evrim keklik nereli / Survivor Evrim Keklik Kimdir?

Evrim Keklik Nereli

evrim keklik nereli

Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik nereli? Kaç yaşında? Mesleği ne?

Sevilen yarışma programı Survivor'a damga vurmuş isimlerden biri olan Evrim Keklik, Survivor All Star ile de dikkatleri üzerine çekti. Evrim Keklik, yarışmacılar arasında en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Özellikle, mesleği, yaşı, memleketi ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Survivor Evrim Keklik kimdir? Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik nereli? Kaç yaşında? Mesleği ne?

Haberler Haberleri

ABONE OL

Survivor All Star heyecanı devam ediyor. Arama motorlarında en çok araştırılan isimlerden biri de Evrim Keklik oldu. Survivor kadrosunun iddialı isimlerinden Evrim Keklik'in kariyeri, yaşı ve memleketi merak ediliyor. İşte detaylar

👉 EVRİM KEKLİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ? MESLEĞİ NE?

Evrim Keklik, 14 Mart doğumlu Türk voleybolcu, televizyon kişisidir. yılında İstanbul'da dünyaya gelen Evrim Keklik, baba tarafından aslen Çankırılıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur. Fenerbahçe'de voleybola başladı. Ardından voleybola ara vermeden 10 yıl devam eden Keklik, Galatasaray'a transfer olmuştur. Galatasaray'da 1 yıl oynayan Keklik, yılları arasında Ereğli Belediyespor kadın voleybol takımına transfer edilmiş ancak omuzunda yaşadığı bir sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kalmıştır. Şu an bir takımda yüzme antrenörlüğü yapan Evrim Keklik aynı zamanda sualtı hokeyiyle ilgilenmektedir.

Giriş Tarihi: Son Güncelleme:

Survivor Evrim kimdir? Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik kaç yaşında, nereli?

Survivor son bölümde elenerek adaya veda eden Survivor Evrim Keklik ile ilgili detaylar merak konusu olarak "Survivor Evrim kimdir, kaç yaşında, nereli?" şeklindeki sorular üzerinden yoğun şekilde araştırılmaya devam ediliyor.

SURVİVOR EVRİM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Evrim Keklik, (d. 14 Mart ) Türk voleybolcu, televizyon kişisi.

yılında İstanbul'da dünyaya gelen Evrim Keklik, baba tarafından aslen Çankırı'lıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunudur.

Fenerbahçe'de voleybola başladı. Ardından voleybola ara vermeden 10 yıl devam eden Keklik, Galatasaray'a transfer olmuştur. Galatasaray'da 1 yıl oynayan Keklik, yılları arasında Ereğli Belediyespor kadın voleybol takımına transfer edilmiş ancak omuzunda yaşadığı bir sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kalmıştır. Şu an bir takımda yüzme antrenörlüğü yapan Evrim Keklik aynı zamanda sualtı hokeyiyle ilgilenmektedir. 'de TV8'de yayınlanan Survivor 'de yarışmacı olarak yer almıştır ve yarışmayı 8. olarak bitirmiştir. 15 Ocak tarihinde TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Survivor All Star yarışmasında "Gönüllüler" takımında yer almaktadır.

EVRİM KEKLİK FİLMOGRAFİ

  • - Dinle Sevgili (Ayça)
  • - Kim Milyoner Olmak İster (Konuk)
  • - Survivor (Yarışmacı/Elendi)
  • - Survivor Panorama (Sunucu)
  • - Survivor All Star (Yarışmacı)

KAYNAK: VİKİPEDİA

ARKADAŞINA GÖNDER

Survivor Evrim kimdir? Survivor All Star yarışmacısı Evrim Keklik kaç yaşında, nereli?

SON DAKİKA

Survivor Evrim Keklik Kimdir?

Survivor All Star yarışmasında yarışan ve adından sıkça söz ettiren yarışmacı Evrim Keklik, Voleybolcudur.

14 Mart İstanbul doğumludur. Ama baba tarafından Çankırılıdır. Evrim Keklik, Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra Fenerbahçe'de voleybola başladı. Voleybola hiç ara vermeden 10 yıl devam etti. Ardından Galatasaray'a transfer oldu. Galatasaray da da 1 yıl oynadıktan sonra yılları arasında Ereğli Belediyespor kadın voleybol takımına transfer edilmiştir. 

Keklik, omzunda yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmıştır. 

Şuanda yüzme antrenörlüğü yapmaktadır. 

Bunların dışında sualtı hokeyiyle de ilgilenmektedir. 

Evrim Keklik, Sporcu kimliğine çok güvenen biri olarak 
Survivor Gönüllüler takımında iyi bir mücadele sergiledi. 

Survivordan sonra şansı yaver gitti ve Uçankuş Tv'de  "Hayatın İçinden" programının sunuculuğunu yaptı. 

Evrim Keklik 30 yaşındadır.

  1. 67 boyunda olup, 59 kilodur. 

seafoodplus.info

Etiketler: Survivor All Star Evrim Keklik evrim keklik Survivor Evrim keklik Survivor evrim Survivor Evrim Keklik Kimdir? Survivor Evrim Keklik Kimdir

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir