2018 sac / Buse Terim | 2018 kışının trend saç modelleri

2018 Sac

2018 sac

2018 Kış sezonu en trend saç modelleri

2018 Kış sezonu en trend saç modelleri

Her yıl değişen saç trendleri soğuk havaların gelmesiyle birbirinden ilginç ve modern halleriyle sokak modasının dikkatini çekmeye devam ediyor. "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için 2018 kış aylarının trend saç modellerini araştırdık. İşte son moda saç modelleri...

Sonbahar/ Kış sezonunda değişen güzellik, kıyafet ve makyaj trendleri kadar saçlarda da birbirinden farklı yeni modeller yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Havalı kesimler ve kat kat retro modellerin bu sezon yeniden gündeme gediği saçlar, gösterişli lansman ve defile/erde belli oldu. 

İŞTE 2018/19 SONBAHAR - KIŞ TREND SAÇ MODELLERİ

Geçtiğimiz sezon uzun ve kat kesimli saçlar favoriyken şimdilerde net bir şekilde kesilmiş kısa saç ancak atılmış hafif gölgeler ile oluşturulan doğal görünüm sezonun en çok kullanılan modelleri arasında yer alacak. "Kısa saç kış aylarında olmaz" diyenlerin tabularını yıkan bu model, özellikle sokak modasında cool bir hava katacak.

Bu sezon ofis kadınlarını sevindirecek birbirinden şık saç modelleri arasında metal tokalar yer alıyor. Hem klas hem de şık bir saç modeli yapmak için bu muhteşem tokaları kullanabilirsiniz. 90'lı yılların başından bu günlere kadar gelen metal saç tokaları adeta size retro bir görünüm kazandıracak.

Saç renginizde bu sezon radikal bir değişiklik yapmayı düşünüyorsanız mutlaka trend renklere bir göz atmalısınız. 2018 kış aylarının en trend saç renkleri arasında yer alan kızıl ve pembe renkleri gri ile buluştuğunda muhteşem saçlara sahip olabilirsiniz.

Şeftali tonu allık önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Şeftali tonu allık önerileriUcuza kombin nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ucuza kombin nasıl yapılır?

2018 yaz sezonunun en trend saçları

2018 yaz saçlarında festival havası taşıyan bohem modeller, salaş ve dağınık topuzlar, perçemli kesimler, dalgalı rapunzel saçlar ve nostaljik katlar kadınların tercihi olmaya hazırlanıyor. Dağınık topuzlara eşlik eden kilpsler, klasik saçtan vazgeçemeyenlere simit tokalar ve dalgalı saçın havasını arttıran taç ve bandanalar bu yaz oldukça moda oluyor.Saç Artisti Doğan Çelik ise, 2018 saç modası için tüyoları meraklıları için açıklıyor.

Perçem ve katlı kesimlerle Retro havası esecek

2018 yaz sezonunun en trend saçları


Saç Artisti Doğan Çelik ‘’Geçtiğimiz yaz atkuyruğu ve tepeden sıkıca tutturulmuş keskin topuzlar ön plandaydı. 2018 yazında ise bu modeller yerine salaş şekilde yarım toplanmış topuzlar ve bu topuzlar etrafına sarılmış bandanalar, klipsler ön planda olacak. Şimdiden birçok kadında görmeye başladığımız 90’lı yıllara damgasını vuran bu tarz topuzlar, bu yazın gözdelerinden.
Bu yazın en dikkat çekici saçları ise retro havayı yansıtan perçemler ve katlar olacak. Bu nostaljik görünümü perçinlemek adına kısalı uzunlu katlarla saçlar hareket kazıyor ve Retro bir forma bürünüyor.’’

Doğal saçlar ile iddialı bir duruş sergileyebilirsiniz…

2018 yaz sezonunun en trend saçları

Dalgalı saç ve dağınık topuzların doğallığı ve sıcak görüntüsü tam da yaz kombinlerine uyum sağlayacak. 2018 de dağınık ve kısa saçlar çok tercih edilirken kısa saçın maskülen havası dalgalı kesimlerle yerini daha seksi bir görünüme bırakacak. Kadınlar tarafından davetlerde sıkça yapılan dağınık topuzlar da doğallıktan vazgeçemeyen ama iddialı olmayı da seven kadınların için pratik bir seçim olacaktır. Görüntünüzü daha da şık hale getirmek istiyorsanız topuzunuzda kullanacağınız klips tokalar ile bunu başarabilirsiniz.

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır