kitapyurdu hediye / Kitap Hediye Kartı ( TL) - Fiyatı, Yorumları, Satın Al - funduszeue.info

Kitapyurdu Hediye

kitapyurdu hediye

funduszeue.info indirim kodu ◦ Haziran

kitap yurdu

Her yaştan kitap kurdunun artık yeni çıkan, çok beğenilen ve çok satan kitaplar için onlarca farklı adresi ziyaret etmeden aradığı her bilgiyi tek bir platform üzerinde bulabileceği, onları kitapçı kitapçı gezmeden, evinden ya da iş yerinden satın alabileceği, üstelik harcadıkça kazanabileceği bir site var! funduszeue.info üzerinde 52 ana konu ve alt konuya ayrılan on binlerce eser liste fiyatlarından çok daha avantajlı fiyatlar ile satışa sunulurken, üye olmanız, alışveriş yapmanız ve arkadaşlarınızı siteye davet etmeniz karşılığında biriktirdiğiniz puanlar ile ücretsiz kargo hizmeti veriliyor ya da puan katalogundan dilediğiniz ürünler hediye ediliyor. funduszeue.info’da binlerce kitabın yanı sıra, filmler, yerli ve yabancı müzikler, belgeseller ve spor & sağlık ürünleri satışa sunuluyor. Bu kadar çok sayıda ürün ve benzersiz avantajlar İndirim Kodlarım’ın kitap kurtlarına özel olarak sunduğu ekstra indirim ve fırsatlar ile birleşince, harika şeyler oluyor!

Kitapla buluşmanın en kolay yolu olan funduszeue.info’da aklınıza dahi gelemeyecek kadar çok sayıda kitaba Yeni Çıkanlar, Çok Satanlar, Kategoriler, Yazarlar ve Yayınevleri sayfaları üzerinden hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kitapyurdu - yeni, popüler ve en çok satan kitaplar

Yeni Çıkanlar sayfasında farklı yayınevlerinin ve yazarların son hafta ve son iki ayda çıkan kitaplarına, Çok Satanlar sayfasında ise, Kitap Yurdu üzerinden haftalık, aylık ve yıllık dönemlerde en çok satın alınan kitaplarına hızla göz atabilirsiniz. Listeyi ayrıca genel konulu kitaplar, edebiyat ve edebiyat kitaplar, çocuk ve sınav kitapları olarak daraltabilirsiniz. Kategoriler sayfasında, aradığınız kitapları bilgisayar, çocuk, ders, din, eğitim, edebiyat, eğlence ve mizah, felsefe ve düşünce, ekonomi, sanat, tiyatro ve sinema, sağlık ve tıp gibi onlarca farklı ilgi alanına göre filtreleyebilir, Yazarlar sayfasında ise, kitaplarını aradığınız yazarları dilerseniz adlarını arama kutucuğuna yazarak dilerseniz de en çok okunan yazarlara tıklayarak bulabilirsiniz. Son olarak, belirli yayınevlerinin kitap ve tercüme kalitesini tercih ediyor, anlaşmalı oldukları yazarları yakından takip ediyorsanız, Yayınevleri sayfasına tıklayarak ve yayınevinin adını arama kutucuğuna yazarak ya da en çok satan yayınevleri listesine bakarak hızlı ve pratik bir şekilde araştırma yapabilirsiniz.

Kitapyurdu indirim kodları

Kitap Yurdu’nun sunduğu hizmetler bunlarla kalmıyor! Haftanın Yayınevi sayfası üzerinden her hafta yenilenen bir yayınevinin tüm kitaplarını belirli bir indirim oranı ile satın alabilir, Ayın Yayınevleri sayfası üzerinden ise, siteyi ziyaret ettiğiniz ayın öne çıkan yayınevlerinin kitaplarına %40 indirim oranı ile sahip olabilirsiniz. funduszeue.info’da ayrıca Haftanın Kitabı seçilerek, kullanıcılar tarafından en çok ilgi gören kitap sergileniyor, Acaba Ne Okusam sayfasında ise, hep okunan, en çok yorum alan, en çok hediye edilen, Nobel ödüllü, yayınlanacak kitaplar sıralanıyor, yazarların okudukları kitaplar listeleniyor.

Herhangi bir kategoride beğendiğiniz bir ürünün üzerine tıkladığınız zaman ürün ile ilgili yayınevi, basım yılı, yazar ve sayfa sayısı gibi genel bilgilerin yanı sıra kitabın arka kapak yazısına ulaşabiliyorsunuz. Diğer yandan, funduszeue.info tarafından seçtiğiniz ürün için sunulan kampanyalara hızla göz atabilir, o ürünü satın alanların ilgilendikleri başka ürünlere de bakabilirsiniz. Son olarak, aynı yazarın diğer kitaplarına tek bir tıkla ulaşabilir veya aynı konudaki diğer eserleri inceleyebilirsiniz.

Kitapyurdu indirim kodunu kopyala

funduszeue.info kullanıcılarının okuma sevgisini arttıracak sayısız kampanya da düzenliyor. Kampanyalar sayfasında, sınırlı sayıda imzalı kitaplardan ücretsiz kargo hizmetlerine, taksit avantajlı kitap setlerinden yayınevlerinin hediye ürünlerine varana dek onlarca güncel indirim ve fırsat kampanyası sergileniyor. Ayrıca, artık kullanmadığınız ders kitaplarınız, pahalı gelen bilgisayar kitapları gibi ürünler için başka hiçbir yerde bulamayacağınız kitap değiş tokuş ve ikinci el kitap satış fırsatı sunuluyor. Sahaf sayfası üzerinde ihtiyacınız olmayan ya da kütüphanelerinizde küflenmeye yüz tutmuş kitapları ihtiyaç sahiplerine ve ilgili kullanıcılara belirlediğiniz bir fiyat ile satabiliyor veya değiş tokuş yapabiliyorsunuz.

funduszeue.info’a yeni gelen ürünler ile ilgili bilgi almak için üye olurken karşınıza çıkan form üzerinde ilgi alanınıza giren konuları işaretlemeniz yeterli oluyor. Hem alışveriş listesi oluşturabilmek hem de siteye gelen ürünler hakkında düzenli olarak bilgi alabilmek için Üye Olmak İstiyorum seçeneğinin üzerine tıklayarak ücretsiz olarak üye olun. Uzun zamandır beklediğiniz ya da ilgi alanınıza giren kitapları ve ürünleri ürün arasından seçerek, listeme ekle düğmesine tıklayın. Bu ürünleri dilerseniz hemen satın alabilir dilerseniz de daha sonra satın almak üzere alışveriş sepetinizde bekletebilirsiniz. Alışverişinizi hemen tamamlamak istediğiniz takdirde, kredi kartı ya da havale ile ödeme seçeneklerinden dilediğinizi kullanın. Sipariş ettiğiniz ürünler kapınıza kadar gelsin!

Kitapyurdu indirim kodunu girmek için boşluk

funduszeue.info’da aradığınız herhangi bir kitabı bulamazsanız, site üzerinde belirtilen e-mail adresine bir mail göndererek, onları talep edebilir ve sizin için temin edilmesini isteyebilirsiniz. Şayet satın aldığınız ürünlerin toplam tutarı TL ve üzerinde ise, size sunulan ücretsiz kargo hizmetinden faydalanabilirsiniz. 75 TL ve üzerindeki siparişler için ise, %50 kargo indirimi fırsatından yararlanabilirsiniz.

Artık kitapseverler için her şeyi düşünen bir adres var! funduszeue.info’a hemen üye olun, kitap sevginizi sizin gibi binlerce kullanıcı ile paylaşın. Alışverişinizi İndirim Kodlarım’a uğramadan sakın bitirmeyin, burada sizi bekleyen pek çok fırsat var! Keyifli okumalar dileriz!

En iyi indirimler için bu sene Picodi özel sayfası olan Black Friday ve Cyber Monday özel kampanyalarını takip etmenizi öneririz!

Sevgili Öğretmenlerimiz,

Albaraka World kartınız ya da Albaraka banka kartınız ile funduszeue.info’dan yapacağınız alışverişlerinizin 50 TL’si Albaraka’dan!

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun!

İndirim kodunuzu Albaraka Mobil – Kampanyalar menüsünden anında talep edebilir, 50 TL indirim kodunuzu 5 Aralık’a kadar kullanabilirsiniz.

Albaraka Mobil'i İndir

Kampanya Detayları

  • Kampanyadan, Albaraka World kart ya da Albaraka banka kartı ile funduszeue.info’dan alışveriş yapacak mesleği öğretmen, akademisyen, eğitmen ve öğretim görevlisi olan müşterilerimiz yararlanabilecektir.
  • İndirim kodu için Albaraka Mobil -> Kampanyalar -> Öğretmenlerimize Özel Kitapyurdu Kampanyası -> İndirim Kodu Al’a tıkladığınızda 50 TL değerinde indirim kodunuz SMS ile bankamıza kayıtlı cep numaranıza iletilecektir.
  • İndirim kodunuzu kullanabilmeniz için funduszeue.info sitesine üye olmanız gerekmektedir.
  • Üye olduktan sonra Hesabım menüsü altında yer alan Hediye Kartı Aktivasyonu başlığına girerek, Kitap Hediye Kartı kısmına indirim kodunuzu yazdığınızda 50 TL’lik indiriminiz hesabınıza tanımlanacaktır.
  • İndirim kodu tek seferlik kullanım için olup, her bir müşteri kampanyada 50 TL indirim alabilecektir.
  • İndirim kodu tarihine kadar geçerli olacaktır.
  • Kampanyaya ek kartlar ve sanal kartlar dahildir.
  • Kampanyanın Albaraka Mobil’de görüntülenebilmesi için uygulamanın güncel versiyonu kullanılmalıdır.
  • Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. ve funduszeue.info kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
Kampanya Kitapyurdu indirim kampanyası ile %50 Ucuzlatan Fırsat Belirtilmemiş Kampanya BKM Express &#;e özel 15 TL Kitapyurdu indirim kampanyası Belirtilmemiş Kupon Kodu Kitapyurdu Kampanya Kodu: %5 Belirtilmemiş Kampanya Kitapyurdu Kampanya: Bedava Kargo Belirtilmemiş Kampanya Kitapyurdu kampanya: %40 İndirim Belirtilmemiş

Kitapyurdu

Bu uygulama hakkında

Kitapyurdu uygulamamızla funduszeue.info her an yanınızda.

Bu uygulama ile istediğiniz kitaplar hakkında bilgi edinebilir, dilediğinizde sepetinizde biriktirebilir, dilediğinizde ise satın alabilirsiniz.

LİSTELER

+ Yeni çıkanlar bölümünde, satışa yeni çıkmış kitapları inceleyebilir, dilediğinizde bu kitapları satın alabilirsiniz.

+ Çok satanlar bölümünde, Kitapyurdu'nun en çok satan kitaplarını, liste halinde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.


KAMPANYALAR

+ Kampanyalar bölümünde kitapyurdunun sürekli güncellenen avantajlar dünyasına girersiniz. Buradaki kampanyaların en az birinin sizin ilginizi çekeceğine eminiz.

+ Arama bölümü ile istenilen kitabınıza, anahtar sözcük veya tam ismiyle kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


ALIŞVERİŞ SEPETİ

+ Beğendiğiniz kitabın, detaylarını incelediğiniz sayfanın, alt kısmında bulunan sepete ekle bağlantısı ile, sepetinizde biriktirebilir ve dilediğinizde satın alabilirsiniz.

+ Sepetinizdeki seçtiğiniz kitapları satın almak isterseniz seçili durumdaki kitabınızı satın al bağlantısına tıklayarak satın alma işlemlerinize başlayabilirsiniz. Satın al dedikten sonra uygulamamız adres seçimine ve ödeme ekranlarına yönlendirecektir.


ÖDEME YÖNTEMLERİ

+ Satın almak istediğiniz kitapları Kredi kartı, Banka kartı, Havale veya Bkm Ekspress yoluyla hızlı bir şekilde ödeyebilirsiniz.

+ Ödemelerinizi yüksek güvenlikli 3D Secure sistemi ile yaparak alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.



ÜCRETSİZ ÜYELİK

+ Dilerseniz Kitapyurdu'na ücretsiz olarak üye olabilir, böylece kitapyurdu’nun avantajlar dünyasına dahil olabilir ve aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

+ Üyelik bilgilerinizi istediğin zaman uygulama üzerinden kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.


FAVORİLER

+ Beğendiğiniz ama satın almayacağınız kitapları favorilerinize ekleyebilirsiniz.

+ Favori ürünlerinizi kendi oluşturacağınız isimlerle gruplandırabilirsiniz.


ALIŞVERİŞ LİSTEM

+ Satın almaya karar verdiğiniz ürünleri alışveriş listenizde biriktirebilir, daha sonra sepetinize gönderebilirsiniz.


SİPARİŞ TAKİBİ

+ Verdiğiniz siparişlerin durumunu siparişlerim ekranında adım adım takip edebilirsiniz.

+ Siparişiniz kargoya verildiğinde sipariş detay ekranındaki kargom nerede butonu ile kargonuzun en son nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.


BARKOD OKUTMA

+ Başka bir yerde karşılaştığınız bir kitabın kitapyurdu'ndaki fiyatını öğrenmek için kitabın barkodunu okutarak hızlı bir şekilde okutarak bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Güncellenme tarihi

22 Haz

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası