erzurum havaalanından otogara ulaşım / Erzurum Havaalanına nasıl gidilir? - funduszeue.info

Erzurum Havaalanından Otogara Ulaşım

erzurum havaalanından otogara ulaşım

Erzurum Havaalanı Seferleri


Havaalanı servis saatleri uçak saatinden saat öncesinde hareket etmektedir.

Güzergâh: İstasyon meydanı, gez mahallesi, hastaneler caddesi, kız meslek lisesi, belediye, ebş belediye spor tesisleri, erzurum teknik üniversitesi,oto terminal, hava alanı.

İletişim: 0(); 16 25

Servis kalkış saatleri için tıklayınız.


Otogar servisleri her 15 dakikada bir hareket etmektedirler.

Güzergâh: Yoncalık, tebrizkapı, gürcükapı, istasyon caddesi, eski numune hastanesi, demir evler, gez peron, serbest bölge, otogar.


Tren garı Erzurum şehir merkezinde yer aldığından (Gürcükapı aşağısı, istasyon mahallesi) hemen hemen bir çok şehiriçi otobüs hattı ile ulaşım sağlanabilmektedir.

{{begeni}} {{yorumsayi}}

3 Ocak

Kullanıcı
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum AçÜye Ol

Niğde - Erzurum Uçak Bileti Ara

Gerek tarihi, gerek doğası, gerekse bilim ve kültürü ile dikkat çeken illerimizden Erzurum, her sene, birçok turiste ve hatta çalışana kapılarını açıyor. Türkiye’nin en köklü havalimanlarından biri olan Erzurum Havalimanı’ndan şehir içine ulaşımı sağlamak oldukça kolay.

Erzurum Havalimanı ile şehir merkezi arasında ulaşımı sağlamak için çeşitli imkanlar mevcut. Havalimanı, şehir merkezine yakın olduğundan kolaylıkla ve hızlıca ulaşım sağlanabilir.

Şehir merkezinden, şehrin istediğiniz bölgelerine yolculuk edebilir, veya havalimanından gideceğiniz yere daha pratik ulaşım imkanları bulabilirsiniz. Havalimanından şehir merkezine (İstasyon Meydanı) ulaşmak için, ne kadar zamanınız olduğuna göre, bütçenizi de göz önünde bulundurarak karar vermeniz mümkün.

Havalimanında Havaş gibi hizmet sağlayan bir firma olmasa da, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin uçaktan iniş saatinizi takip eden, şehrin merkezi noktalarına düzenlediği servis seferlerinden faydalanabilir, kolaylıkla bir taksi bulabilir, veya araç kiralayabilirsiniz.

Taksi

Uçağınızdan indikten hemen sonra, eğer aceleniz varsa veya yol yorgunu iseniz ve beklemek istemiyorsanız, havalimanının hemen yanındaki taksi duraklarından kolaylıkla taksi bulabilir, gitmek istediğiniz yere hızlı, konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Taksilerde, rezervasyon esnasında bildirilmesi koşuluyla, bebek arabası ve telefon şarjı gibi çeşitli hizmetlere de erişebilirsiniz.

Servis

Havalimanından uçak seferlerinin saatine göre özel hazırlanan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel servisler, kısa yolculuk süresi, konfor ve bütçenize uygun bir ulaşım hizmeti veriyor. Servisler, Erzurum Havalimanı’ndan kalkıp sırayla Otobüs Terminali, Erzurum Teknik Üniversitesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri, Belediye, Kız Meslek Lisesi, Hastaneler Caddesi, Gez Mahallesi güzergahını takip ederek şehir merkezine (İstasyon Meydanı) ulaşıyor. Şehir merkezine varış, trafik olmaması koşulunda ortalama yirmi dakika sürüyor.

Otobüs

Erzurum Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaştıktan sonra, İstasyon Meydanı’ndan kalkan otobüslerle şehrin istediğiniz bölgesine ulaşabilirsiniz. Şehir merkezinden geçen belediye otobüsleri, yönüne göre doğu (D1), batı (B-1, B-2, B-3, B-5), kuzey (K-1, K-2, K-3, K-4, K-5, K-6, K-7) ve güney (G-1, G-2, G-3, G-4, G-5, G-6, G-7, G-8, G-9, G, G) olarak şehrin her bölgesine erişim sağlıyor.

Palandöken Kayak Merkezi’ne ulaşmak için, şehir merkezinden saat başı kalkan, G-5 numaralı otobüslere binebilir, ortalama kırk beş dakikalık bir süre içinde Palandöken Dağı’na varabilirsiniz.

Tren

Otobüslerin yanı sıra, İstasyon Meydanı’nın hemen yanında Erzurum Garı bulunuyor. Erzurum Garı’ndan şehrin çeşitli bölgelerine ulaşım sağlayabildiğiniz gibi, Erzurum’dan, Kars veya Ankara yönüne doğru da seyahatinize devam etmeniz mümkün.

Araç Kiralama

Erzurum Havalimanı’nda kolaylıkla bulabileceğiniz birçok Rent A Car firması mevcut. Bu firmalardan araç kiralayacağınız gibi, gideceğiniz yere plazma televizyon ve internet gibi konforlu opsiyonlar sunan VIP servisler ayarlayarak, yolculuğunuzun kalan kısmını da keyifli hale getirebilirsiniz.

08 Oca Tarihinde Güncellenmiştir.

Erzurum havalimanı nasıl gidilir?

Erzurum Havalimanı (IATA: ERZ, ICAO: LTCE) Sivil kategoride olup, Erzurum ile Aziziye ilçe sınırları arasındadıfunduszeue.info Hava Meydanları İşletmesi yönetimindedir.

&#;da askeri tesis olarak açılan havaalanı yılında, uluslararası tarifesiz seferlere açılmış, yılında ise yeni terminal binasında hizmet vermeye başlamıştır. Toplam 8,, m²&#;lik kurulu alanı bulunan tesiste m²&#;lik terminal binası,Türkiye&#;nin en uzun 2. pisti olan &#;45 ve &#;30 metre boyutlarında beton kaplamalı 2 pist bulunmaktadır. Yüzölçümü(m2) bakımından;Antalya,İstanbul ve İzmir&#;den sonra Türkiye&#;nin 4.büyük havalimanıdır Adet uçak parkına sahiptir. Uçakların daha güvenli iniş yapmasını sağlayan ILS cihazı da mevcuttur. Havalimanı 24 saat ulaşıma açık bulunmaktadır. Erzurum il merkezinin kuzeydoğusunda yer alan havaalanının yolcuya açık alanları m² olup; garajı araçlık kapasiteye sahiptir.

Erzurum&#;dan nerelere uçuş var?

Erzurum Adana Anadolu Jet.
Erzurum Ankara Anadolu Jet.
Erzurum Antalya Pegasus.
Erzurum Bursa Anadolu Jet.
Erzurum Bodrum Anadolu Jet.
Erzurum Dalaman

Erzurum merkez ile havaalanı arası kaç km?

Erzurum Havaalanı / Hava limanı şehir merkezinden 15 km mesafede olup Türkiye&#;nin en büyük funduszeue.infoe sahiptir.

Erzurum Havaalanından şehir merkezine nasıl gidilir?

Erzurum Havalimanı&#;ndan şehir merkezine olan yolcu taşımacılığı Erzurum Belediyesi tarafından sağlanan toplu taşıma halk otobüsleri, taksiler, özel transfer araçları ve araç kiralama ile sağlanmaktadır.

GÜZERGÂH: İstasyon Meydanı, Gez Mahallesi, Hastaneler Caddesi, Kız Meslek Lisesi, Belediye,Terminal Caddesi, EBŞ Belediye Spor Tesisleri, Erzurum Teknik Üniversitesi,Oto Terminal, Hava Alanı.
SERVİS KALKIŞ NOKTASI : 05 15

HAVAŞ servis otobüsleri Erzurum Havalimanı&#;nda faaliyet göstermemektedir.

Erzurum çıkışlı uçuşlar öncesinde şehir merkezinden alana varmak için ya da Erzurum varışlı uçuşlar sonrasında şehir merkezine gitmek için belediyenin uçak saatlerine göre düzenlediği servisleri kullanabilirsiniz.

Erzurum Havalimanı uçuş bilgileri için tıklayınız

DHMİ Erzurum Havalimanı Başmüdürlüğü
Adres : Kuzey Çevre Yolu km, Yakutiye/Erzurum
Telefon: 28 35 (6 Hat)
Faks : 28 34
E-Posta : [email protected]

ETİKETLER:Erzurum havalimanı

Erzurum - Kars Uçak Bileti Ara

Erzurum, hem doğal güzellikleri, hem tarihi, hem de düzenlediği bilimsel ve kültürel etkinlikleriyle turistlerin ve iş dünyasının ilgisini çekiyor. Erzurum’da vakit geçirdikten sonra, yola çıkacak misafirlerin, bulundukları yerlerden havalimanına ulaşma imkanları oldukça basit.

Havalimanına ulaşmak için, isterseniz şehir merkezinden (İstasyon Meydanı) kalkan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin servisleri kullanabilir, isterseniz daha hızlı ulaşabilmek için taksiye binebilir veya araç kiralayabilirsiniz.

Taksi

Havalimanına hızlı ve konforlu bir şekilde ulaşmak istiyorsanız, taksi uygun bir seçenek. Şehrin birçok bölgesinde bulunan duraklardan taksi bulabilir, hatta rezervasyon yaptırabilirsiniz. Taksilerde, rezervasyon esnasında bildirilmesi koşuluyla, bebek arabası ve telefon şarjı gibi çeşitli hizmetlere ulaşmanız da mümkün.

Otobüs

Erzurum’un şehir merkezi olarak bilinen İstasyon Meydanı, alışveriş, eğlence, kültürel ve bilimsel etkinlikler gibi birçok alanda olduğu gibi, ulaşımı da şehrin kalbinde topluyor. Erzurum’un dört bir yanından sağlanan otobüslerin tümü, şehir merkezinde buluşuyorlar. Eğer Erzurum’un herhangi bir yerinden toplu taşıma yoluyla havaalanına ulaşmak istiyorsanız, öncelikle İstasyon Meydanı’na gelmeniz gerekiyor. Şehrin çeşitli bölgelerinden kalkan belediye otobüsleri, yönüne göre doğu (D1), batı (B-1, B-2, B-3, B-5), kuzey (K-1, K-2, K-3, K-4, K-5, K-6, K-7) ve güney (G-1, G-2, G-3, G-4, G-5, G-6, G-7, G-8, G-9, G, G) olarak şehir merkezine erişim sağlıyorlar.

Palandöken Kayak Merkezi’nden havalimanına ulaşmak için şehir merkezine, saat başı kalkan, G-5 numaralı otobüslere binebilir, ortalama kırk beş dakikalık bir süre içinde İstasyon Meydanı’na varabilirsiniz.

Tren

Tren de ilçelerden şehir merkezine ulaşmanın alternatif bir yolu olarak kullanılabilir. İstasyon Meydanı’ndan havalimanına doğru hareket edecek otobüsleri beklerken, özel hazırlanmış bekleme salonunda rahat ve sıcak bir ortamda vakit geçirebilirsiniz.

Servis

Erzurum Havalimanı’na ulaşım sağlayan, Havaş gibi bir özel servis bulunmasa da, şehir merkezinden havalimanına, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Müdürlüğü tarafından düzenlenen servis seferlerinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Uçak seferlerinin saatlerine göre özel düzenlenen servisleri, kendi uçak seferinizin zamanına göre kullanabilirsiniz.

Uçak seferinize göre hangi saatteki servise binmeniz gerektiğini Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin sitesinden takip edebilirsiniz. İstasyon Meydanı’ndan kalkan servisler, sırayla, Gez Mahallesi, Hastaneler Caddesi, Kız Meslek Lisesi, Belediye, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri, Erzurum Teknik Üniversitesi, Otobüs Terminali istasyonlarını takip ederek Erzurum Havalimanı’na ulaşırlar. Trafiğin olmaması durumunda, yolculuğun yaklaşık süresi yirmi dakikadır.

Araç Kiralama

Erzurum Havalimanı’na ulaşmanın en pratik çözümlerinden biri de araç kiralama. İster havalimanında, ister Palandöken taraflarnda, ister şehrin merkezine yakın bölgelerde, rahatlıkla ulaşabileceğiniz birçok Rent A Car firması mevcut. Bu firmalardan araç kiralamanın yanı sıra, plazma televizyon ve internet gibi konforlu opsiyonlar sunan VIP servisler ayarlayarak, yolculuğunuza keyifle başlayabilirsiniz.

Havalimanı Bilgileri

Erzurum Havalimanı, hem iç hatlar, hem de dış hatlar terminaline sahiptir. İç ve dış hatlar terminallerinde birer restoran, birer PTT şubesi, birer satış standı, birer bagaj kaplama makinesi, ikişer büfe, birer Vakıfbank ve İş Bankası ATM’leri ve üçer Rent A Car firmasının yanı sıra, dış hatlar terminalinde bir adet Duty Free bulunuyor.

Terminallerin giriş çıkışları ve iç yapısı, engelli yolcuların erişimini kolaylaştıracak şekilde, özel olarak düzenlenmiştir.

09 Oca Tarihinde Güncellenmiştir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası