motosiklet 1 litre benzin kaç km gider / Motosikletin Yakıt tüketimi Nasıl hesaplanır? | Endurokan

Motosiklet 1 Litre Benzin Kaç Km Gider

motosiklet 1 litre benzin kaç km gider

1 lt benzin kaç km gider ?

İçindekiler:

  1. 1 lt benzin kaç km gider ?
  2. Motosiklet km kaç litre benzin yakar?
  3. 50 cc motor 1 litre benzinle kaç km gider?
  4. Km&#;de kaç litre Hesaplama?
  5. lük motor ne kadar yakar?
  6. cc motor deposu kaç litre?
  7. 50 cc motor durmadan kaç km gider?
  8. lük Mondial ne kadar yakar?
  9. cc motor km&#;de ne yakar?
  10. Yamaha Ybr kaç litre benzin alıyor?
  11. Ybr motor kaç litre yağ alır?
  12. Mondial UAG km ne kadar yakar?

1 lt benzin kaç km gider ?

-1 litrebenzinle kmyol kat edilirken, - 1 litreotogaz-LPG ile kmyol kat edilmektedir.

Motosiklet km kaç litre benzin yakar?

ModelOrt. Yakıt Tüketimi (lt/km)Motor Hacmi (cc)
Activa -
Activa -
Beat -
CB E -
52 satır daha

50 cc motor 1 litre benzinle kaç km gider?

50cc Scooter: Şehir İçin Mükemmel Model Dolu bir benzindeposu, sürüş tarzına bağlı olarak kilometreye kadar yol alabilir.

Km'de kaç litre Hesaplama?

Deponuzun kapasitesini, katettiğiniz kilometreye bölüp ile çarptığınız zaman kilometrede ortalama yakıt tüketimi verisine ulaşmış olursunuz. Örneğin aracınızın 50 litrelik deposu varsa ve depoyu tam doldurup kilometreyol katettiyseniz aracınızın kilometrede ortalama 7,1 litreyakıt tüketiyor demektir.

lük motor ne kadar yakar?

– litre/km.

cc motor deposu kaç litre?

cc, 4-zamanlı motor, olağanüstü yakıt bağımsızlığı sunmak amacıyla üretildi. MotorunYamaha üretimi olması ise rakipsiz güvenilirlik ve dayanıklılık standardından emin olmanızı sağlıyor. YS, 14 litrelikyakıt deposuyla uzun sürüş mesafesi sunar.

50 cc motor durmadan kaç km gider?

Böylece düşük hızlarda seyretmek yerine saatte kilometrehızlara kadar ulaşabiliyorlar. Motoruna müdahale edilmemiş 50 cc motorlubisikletler aşırı zorlanması halinde 90 kilometregibi hızlara ulaşabiliyor.

lük Mondial ne kadar yakar?

– litre/km.

cc motor km'de ne yakar?

– litre/km.

Yamaha Ybr kaç litre benzin alıyor?

YBR
Yamaha YBR
Tork9. rpm.
Ağırlık Kg.
Sele Yüksekliği mm.
Yakıt Kapasitesi13 Litre
12 satır daha

Ybr motor kaç litre yağ alır?

Yakıt tankı ve dolu yağdahil ağırlık kg dır. Yerden yükseklik min mm dir. Yağtankı kapasitesi lt, yakıt tankı kapasitesi 13 ld dir.

Mondial UAG km ne kadar yakar?

9 ± lt.

Motor CC&#;sine Göre Benzin Tüketimi Ortalaması

Benzin fiyatlarının inanılmaz yükselmesi tüketimi önemli hale getirdi.

Hangi motosiklet kaç tl benzin yakar?

50 cc ve cc motosiklet modellerinin daha az benzin yaktığı için tercih edilmesi, fiyatlarının artmasına neden oldu. Benzin tüketimi ortalamaları için aşağıda hangi cc motosikletlerin yaklaşık ne kadar benzin yaktığını hesapladık.

Bu benzin tüketimi hesaplaması normal hızlar için yapılmıştır. Motor hacmi ile motor gücü ve yakıt tüketimi genelde doğru orantılıdır. Hacim büyüdükçe güç ve tüketim artar.

Motor CC&#;sine Göre Benzin Tüketimi Ortalaması

Benzin 25 TL&#;den hesaplanmıştır. Aşağıdaki tahmin ortalama olarak verilmiştir. Hıza göre benzin harcaması değişecektir.

Motor Hacmi 50 cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 2 litre benzin yakmaktadır. 2 litre benzin şu anda 50 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi 80 cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 2,2 litre benzin yakmaktadır. 2,1 litre benzin şu anda 55 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 2,3 litre benzin yakmaktadır. 2,3 litre benzin şu anda 58 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 2,5 litre benzin yakmaktadır. 2,5 litre benzin şu anda 62,5 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 2,7 litre benzin yakmaktadır. 2,7 litre benzin şu anda 67,5 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 3 litre benzin yakmaktadır. 3 litre benzin şu anda 75 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 3,2 litre benzin yakmaktadır. 3,2 litre benzin şu anda 80 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 3,6 litre benzin yakmaktadır. 3,6 litre benzin şu anda 90 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 4 litre benzin yakmaktadır. 4 litre benzin şu anda tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 4,3 litre benzin yakmaktadır. 4,3 litre benzin şu anda ,5 tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 4,8 litre benzin yakmaktadır. 4,8 litre benzin şu anda tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 5,2 litre benzin yakmaktadır. 5,2 litre benzin şu anda tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 6 litre benzin yakmaktadır. 6 litre benzin şu anda tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 6,6 litre benzin yakmaktadır. 6,6 litre benzin şu anda tl yapmaktadır.

Motor Hacmi cc olan motosiklet km&#;de yaklaşık 7,2 litre benzin yakmaktadır. 7,2 litre benzin şu anda tl yapmaktadır.

 

Verilen motosiklet benzin tüketim bilgileri ortalama olarak hesaplanmıştır. Spor modeller, touring, adventure, scooter gibi fakrlı modellerde güce, torka veya yola göre farklılıklar gösterecektir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası