kamyonla taş taşıma oyunu / 3D Kamyon İle Yük Taşı Oyunları 3D Kamyon İle Yük Taşı Oyunu Oyna

Kamyonla Taş Taşıma Oyunu

kamyonla taş taşıma oyunu

kamyonla taş taşıma Nasıl Oynanır?

taş ocağında kırılan taşları istenilen yere götürmeniz gerekmektedir. kamyonun kasasına taşlar konulduktan sonra, yön tuşları ile kamyonu kontrol ederek taşları dökmeden istenilen yere kamyonu ulaştırmanız gerekmektedir. taşları ne kadar az düşürürseniz o kadar başarılı bir taşıma yapmış sayılırsınız. ilk bölümler belki biraz kolay gelebilir. fakat ilerledikçe bölümler baya zorlaşmaktadır. funduszeue.info editörü olarak size tavsiyemiz kamyonu yavaş bir şekilde kullanmanız. yavaş giderseniz taşları çok daha az dökerseniz. fakat çokta yavaş gitmemelisiniz. sol üstteki saniyeye dikkat etmelisiniz.


Oyun İstatistikleri:

Ziyaretçiler tarafından kere oynanan kamyonla taş taşıma oyunu oyna, kullanılan oylara göre değerlendirme yapıldığında üzerinden puan elde etmiş.


Oyun Tuşları:
yonler
kamyon sürme



Kamyon Oyunu: Zorlu Yollarda Y

Bu oyun hakkında

Kamyon oyunları arasında kusursuz grafikleri ve kaliteli kullanıcı deneyimiyle sıyrılan Kamyon Oyunu: Zorlu Yollarda Yük Taşıma Oyunu ile karşınızdayız! Bir yerden bir yere yük taşımak için kullanılan kamyonlar büyük bir soruna çare oluyor. Kamyonlar varlığını çok uzun yıllardır sürdürüyor ve tırlara ek olarak hala en popüler yük taşıma aracı kamyonlar. Kamyon oyunları yılında büyük bir çılgınlıkla oynanıyor. Tır oyunları da yılının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Hafriyat kamyon oyunları da oldukça popülerdir, bu kamyonlar en çok şantiye alanlarında kullanılır bu yüzden gerçekçi olsun diye hafriyatlarınızı oyun içerisinde de yapabileceksiniz!

Oyun içi seslendirmeler ve oyun içi grafikler en üst düzey teknoloji kullanılarak yapıldı. Bu ne demek oluyor? Gerçekçi oyun deneyimini iliklerinize kadar hissedeceğiniz anlamına geliyor.

Oyun Nasıl Oynanır?
Gerçek hayatta kamyonlar yükleri taşırken kaza yaparlarsa ya da yükleri düşürürlerse ne olur? Ceza alırlar. Oyunun da gerçekçiliğini artırmak amacıyla herhangi bir kaza yapmamanız gerekiyor. Yükleri zamanında teslim edin!

Kamyonların boyutları nedeniyle kontrol edilmesi zor araçlar olduğunu hepimiz biliyoruz, Kamyon Oyunu: Zorlu Yollarda Yük Taşıma Oyunu ile ise çok kolay! Birkaç parmak hareketi ile kamyonunuzu hareket ettirebilir ve yüklerinizi taşıyabilirsiniz.

Oyunun kurgusu yük taşıma üzerine kurulu bu yüzden kendinizi gerçek bir kamyon şoförünün yaptığı işleri yapmaya hazırlamalısınız. Kamyonlara ve şoförlerine her zaman ihtiyacımız var, yoksa nakliye işlerimizi kim yapacak? Kim bilir belki de bu oyundan sonra kamyon sürmeyi o kadar seveceksiniz ki gerçek hayatınızda da bu onurlu mesleği yapmak isteyeceksiniz  Unutmadan! Bizi kamaz oyunları kategorisinde de bulabilirsiniz.

Bu oyunun evreninde asla sıkılmayacaksınız! Sürekli önünüze farklı görevler çıkacak bu sayede oyunun gücünü iliklerinize kadar hissedecek ve kusursuz bir deneyim yaşayacaksınız.

Oyunumuzun sizi memnun edeceğine eminiz! Çünkü oyunumuz uzun yıllar süren çalışmaların eseri, yıllarca araştırdık, diğer oyunların eksikliklerini tespit ettik ve ortaya bu kusursuz oyunu çıkardık.

Kamyon sürerken müzik dinlememek olmaz diyorsan radyo özelliğinden faydalanarak radyo dinleyebilirsin.

Telefonunda gereksiz yer kaplamaz, üstün teknolojiyi düşük boyutlarla harmanladık bu sayede kaliteli bir deneyimden geri kalmazken telefonunun hafızasını da şişirmemiş oluyorsun.

Senden hiçbir ücret istemiyoruz ücretsiz biçimde istediğin yerde oynayabilirsin.

Güncellenme tarihi

7 Ara

Kamyon Oyunları

Kamyon Oyunları artık sizlere yep yeni yük taşıma operasyonlarını gerçekleştireceğiniz sürüş oyunları ile bu kategoride hizmet vermekteyiz. Malum herkesin bildiği üzere kamyon denilince akla ilk olarak yük taşıma yada taşımacılık yapma geliyor. Bu yüzden ise sizler için farklı kamyon oyunlarını bir arya getirip sizlere özel oyunlarda hazırladık. Artık eğlence için hemen istediğiniz görselde ki güzel bir kamyon oyununu seçerek sizlerde taşımacılık işlemelerine başlayın. İster taşımacılık yapın isterseniz de yarış şeklinde kamyonlar arasında yarışın tamamen sizlere kalmıştır artık eğlencenin adresi olan sitemizde sizlerde farklı kamyon oyunları ile hız kesmeyen serüven ile devam ediyoruz.  Bu kategoride bulunan birde taşıma şirketi oyunları mevcuttur mesela bu oyunlar ile birlikte ise sizlerde artık istediğiniz noktalar yükler götürüp getirin ve istenilen şekilde yapılınca para kazanarak kamyonumuz büyüterek harika bir şekilde oyunlar ortaya koyun. Artık güncel ve mobil uyumlu kamyon oyunları için sizlerde sitemizi tercih etmelisiniz. Çünkü sitemizde bulunan oyunların hepsi html5 tabanını uygun. bu şekilde olması aynı zamanda sizlere kaliteli görseller sunduğumuzu gösteriyor artık eğlenin adresi olan sitemizde sizlerde eğlenerek taşımacılıkta yapabilirsiniz. herkesin küçüklükten hayalidir bir kamyonda direksiyon başlayan geçmek bu yüzden geç kalınmadı artık istediğiniz kamyonun direksiyonuna sizlerde burada seçerek geçebilirsiniz. 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası