüntülerini birbirine yapıştırmak istemiyorsanız, HTC'de kayan bir ekran görüntüsü almak için aşağıdaki yolu seçin.

1. Aşağıdaki yöntemlerle ekran görüntüsünü alın Bölüm 1.

2. simgesine dokunun Kaydırma ekranın altında.

3. Dokunmaya devam edin Kaydırma kalan içeriği yakalamaya devam etmek için.

4. simgesine dokunun Düzenle Ekran görüntüsüne metin veya çizim eklemek için. Sonra dokunun Paylaş veya Kayıt etmek Ekran görüntüsünü HTC'ye kaydetmek için. (PC'de kısmi bölge nasıl ekran görüntüsü alınır?)

Kayan Ekran Görüntüsü Alın

Önerilen: Bilgisayar için En İyi Ekran Görüntüsü Aracı

HTC telefon ekranını bilgisayara yansıtırken, en iyi ekran görüntüsü aracı ne olmalıdır? Burada güçlü olanları şiddetle tavsiye ediyoruz Vidmore Ekran Kaydedici.

Vidmore Ekran KaydediciVidmore Ekran Kaydedici

  • Video akışı, 2D / 3D oyun, web kamerası, Skype çağrıları, müzik vb. Kaydedin.
  • HTC ekranında bir ekran görüntüsü almak için tam ekranı veya kısmi bir bölgeyi seçin.
  • HTC ekran görüntüsünü JPG, PNG veya GIF gibi herhangi bir görüntü biçiminde kaydedin.
  • Hızlı bir ekran görüntüsü alın ve metin, çizgi, renk, sprey vb. Ekleyerek düzenleyin.
Vidmore Ekran Kaydedici

Ücretsiz indirinÜcretsiz indirin

Bölüm 3. HTC'de Ekran Görüntüsü ile İlgili SSS

1. HTC ekran görüntüm nereye gitti?

HTC telefonda bir ekran görüntüsü aldıktan sonra, Galeri uygulamasında Ekran Görüntüsü albümünü açarak ekran görüntülerini görüntüleyebilirsiniz.

2. Bilgisayarımda nasıl ekran görüntüsü alırım?

İçin Windows bilgisayarda ekran görüntüsü al, Vidmore Screen Recorder'ı kurabilir ve başlatabilirsiniz. Ana arayüzde Sceen Capture'ı seçin. Ardından pencerenin ekran görüntüsünü alabilir veya ekran görüntüsü için bir alan çizebilirsiniz.

3. HTC M8 cihazımda ekran görüntüsü alabilir miyim?

Evet. HTC M8'de bir ekran görüntüsü almak için, başarılı bir ekran görüntüsü alana kadar Güç düğmesini ve ses kısma düğmesini aynı anda basılı tutun.

Sonuç

Bu makale, varsayılan yöntemleri paylaştı HTC telefonda ekran görüntüsü al. HTC U11 veya U12 + kullanıyorsanız, Edge Sense uygulaması ekran görüntüsü almak için daha kolay bir yardımcı olacaktır. Bilgisayarda ekran görüntüsü almak için Vidmore Ekran Kaydedici ilk tercih olmalıdır HTC'de ekran görüntüsü almak için herhangi bir öneriniz varsa, yorumunuzu aşağıya bırakmaktan çekinmeyin.

Vidmore Ekran Kaydedici Simgesi

Vidmore Ekran Kaydediciyi Ücretsiz Deneyin

Windows 11/10/8/7, Mac OS X 10.10 ve sonraki sürümlerde video ve ses kaydı için en iyi arkadaşınız

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası