karbonat diyeti ile kilo verenler / Karbonatlı Su İle Zayıflama Kürü Tarifi, Nasıl Yapılır? (Resimli) | Yemek Tarifleri

Karbonat Diyeti Ile Kilo Verenler

karbonat diyeti ile kilo verenler

Karbonat kullanıp ayda 20 kilo verebilirsiniz

Mutfağımızda sık sık kullandığımız ve kolay bulunan bir malzeme olan karbonat, son dönemlerde popüler olan zayıflama yöntemleri arasına girdi. Asit-alkali oranını dengeleyerek, vücudu toksinlerden arındıran karbonat, kilo vermek ve düz bir karına sahip olmak isteyenlerin listelerinde yerini aldı.

15 kg için 1 litre karbonatlı su

Karbonatlı su oranını kilonuza göre ayarlayabilirsiniz. Ortalama olarak günde, sahip olduğumuz her 15 kg için 1 litre karbonatlı su tüketmeniz önerilmektedir. Uzmanlar, bunu düzenli kullanırsanız, bu sayede hızlı ve kalıcı şekilde zayıflama sağlayabileceğimizi söylüyor. Bu konuda Avrupa’da yapılmış çok sayıda bilimsel araştırma olup, gerek doğal maden suyu gerekse karbonat ile yapılacak içecek kürü sayesinde doğal zayıflamanın yolu açılmıştır.

Karbonatı nasıl kullanacağız?

Karbonatı üç farklı şekilde tüketerek, zayıflamaya yardımcı olabiliriz.

Limon suyu ve greyfurtlu karışım

Malzemeler:

Yarım çay kaşığı karbonat

Yarım limon veya greyfurt

1 bardak su

Hazırlanışı:

Bir bardak içinde karbonatı eritin, üzerine limon veya greyfurtu koyun ve son olarak ta suyu ekleyip karıştırın. İçindeki bileşenlerin iyice çözülmesine özen gösterin. Hazırladığınız bu karışımı sabah kahvaltı yapmadan 20 dakika önce aç karna için.

Elma sirkeli karışım

Malzemeler:

1 çorba kaşığı elma sirkesi

1 bardak su

½ çay kaşığı karbonat

Hazırlanışı:

Bir bardakta tüm malzemeleri karıştırın ve aç karna için. Vücuttaki yağları yakmak ve kilo vermek konusunda bu karışımın ne kadar yardımcı olacağını fark edeceksiniz.

Meyve ile zayıflatan karbonat karışımı

Malzemeler:

1 limon

2 su bardağı su

1 su bardağı çilek

1 demet taze nane yaprağı

Bir çay kaşığı karbonat

Hazırlanışı:

Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın. Günde iki kez tüketmeye özen gösterin. Sıcak günlerde tüketirken içine buz da ekleyebilirsiniz. Karışıma şeker eklemeyin.

Karbonatlı su içmenin faydaları;

Karbonatlı su, vücudun asit dengesini sağlar, alkali baz dengesi ile metabolizmayı hızlandırır.

Kilo vermeye yardımcı olur.

Vücudu toksinlerden, zararlı maddelerden arındırır.

Uzun süre tokluk hissi sağlar.

Karbonatlı su, iştah kapatıcı özelliğe sahiptir.

Ödem söktürücü özelliği vardır.

Yağ yakıcıdır.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Vücudumuzdaki asit oranını azaltarak kilo vermemizi sağlayan karbonatlı zayıflama kürünün yapımı oldukça kolaydır. 1.5 litre suyun içine 1 tatlı kaşığı kadar karbonat (Sodium Bicarbonate) ilave edildikten sonra karbonat eriyene kadar karıştırılarak hazırlanır. Günde 4 litre kadar tüketilmelidir. Ama isterseni bu miktarı 3 litre ile sınırlı tutabilirsiniz. Öğünlerden sonra su içmeyeceksiniz, su yerine yemeklerden yarım saat öncesinde karbonatlı su içip tine yemeklerden 1 saat sonra karbonatlı su ile zayıflama kürüne devam edeceksiniz.

Sabahları aç karnına yarım litre kadar karbonatlı su içilmelidir. 30 dakka sonra kahvaltı edebilirsiniz.

Vücuttan ödem söktürmek ve şişkinliği atmak için karbonatlızayıflama kürü oldukça yararlıdır. Karbonatlı su ile zayıflayanlar ortalama olarak 1 ayda 5-7 kilo arasında kilo verdiklerini dile getirmektedirler.

Karbonatlı su ile kilo verme kürü ne şekilde yapılır?

Bedenin asit seviyesini az hale getiren karbonatlı su aracılığıyla zayıflama kürünün gerçekleştirilişi son derece kolaydır. 1,5 Lt. Suya 1 şeker kaşığı karbonat eklenerek karbonat eriyene dek harmanlanacak ve taze olarak averaj 4 Lt. Kadar yenilecek. Fakat isterseniz bu dozu 3 Lt ile de kısıtlı tutmanız mümkündür. Yemeklerle birlikte su tüketmeyeceksiniz ve bunun yerine yiyeceklerden otuz dakika evveline kadar karbonatlı su tüketip yeniden yiyeceklerden 1 saat sonra karbonatlı suyla kilo verme kürünü kullanmaya devam edeceksiniz.

Sabah saatlerinde aç bir şekilde yarım lt karbonatlı su tüketerek güne merhaba diyeceğiz ve 30 dakikan hemen sonra kahvaltı yapacağız. Bedenden ödem atmak ve şişliği atmak için de karbonatlı suyla kilo verme kürü emin olun işe yaramaktadır. Karbonatlı suyla kilo verenler averaj olarak 1 ay gibi bir sürede 5-7 kilo kadar zayıflamayı başardıklarını söylüyorlar. İçinizde karbonatlı suyu deneyenleriniz varsa bu konudaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

merabalar. öncelikle bunu neden paylaştım biliyonuzmu ?  yok bilmiyosunuz tabikide. ya mynette babam haberlere  bakıyodu  bende orda alkali diyetini görünce bu geldi aklıma. öncelikle bunu daha önce denemiştim denemediğim bişeyi tavsiye etmem zaten ama şöyle bişey var sadece 2 gün kullandım ve bıraktım :D malım çünkü :D neyse kızlar eczaneye gidiyosunuz ve ingiliz karbonatı diyosunuz. marketlerdeki karbonatlardan değil he :D eczaneden alabilirsiniz sadece ve fiyatı da 3.5 -4 tl arasında bişeydi ben almıştım  normal karbonat bildiğiniz yani. bunu işte yukardaki gibi 1 kaşık falan suyun içine koyuyonuz zaten karışıyo hemen :D suyun tadında da bi değişiklik yok yani anneniz babanız içse falan anlamaz yani tadında bi değişme olmuyo şimdi bu asitler bazlar konularını gören arkadaşlar varsa bilirler -,-  siz eğer karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyosanız vucudunuzda asit birikiyo ve bu asit yağ yakımını engelliyo yani diyette yapsanız falan veremiyosunuz. işte o bundan kaynaklanıyo. siz içtiğiniz suya bi kaşık koyarak suyun pH değerini yükseltip bazik oranını arttırıyosunuz ve yağ yakıyo. yani diyetsiz 1 ayda 5-6 kilo verdiriyomuş. şahsen ben bi 2 gün içtim bi hevesle falan aldım gidip. 2 gün içtim sonra öyle kaldı :D çöpe atmışımdır sonra heralde.  işte zayıflamak için bissürü yol var seç beğen al yani :D neyse kızlar seviliyosunuz -,- ben yatıyorum iyi geceler -,-

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır