yıldönümü mesajları / Evlilik Yıldönümü Sözleri (Romantik & Etkileyici Yıldönümü Mesajları) | Hediye Sepeti

Yıldönümü Mesajları

yıldönümü mesajları

Evlilik, birbirini çok seven iki insanı bir araya getiren kutsal bir yemindir. Bu nedenle her daim canlı tutulması gerekir, özellikle de evlilik yıldönümlerinde. Evlilik yıldönümlerinde sevdiğiniz insanı mutlu etmek için yapabileceğiniz çok şey var. Ancak kısa ve doğru kelimeleri barındıran güzel bir mesaj bunun için iyi bir başlangıç. Sizler için evlilik yıldönümü mesajları ve sözlerini bir araya getirdik. İşte en güzel evlilik yıldönümü mesajları.

Ayrıca bu içeriğe bakmak isteyebilirsiniz: &#;Evlilikle İlgili Romantik, Anlamlı Ve Sevgi Dolu Sözler&#;

Evlilik yıldönümü mesajları

Evlilik yıldönümü mesajları

İşte birbirinden güzel evlilik yıldönümü mesajları&#;

Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım. Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninIe yaşamak istiyorum.

Hayatımda olduğun için çok mutluyum birlikte geçireceğimiz nice yıl dönümleri olsun sevgilim.

Evlilik yıIdönümümüz kutIu oIsun birtanem. Yuvamın prensesi, varlığın yaşamıma tarifsiz anlamlar yükledi.

Hayatıma girdiğin günden beri hiç bu kadar özel hissetmemiştim. Birlikteliğimize mutlu yıllar diliyorum aşkım. Birlikte daha fazla yıl dönümü kutlamak dileğiyle. Seni seviyorum.

Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hiç ayrılmasın.

Hayatımın değişmez bir parçası olarak günlerimi aydınlattığın için teşekkür ederim. Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

Mutluluğumuzun bir ömür boyu sürmesi dileğimle güzel karıcığım.

Her yaşımda seni bulmayı ve sana aşık olmayı diliyorum. Mutlu yıllarımız olsun sevgilim.

Daha nice birlikte geçireceğimiz yıllarımızı kutlamak dileği ile canım.

Seni hayatıma aldığım ilk günden beri hayatımın merkezinde olduğun için Allah&#;a her gün şükrediyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

Seni her geçen yıl daha çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

Sen, hayatıma parlak bir yıldız gibi girerek hayatımı kara bulutlardan arındırmama yardımcı oldun. Seni tanıdığım için çok şanslıyım. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

Birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk tanıştığımızdan bu yana yılların ne kadar çabuk geçtiğini ve tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana minnettarım. Seni seviyorum ve sonsuza dek seni seveceğim!

Bugün hayatımın en güzel ikinci günü; ilki senin doğum günündü. Var olduğun için teşekkür ederim ve beni seçtiğin için sana minnettarım. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun hayatım.

Her gün yüzümde kocaman bir gülümseme ile uyanıyorum. Çünkü bir yıldan beri gözlerimi her açtığımda seni görüyorum. Bana sonsuza kadar ‘evet’ dediğin ve hayatımın bir parçası olduğun için sonsuz teşekkürler aşkım. İlk yılımız kutlu olsun!

Umarım birbirimize duyduğumuz bu sevgimiz hayatımızın sonuna kadar devam eder. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım.

Bu dünyanın gördüğü en güzel aşk hikayesine başladığımızdan beri bir yıl geçti. O günden beri, aşkımızın mutluluğunu çıkarmadığımız tek bir gün bile olmadı. Bana bu duyguları hala ilk günkü sıcaklığıyla yaşatıyorsun. İlk yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım. Seni her yıl daha çok severek hayatıma devam edeceğimi bilmeni istiyorum.

Seninle tanışmadan önce hayatımın beni beni nereye götüreceğini bilemiyordum ama sen hayatıma girdikten sonra beni doğru yola soktun. Seni seviyorum. Mutlu yıl dönümlerimiz olsun.

Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım, nice aşk dolu yıllarımız olsun.

Zaman, çok hızlı geçip gitse de sana olan sevgim günden güne artmaya devam ediyor. Bugün bir yıllık birlikteliğimizi tamamlıyoruz. Umarım daha nice seneleri birlikte kutlarız. Mutlu yıllarımız olsun sevgilim.

Aşk iki bedende yaşayan tek ruhtan oluşur. Seni seviyorum.

Yıllar boyunca birbirimizle kurduğumuz bağ, sevgi ve saygı sonsuza kadar sürsün aşkım. Seni seviyorum.

Ruhum evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor birtanem.

Senin gibi harika bir insanla olduğum için çok şanslıyım. Seni çok seviyorum. Birlikte nice senelere hayatım.

Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin.

Bütün hayallerimin başrolü sensin kadınım. Kalbini bana açıp beni sevdiğin için teşekkür ederim. Ömrümün sonuna kadar seni hep çok seveceğim.

Evlilik yıldönümü sözleri

Söz

İşte en anlamlı evlilik yıldönümü mesajları&#;

Yaşamıma kattığın her yeni güzellik için sonsuz teşekkürler. İyi ki evlenmişiz karıcığım. Bugün, yarın ve sonsuza dek, kendim kadar seni de seviyorum.

Dilerim her geçen yıl sevgimiz artarak çoğalmaya devam eder. Ruh eşim, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun.

Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Beni ben yapan senin varlığın canım. Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum.

Her şeye gücü yeten Allah, bağımızı her geçen gün kuvvetlendirerek aşkımızın sonsuza dek sürmesini nasip et!

Her zaman gerçek aşkı bulmak için dua ettim ve seni ilk gördüğüm an, bu dileğimin gerçekleştiğini anladım. Yıllar, sana karşı olan duygularımı hiç değiştirmedi. Mutluluğum senin yanında katlanarak arttı ve her senede artmaya devam edecek. yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım!

Bu kutlu anlarında solumayı bile unutuyorum; sanki ölümsüzlüğü tutuyorum! Hayatımın anlamı sonsuza kadar birlikte olmak dileğiyle.

Yanımda olduğun her an çok mutlu oluyorum. Bu mutluluğu seninle paylaşmak, mutlulukların en güzeli. Seni çok seviyorum aşkım. Nice mutlu yıl dönümlerini de umarım birlikte geçiririz.

Benim eşim olmayı kabul ettiğin günden beri kendimi hiç bu kadar özel hissetmemiştim. Bana evet dediğin günün yıldönümünü kutlar ve bu mutluluğumuzun daim olmasını dilerim.

Sana her baktığımda, bir elmanın yarısı gibi eksik yönlerimi tamamlayabildiğini görüyorum. Bu yüzden hayatımın aşkı olduğunu bilmeni istiyorum. Sadece ilk yıl dönümümüzde değil, seni her zaman ve sonsuza dek seni seveceğim!

Aşkımıza ve evliliğimize mutlu yıllar diliyorum hayatım. Seni çok seviyorum.

Seni, aşkı hiç bir zaman bulamayacağımı düşündüğüm bir anda buldum. Ama şimdi seninle büyük bir ilişkinin birinci yılını kutlamak rüya gibi. Birlikte olduğumuz için çok mutluyum. Sen dünyadaki en iyi adam/kadınsın. Sana bayılıyorum aşkım!

Benimle bu hayat yolunu birlikte yürümeye başladığın o güzel günden bu yana pek çok şey değişti ama sana olan aşkım giderek arttı. Evlilik yıldönümümüz kutlu ve mutlu olsun canımın içi.

Beni kendine nasıl aşık edeceğini bilen tek kişi sen oldun. Detayların, zarafetin ve varoluş şeklin beni büyüledi. Benim için orada olduğun ve hayatımı daha mutlu yaptığın için teşekkür ederim. Sonsuza kadar seninle olmayı istiyorum. Nice mutlu yıl dönümlerine!

Her yaşımda sana aşık olmayı diliyorum. Evlilik yıldönümümüzü her zamankinden çok daha heyecanlı olarak kutluyorum.

Hayatıma girdiğin günden beri kalbimin en orta yerinde olduğun için şükürler olsun. Bu sene de evlilik yıldönümümüz en güzel şekilde geçsin hayatım.

Her yıl bana hak ettiğimden daha fazla sevgi veren kadın/adam, bana verdiğin gülümseme hala kalbimi eritiyor. Evliliğimizin onuncu yılında bile bu duygularım hiç değişmedi. Seni seviyorum!

Evliliğimizin birinci yıl dönümde yani bugün ve tüm günler, seni çok seveceğim. Hayat zorlaştığında bile hayata neşe katıyorsun. Her şeyin en iyisini hak eden adam/kadın, seni asla bilemeyeceğin kadar çok seviyorum.

Hayatıma parlak bir yıldız gibi girdiğin gün kara bulutları dağıttın. Seni tanıdığım ve benimle eş olduğun için çok mutluyum hayatım. Yıldönümümüzü en güzel duygularla kutlarım.

Sana her baktığımda, neden karım/kocam olmanı istediğimi hatırlıyorum. Sen, başıma gelen en güzel şeysin. Seni seviyorum tatlım. Ben mutlu etmek için yaptığın her şeye teşekkür ederim. Sonsuza kadar, sevgi dolu karım olarak kal.

Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum.

Bir elmanın iki yarısı gibi yaşam boyu birbirimizi hep tamamlamamız dileğiyle.

Mutluluklar aşkım. Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır.

Mutluluğunuz daim olsun, sevginiz sonsuza dek sursun! Yaşamımız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardımızda kalsın. Seni çok seviyorum bir tanem.

Seninle huzurluyum aşkım. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Aşkımız ve sevgimizin son nefesimize kadar devam etmesi dileğiyle evlilik yıldönümümüz mutlu olsun.

Yıllar geçse de aşkımız ilk günkü gibi. Yaşattığın ve yaşatacağın tüm mutluluklar için binlerce teşekkürler hayatım.

O büyük gün daha dün gibi; fotoğraflar sarardı ama düğün pastamızın tadı hala damağımda. Nice nice yıllara hep el ele.

YIL DÖNÜMÜ MESAJLARI

Yazar: text_none_authorYayınlandığı Yer:Çiçek NotuOluşturulan tarih: gösterim:

Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek!”

                                                                             En Güzel Yıl Dönümü Mesajları İçin Tıklayın

  • ”Yıllar geçmiş olsa da evlilik yıldönümümüzden sana olan sevgim ilk günkü kadar taze aşkım seni çok seviyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.”
  • ”Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek!”
  • ”Allah’ın bana verdiği en büyük armağansın. Hep yanımda kal. Seni çok seviyor, evlilik yıldönümümüzü kutluyorum.”
  • ”Yuvamın prensesi, varlığın yaşamıma tarifsiz anlamlar yükledi.. Birlikte nice yıllar geçirmek dileği ile canım.”
  • ”Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim.”
  • ”Eşim olduğundan dolayı kendimi çok şanslı hissediyorum, dünyayı ayaklarımı altına serseler bu kadar kıvanç duygusu içerisinde olamazdım.”
  • ”Yalnızlık Allah’a mahsustur,  her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok ama onu da yosunlar sarar. Seni çok seviyorum evliliğimizde nice yıllar canım aşkım.”
  • ”Daha nice birlikte geçireceğimiz yıllarımızı kutlamak dileği ile canım.”
  • ”Ellerimiz birbirine daha da sıkı sarılarak hiç ayrılmasın.”
  • ”Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana.”
  • ”Seneler akıp gidiyor. Evlendiğimiz gün dün gibi aklımda. Tam X yıl olmuş. Bunca geçen zaman senin yanında su gibi. Ömrümün sonuna kadar hep yanımda kal. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım aşkım.”
  • ”Güzeli ve çirkini olan bu yolda her şeyi birlikte, içtenlikle paylaşmak ve daha nice evlilik yıldönümleri kutlamak dileği ile..”
  • ”Gün gelir gidersen basımın tacı, kalbimi yerinden sökmeden gitme, sensizliğin bende var mı ilacı, kalbime bir kurşun sıkmadan gitme. Evliliğimizde nice yıllara bir tanem.”
  • ”Bir elmanın iki yarısı gibisiniz… Yaşam boyu bunu korumanız ve birbirinizi hep tamamlamanız dileğiyle… Yıldönümünüz kutlu olsun, mutluluklar…”
  • ”Yıllar gelip geçti zaman değişti, bir sen değişmedin şu yüreğimde. Dağlara kar düştü duman değişti, bir sen değişmedin sevdiğim bende. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım bir tanecik aşkım…”
  •  
  • ”Alnımın yazısı, canımın canı güzel melek. İyi ki evlenmek için beni seçtin. Hayatımın sonuna kadar hep başucumda ol. Seni çok ama çok seviyorum güzel karım… Evliliğimizin bir yılını daha kutlarım…”
  • ”Ebedi sevgi yolunda attığınız bu ilk adımda belki yanınızda değilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanızı diliyorum.”
  • ”Seni severim durmadan. Gökyüzünün berraklığı kadar severim. Yağmur damlaları her düştüğünde, toprağa toprağın çicek açması kadar severim. Yıldönümümüzü kutlarım aşkım..”
  • ”Sana yüzlerce anlam yükledim: aynı anda koca bir kadın, ufacık çocuk, masum bir bebek, şefkat dolu anne, vefakâr abla, güldüren kardeş, tatlı bir sevgili, bir tanecik dost ve harika bir eşsin. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun..”
  • ”Güzel Allah’ım bize ve ailemize uzun, huzurlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Bizi birbirimizden ayırmasın. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem…”
  • ”Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşamüstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya. Evliliğimiz tekrar tekrar kutlu olsun.”
  • ”Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, seni çok seviyorum aşkım.”
  • ”Birleşen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmanız dileğimle… Mutluluklar!”
  • ”Yarım kalmış şiirlerim gibisin, yaşanmamış çocukluğumsun, anılarımda öylesine eksiğim sensiz öylesine sahipsiz. Sen benim hayat arkadaşım en kıymetli hazinemsin.”
  • ”Yum gözünü aç elini. Yüreğim senindir. İster cam kenarına koy, güneş alsın. İster can kenarına koy, hep sende kalsın. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım…”
  • ”Beni ben yapan senin varlığın canım! Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler.. Seni seviyorum.”
  • ”Gönlümün meclisinde herkes konuşsun istemem, kimse müdahale etmesin aşka. Yer gök şahidimdir ki siyasi görüşüm yoktur senden başka. Sen benim hayatımsın… Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım..”
  • ”Bugün, yarın ve sonsuza dek, kendim kadar seni de seviyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun bir taneciğim.”
  • ”Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen… Sen benim her şeyimsin bir tanem. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım…”
  • ”Gönlümün sultanı canım karıcığım, seni tanıdığım gün en güzel günüm. Sonrakilerde hep sen vardın ve sonsuza kadar yanımda olacaksın. Seni çok ama çok seviyorum. Evliliğimizin bir yılı daha bitti, kutlu olsun aşkım…”
  • ”Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.”
  • ”Bu kutlu anlarında yaşamamın solumayı bile unutuyorum; sanki ölümsüzlüğü tutuyorum! Hayatımın anlamı sonsuza kadar birlikte olmak dileğiyle..”
  • ”Evimin reisi, kalbimi sahibi canım kocam. Bir yılı daha senin gözlerinin içine bakarak geçirmeyi nasip eden Allah’a şükürler olsun. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Yıldönümümüz kutlu olsun…”
  • ”Sevgi, rüzgârla savrulan tohumların düştüğü yerde açan bir çiçektir. Seni çok seviyorum hep seveceğim. Evlilik yıldönümümüzü kutlarım canım kocacım.”

etiketler:EvlilikEvlilik Yıldönümü MesajlarıEvlilik Yıldönümü En Güzel MesajlarıEn Güzel Evlilik Yıldönümüçiçekleri

İlgili bloglar etiketlere Göre

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası