alsancak karşıyaka arası kaç km / İzmir, Karşıyaka - İzmir, Alsancak arası kaç km? 17 Km

Alsancak Karşıyaka Arası Kaç Km

alsancak karşıyaka arası kaç km

İzmir Şehir Haritası


İzmir İlçelerinden Diğer Şehir İlçelerine Yol Mesafeleri

Ana Sayfa1 milyon Türkiye fotoğrafı

Giriş Yap

İzmir Körfezine Tüp Geçit
« önceki    151617    sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM - Ege
cevap yaz

sayfa 16
Bülent
14 yıl önce - Pzr 28 Arl ,

Bu konuyla ilgili bir kac cümle Sabah gazetesinde Yavuz Donat'in kösesinde yer aldi:

Alıntı:
Büyükşehir belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu "bunlara eklenecek bir şey daha var" dedi:
- İzmir Körfezi'nin altına tüp geçit 7 kilometre Üçkuyular'ı Bostanlı'ya bağlayacak İzmir'i o kadar rahatlatır ki.
"Böyle bir proje var mı" diye sorduk.
"Ne safhada" dedik.
Aziz Kocaoğlu'nun yanıtı ilginç:
- Ulaştırma Bakanı'mız Binali Yıldırım Bey çok ilgileniyor Sürekli takip ediyor Allah ondan razı olsun Kendisine şükranlarımızı sunarız.

funduszeue.info,FDCDF9A53EEDB funduszeue.info


 mesajı beğendiniz mi?

KORAY
14 yıl önce - Prş 05 Mar ,

Bir ara Konak-Karşıyaka arası tüp geçit şeklinde ulaşım sağlansın tarzında birşeyler duymuştum. Tam emin değilim yalan olmasın. Şekil olarak güzel funduszeue.info büyük masraf oluşturur. Hem körfezi dolanarak giden bir metro ya da tramvay hattı,hem uğrayacağı duraklardan indirip bindireceği vatandaşlara hizmet, hem de maliyette daha az para harcanması amacıyla çok daha faydalı olur. Hep söylüyorum,şimdi de söylüyorum İzmirin New Yorktan coğrafi olarak eksiği yok, fazlası funduszeue.info yatırım yapılsa New York yanında sıfır kalır.
Bu arada İzmire banliyö trenleri geliyordu ne oldu acaba bu konuda biraz Fransız kaldım

 mesajı beğendiniz mi?

funduszeue.infoı Erdoğan

14 yıl önce - Çrş 08 Nis ,

Üçyol'dan Karşıyaka yaklaşık olarak 15km funduszeue.info 15km'lik mesafe saatte gidiliyorsa ciddi bir trafik problemi var funduszeue.info'dan örnek vereyim, ben Eryaman'da funduszeue.infon-Kızılay-Atakule yaklaşık olarak 30km mesafede ve bu yolun ulaşım süresi pik saatlerde arabayla yaklaşık olarak 40dk sürüfunduszeue.infon, Atakule arasıda şehrin bir ucundan bir ucudur, Eryaman batı yönünde şehrin Sincan'dan önceki son yerleşim funduszeue.infoe ise Çankaya'dadıfunduszeue.info'de bu mesafenin yarısı, bu yolun iki katı sürede gidiliyorsa tüp geçit veya köprü yapmadan önce başka önlemler alınmalıdır.

 mesajı beğendiniz mi?

Ayhan

14 yıl önce - Çrş 08 Nis ,

Üçyol değil Üçkuyular denmiş, Karşıyaka-Üçkuyular en az 20 Km. üstelik 1,5 saatlik bir süre abartı olarak söylenmiş, çok sıkışık olan vakitleri saymazsak genelde arabayla Karşıyaka-Üçkuyular dk sürer, kaldı ki, Üçkuyular'a feribotla 25 dk'da gidebilirsiniz Bostanlı'dan. Karşıyaka-Konak vapur 15 dk, ordan Üçkuyular otobüsle dk, arabayla dk.
Herşeyi direkt otobüs yolculuğu olarak düşünmeyelim. Yani İzmir'de Ankara'ya göre deniz avantajı var, kıyaslama yapmak pek sağlıklı değil. Demek ki tüp geçit çok gerekli değilmiş.

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+2

doqu

14 yıl önce - Çrş 08 Nis ,

Karşıyaka'dan Konak'a vapur ile 15 dak.
Konak'dan Üçyol'a metro ile 5 dak.
+ ~10 dak. bekleme
Hepsi tek bilet. 1,35 veya 0,67 TL.



 mesajı beğendiniz mi?

nazım35
14 yıl önce - Çrş 08 Nis ,

Alıntı:
ben Eryaman'da oturuyorum


Kendiniz demişfunduszeue.infon'da oturuyorum funduszeue.infon'dan İzmir gözükmüyor sanırıfunduszeue.infoardan da İzmir'in problemi anlaşılamaz sanırıfunduszeue.info için mesafeyi ölçtüm.
Bostanlı-Altınyol-Alsancak-Konak-Mustafa Kemal Cad.-Üçkuyular İsk. = 21,9 km
Bostanlı-Girne Bulvarı-Örnekköy-Çevre yolu-Üçkuyular isk.= 45,7 km
Çevreyolu hızlı ama çok funduszeue.infoğer yol kısa ama zaman çfunduszeue.info diğer 3. olasılık daha kısa ama çok daha funduszeue.infoşildere-Hatay-Göztepe tarafından ama ordan gitmek sanırım en uzun sürecek güzergah.
metrobüs mü funduszeue.info GÜNÜ kurtarırıfunduszeue.info bundan 20 sene sonra?Metrobüse tek şerit yetmiyor.2 şerit olsun
İzmir'e gelenler yada İzmirli olmayanlar İzmir'in yazlık ilçeleriyle bir bütün olduğunu funduszeue.info'i sadece körfezden gördüğünden ibaret sanıfunduszeue.info İzmir Çeşmesi,Karaburunu,Seferihisarı,Foçası,Gümüldürüile bir bütündüfunduszeue.infoşıyaka'da yaşayanların bir çoğunun yazlığı Foçadadıfunduszeue.info?Daha yakın funduszeue.info çevre yolunu,hemde raylı sistemi halka şekline getirebilmek için çok gerekli funduszeue.info tüp geçitten yanayıfunduszeue.info asma köprü olamayacak derecede uzun bir açıklık var ve diğer köprü projeleri hiç esetik değfunduszeue.info'e bir "Golden Gate" gibi sembolik bir köprüde yapılmayacağına göre (funduszeue.infoul-sıradan 2 köprü) en iyisi tüp geçfunduszeue.info İzmir'e o kadar para hele 28 ilçeyle hayatta harcanmaz.
En iyisi araba funduszeue.info seyahatı keyifli

 mesajı beğendiniz mi?

Korhan KÖSEOĞLU
14 yıl önce - Çrş 08 Nis ,

Alıntı:
En iyisi araba funduszeue.info seyahatı keyifli


Hay elinize sağlık. Tüp geçite kamyonlarla para dökecek halimiz yok. Onun yerine biraz daha hızlı, biraz daha modern arabalı vapurlar alınır. Hem deniz havası alır, çayınızı yudumlarsınız, hemde kısa sürede 2 tarafa da ulaşmış olursunuz

Bahsettiğim gibi. İzmir'linin ütopik şeylerle doymayacağını bu seçimde halk gösterdi ! Yoksa şu anda Taha Aksoy tüp geçidi yapıyor olurdu

En son Korhan KÖSEOĞLU tarafından Çrş 08 Nis , tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

erkin1

14 yıl önce - Prş 09 Nis ,

Tüp geçit yapmak için önce Hükümetin İzmir'e saygısı olacak

Sonra Bostanlı ile Üçkuylar arasında dip derinliği neredeyse hiç yok. Hatta Bostanlı kıyısından mt si -7,, mt Üçkuyular kıyıları da çok derin değil.
Batırma tüple yapılır Maliyeti Marmaraydan daha düşük olur Ama İzmir metrosu için öyle bir şey yaparlarsa. Hatta tek tünel imalatı.
Üçkuyular ve Bostanlıya yer altı istasyonu yapmalarına da gerek yok ! Maliyet iyice kırpılır. Trenler karşılıklı sırayla gelirler
Bostanlı-Balçova 3 dk ! Bostanlı, Üçyol 10 dk !
Ama bizdeki belediye başkanı meclis toplantılarında evinde sanki anahtar unutmuş gibi dalgın bakışlara sahip

Maliyeti milyon$ geçmez. Hatta daha ucuza gelir. Marmaray 1,2 milyar$ 2x( mt'de) 1,3 km'lik tünel, 13 kmx2=26 km epm tüneli. 4 yer altı istasyonu+ Avrupanın en büyük makas geçişine sahip olacak ! Bu paranın tutarı ve yapım zamanı normal.
İzmir deniz bakımından avantaja sahip
Bu hükümet böyle bir tüp geçidi ne yapar ne de yaptırır. Marmaray gibi 8 yıl inşaat süresine de ihtiyacı yok.
Araç geçişi olarak düşünülürse işte o zaman maliyet 'e katlanır

 mesajı beğendiniz mi?

realtuncakin

14 yıl önce - Pts 18 May ,

Duyduğum en saçma projelerden biri. Özellikle lastik tekerlekliler için yapılacaksa tam bir zırdelilik.
İzmir&#;in gelişim aksları nelerdir, Google Earth&#;ü açalım, şöyle biraz yukardan İzmir&#;e bakalım. Nüfus ve merkezi iş alanlarının büyüklüğünü karşılaştıralım. Narlıdere, Balçova ve Güzelbahçe&#;nin toplamı bir Konak, bir Buca, bir Bornova&#;ya yaklaşıyor mu? Bugün Bostanlı&#;dan Üçkuyular&#;a arabalı vapurla dakikada gidiliyor. Karayoluyla ise dakikada Arada 10 dakika fark var. Ama nedense arabalı vapurlar ancak pik saatlerde doluyor? Nedense pik saatlerde arabalı vapurların sefer sıklığı 40 dakikada bir? Öğlen vakti arabalı vapurun 3 araçla sefer yaptığını bilirim. Üçkuyular ve etrafında şehir doğu-batı aksında gelişiyor. Neden? Çünkü kuzeyde deniz, güneyde ise eğimli orman arazisi var. Üçkuyular&#;ın batısında seyrek nüfuslu Narlıdere ve Güzelbahçe, daha batısında ise sayfiye yerleri var. Güzelbahçe&#;de A.O.S.B. kadar büyük bir organize sanayi bölgesi, yanında en az Buca&#;daki kadar büyük bir merkezi iş alanı, etrafında da en az Buca&#;daki kadar yoğun bir konut yerleşimi olsa, bu proje saçma olmaktan çıkar. Ama böyle bir şey yok.
Böyle bir projenin yapıldığını farz edelim. Sonra da TV&#;lerden duyacağımız haberleri hayal edelim. Haydaa, 39 derece Ağustos sıcağında &#;meczubun&#; teki Balçova sırtlarını ateşe vermiş? Nasıl bir meczupsa hektar alanı yakmayı başarmış? Ortalık biraz durulduktan sonra, yani aradan birkaç sene geçtikten sonra 2B kapsamında sonra buraları yerleşime açılır. Biz de Bostanlı İskele&#;den baktığımızda Bozyaka sırtları ile Balçova sırtları arasında tek bir fark göremeyiz. Kimsenin böyle bir manzarayı görmek isteyeceğini sanmam. Zaten daha bunlar olmadan birileri İnciraltı&#;nı yemeye çalışıyor. Efendim, &#;şehrin ortasında tarımsal sit alanı olur muymuş?&#; Olur tabii, zoruna mı gitti! Kimse boğaz köprüleri yapıldıktan sonra İstanbul&#;un başına gelenleri unutmasın.
Çevre yolu 10 senede bitirilmiş. Banliyö hattı daha bitirilememiş. Metro hattı daha uzatılamamış. Ama birileri &#;biz İzmir&#;in sorunlarını iyi biliriz&#; deyip bunları seçim vaadi olarak sunarlar. Kimse de aklını peynir ekmekle mi yedin diye sormaz.
İzmir&#;in ortasına bıçak gibi giren bir körfez var. Tarihi boyunca da İzmir bu coğrafi koşula göre şekillenmiş. Bu gerçeği kabullenip, mevcut duruma uygun, gerçekçi çözümlere yönelmek gerekiyor. Süregelen inşaatları bitirmek gerekiyor. Yani İzmir&#;in kuzeyi ile güneyini, doğusu ile batısını demiryolu ile birleştirmek gerekiyor. Zaten çevre yolunun bitirilmesiyle kısmen de olsa Altınyol&#;a alternatif yaratıldı. Gerekirse hızlı, modern vapurlar alınır, sefer sayıları sıklaştırılır, iskeleler yolcu yoğunluğuna göre yeniden yapılır. Gerekirse Altınyol&#;a 2 şerit ilave edilir. Gerekirse Bayraklı&#;nın altından geçen bir karayolu tüneli yapılır, Karşıyaka ile Bornova birleştirilir. Sanırım 2 km&#;lik dağın altından geçen bir karayolu tüneli 5 km&#;lik denizin altından geçen Bostanlı-Üçkuyular hattından daha ucuza mal olur. Ve daha işlevsel olur. Altınyol da Bornova trafiğinden kurtulacağından, hatta banliyö hattı da hizmete girmiş olacağından uzun süre sorun çıkarmaz.

En son realtuncakin tarafından Pts 18 May , tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

 mesajı beğendiniz mi?: &#;+1

gestapho

14 yıl önce - Cmt 27 Hzr ,

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, müjdeyi manidar sözlerle verdi

Üçyol-Bostanlı arasındaki tüpgeçit projesinin rafa kalkmadığını belirten Yıldırım, &#;İzmir Büyükşehir Belediyesi&#;nin metrodaki hatalarını yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz&#; dedi&#;

Bir dizi programa katılmak üzere İzmir&#;e gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AKP&#;nin yeni İl Başkanı Ömür Kabak&#;ın makamına yaptığı &#;Hayırlı olsun&#; ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesi&#;ne göndermeler eşliğinde tüpgeçit çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Yerel seçim öncesi dile getirilen &#;Üçkuyular-Bostanlı arası denizden tüpgeçit&#; projesinin yapılacağını belirten Yıldırım, &#;Bölgedeki jeolojik yapı, zemin çok gevşek. Bunun için hassas düşünüyoruz. Biz İzmir metrosunun durumuna düşmek istemiyoruz&#; dedi.

kaynak: gazete yeni gün



 mesajı beğendiniz mi?

sayfa 16

cevap yaz

« önceki    151617    sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM - Ege
 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası