istanbul akçakoca arası kaç km / İstanbul Akçakoca arası mesafe, İstanbul Akçakoca yol haritası, İstanbul Akçakoca kaç saat kaç km.

Istanbul Akçakoca Arası Kaç Km

istanbul akçakoca arası kaç km

İstanbul Sancaktepe Düzce Akçakoca Arası Yol Kaç Km, Nasıl Gidilir Tarifi

Sancaktepe, İstanbul ile Akçakoca, Düzce arası yol tarifi haritasını inceleyerek İstanbul Sancaktepe - Düzce Akçakoca arası yol mesafesi 230 km, yol süresi ise ortalama 2 saat 39 dakika saat sürüyor, yol tarifi haritasından aracınız ile nasıl gidilir öğrenebilir ve karayolu yolculuğu yapmak için bu yol güzergahını kullanabilirsiniz. Ayrıca harita yanındaki yol anlatımı ve tarifi alanından alternatif yol güzergahlarını da seçerek ilgili rotaları inceleyebilirsiniz. Alternatif yol tarifleri toplam mesafe ve süre açısından farklılık gösterebilir. Örneğin otobandan gitmek isterseniz otoban alternatifli rotayı kullanabilir böylece dizel araçlarda yakıt tasarufu yapılabilir yada normal çift şerit duble yoldan gitmek isteyenler de bu tipteki yolları tercih edip seyatlerinde bu yolları kullanabilirler. Ayrıca yol üzerindeki turistik merkezleri incelemek isteyen bu yerlere de uğrayıp ardından gitmek istedikleri yerlere ulaşmak için alternatif yolları inceleyebilirler.



İstanbul Sancaktepe ile Düzce Akçakoca arası yol mesafe ve güzergah haritası


Haritada mavi ile gösterilen yol önerilen ana yoldur, alternatif yol güzergahları ise gri ile gösterilmektedir.

İstanbul Sancaktepe ile Düzce Akçakoca arası mesafe 230 km dir.
İstanbul Sancaktepe ile Düzce Akçakoca arasıdaki seyahat süresi yaklaşık olarak 2 saat 39 dakika sürmektedir.
İstanbul Şehir Haritası

İstanbul ile Akçakoca Düzce Arası Kaç Km?

İstanbul Akçakoca Düzce Kaç Km

İstanbul ile Akçakoca Düzce arası kaç km? yaklaşık olarak toplam 252 Kilometre mesafededir. İstanbul Akçakoca Düzce arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 3 saat 33 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün 22:06 olacaktır.

İstanbul Akçakoca Düzce Km Yakıt Hesaplama

İstanbul ile Akçakoca Düzce yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız 252 Km mesafede 16,4 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺393 olur. Dizel bir aracınız varsa 13,9 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺330 olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺169 ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG
₺393₺330₺169

NOT: , 25.06.2023 tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: 24.02 TL, Motorin: 23.8 TL, LPG: 10.59 TL'dir. Benzinli aracın 100 Km'de 90 km/s hızında ortalama 6.5 Litre, dizel aracın ise ortalama 5.5 Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

İstanbul Akçakoca Düzce Yol Tarifi

İstanbul Akçakoca Düzce Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. İstanbul hava durumu veya Akçakoca Düzce hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

İstanbul - Akçakoca Otobüs Bileti Ara

15 Temmuz Demokrasi Otogarı veya eski adıyla Esenler Otogarı, İstanbul’un yoğun nüfuslu ilçelerinden Bayrampaşa’da bulunuyor. Esenler ilçe merkezine de oldukça yakın olan otogar, onlarca ulusal ve yerel otobüs firmasıyla binlerce yolcunun Türkiye’nin her şehrine ulaşımını sağlıyor.

Geniş ve çeşitli ulaşım ağlarıyla İstanbul’un pek çok noktasına bağlı olan Esenler Otogarı’na metrobüs, metro, minibüs, taksi, İETT, ÖHO ve OAŞ otobüsleri ile 24 saat boyunca kolayca ulaşabilirsiniz.

Metro

En hızlı ve rahat ulaşım araçlarından olan metro, pek çok yolcu tarafından tercih ediliyor. Otogara ulaşabileceğiniz metro hatları ve güzergâhları ise şöyle:

M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattı (Kirazlı-Bağcılar, Bağcılar Meydan, Üçyüzlü, Menderes, Esenler, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa-Maltepe, Topkapı-Ulubatlı, Emniyet-Fatih, Aksaray ve Yenikapı)

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı metro hattı (Atatürk Havalimanı, DTM-İstanbul Fuar Merkezi, Yenibosna, Ataköy-Şirinevler, Bahçelievler, Bakırköy-İncirli, Zeytinburnu, Merter, Davutpaşa-YTÜ, Terazidere, Otogar, Kocatepe, Sağmalcılar, Bayrampaşa-Maltepe, Topkapı-Ulubatlı, Emniyet-Fatih, Aksaray ve Yenikapı)

İETT, ÖHO ve OAŞ Otobüsleri

Belediye otobüsü, özel halk otobüsleri ve OAŞ otobüsleri ile de İstanbul’un pek çok yerinden kolayca Esenler Otogarı’na gidebilirsiniz. Otobüslerin çoğu 06:00’dan gece saat 21:30’a kadar hizmet veriyor. Otobüs hatları ve güzergâhları ise:

303B (57 durak) Silivri Cezaevi-Esenler Otogarı

750 (20 durak) Mecidiyeköy-Esenler Otogarı

910 Eminönü-Esenler Otogarı

760 (64 durak) Cihangir Mahallesi-Esenler Otogarı

 830 Taksim-Esenler Otogarı

39O Yeşilpınar-Esenler Otogarı

500ES Tuzla-Esenler Otogarı

76O Cihangir Mahal

 390, 48E ve 49Z Bayrampaşa-Esenler Otogarı

142B ve 34BZ (Metrobüs) Büyükçekmece-Esenler Otogarı

19F ve 500T Kozyatağı-Esenler Otogarı

38 ve 48A Fatih-Esenler Otogarı

Yolcu Servisleri

Firmaların kendi yolcuları için sunduğu, şehir merkezindeki bilet satış ofisleri önünde binebileceğiniz ücretsiz yolcu servisleriyle de merkezi noktalarından Esenler Otogarı’na rahatça gelmeniz mümkün. Çoğu firmanın yolcu servisi güzergâh ise şu şekilde:

Rota 1: Okmeydanı Köprü, Taksim Meydan, Taksim Gümüşsuyu, Beşiktaş.

Rota 2: Cevatpaşa Mahallesi, Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa, Pazariçi.

Rota 3: Esenyurt Üniversitesi, Depo Durağı, Parseller, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü, Avcılar E-5, Pelican AVM, Avcılar Ambarı, Torium AVM, Haramidere Carrefoursa, Marmara Park AVM, Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi (Metrobüs Durağı), Beykent Metrobüs Durağı, Büyükçekmece.

Rota 4: Topkapı (Ulubatlı), Vatan Caddesi, Aksaray, Fındıkzade, Çapa Tıp Fakültesi, Şehremini, Kocamustafapaşa, Zeytinburnu, Zeytinburnu 58. Bulvarı.

Rota 5: Merter, İncirli Bakırköy, Şirinevler E-5, Yenibosna.

Rota 6: Hat: Gazi Mahallesi, Alibeyköy Cep Otogarı, Sanayi Mahallesi, Üst Geçit Sanayi Mahallesi, Maslak İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak, İstinye.

Rota 7: Halkalı Arena Park, Halkalı Meydan, Sefaköy, Cennet.

Rota 8: Haliç Köprüsü-Ayvansaray, Halıcıoğlu, Okmeydanı, Çağlayan Üst Geçidi, İstanbul Adliyesi, Mecidiyeköy.

Rota 9: Yüzyıl Köprüsü, Bağcılar Meydan, Çamlıkahve, Yayla.

Minibüsler

Sabah erken saatlerden gece 23:00 ve güzergâhlarına göre 24:00’a kadar hizmet veren minibüslerle direk veya aktarmalı seferlerle yolculara ulaşım hizmeti veriyor. Minibüs duraklarını ana caddeler üzerine bulabilirsiniz.

Taksi

Otogar içinde durağı bulunan Esenler Otogar Taksi’ye (0212) 658 05 05 numaralı telefonla ulaşarak bulunduğunuz noktaya taksi çağırabilirsiniz. Taksiler İstanbul’da yoğun olarak kullanılan ulaşım araçları ve şehrin hemen her ana caddesinde 24 saat açık taksi durağı var. Taksi çağırma uygulamaları ile de size en yakın taksi durağını kolayca bulabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.