gel ve gör konusu / Gel Ve Gör (Idi I Smotri) filmi - funduszeue.info

Gel Ve Gör Konusu

gel ve gör konusu

Gel ve Gör Konusu

Kathyn’in Öyküsü kitabından uyarlanan film, 2.Dünya Savaşı sırasında Almanlar tarafından işgal edilen Sovyet Rusya’nın bir kasabasında yaşayan Florya’nın etrafında gelişen olayları ele alır. Alman güçlerinin Rus halkı üzerinde yarattıkları ekonomik ve ruhsal değişimler sıkça izleyicinin yorumuna bırakılır.

Florya, yetişkin erkeklerin savaşa katılmış olmarını gururuna yedirememiş köyde kalan kadınlar ve çocukların arasında sonucu beklemeyecekti. Toprağa gömülü bir silah bulmuş başına geleceklerden habersiz partizanların arasına katılmıştı. Ancak geride kendisini bekleyen kız kardeşleri ve annesi vardı. Partizanların arasında geçirdiği iki yıl boyunca köylerin yağmalanmasına, hayvanlara zarar verilmesine tanıklık eder. Aradan geçen 35 yılın ardından yönetmen Elem Klimov ile tanışırlar ve birlikte bir senaryo yazarlar. Florya’nın genç ve savaş bilgisinin olmaması partizanlar tarafından suistimal edilir ve botları elinden alınır ve geride bırakılır. Florya bu sırada Glasha adında bir kızla tanışıp birlikte vakit geçirmeye başlarlar ancak bu sırada ikili kendini bir nazi saldırısının içinde bulurlar. Saldırıdan kurtulmayı başarır ancak bu kaçış ona yakıp yıkılan köylere tanık olmasına neden olur. Florya’nın yaşadıkları izleyiciyi derinden etkileyen dakikalar yaşatır. Çünkü filmi Florya’nın gözünden izlediğimiz için yaşanılan abartısız ve gerçekçi sahneler filmi unutulmaz yapan unsurlardan biri. Savaşın acımasızlığı insan hayatını ucuzlaştırmış ve Florya köyünün yok olmasını adım adım izlemek zorunda kalmıştır.

Gel ve Gör Oyuncuları, Yönetmeni ve Ekibi

Filmi "Gel ve gör" - yorum. Sovyet filmleri

savaşın dehşetini yerli filmi hakkında, gerçekten hak herhangi övgü olarak sonsuz uzun konuşabilirsiniz. izleyicilere açıldı inanılmaz trajik hikayesi, Sovyet sinemasının en iyi puan bant resmini koyarak taraftarların milyonlarca toplandı. Film "Gel ve gör", açıklama, görünümü ve bu makalede kült bant örtüsü oluşması hakkında ilginç gerçekler bir dizi hakkında gözden geçirmektedir.

Gel ve film yorumları görmek

Hasta yaklaşık Basit bir hikaye

Ales Adamovich Dünya Savaşı bireysel bölümler hakkında yazılı bir yazar. Aynı zamanda resim "Franz + Polina", bu konuda picturized başka filmin yazarı olarak bilinir. onun "Khatyn hikayesi" olarak sonsuza dek acı ve insanların keder bir sembolü olarak anıt kompleksi ile ölümsüzleşmiş yerler ve olaylar, ifade eder. "Gel ve gör" Filmin konusu büyük ölçüde tarihsel gerçeklik yansıma bulduk belgesel kanıtlara dayanmaktadır.

Belki de bu resmin tanınması sebebi oldu. Gerçek olaylar daha kolay algılanır. Ana karakterin örnek üzerinde birkaç gün içinde olgunlaşan, (birlikte yönetmen Elemom Klimovym ile) yazar Alman faşistlerin tuzağa yakalanmış sıradan insanların korku gösterir. Belarus topraklarında yüzlerce sivilin hayatta tahrip sırasında bir cezai işlem vardır. Bunların arkasında Flair adlı bir çocuk izliyor. Daha önce, neşeli bir genç oldu, ama sonra beyaz saçlı yaşlı biridir görerek

Gelin ve aktörleri bakın

"Gel ve gör" Filmin konusu gerçekten etkileyici. tanınan kitlenin bir resim baktı: kırsal insanların yaşadığı korkular bakarak "ölüm tahıl ambarı" haline sürüldü, duyguları geri tutmak imkansızdı.

Nasıl bir başyapıt yaratmak

Gelecekteki film yönetmeni fikri uzun zamandır geldi. Stalingrad doğumlu Elem Klimov bütün hayatı böyle bir film yapmak istedim. yetişkinlerle onun küçük Volga boyunca tahliye zaman çocukluktan Askeri temalar bilincinde ertelendi. Teknede oturdu ve şehir ateşe kıyı boyunca şiddetli parlak alev ayarlamak baktı. Deneyimli izlenimler yönetmeni yerine getirmek için yemin etmişti bir görev, bir şey haline gelir.

Hiçbir faşizm olduğunu

Dünya Savaşı bazı kilometre taşları önceki sayfalarda kalmıştır ve birkaç Belarus olayları hatırlıyorum. Klimov filmi "Gel ve gör" - sadece tarihin o dönem hakkında. "Khatyn hikayesi" Adamovich resminin oluşturulmasında başlangıç noktası oldu. yönetmen tarafından kabul gibi, yazar her yerde işgal ve soykırım dehşetini iletmek başardı. kiralık Klimov'un Kaseti hazırlama malzemesi sunulacağı ile katılık düzeyini anlıyoruz. Bir yerde merak: filmleri yasaklı, kimse göreceksiniz. Neyse ki, bu olmadı. "Gel ve gör" Khatyn hakkında Filmi - savaş değil, sadece daha fazla kanıt. Bu gelecek nesiller için sol dünya için savunma vardır.

Gel ve film aktörleri ve rolleri bakınız

çekim karmaşıklık

Hayatta planını uygulamak için, daha fazla yedi yıl sürdü. Üretim problemleri olduğunda çekim geciktirmek için zorladı. Klimov kurşun aktörler üzerinde gözü var, ancak bunlar hareketsizlik yılda belirgin artmıştır.

Halen doğal olarak "Gel ve gör" önemli bir rakam getirecek normal genci, gerekli. Aktörler Aday kalabalıklar dinlemeye geldi ama yönetmen profesyonel aramıyordu. Döküm kapsamlı. Bu, Flair sabitlendi Klimov ana görevde savaş nedeniyle sadece dehşeti, ama onların bilinci birincil plandır.

Alex Kravchenko, filmin katılma TV dizisi "SWAT" ve "Bros" modern kitlelere, tanıdık vermeyecekti. Yüzden bir "moral desteği" olarak görev yaptığı arkadaşı ile seçmelere geldiğini oldu ve Klimova sevdim. Şaşırtıcı bir şekilde, bu sahnelerin oynayarak Kravchenko naturalistichno damlama. yönetmen tarafından yönetilen Sanat Konseyi resimlerinde anında rol için onu kurdu.

Gel ve film açıklamasına bakın

dramatik ilk

Bir köy gencin görüntüsü Kravchenko ait kariyerinde ilk oldu. oyuncu tarafından kabul edildiği gibi, o "Gel ve gör" filmiyle üzerinde güçlü bir etki yarattı. Resmin açıklaması partizanları sol Fleury'nin tarihinin, düşürülür. Birlikte kız Glasha ile o köy Naziler oluşur izliyor ve belgeleri kontrol ettikten sonra açıkça sakinleri alay etmeye başlarlar. Özellikle şiddetli memurlarının çocukları olmadı olanlar için barakaya çıkmak için izin verildi ettiği sahne oldu, ama hiç kimse bir olmak istiyordu "hain." Bu, eleştirmenler göre önemli bir sözü odaklanır: sen, sonra bütün köyü ölürse.

Öğretmen, savaştan sağ

Filmin "Gel ve gör" başka kim vardı? Aktörler da Glasha yukarıda oynanan Olgoy Mironovoy, temsil edilir. Klimov işçilik gerekli değildi. Mironova yılında kişisel deneyim derinliğini gördü. trajik koşullarda bir "temiz" oyun oyna, herkes can. Filmden sonra Olga Mironova ekranın yıldızıydı. "Gel ve gör" - onun tek film jeneriklerini. Bugün Olga öğretmektedir.

Filmin konusu, Gelin ve görün

Film "Gel ve gör": aktörler ve ikincil plana rolü

Elem Klimov'un başlangıç fikrine göre çekmek için planlanan ünlü aktörleri ama çabuk anlayışını terk etti. hakiki duygu kuvvet altında olmayan profesyonelleri kullanılarak en gerçekçi çevrenin setinde yaratmak - Bariz prensibini tanımladı.

İş Yeri seçildi Berezinsky Biyosfer Rezervi, özel olarak inşa edilmiş setler gerekli. muhtarlık rolü üzerine Almanlar tarafından diri diri yakıldı, Klimov Casimir Rabetskogo davet etti. Bu adam Katyn'de olayları geçirdiği gerçek köylüler olduğunu. Tek bir take ile filme Duygusal sahne ölüm döşeği monolog. Filmin Montaj, yönetmen gerekli düzenlemeyi sesi bulamamıştır. Daha sonra "bir başarı attı." Için Rabetskogo insan denilen

diğer ülkelerden insanlar kurdele katıldı. Yani, Kosachev Frontier adlı kahramanlar Litvanyalı aktörler Liubomiras Lauciavicius ve Vladas Bagdonas oynadığı ve bir Alman subayı olarak Estonyalı Juri Lumiste çıktı. kompozisyon Sovyet yıldızı içerir - Eugene Tilicheeva, Aleksandra Berdu, Basil Domracheva, Evgeniya Kryzhanovskogo yanı sıra köylüleri oynanan ekstralar çok sayıda.

Uninvented modeli cehennem

izleyiciler filmi "Gel ve gör" hatırlamak? Yorumlar bir resim silinmez damgasını birçok karmaşık psikolojik sahneler söz görünüyordu. olanlara yerel halk alay içerir, aynı zamanda Almanlar müzik ve alkışlayan dinlerken özel bir alaycılıkla, bir ahır yanan memnun, silahlar çeşitli yürütme, hem de yanan bir ahır arka plan üzerinde kamera önünde poz. Fleury sahneyi izledi gelince, burada yönetmen güçlü dramatik hamleyi kullandı: Ana karakter yavaşça yaşlı bir adam dönüşüyor, sedeet önünde anlamıyla.

Rus film Gel de gör

Kitle ölçekli kötülük

şiddet ve zulüm konsantrasyonunu empoze olmadan tanım gereği filmi "Gel ve gör" yapamadı. Misafir izleyiciler sadece kötülük resimde gösterildiği, ülkede geçerli olduğunu göstermektedir. Olayların çok negatif enerji sembolik çağrışım kazanır. kontüze Flair bataklık üzerinden taşındığında en önemlisi bu olay olarak ifade edilir. Kafasında, bu sesler ve sesler çok o istilacıları mereschatsya geliyor, ama o engelleri aşma, devam ediyor. Aksine, bu noktada hiçbir Nazi yoktur, ama yine de kötülük var, onun iç psikolojik baskı üzerine vardır.

yazarların bariz niyeti

Faşizmin insanlık dışı yüzünü göstermek için yaratıcılarının asil fikri dikkate miyim? Muhtemelen, insanlar bu konuda asla unutmayacağım, ve oturma hatırlatma filmi "Gel ve gör" olduğu gibi bu, daha olmayacak söyledi. Eleştirmenler oybirliği vardır: hiç şüphesiz, (yaş kısıtlamaları 16 yaşından küçük çocuklar için geçerlidir) genel halk için tasarlanmış derin bir duygusal etkisi olan güçlü bir resimdir.

anlatı boyunca Nazi şer korkutucu bölüm son aşaması, kurşun bütün hikayenin doruk noktasına, seyirci bir savunma mekanizması dahil, filmde o kadar konsantre kurdu. Onlara göre, sert sahneleri aşırı miktarda birinci güçlü dürtü neden resmin başında ceset ile sıkıştırdılar, örneğin, karşılaştırıldığında, algı zayıflattı. o direktör bölüm resmini doygun olduğu anlamına mı geliyor? Her izleyici bağımsız algı sınırlarını belirler, çünkü kesin söylemek zordur. Bir şey açıktır: Her sahnesi güçlü backhand vardır.

Filmin kahramanı, Gel ve gör

Film "Gel ve gör". Yorumlar, genel izlenimler

Sunulan bant hareket bileşeni büyüleyici olduğunu kabul etmemek mümkün değildir. Fleur sadece anahtar karakteri bırakarak, boyama kendisi tuttu. yetenek için deneyimsiz 15 yaşındaki çocuğu baktığımızda, başkalarının acı çeken geçmesine yeteneği hayret. Bu meraklı bir gerçektir haline gelir: aktör çok kilo, diyet gitmek zorunda kaldı ve o ilgilenmeye başladı , uzun mesafeli koşu bir nedenle bir deri bir kemik çocuğa sebebiyet veren.

Flair, filmin kahramanı "Gel ve gör", her aktör için sıkıntı yaratacağına, ama Kravchenko güzelce rolü ile baş. bu kadar emin hissetmiyorum şeklinde Olga Mironova Glasha. Ayrıca, yazarlar hikayedeki oraya kadar çalışmamış gibi görünüyor. iyi resim için önemini anlamış değil. kız gibi görünüyordu, ama çerçeve içine sığmıyor. Diğer karakterler asgari reçete edilir - doğaları açıklanmasını gerektirmez arsa, bunlar büyük ölçüde bölüm ile birleşmişlerdir.

gerçeklik daha korkunç ve acımasız gerçeklik, içinde, filmde yansıyan. Yine de, artistik efekt tam olarak yeniden oluşturulur. talihsizlikler ve dehşet aksine, ağrı ve şefkatin eşiği aşan, hoş gösterim görsel görüntü çıktı. İşaretli Sinematografi: Doğanın genel panoramik planları yayılma alanı.

Klimov filmi Gel de gör

Hiçbir şey unutulmuş, kimse unutulur edilir

izleyicinin Akla gelen güçlü bir araç - Rus filmin en iyi film "Gel ve gör" olarak tanınan. oldukça sanatsal değeri olan, aynı zamanda ruhunu parçalamaya, bazı sahneler içeriyor. için tasarlanmış muhteşem tablolar, oynamak için bir örnek olmadan gişede, biz ülkemizi aklına geldi yani ne, gerçek bir savaş izleme fırsatını var. Bant depresyon içine götürmek ve ruh hali berbat potansiyeline sahiptir. Ama tek yolu korkunç bir korku açığa izleyiciye etkilemesi, ancak korku gerçek.

Kuşkusuz, pek hoş çağrılabilir en güçlü duygular ve kuvvetli ağızda kalan tat, filmi "Gel ve gör" çağrısında bulundu. Aktörler ve rolleri, korkunç olayların bir yansıması olarak, bugün izleyici üzerinde derin bir etki yaptı ve gelecek için büyük resme bakmak olanlar. Bu film, en azından hatırlamak bakmak gerekir.

Devam eden cezai işlemler hakkında da benzer bir hikaye ile diğer Rus film () "Güneş 2 ile yaktı" "Ascent" (), "yol kontrolleri" (), "Sıradan Faşizm" (), hem de çağdaş tablolar dahil "Franz + Polina" ().

Gel ve Gör
Puanım :

İzlemek İstiyorum

Eleştiri yaz!

Facebook'ta PaylaşTwitter'da paylaş

Özet

Gel ve Gör'de İkinci Dünya Savaşı'nın en karanlık dönemlerinden birinde, Alman işgali altındaki küçük bir Belarus kasabasındayız. Naziler tüm yahudi köyleri yerle bir edip yerli halkı acımasızca katlederken 13 yaşındaki Florya sahip olduğu tek şeyi, annesini bırakıp Sovyet partizanların güçlerine katılır. Partizanlar Almanlar'a karşı savaşmaya gittiklerinde küçük Florya, Glascha isimli bir kızla arkadaş olur. Bu sevimli dostluk esnasında Florya kendi köyünün adım adım yok oluşuna şahit olur. Savaş bir kez daha acımasızlığını kanıtlayıp insan hayatının ne derece ucuz olduğunu su yüzüne çıkarırken, suçsuz siviller bir kez daha hiç uğruna kaybeden tarafta olurlar.

Öneriler

Son Haberler

Oyuncular

Tüm oyuncular ve teknik ekip

İzleyici eleştirisi: sevdiler

En iyi ve en faydalı yorumlar

İzlenilmesi gereken ağır bir dramFinalde Hitler defalarca kurşuna diziliyor bir çocuk tarafından (manidar olarak)Finali bana göre şok edici ve ürkütücüydü

Değeri bilinmemiş mükemmel savaş karşıtı film. İzleyeli yıl kadar olmasına ve filmi sonra tekrar izlemememe rağmen o finali hala aklımdan çıkmıyor. Hollywood savaş filmleri tarzında bir film bekleyenler, kesinlikle beklemesinler çünkü bu filmin Holywood sterilliği ile uzaktan-yakından alakası yok. Bu film sert, gerçekçi ve can acıtan bir film. Benim görüşüme göre en etkileyici savaş filmlerinden birisiydi film
Devamını oku

Elem Klimov grçkten saygı duyulması gereken bir ortaya koymuş.izlediğim en etkili savaş filmi ve funduszeue.info gözardı edilmiş bir film sanırıfunduszeue.infoüf eseri elime geçti.türkiyede gösterimi de 10 yıl sonra olmuş sanırımfilmin ses efektlerine ve son yarım saatine özellikle dikkat.öyle bir atmosfere giriyorsunuzki oradan çıkmanız ve etkisinden kurtulmanız mükün değil mümkün değil

Savaşın dehşetini,isanlarda yarattığı fiziksel ve psikolojik yıkımı anlatan bir başyapıfunduszeue.infoın Kıyameti olarak anılan yapım Nazilerin Belarusta yaptığı katliamları anlatırken savaş denen korkunç,rezil olayın insanlarda oluşturduğu felaketleri evrensel bir dille anlatıfunduszeue.info sinemaseverin görmesi gereken çekilmiş en çarpıcı,etkiliyeci savaş karşıtı şaheser/10

21 İzleyici eleştirisi

Fotoğraflar

14 Fotoğraf

Bunları Biliyor musunuz?

Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Film ()

Yapım, "Ölmeden Önce İzlemeniz Gereken Film" listesinde yer alıyor.

Teknik bilgiler

Ülke SSCB

Dağıtımcı-

Yapım yılı

Metrajuzun metrajlı film

İlginç Detaylar 1 başlık

Bütçe-

Dil Rusça, Almanca

Görüntü formatı -

RenkRenkli

Ses formatı-

Yapım formatı-

Viza numarası-

Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri , En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler :

Yorumlar

Tüm Sinema Haberleri

Michael Keaton Başrollü "Batman Beyond" Filmi Mümkün mü?
Karakterlerin Saçma Kararlar Verdiği 10 Klasik Bilim Kurgu Filmi
James Cameron Kaybolan Denizaltı Hakkında Konuştu: Titanic&#;le Benzerliği Gerçeküstü!
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" Gişede Önemli Bir Eşiği Geçti
Dwayne Johnson&#;lı Yeni "Hızlı ve Öfkeli" Filminin Adı Belli Oldu
Vizyondaki Filmler: "Büyü de Gel", "Haile: Bir Aile Kabusu", "Tebessüm"
Tüm sinema haberleri

En Popüler Fragmanlar

Büyük Kaçış Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Culpa mía Altyazılı Fragman

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser

Hızlı ve Öfkeli 10 Teaser
 Gün Fragman

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Spider-Man: Across The Spider-Verse (Part One) Dublajlı İlk Görüntüler

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman

Haile: Bir Aile Kâbusu Fragman
Yeni çıkan tüm fragmanlar

Vizyondaki En İyi Filmler

Flash
Transformers: Canavarların Yükselişi
Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş
Hızlı ve Öfkeli 10
Elemental: Doğanın Güçleri
Haile: Bir Aile Kâbusu
Vizyondaki En İyi Filmler

Come and See – Gel Ve Gör

IMDB Puanı

(Idi i smotri)

İkinci Dünya Savaşı sırasında Belaruslu bir çocuk, acımasız Alman güçlerine karşı Sovyet direniş hareketine katılır. Savaşın ortasında kalıp iğrenç terör sahnelerine tanıklık eder. Bulunduğu bu durumdan kurtulmaya çalışırken önce masumiyetini, sonra aklını kaybetmenin eşiğine gelir. Come and See – Gel Ve Gör filmini kült filmlerden p türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.

Resimler 2

Etiketler: come and see altyazılı izle, come and see izle, gel ve gör altyazılı izle, gel ve gör filmi full hd izle, gel ve gör izle, Idi i smotri altyazılı izle, Idi i smotri izle

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası