burs başvurusu 2018 / KYK burs başvurusu: Geri sayım başladı! KYK burs başvurusu ne zaman?

Burs Başvurusu 2018

burs başvurusu 2018

Y&#;K / DOKTORA BURSU

Bahar dönemi / YÖK Doktora Bursu başvurularının değerlendirilmesi ve YÖK Yürütme Kurulu'nun onayı sonucu 8 ÖNCELİKLİ ALANDA - 9 DOKTORA PROGRAMINDA - 34 DOKTORA ÖĞRENCİSİ burs almaya hak kazanmıştır. 

Böylelikle üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü koordinatörlüğünde Bahar döneminden itibaren toplam 9 ÖNCELİKLİ ALANDA DOKTORA PROGRAMINDA - 85 DOKTORA ÖĞRENCİSİ eğitimi süresince doktora bursu almaya hak kazanmıştır.

Bahar dönemi yeni burs almaya hak kazanan öğrenci listesine erişmek için tıklayınız. 

Burs işlemlerinin başlatılmasında kullanılacak evraklar için tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

İLETİŞİM

Gebze Teknik Üniversitesi

Fen Bilimleri Enstitüsü 

Tel:  Faks:

Web: funduszeue.info

E-posta: [email protected]

Twitter: funduszeue.info

BAHAR BAŞVURU DÖNEMİ İLANI (BAŞVURU KAPANMIŞTIR)

GTÜ doktora programlarına kayıtlı öğrenciler(ders alan veya doktora tez önerisi kabul edilmemiş) ve Bahar dönemi doktora başvurusu kabul edilerek kayıt olan öğrenciler, 09 Şubat Cuma mesai bitimine kadarFen Bilimleri Enstitüsü'ne burs başvurusu yapabilir.


Ayrıca GTÜ doktora programlarınakayıtlı olmayan öğrenciler, burs başvurusu ile birlikte Bahar dönemidoktora programlarına başvuru veya yatay geçiş başvurusunu 09 Şubat Cuma mesai bitimine kadarFen Bilimleri Enstitüsü'ne yapabilir.

Bahar Dönemi Doktora programlarına başvuru ve yatay geçiş başvuru koşulları hakkında bilgi için tıklayınız.

GÜNCELLEME: "Yükseköğretim Kurulu Tarafından Doktora Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Burslara İlişkin Usul ve Esaslar" güncellenerek Yürütme Kurulu'nun tarihli toplantısında kabul edilmiştir. 

Söz konusu Usul ve Esaslar'ın "Burs miktarı, süresi ve ödemeler" başlıklı 7'nci maddesinin;

- Birinci fıkrasında yer alan hüküm uyarınca herhangi bir iş yerinde çalışmayan öğrencilere ödenecek burs miktarının  yılı Mart ayından itibaren aylık  TL olarak belirlenmesi ile

- Üçüncü fıkrasında yer hüküm uyarınca Usul ve Esasların 6. Maddesinin (ç) fıkrasında belirtilenler hariç her hangi bir iş yerinde çalışan öğrencilere verilecek burs miktarının  yılı Mart ayından itibaren aylık  TL olarak belirlenmesi kararlaştırılmıştır.

9 öncelikli alandaki toplam 57 doktora bursu için aşağıdaki tabloda belirlenen doktora programları öğrencileri başvuru yapabilir.

Usul ve esaslar için tıklayınız. ( tarihli güncellenen)


BAŞVURU için GEREKLİ BELGELER ve ARANAN KOŞULLAR; 

YÖK DOKTORA BURSU BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU FORMU için tıklayınız.

 Eklenecek belgeler;

  • Özgeçmiş
  • Lisans Diploma ve Transkript
    - Tüm alanlar için Lisans ortalaması en az (’lük sistemde)
  • Yüksek Lisans Diploma ve Transkript
    - Tüm alanlar için Yüksek lisans ortalaması en az (’lük sistemde)
  • Doktora Transkript ve Öğrenci Belgesi (GTÜ kayıtlı doktora öğrencisi ise)
  • ALES veya eşdeğeri sınav sonuç belgesi
    - Mikro/Nanoteknoloji, Enerji Depolama ve Malzemeleri alanı için en az 60 veya eşdeğeri
    - Biyoenformatik alanı için en az 70 veya eşdeğeri
    - Diğer alanlar için en az  65 veya eşdeğeri
  • YDS/YÖKSİS/ÜDS/KPDS veya eşdeğeri sınav sonuç belgesi
    - Enerji Depolama ve Malzemeleri alanı için en az 55 veya eşdeğeri
    - Biyoenformatik alanı için en az 65 veya eşdeğeri
    - Diğer alanlar için en az  60 veya eşdeğeri

Doktora bursu başvurusu (ve doktora programlarına yeni başvuru) için
mülakat tarihi 13 Şubat Salı'dır. Mülakat yeri/saati bilgisi için tıklayınız.

Sonuçların ilanı 14 Şubat Çarşamba 'dır.

Burs başvurusunda başarılı olan ve 16 Şubat Cuma 'a kadar GTÜ doktora programlarına kesin kayıt olan öğrenciler, YÖK'e bildirilecek ve Yürütme Kurulu tarafından onaylandıktan sonra burs almaya hak kazanmış olacaktır. Her bir alan için en az 3 öğrencinin bahar döneminde burs almaya hak kazanamaması durumunda, YÖK tarafından ilgili alan için tahsis edilen kontenjan iptal edilecektir.

İLETİŞİM

Gebze Teknik Üniversitesi

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Tel:  Faks:

Web: funduszeue.info

E-posta: [email protected]

Twitter: funduszeue.info

KYK burs başvuruları başladı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası