eset nod32 2019 indir / ESET NOD32 Antivirus İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir

Eset Nod32 2019 Indir

eset nod32 2019 indir

ESET NOD32 virüs programını bilgisayarınıza indirerek Windows 32 bit ve 64 bit için bilgisayarınıza anlık koruma sağlayabilirsiniz.

ESET NOD32 Antivirus Eski Sürümleri

ESET NOD32 Antivirus Hakkında

ESET NOD32 Antivirus, ESET tarafından hazırlanan 30 gün deneme sürüm hakkı veren zararlı içeriklerden koruma programıdır. İnternet ile, USB ile veya diğer sürücüler ile gelebilecek zararlı içeriklere karşı sizi anlık korur.

Eski sürümler yüksek hızda indirmeniz için hazırlanmıştır. İndirmeler ağırlık site sunucusundan olduğundan güvenlidir. İndirme tamamlanana kadar sayfayı açık bırakınız.

Sürüm Görüntüleri

Eski Sürümü Kullanıcıların Bilmesi Gerekenler

Eski sürümünü, yeni güncellenen sürüme alışkın olmadığınız için, son çıkarılan sürümün cihazınız desteklemiyor olmasından, cihazınızı yavaşlatıyor olmasından, zararlı yazılım içeriyor olmasından veya size özel olan daha birçok nedenden dolayı kullanmak isteyebilirsiniz. Fakat eski sürümü kullanıcıların şunları da bilmesinde fayda var.

  • Eski sürüm kullandığınızda yeni çıkan iyileştirmeleri ve özellikleri yok sayıyor olabilirsiniz. Her çıkan yeni sürümde yapımcı tarafından geliştirilerek yeni iyileştirmeler, özellikler ekleniyor olabilir.
  • Bazı sorunlardan dolayı yeni sürümü tercih etmiyor, eski sürümü kullanmak istiyorsanız. Sorunu nasıl düzeltirsiniz, bunu öğrenmeniz daha doğru bir yol olacaktır.
  • Önceden kullanıcının karşılaştığı sorun yeni çıkan sürümde düzeltilmiş olabilir. Siz eski sürüm kullandığınızda bu sorun ile karşılaşabilirsiniz.
  • Eski sürümünü tercih ettiğinizde kullanmış olduğunuz sürüme yapımcı tarafından destek verilmiyor olabilir.
  • Sürekli olarak eski sürüm kullanıcısıysanız yeniliklerden haberdar olmuyor olabilirsiniz.

Burada verilen bilgiler eski sürüm kullanıcıları bilgilendirme amaçlıdır. Eski sürüm kullanmak sakıncalı bir işlem değil, ihtiyaçtan dolayı gereklilik olabilmektedir.

Kategori:WindowsEtiket:Windows Eski Sürüm Virüs ve Zararlı Yazılımdan Koruma Programları

ESET NOD32 Antivirus Türkçe (Final) Full

ESET NOD32 Antivirus (Final) Full

ESET NOD32 Antivirus; yenilenmiş antivürüs ve zararlı algılama motoru, basit ve kullanışlı arayüzü, sistemi yormayan kaynak yönetim sistemi ile eset nod32 sürüm yenilenmiş güçlü tarama motoru size tam koruma vaad ediyor.

 

 

ESET NOD32 Antivirus Özellikleri:
Bilinmeyenden korur: Ödüllü ThreatSense teknolojisi yeni birden fazla tehdit algılama yöntemini bir arada kullanarak yeni saldırılara karşı en etkin korumayı sağlar ve ThreatSense akıllıdır, sezgisel tarama yapan rakiplerine oranla oldukça az sayıda yanlış alarm verir.
Diğer AV Şirketlerinin kaçırdığı malwareleri bulur: Genellikle ortalama bir kullanıcının bilgisayardaki antivirus ürünü ESET NOD32 ile değiştirildiğinde kullanıcı makinesinde ikamet etmekte olan birçok zararlı yazılım ile karşılaşır. Bu zararlı yazılımlar tabi ki önceki antivirus tarafından tespit edilmemiştir.
Hız için yaratılmış: ESET NOD32 Antivirus yıldırım hızındadır, o kadar hızlıdır ki varlığını dahi fark etmezsiniz. Derinlemesine disk taraması gibi yoğun disk aktivitesi gerektiren durumlarda dahi arka planda sessizce çalışır, bu arada siz işinizi yapabilir ya da oyun oynayabilirsiniz.
Sisteme yüklenmez: ESET NOD32 Antivirus oldukça cimridir, yalnızca 44 MB sistem belleği kullanır, diğer ürünlerin kullandığı bellek oranının küçük bir parçası kadar. Çünkü hızlı ve hafiftir, eski antivirus programınızı ESET NOD32 Antivirus ile değiştirmek tam anlamı ile yeni bir bilgisayar almak gibi olabilir. Yeni otomatik enerjiyi koklayan pil kipi daha uzun süre çalışmanızı ya da oynamanızı sağlar.
Size yüklenmez: ESET NOD32 Antivirus’ün kullanımı hiç olmadığı kadar kolay. Kompakt ve sezgisel ara yüzünden tutun da az sayıda uyarı ve bildirim ekranı ile göz açıp kapayıncaya kadar korunuyor olacaksınız. Haddinden fazla sistem yavaşlaması, bir sürü uyarı, durmadan yeniden başlatma ve can sıkıcı yanlış alarmlar yok.

Antivirus Korumasındaki Yenilikler:
Daha Akıllı Tarama: Tehditler her zaman beklediğiniz şekilde gerçekleşmeyebilir. ESET NOD32 Antivirus HTPS VE POP3S gibi şifrelenmiş protokolleri de inceler ve sıkıştırılmış dosyaları akıllıca tarayarak diğer ürünlerin tespit edemediği tehditleri yakalar. ESET&#;in Akıllı Optimizasyon özelliği dosyalarınızı hiç olmadığı kadar hızlı tarar.
Temiz ve Güvenli E-Posta: Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Windows Mail, ve diğer POP3/IMAP istemciler için E-Posta taraması postalarınızın virüs ve diğer tehditlerden korunmasını sağlar.
Çıkarılabilir Ortam Güvenliği: Tehditler bilgisayarınıza USB parmak bellekler gibi çıkarılabilir ortamlardan girebilirler. ESET NOD32 Antivirus kendiliğinden çalışan ortamları erişimde ve isteğe bağlı olarak tarayabilmenin yanı sıra içerisindeki funduszeue.info ve ilgili dosyaları takıldığı anda tarar. Tecrübeli kullanıcılar tarama seviyeleri ile ilgili değişiklik yapabilirler.
Sistem Araçları: ESET SysInspector ve ESET SysRescue sistem işlevlerini derinlemesine analiz edip gizli tehditleri bulmanıza ve boot edilebilir temizleme CD/DVD veya USB’si oluşturarak virüs bulaşmış bir bilgisayarı kurtarmanıza yardımcı olurlar.
Kendini Koruma: ESET NOD32 Antivirus zararlı yazılımların dosyalarını bozmasını ve korumayı devre dışı bırakmasını önleyici bir teknoloji ile donatılmıştır, böylece sisteminizin sürekli olarak korunduğundan emin olabilirsiniz.
Kullanım Yenilikleri: ESET NOD32 Antivirus, hız, güvenlik ve kullanım açısından sayısız yenilik içerir.
o Enerjiyi yudumlayan pil modu güvenlikten ödün vermeden dizüstü bilgisayarlarınızın pil ömrünü arttırır.
o Gelişmiş Koruma Durumu ekranı size tespit edilen tehditler hakkında bilgi verir
o Bilgilendirme pop-upları oyun, video ya da sunum gibi tam ekran uygulamalar çalıştığında gösterilmez.
o Parola koruması ESET NOD32 Antivirus’ün yabancılar tarafından kaldırılmasını engeller.
o Yeni ara yüz ve klavye kısa yolları görme engelli kullanıcılar için kolaylık sağlar.

————————————————————-

Boyut: MB (Orijinal) , 47 MB (Katılımsız)
Sıkıştırma:Rar / Şifresiz
Tarama:Webroot. / Durum Temiz

————————————————————–

MB’dan büyük olduğu için tarama yapılamamıştır.
Dikkat: Katılımsız kurulum dosyası entegre crack içerir.

 

YENİ!..( tarihinde katılımsız versiyon güncellendi.)

 

Kurulum Dosyası:

ESET NOD32 Antivirus (Final) İndir

 (((REKLAMLI ALTERNATİF LİNK – 1)))

ESET NOD32 Antivirus (Final) İndir

(((REKLAMLI ALTERNATİF LİNK – 2)))

ESET NOD32 Antivirus (Final) İndir

Nisan itibariyle Final (Son Çıkan) sürümdür.

Lisans kodu girerek etkinleştirebilirsiniz.

PDF Hızlı Başlangıç klavuzu içerir

64 bit ile 32 bit için ayrı kurulum dosyaları içerir

Güncel Eset Keyleri Takip Et linkinden güncel keylerede ulaşabilirsiniz.

 

Katılımsız Kurulum Dosyası:

ESET NOD32 Antivirus Katılımsız İndir

 (((REKLAMLI ALTERNATİF LİNK – 1)))

ESET NOD32 Antivirus Katılımsız İndir

Eski fakat stabil sürümdür. 64 bit ve 32 bit tüm widnows sürümleriyle uyumludur.

Sisteminize uygun olanı kurar.

Crackli olduğu için etkinleştirme koduna ihtiyaç duymaz.

Ömürboyu  full kullanabilirsiniz.

 

Önceki Versiyonlar (Eski) Kurulum Dosyaları:

ESET NOD32 Antivirus (Final) Orijinal İndir

ESET NOD32 Antivirus (Final) Orijinal İndir

 

Önceki Versiyonlar (Eski) Katılımsız Kurulum Dosyaları:

ESET NOD32 Antivirus Katılımsız İndir

ESET NOD32 Antivirus Katılımsız İndir

ESET NOD32 Antivirus v Katılımsız İndir

İlgili

Upgrade to Turbo

ESET NOD32 Antivirus 11 Full İndir &#; Türkçe Katılımsız v13

ESET NOD32 Antivirus 11 ile bilgisayarınıza girmeye çalışan kötü yazılımlara karşı kendinizi koruyabilirsiniz. Günümüzde kötü yazılımlar internet üzerinde her an karşımıza çıkabilmektedir. Bu virüsler sadece internette değil bilgisayarımıza taktığımız bir USB cihazında da karşımıza çıkabilir ve kişisel bilgilerimize erişebilir ya da bilgisayarımızdaki dosyalarımıza zarar verebilir ya da bilgisayarımızı yavaşlatabilir. Her alanda karşımıza çıkabilecek bu virüslere ESET NOD32 Antivirus 11 ile önlem alabilirsiniz. Bilgisayarınız için tam koruma sağlayan program sizi her alandan gelebilecek virüs saldırısına karşı korumaktadır. Sürekli güncellenen veritabanı ile yeni virüslere karşıda önlemini alan program günümüzde en çok kullanılan antivirüslerdendir. Ayrıca internette gezerken girdiğiniz web sitelerinden de gelebilecek herhangi bir saldırıyı da tespit edip durduran bu etkili antivirüs programını aşağıdaki linkten hemen indirebilirsiniz.

Kurulum: &#;ESET NOD32 Antivirus funduszeue.info&#; üzerinden uygulamayı yükleyerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

İndirme Linkleri

Görseller

ESET NOD32 Antivirus 11 Görüntüleri1 Of 3

Kategori: Program İndir

Etiketler: ESET NOD32 Key,ESET NOD32 Lisans Anahtarı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası