jandarma uzman erbaş mülakat sonuçları / Personel ve Öğrenci Temin Sistemi

Jandarma Uzman Erbaş Mülakat Sonuçları

jandarma uzman erbaş mülakat sonuçları

İşin Olsa">

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı uzman erbaş alımı ilanına göre Uzman Erbaş alımı yapılacağını bildirmişti. Bu kapsamda başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için artık son şans. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere Bu haberimizde Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş alımı hakkında detayları aktaracağız. Bu haberimiz sayesinde henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru yapmış olan adaylar detaylı bilgiye ulaşabilecekler.

Uzman Erbaş Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Jandarma yayımladığı başvuru kılavuzuna göre farklı Branşlarda Lojistik Uzman Erbaş Alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda alımlar " Aşçı 40, Kasap 20, Berber (Erkek Berberi) 5, Fırıncı 5, Betonarme Demircisi 17, Boya ve Alçıcı 60, Çatı Ustası 5, Duvarcı 54, Fayansçı 40, Isı Yalıtımcısı 1, İnşaat Kalıpçısı 12, Mermerci 4 Sıvacı 40, Su Yalıtımcısı 2, Sıhhi Tesisatçı 40, Isıtma ve Tesisat Elemanı 50, Kaportacı 5, Oto Boyacı 10, Oto Döşemeci 15, Oto Lastik Tamircisi 20, Oto Tamircisi 20, Beyaz Eşya Tamircisi 5, Terzi 30 " branşlarında gerçekleştirilecek.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı?

Jandarma Uzman Erbaş alımı için değerlendirmeler farklı yollarda yapılacak. Bu kapsamda Alım yapılacak kontenjanlara göre kadro sayısının 20 katı aday belirlenecektir. Bu yönde Ön lisans ve ortaöğretim (lise) mezunları için son adayın puanının kendinden sonraki ile eşit olması ve ilköğretim mezunları için son adayın yaşı (Gün, ay ve yıl) ile aynı olması durumunda eşitliğin bozulduğu adaya kadar olan kısım seçme sınavlarına çağırılır.

Şehit ve malul eş ve çocuklarına yönelik sıralama diğer adaylardan ayrı olarak yapılır.

Sınav Ücreti Ödenecek!

Başvurusu kabul edilerek sınavlara katılmaya hak kazanan/çağırılan adaylar ile ilgili olarak; Sınav ücreti yatırılmasına yönelik duyuru yapılan adaylardan ₺ sınav ücreti alınacaktır. (Sınav ücretinin nereye ve ne şekilde yatırılacağı başvuru sonuçları ile birlikte adaylara bildirilecektir.)

Sınav Aşamaları Nelerdir?

a. Seçme sınavlarına katılacakları duyurulan adaylar sırasıyla;

(1) Ön sağlık muayenesi,

(2) Fiziki yeterlilik,

(3) Uygulama sınavı [Sınav öncesinde mesleki belge (İş yeri açma, ustalık, kalfalık ve mesleki yeterlilik belgesi) kontrolü yapılacaktır.]

(4) Mülakat sınavına,

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Jandarma uzman erbaş alımı için sonuçlar az önce açıklandı. Başvuruların sona ermesin den sonra beklenen sonuçlar açıklandı. Buna göre aşağıdaki bağlantı üzerinden sonuçlarınıza elektronik ortamdan ulaşabilirsiniz.

SONUÇLAR İÇİN TIKLA

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran ,

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

JANDARMA ALIMI SORGULAMA EKRANI - Uzman Erbaş olarak kişi alım sonuçları açıklandı. 26 Eylül'de son bulan başvuruların sonuçları açıklandı. İşte uzman erbaş alımı başvuru sonuç sorgulama ekranı

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI SONUÇLARINA NEREDEN VE NASIL BAKILIR?

12 Eylül ve 26 Eylül tarihleri aralığında başvuruları alınan Jandarma Uzman Erbaş alımı sonuçları açıklandı. jandarma, 11 at bakıcısı, 14 bot serdümeni, sıhhiyeci, muhabere, 10 havacılık, lojistik (mesleki nitelikli) ve 10 bando alt branşlarında olmak üzere toplam personel alımı sonuçları açıklandı.

SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

JANDARMA UZMAN ERBAŞ BAŞVURU ŞARTLARI NE?

Başvuru şartlarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, lise, ön lisans ve lisansta KPSS puanının 50 ve üstü olması, 27 yaşını bitirmemiş olmak gibi ana maddeler yer alıyor. Fiziki olarak ise en az boy, en fazla da cm boy, boy-kilo tablosunda belirtilen değerler içinde bulunmak gerekiyor.


Taksirli suçlar hariç olmak üzere diğer suçlardan otuz (30) günden daha fazla süreli hürriyeti bağlayıcı bir ceza ile mahkûm olmamak,

Taksirli suçlar nedeniyle altı (6) ay veya daha fazla süre ile hürriyeti bağlayıcı bir cezaya mahkûm olmamak,

Jandarma Genel Komutanlığının manevi şahsiyetine gölge düşüren veya askerliğin şeref ve haysiyeti ile bağdaşmayacak eylemlerde bulunanlar ile tutum ve davranışları ile yasadışı siyasi, yıkıcı ve bölücü ideolojik görüşleri benimsememiş olmak gerekiyor.

monash.pw'ın Mert M&#;ld&#;r transferiyle ilgili flaş iddia!
Cimbom'a Beşiktaş'ın eski golc&#;s&#; &#;nerildi

Jandarma Uzman Erbaş Alımı

Jandarma Uzman Erbaş Alımı

Son dakika Jandarma uzman erbaş alımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jandarma uzman erbaş alımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jandarma uzman erbaş alımı haber sayfamızda

Daha Fazla

Jandarma Uzman Erbaş Alımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam jandarma uzman erbaş alımı haberi bulunmuştur.

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan uzman erbaş adaylarına ek sınav m&#;jdesi

Jandarma Genel Komutanlığı'ndan uzman erbaş adaylarına ek sınav m&#;jdesiJandarma Genel Komutanlığı tarafından geçtiğimiz aylar içerisinde erbaş ihtiyacını karşılamak için 19 Mart 4 Nisan tarihleri arasında internet üzerinden ön başvuru işlemlerinin alındığı Jandarma Uzman erbaş alımı için sınava çağrılan adayın sınavları Mayıs tarihleri arasında tamamlanmıştı. Artan uzman erbaş ihtiyacını karşılamak için başvuru yapan adayların tümünün sınavlara çağrılacağı duyuruldu.

Gündem

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır