tavuk horoz kovucu / Haşere, Böcek, Fare vs. ile Mücadele - Page 2 - funduszeue.info

Tavuk Horoz Kovucu

tavuk horoz kovucu

E-ticaret Paketleri ile hazırlanmıştır. 86

Yükleniyor

Horoz Bahçe Heykeli Metal tavuk Yard Sanat dekor hayvan siluet bahis Bahçe Köy dekorasyon için

rating

SKU: w

Mermi noktaları:

1. Bu gölge kontur dekorasyonu, dış mekan dekorasyonunuza tanıdık hayvan şekilleri funduszeue.infoça selamları selamlamak ve eşsiz ve rustik bir görünüm elde etmek için arka bahçeye veya topluluk dikim alanına yerleştirin.

2. Bu çim süsü şık bir görünüme funduszeue.infosyon boyunca delikli çiçekler veya yıldızlar vardır, bu da modaya uygun bir görsel efekt yaratır.

3. Avlular için uygun, arka bahçeler, çimler, bahçeler, yolları, kaldırımlar ve diğer funduszeue.info kesinlikle herkesin dikkatini çekecek.

4. Kendi dikim projenizde saklayın veya kendi küçük bahçenizin dekorasyonunu seven ailenize ve arkadaşlarınıza hediye olarak funduszeue.infouk bahçesinin etrafına birden fazla kesim yerleştirin.

5. Dayanıklı non-toksik akrilik malzeme, yeniden kullanılabilir, su geçirmez ve hava-dışarıda kullanım için funduszeue.infoşelenmeden kar yağdığında ve yağmur yağdığında bile bunları kullanabildiğinizden emin olun.

Açıklamalar:

Malzeme: Metal

A: 28* cm

B: 26 * cm

Paket içeriği:

1 * Bahçe Dekorasyon

Ambalaj listesi

1 * Bahçe Dekorasyon

Etiketler: kumaş pot, tavuk süsleme, taş metal bahçe sanatı, kedi sandalye kılıfı, pirinç köşe koruyucu, bahçe için dekor, koltuk salıncak, arka bahçe çadırı, tavuk dekor, dekor bahçe.

Tavuk kümesindeki farelerin olasılığının baskılanması gerekir. Bu kemirgenler kümes hayvanları için tehlikelidir ve herhangi bir evde ciddi hasara yol açar. Varlıklarına dair işaretler bulduktan sonra, bu zararlılardan en kısa zamanda kurtulmak için önlem almak gerekir. Bu makale, farelerin ortaya çıkma nedenlerini, tavuklar için neden tehlikeli olduklarını ve yeniden ortaya çıkmaya izin vermeden onlardan nasıl kurtulacaklarını ele alacaktır.

Sıçanlar neden ortaya çıkıyor?

En çok etkilenen sıçanlar, tarlaların yakınında bulunan çiftliklerdedir. Çoğu zaman, kemirgenler soğuk dönemdeki binalarda aktif olarak yerleşmeye başlar. Şu anda, tarlalardan kâr edecek hiçbir şeyleri yok ve tavuk kümesi sıcak ve çok fazla yemek var. Tavukların kendileri böyle “komşuları” kovamazlar.

Kemirgenlerin girişine engel olmayan toprak ya da kil zemine sahip kuşlar için birçok bina, içlerinde büyük delikler açmaktadır. Ek olarak, tavuk odası genellikle bir tavuk deliği, bir havalandırma penceresi ve havalandırma delikleri gibi açıklıklara sahiptir. Sıçanlar için kümeste tavuk kümesine girmeleri zor olmayacaktır - ağaçlara ve ahşaba çok iyi tırmanırlar.

Biliyor musunSıçanlar, onlardan 4 kat daha küçük bir deliğe girebilen her yerde bulunan canlılardır.Sadece ahşap, plastik, beton değil aynı zamanda demir borularda da kıvrılabilirler ve ayrıca yüzerek mükemmel bir şekilde dalabilirler.Büyük bir yükseklikten düşmek onlar için tehlikeli değildir.

Tehlike nedir

Birçok nedenden dolayı evinizdeki farelerin görünümünü göz ardı etmek imkansızdır:

Oluşum belirtileri

Sıçanlar varlıklarının izlerini bırakırlar ve kümes hayvanlarındaki görünümleri pes eder:

Biliyor musunTavuk düzenindeki bütün kuşları karanlıkta görmek zordur.Tavuklaristisna değildir.Hareketsiz ise, solucanın 2 adım ötede olduğunu fark etmeyebilirler.Hiçbir şey için değil, bir insan iyi göremediğinde, "gece körlüğü" olduğunu söylerler.

Tavuk kümesindeki sıçanlarla nasıl baş edilir

Yıllar geçtikçe insanlar bu kemirgenleri yok etmek için farklı yöntemler kullandılar ve kullandılar. Bununla birlikte, böyle akıllı, kibirli ve hızlıca adapte olan bir yaratıktan kurtulmak her zaman basit bir mesele değildir.

Mekanik yöntem

Kemirgen zararlılarını kontrol etmek için kullanılan bu yöntem, yakalamak için fare kapanı ve tuzaklarının kullanılmasını içerir (fare kapanı). Ancak sıçanlar oldukça akıllı kemirgenlerdir ve yemleri sessizce uzatabilirler ve tuzak çalışmayacaktır. Ancak tavuklar ve horozlar set sıçan tuzaklarına düşebilir ve acı çekebilirler.

Bazen tutkal tuzakları denir, ancak bu tür cihazlar fareler için daha uygundur - sıçan bu şekilde tutulması muhtemel değildir. Ayrıca, haşere tuzağa düşerse ne yapılması gerektiği sorusu da ortaya çıkıyor - onu bitirmek ya da hümanizmi göstermek ve serbest bırakmak. Herkes öldüremez, ama gitmelerine izin verin - sıçan geri dönecek.

Basit bir tuzağı kendin yapabilirsin, böylece tuzaklar için dükkana gidemezsin. Bu durumda, herhangi bir yiyecek (örneğin, bir parça peynir) dar boğazlı cam bir şişeye konur, ancak sıçanın içine sığması için yeterlidir. İçindeki şişe bitkisel yağ ile yağlanır.

Biliyor musunSıçanlar mükemmel anlayışlı ve öğrenme yeteneğine sahiptir.Bilim adamları zihinsel yeteneklerin gelişimi için potansiyellerinin insandan neredeyse hiç farklı olmadığına inanıyorlar çünkü sadece onlar ve insanlar soyut düşünceye sahipler.

Yiyecek ve koku sıçanı çok çeker ve kabın içine girdiğinde, artık dışarı çıkamaz - pençeleri yağla yağlanmış camın üzerinde süzülür. Kuş böyle bir tuzağa düşmeyecek ve kötü niyetli bir kemirgen kolayca yakalanabilir.

Biyolojik yöntem

Kediler, iyi gelişmiş bir av içgüdüsüne sahip oldukları için sıçanlardan kurtulmaya yardımcı olabilir. Tavuklara iyi bayram yapabileceklerini ve sıçanları yakalayamayacaklarını düşünmeye değer. Bu amaçla Pied Piper ırkından (örneğin, Sibirya) bir kedi almak daha iyidir.

Dachshund köpekleri, tilki korkunçları, Jack Russell ve diğer küçük av köpekleri de bu görevle iyi başa çıkıyorlar, ancak bazen uygun eğitime ihtiyaçları var. Bir insanın kabarık evcil hayvanlarının varlığı ve kokuları farklı kemirgenleri korkutacak.

Kirpi aynı zamanda mükemmel kemirgen avcılarıdır. Bu nedenle, bir dikenli avcı ailesi bahçeye yerleşmişse, tavukların farelerden güvenli bir şekilde korunduğunu unutmayın. Genellikle tavuklarla birlikte tutulan hindi ve hindiler, bu zararlıları zayıf bireylerden uzaklaştırabilir ve alarm verebilirler.

Önemli!Eğer fareleri yakalayan evcil hayvanlarınızın avlarını yeme alışkanlığı varsa, bu kemirgenlerden kurtulmak için zehir kullanmamak daha iyidir.

Kokusu fareleri iten zehirli bitkiler var ama dikkatlice kullanılmaları gerekiyor. Bazı türler kümes hayvanlarına zarar verebilir. Bileşiminizi bu kemirgenlerden korumak için şunları uygulayın:

Yerli tavukların neden öldüğünü öğrenin.

Kimyasal ve tıbbi

Genellikle, büyük kümes hayvanı çiftlikleri ve küçük tavuk kümeslerinin sahipleri, kimyasallar ve ilaçların yardımıyla kemirgenleri kendi başlarına savaşmayı tercih ederler.

Zehirli sıçanlarda yaygın olarak kullanılan ilaçlar aşağıdaki tabloda sunulmaktadır:

İlaç adıkarakteristikleri
"Goliath"Kan pıhtılaşmasını engelleyen ve bir cesedi mumyalayan kemirgen öldürücü ilaç içerir. Oksijen açlığına neden olur, kemirgenler boğularak ölür. Zehir bağımlılığı yok.
"Mortorat"Peynir, vanilya, tahıl aromaları içeren gastrointestinal pestisit. Acı bir bileşenin varlığı, kuşun onu yemesini önler, ancak sıçanı durdurmaz. Ölü bir karkas mumyalar.
"Krysid"Yemi ekleyin (tohumlayın) ve deliklere ve binalara dağıtın. Hemen öldürür, kemirgen boğulma ölür.
"Rat Death"Besin takviyesi (tohumlar, et veya balık parçaları). Zararlıların kan damarlarının duvarlarını tahrip eder.
"Fırtına"Flocumafen varlığı kan pıhtılaşmasını engeller ve ölü bir sıçan mumyalar. Bu zehirin bağımlılığı yok.

Ultrasonik kovucular kullanma

Kemirgenleri kontrol etmenin etkili bir yolu ultrasonik kovuculardır. Bu cihazlar küçük ve kullanımı kolaydır. Etkileri, cihazın belirli bir frekansta ultrasonik dalgalar yayması gerçeğine dayanıyor; bu fareler çılgınca ya da panikleşiyor.

Kovucular kullanırken aşağıdaki önerilere uyulmalıdır:

Önemli!Ultrasonik dalgaları kısmen absorbe ettiği ve cihazın verimliliğini azalttığından, bu cihazı yumuşak ve yumuşak yüzeylere yönlendirmek gerekli değildir.dalgaları sert bir yüzeye yönlendirin.

Ultrasonik kovucuların popüler modelleri aşağıdaki tabloda gösterilmektedir:

Kovucu modeliTeknik parametreler
Kasırga Kullanım sıklığı —18–70 kHz,

Sıcaklık koşullarında () - + 80 ° C sıcaklıkta çalışır. metrekareye kadar olan binalar için

ElectroCot ClassicKullanım sıklığı — kHz,

Yarıçap - °, duvara asılabilir.

metrekareye kadar olan binalar için

ElectroCot Turbo2 çalışma modu (gündüz ve gece).

Kullanım sıklığı - kHz.

Etki 3 şekilde gerçekleşir: ultrason, ses ve ışık.

Aralık ° 'dir.

metrekareye kadar olan binalar için. m.

Grad ABir ağ ve batarya ile çalışma yapar.

metrekareye kadar olan binalar için. m.

Doğru çalışmayı gösteren bir LED ile donatılmıştır.

"Fırtına "7 çalışma modu.

Etki 3 şekilde gerçekleşir: ultrason, ses ve ışık.

Kullanım sıklığı - 16–76 kHz, ses 1 ila 7 kHz'dir.

Aralık ° 'dir.

metrekareye kadar olan binalar için. m.

Halk ilaçları yardımı ile

Eski günlerde davetsiz misafirlerin fareler gibi imha ettiği erişilebilir hileler vardır:

Biliyor musunSıçanlar yılda yaklaşık 12 kg yiyecek yerler ve bu kemirgenlerin istilasından sonra stokların büyük bir kısmı kolayca bozulur.Bazı tahminlere göre, sıçanlar toplam mahsulün 1 / 6'sını tahrip eder.

Önleyici tedbirler

Sıçanlar ve farelerin tavuk kümesinde başlamasını beklememelisiniz, bu zararlıların ortaya çıkmasını önlemek daha iyidir.

Uzmanlar aşağıdaki faaliyetleri önermektedir:Ayrıca bir tavuk kümesinde dezenfekte etmeyi de okuyun. Tavuk kümesindeki varlığını tespit ettikten hemen sonra farelerin görünümüyle savaşın. Tehlikeli enfeksiyonlar taşıyorlar, yumurta ve yiyecek çalıyorlar ve genç hayvanlara ve yetişkin kuşlara saldırabilirler. Sıçanlarla baş etmenin farklı yöntemleri vardır. Sıçanlar üreme sonrası tekrar ortaya çıkmalarına karşı önlemler alınmalıdır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası