kilis belediyesi vefat edenler / Kilis Vefat Sorgula

Kilis Belediyesi Vefat Edenler

kilis belediyesi vefat edenler

Nevşehir il genelinde bugün Cumartesi günü on vatandaşımız hayatını kaybetti.

1-Nevşehir Esentepe Mahallesinden Mehmet Babayiğit (92) vefat etti. Cenazesi Öğle Namazı Kurşunlu Cami Taşlıbel Mezarlığı

2- Nevşehir Fatih Sultan Mehmet Mahallesinden İsmet Timur (Bayan) (79) vefat etti. Göre kasabası

3- Özyayla köyünden Münevver Altuntaş (64) vefat etti.

4- Nevşehir’de yaşayan Hatay/Antakya lı depremzede Mehmet Kahraman (69) Adli Olay vefat etti.

5-Nevşehir Evler Mahallesinden, Mazı köyü nüfusuna kayıtlı Köy hizmetlerinden emekli merhum Celil Öztürk'ün oğlu Ramazan Öztürk (27) vefat etti. Cenazesi 25 Haziran Pazar günü (yarın) sabah Kaldırım mezarlığında toprağa verilecek.

6-Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabası sakinlerinden merhum Abdullah Özer oğlu Kore Gazisi Alaaddin Özer vefat etti.  yaşında hayatını kaybeden Kore Gazisi Alaaddin Özer'in cenazesi bugün öğle namazına müteakip Göreme kasabası çarşı camiinden kaldırılacaktır.

7-Özkonak Orta Mahalleden Yaşar Yürekli Eşi Semiha Yürekli Vefat Etmiştir. Cenazesi yarın () Öğle namazına müteakip Hakkı Özen Camisinden defnedilecektir. 

8-Ürgüp ilçemiz Akçaören köyünden Ziya oğlu Muhittin Saylık (81) vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Akçaören köyünde toprağa verilecektir.

9- Ürgüp İlçemiz halkı eski marangozlarından  Merhum Sadullah Yıldız'ın eşi, İsmail Hakkı Yıldız ve Yıldız Otel sahibi Fatih Kadir Yıldız anneleri Adeviye Yıldız vefat etmiştir. Cenazesi 25 Haziran Pazar günü öğle namazına müteakip Ürgüp te defnedilecektir.

Ürgüp ilçemiz Aksalur Mahallesi halkından Emin kızı Hatice Turgut (91) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Aksalur'da toprağa verilecektir

Allah rahmet eylesin

FİB funduszeue.info ailesi olarak; hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm sevdiklerine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

" İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

31 Noktada Kurban Satış Ve Kesim Hizmeti Verilecek

“Kurban Bayramının Manevi Atmosferini Hep Birlikte Yaşayacağız”

9 gün sürecek olan Kurban Bayramına hazır olduklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kurban satış ve kesim yerlerinden ibadet hanelere, mezarlıklardan park ve bahçelere kadar tüm alanlarda başlattıkları çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

Başkan Çınar, Kurban Bayramının manevi atmosferine yakışır bir şekilde kurban ibadetinin ve ziyaretlerin gerçekleşmesi için her türlü tedbiri aldıklarını ifade ederken, Yeşilyurt'un 31 farklı noktasında kurban satış ve kesim yerlerinin vatandaşın hizmetine sunacaklarını sözlerine ekledi.

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta ve Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü personellerinin yanı sıra Veteriner Hekim ve Din Görevlilerinden oluşan Kurban Denetim Birimi ekiplerinin kurban kesimlerinin dini vecibeler başta olmak üzere hijyen kurallarına uygun şekilde yapılması için görev başında olacağını hatırlatan Başkan Çınar, kurban hizmetleri komisyonunca belirlenen yerler dışında, cadde ve sokak gibi yerlerde kesim yapanlar tespit edilerek haklarında cezai işlem uygulanacağını söyledi.

Başkan Çınar, sağlık durumu kesime elverişli olmayan kurbanlıkların satış alanına kesinlikle alınmayacağını ifade ederken, “Kurban Bayramının manevi atmosferinin ilçemizde tam manasıyla yaşanması için her yıl olduğu gibi bu yılda sorumluluk bölgemizdeki çalışmalarımıza hız verdik. 28 Haziran’da başlayıp 9 gün sürecek olan mübarek Kurban Bayramını en güzel şekilde idrak edilmesi içinde kurban satış ve kesim yerlerinden ibadet hanelere, mezarlıklardan park ve bahçelere kadar tüm alanlarda ki çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin kurban ibadetleri başta olmak üzere mezarlık ve akraba ziyaretlerini bayramın ruhu ve anlamına uygun şekilde yapmalarına destek olmak amacıyla tüm önlemlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın bayram namazı ile vakit namazlarını sakin ve güzel bir atmosferde edâ edebilmeleri için camilerimizin iç ve dış alanlarının temizliği aralıksız devam ederken, market, pastane ve kasap gibi işyerlerimizde rutin olarak yaptığımız denetimlerimizin sayısını artırdık, bayram boyunca da bu denetimler devam edecektir. Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerimiz, hem kurban kesim yerlerinde hem de çöplerin alınmasında aralıksız mesai yapacaktır. Kesim noktalarının temizliği, kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlara ve taleplere ekiplerimiz anında müdahale edecek olup, hemşehrilerimiz istek ve taleplerini 8 nolu Çağrı Merkezimiz üzerinden ilgili birimlere rahatlıkla iletebilirler. Zabıta Hizmetleri Müdürlüğü personellerimiz ise bayram süresince 7/24 görev yaparak vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Yeşilyurt'umuzun birlik, beraberlik ve kardeşlik atmosferine yakışacak güzel bir bayram yaşamak için her zaman olduğu gibi 7/24 sahada olacağız. Bu vesileyle bir kez daha, tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını en kalbi duygularımla kutluyorum.” diye konuştu.

YEŞİLYURT’TA KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANLARI:

Mollakasım Mahallesi ( Çırmıhtı )- Yeşilyurt Güreş Sahası Yanı ( Satış )

Yakınca Semt Pazarı-Yakınca Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Kapalı Semt Pazarı ( Satış ve Kesim )

Gündüzbey Mahallesi-Karakoca Sokak Değirmen Önü Mevki No: 10 ( Satış ve Kesim )

Besiciler Et ve Piliç- Gedik Mahallesi Kefil Sokak No: 2 ( Satış ve Kesim )

Bostanbaşı Mahallesi Kanalboyu Sokak No: 26 ( Satış ve Kesim )

Bostanbaşı Mahallesi Alacapınar Sokak No ( Satış ve Kesim )

Gedik Mahallesi İsmetpaşa Caddesi Köprü Üstü ( Satış ve Kesim )

Tecde Mahallesi Kara Halil Sokak ( Su Deposu Yanı) No: 57 ( Satış ve Kesim )

Gedik Mahallesi Gelibolu Sokak No: 19 ( Kesim )

Tecde Mahallesi Şentepe Bağlar Sokak No: 19 ( Satış-Kesim )

Gündüzbey Sülüklüpınar Mevki ( Satış-Kesim )

Gündüzbey Yıldıztepe Tavuk Çiftliği ( Kesim )

Melekbaba Mahallesi Şehit Mehmet Yılmaz Caddesi İftar Sokak No:3 ( Satış-Kesim )

Tecde Mahallesi Altınkayısı Bulvarı Altınkaşık Sok. No ( Satış-Kesim )

Tecde Mahallesi Sırça Sokak No: 32 ( Satış-Kesim )

Sütlüce Mahallesi Sütlüce Sokak No/08 ( Satış-Kesim )

Yaka Mahallesi Öğüt Sokak No ( Satış-Kesim )

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşiltepe Mahrukatçılar Sitesi Mahfuz Sok. No ( Kesim )

Cemal Gürsel Mahallesi Sokak No:2 ( Satış-Kesim )

Su Mahallesi Horata Üstü

Gündüzbey Mahallesi Sülüklüpınar Küme Evleri Üstü  ( Satış-Kesim )

Tecde Mahallesi Şah Sokak No ( Satış-Kesim )

Kuyulu Mah. Kuyulu Sok. No ( Satış-Kesim )

Topsöğüt Mahallesi Hilal Sokak

Yavuz Selim Mahallesi Koç Sokak No: 14

Görgü Mahallesi Ankara Asfaltı Üzeri No:

Aşağıbağlar Mahallesi Taşocağı Sokak No:5

Kuyulu Mahallesi Kuyulu Sokak No:

Gündüzbey Mahallesi Cami Kebir Sokak No: 30

Yavuz Selim Mahallesi Koç Sokak No:8

Sütlüce Mahallesi Sütlüce Sokak


***HABER MERKEZİ

Zeynep AksaçZeynep Aksaç

ETİKETLER: BAYRAM KURBAN SATIŞ KESİM HİZMET

Advert

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası