pubg 18 sezon ne zaman / PUBG Mobile Sezon Ne Zaman Başlayacak

Pubg 18 Sezon Ne Zaman

pubg 18 sezon ne zaman

Oyuncular Pubg Mobile M17 Royale Pass ödüllerinin tamamını topladıktan sonra akıllarında, PUBG Mobile M18 Yeni Sezon Ne Zaman Gelecek? Sorusu canlanmaya başladı. Her yeni PUBG Mobile Royale Pass ile birlikte yeni setler ve ürünler gördüğümüz Pubg Mobile Yeni Sezon M18 ile birlikte oyuncuları sevindirecek gibi duruyor.


Pubg Mobile M17 Ne Zaman Bitecek?
Pubg Mobile M17 Royale Pass 19 Aralık tarihi ile sonlanacak. 


Pubg Mobile Yeni Sezon M18 Ne Zaman Gelecek?
Pubg Mobile M18 Royale Pass 20 Aralık tarihinde oyuna eklenecek.


Pubg Mobile M18 Royale Pass Kaç UC?
Pubg Mobile oyuncuları her sezonda olduğu gibi bu sezonda sabit fiyat üzerinden PUBG Mobile M18 Royale Pass'a ulaşabilecek. PUBG Mobile Yeni Sezon M18, Elite Royale Pass ve Elite Plus Royale Pass için UC ve UC ödeyecekler.


Pubg Mobile M18 Royale Pass Ödülleri Neler Olacak?


⦁    RP Seviye 1: Eventide Kelebek Seti ve Mini14 - Sualtı Sarayı
⦁    RP Seviye 5: Eventide Butterfly Cover
⦁    RP Seviye Stray Rebellion Sırt Çantası
⦁    RP Seviye Kristal Ayakkabı Süsü ve M18 RP Avatarı
⦁    RP Seviye Stray Rebellion Sis Bombası
⦁    RP Seviye Altı adet RP M18 Rozeti  
⦁    RP Seviye Sevimli Genel Uçak Kaplaması ve Frore Warden emote
⦁    RP Seviye Altı adet RP M18 Rozeti  
⦁    RP Seviye Peri Köyü - SCAR-L

Sen de hızlı ve güvenilir şekilde Pubg Mobile UC satın almak için hemen tıkla

Bizleri sosyal medyalarımızdan takip edebilir, güncellemelerden ve çekilişlerimizden anında haberdar olabilirsiniz.

PUBG Mobile Sezon 18 Ne Zaman Bitiyor

T&#;m HaberlerDuyurularOyun HaberleriPubg Mobile Haberleri 30 Mart Salı

PUBG Mobile Sezon 18 Ne Zaman Bitiyor

Her zaman olduğu gibi PUBG Mobile'da sezonlar 2 ay sürmektedir. Tamamlanan iki ay sonrasında 1 günlük bekleyiş ardından yeni sezon başlamaktadır. Peki Sezon 18 ne zaman bitiyor? Detaylar makalede yer almaktadır.

PUBG Mobile yeni Sezon 18 başlangıcı üzerinden kısa bir süre geçti ve oyuncular birçok yeni sezon ödüllerine Royale Pass ile sahip olmaktadırlar. 17 Mart tarihinde başlayan PUBG MobileSezon 18 ayrıca Royale Pass ilerlemesinin yanı sıra, sezonu belirli rütbelerde tamamlayan oyunculara ödüller dağıttı. Oyunda geçirdiğiniz süre boyunca birbirinden farklı ve özel kozmetik ürünlere sahip olabilirsiniz. Bunun en kolay ve en avantajlı yolu ise Royale Pass veya Elite Pass Plus paketi satın almanızdır.

Bu paketleri satın aldığınızda, tamamladığınız RP görevleri ile sadece Royale Pass sahiplerine özel kozmetik ürünlere sahip olursunuz. Ayrıca sitemiz üzerinden indirimli UC satın alabilir veya diğer Royale Pass, Elite Plus Pass paketlerini de satın alabilirsiniz. Bu yazımızda size sezon 18 RP görevlerinin listesini derledik. Ayrıca sezonun ne zaman tamamlanacağı ve yeni sezona geçileceği yönünde önemli bilgileri paylaşıyoruz.
 

─────────────────────────────────────────────

► PUBG Mobile Hızlı Rütbe Atlama Rehberi

─────────────────────────────────────────────

♦ PUBG Mobile Sezon 18 Bilgilendirmesi

Daha önceden de belirttiğimiz gibi PUBG Mobile Sezon 18, 17 Mart tarihinde başladı. Oyunda yer alan Royale Pass'ten yola çıkarak sezonunun 15 Mayıs tarihinde tamamlayacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Sezon 18 tamamlandıktan sonra Royale Pass bölümü gün kapalı kalacak. Bu durumdan yola çıkarak PUBG Mobile Sezon 19'un Mayıs tarihinde başlayacağı çıkarımını yapabiliriz. 15 Mayıs tarihinde sezonun tamamlaması ile birlikte oyuncular RP görevlerini tamamlayamayacaklar. Ayrıca sezon bitiminde tüm oyuncuların rütbeleri sıfırlanacak ve sezon sonu rütbelerine göre ödüller alacaklar. Ardından ise yeni sezonda mevcut rütbelerini yeniden yükseltmeleri için oynayarak puan kazanmaları gerecek.

PUBG Mobile Sezon RP Ödülleri

  • RP 1 - Heavenly Cadence Set veya Stomping Beat Set, Electronica Hearts – AUG
  • RP 10 - Stomping Beat Süsü
  • RP 15 - Friends Forever Emojisi, Royale Pass Avatar Çerçevesi (S18)
  • RP 20 - Night Ensemble Sırt Çantası
  • RP 25 - Belly Drum Emojisi
  • RP 30 - Electronica Hearts Paraşütü, Pink & Blue Harmony Görünümlü Uçak
  • RP 45 - Pink & Blue Harmony Görünümlü VSS
  • RP 50 - Electronic Hearts Set veya Night Dancer Set
  • RP 60 - Night Ensemble Kaskı
  • RP 70 - Heavenly Cadence Sis Bombası
  • RP 80 - Heavenly Cadence Kar98K Görünümü
  • RP 90 - String Ensemble Kafalık
  • RP - String Ensemble Set

► Hemen indirimli PUBG Mobile UC satın almak için tıklayın!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası