izmir meşhur künefeci / Ankara’da Künefe Nerede Yenir? 13 Meşhur Mekan - Nefis Yemek Tarifleri

Izmir Meşhur Künefeci

izmir meşhur künefeci

Özikizler'in Tarihçesi

Kaynağı yüzyıllara dayanan tarihi ile afiyetle tüketilen Künefe'nin bugüne kadar bilinen tüm tarihini değiştirmek için ilk günden buyana kadar durmadan üreten Özikizler Künefe sizleri bu eşsiz ziyafete davet ediyor.

Mehmet Usta’nın yılında dünyaya gelen ikiz çocukları Hasan ve Hüseyin’den esinlenerek ismini verdiği Özikizler Künefe, ilk olarak Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 50 metrekare bir dükkân ve birkaç masa ile kuruldu.

Tarihçemiz

Küçük bir işletme ile başlayarak 9 şube ile büyük müşteri kitlesi ile yola devam etmenin gururunu yaşıyoruz. Her zaman ne yaparsak yapalım en iyisini yapmaya çalışmıştık şimdi ise meyvelerini almaya başladık.
Özikizler markamız büyüdü ve markamızı büyüten 3 Oğlumun gayreti ve başarısı olmuştur. Çocuklarım bu önemli mirasımızı yani markamızı daha da yukarıya taşıyacağından Eminim.

Yılların ne kadarda çabuk geçti, Ne zaman büyüdük, ne zaman bu kadar çok sevenimiz oldu zaman nasıl geçti anlayamadık. Büyük bir aşkla başladığımız bu sektöre şimdi emin adımlarla ilerliyoruz. Şu an 9 şubemiz var ve her şubede lezzetlerimiz hep aynı. Önümüzdeki günlerde şube sayılarını arttırıp büyümeye devam edeceğiz. Bizi biz yapan tüm misafirlerimize, çalışanlarımıza, her zaman yanımızda olan ailemize ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.

Büyük ustanın çocuklarıyız biz. Öncelikle markamızı bu günlere kadar getiren büyük bir mirası bize bırakan babamız Mehmet Durmaz’a teşekkür ediyorum. Gecemiz gündüzümüz hep en iyiyi yapmak için geçiyor. Kardeşlerimle ve ailemle çıktığımız bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen siz kıymetli misafirlerimize ve çok değerli dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Dünya Markası Olmak için Büyümeye Devam edeceğiz

Dünya bu lezzeti tadacak!
Tek hedefimiz şimdi büyümek ve Dünya’nın birçok noktasına ulaşmaktır. Bizler üretmeye yeni tadlar bulmaya devam edeceğiz. Her zaman babamızın izinden gidip dürüst ve ahlaklı bir şirket olmaya devam edeceğiz. Bizi biz yapan değerlerimize değer katan misafirlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Özikizler Künefe Franchise Başvurusu

Özikizler ailesine katılarak yatırımlarınızı en karlı ve prestijli bir şekilde değerlendirmek ister misiniz?.

FRANCHISE BAŞVURUSU

“Valla buranın herşeyi süper,gerek çalışanları gerek ön atıştırmamalıkları,künefeye yorum bile getiremiyorum istanbulun en nefis kunefeleri burada”

Merve semiz

“Bir Hatay'lı olarak künefeyi sevdiğim çok nadir yerlerden biri.Özellikle peynirliyi çok funduszeue.infoar,hizmet ve hız çok güfunduszeue.infoiz bir yer.”

özhan Hazırlar

“Künefesi sevdiğim tarzda, bol şerbetli ve şekerli değil. Yedikçe yiyesi geliyor insanın. 😁”

Tuna Özelmas

Cemile Karaca

“Hayatımda gördüğüm en güzel künefe tadı mükemmel sadece anı yaşayın”

Hüseyin Tetik

“Künefe gerçekten başarılı 👍”

Berna

“Hava sıcak olmasına rağmen tatlıyı bayıla bayıla yedim 😊 gerçi sadece 1 kez denedim fakat iyiydi 2. Kez gittiğimde lezzet ve tat aynı olursa paylasirim sizlerle”

Ülkü E

“Ankara’da hem mekan olarak hem de lezzet olarak en güzel künefeci diyebilirim. Özellikle hasırı güzel. İkramlarıyla birlikte tatlıya doyuyorsunuz. Ankara’ya geldiğinizde künefe yemek için tavsiye edilir”

Oaysnr

Künefe'nin Ustasından Blog Yazıları

Künefe'nin Az Bilinen Tarihi

Künefe'nin Az Bilinen Tarihi

Künefe’ye ait en yaygın hikaye, bu tatlının, Ramazan ayı boyunca halifeliğin açlığını gidermek için dönemin doktorları tarafından yazıldığı ve reçete edildiğidir. Eski çağlarda bu leziz tatlı bir nevi ilaç mahiyeti taşırmış. Bir diğer hikaye ise; Mısır'da Fatımiler veya Suriye'deki Emevi Halifeliği'nde gerçekleştiği söylenir. Ayrıca yüzyılın başlarında yazılı olarak yazıldığı ve Fatımiler kökenli olduğu bildirilmiştir. Ancak, eski tarihi metinlerde belirtilen yemekler bildiğimiz haliyle künefe'nin günümüzde tükettiğimiz modern versiyonları ile aynı değildir. Farklılıklar görülmektedir.

YAZIYI OKU
Antep Fıstığının Hikayesi

Özikizler Fıstığı'nın Hikayesi

Bu güzel topraklarda; küçük bir tohumdan başlayarak devam eden güzel bir hikaye Her bir ağacın, Özikizler kalitesi ve lezzetine erişmesini beklerken geçen aylar, yıllar, sabırla işlenen bu süreç; en iyilerinin dalından toplanarak modern tesislerimizde kabuklarından ayrıştırılması işlemi ile sürüyor. Milyonlarca Antep Fıstığı tek tek elde kontrol edildikten sonra damaklarınızda olmayı hakedenlerle şubelerimize devam etmekte ve Künefe'nin Ustaları'nın ellerinde "en tatlı" halini almaktadırlar.

devam etmekte ve Künefe'nin Ustaları'nın ellerinde "en tatlı"halini almaktadıfunduszeue.infoYİ İZLE
funduszeue.info("grid-big")){funduszeue.info().find(".widget-title").append(''+funduszeue.infol+"',j=$(location).attr("href"),i='
k=="random"){B=funduszeue.infoe(B,"/search/?&max-results="+postPerPage)}else{B=funduszeue.infoe(B,"/search/label/"+k+"?&max-results="+postPerPage)}return B})}else{if(funduszeue.info("hot-posts")){funduszeue.info(o).parent().addClass("show-hot")}else{if(funduszeue.info("feat-big")

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası