doblo motoru kaç km yapar / Doblo ne kadar yük taşır?

Doblo Motoru Kaç Km Yapar

doblo motoru kaç km yapar

YAKIT TÜKETİMİ &#; EMİSYON Yakıt Kapasitesi 60 lt. Şehir İçi Tüketim ( km) lt. Şehir Dışı Tüketim ( km) lt. Karma Tüketim ( km) lt.

Contents

multijet doblo bir depo ile kaç km gider?

58 litrelik deposuyla menzili km.

Multijet km ne kadar yakar?

Araç Euro 5 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 45 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Fiat Doblo km&#;de ne yakar?

Yakıt deposu hacmi 60 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

1 3 Doblo kaç litre mazot alıyor?

Yakıt deposu hacmi 60 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Fiat Doblo 1 km de ne kadar yakar?

Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Fiat Fiorino Multijet km ne yakar?

Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Multijet motor kaç beygir?

Teknik verilere göre sisteminde NM&#;lik bir Tork kuvveti ile 95 beygirlik bir güç üretme kapasitesi barındırır. Buna ek olarak Dizel yakıt beslemeli bir motor sistemine sahip olan Multijet, 4,9 litrelik ortalama yakıt tüketimi ile dikkat çekmektedir.

Fiat Linea mazot ışığı yandıktan sonra kaç km gider?

Avrupa standartlarına göre araç, yakıt lambası yandıktan sonra en az 80 kilometre gitmelidir.

1 litre mazot kaç km yol gider?

-1 litre mazot yani motorinle ise yaklaşık km yol kat edilmektedir.

Doblo km kaç litre yakar?

Şehir İçi Tüketim ( km) lt. Şehir Dışı Tüketim ( km) lt. Karma Tüketim ( km) lt.

Doblo km&#;de ne kadar yakar ?

Yakıt Kapasitesi 60 lt. Karma Tüketim ( km) lt.

Doblo Multijet yakıt deposu kaç litre?

Yakıt deposu hacmi 60 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Fiat Fiorino Multijet yakıt deposu kaç litre?

Araç Euro 6 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 45 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Doblo Multijet yakıtı nasıl?

Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi lt/km, Şehir dışı yakıt tüketimi lt/km ve ortalama olarak da lt/km yakıt tüketiyor.

Fiat Doblo ve elektrikli e-Doblo tanıtıldı

 Fiat Doblo ve elektrikli e-Doblo tanıtıldı

funduszeue.info

Bursa'daki Tofaş fabrikasında üretilip ilk olarak yılında ülkemizde satışa sunulan Fiat Doblo modelleri, aradan geçen 22 yılın ardından popülerliğini korumaya devam ediyor.

Türkiye'de hafif ticarinin en önemli isimlerinden biri olan Fiat Doblo yenilendi.  model Fiat Doblo, aileye katılan tamamen elektrikli versiyonuyla birlikte görücüye çıktı.

Fiat Doblo neler sunuyor

Fiat Doblo, Stellantis çatısı altındaki Peugeot Rifter, Citroen Berlingo, Opel Combo ve Toyota ProCity ile aynı platformu kullanacak.

Fiat Doblo, iki farklı gövde uzunluğu ve Van, Crew Cab ve Combi olmak üzere üç farklı seçenekle satışa sunulacak.

fiat doblo

Fiat Doblo motor seçenekleri

Yeni Fiat Doblo, kaputunun altında zengin motor seçenekleri sunacak. Bu kapsamda tamamen elektrikli versiyonun yanı sıra iki dizel ve bir benzinli motor seçeneği karşımıza çıkacak..

beygirlik dizel ünite manuel şanzımanla, beygirlik dizel ünite ise manuel ve 8 ileri otomatik şanzıman opsiyonuyla gelecek. Ayrıca beygirlik litre benzinli motor da seçenekler arasında yer alıyor.

km menzil

Elektrikli e-Doblo ise kW elektrik motoru ve 50 kWsa kapasiteli bataryası ile göre kilometre sürüş menzili sunacak.

Yeni motoruyla Nm maksimum tork sunacak olan e-Doblo'nun azami hızı da km/s olacak.

kW DC hızlı şarj desteğine sahip olan batarya, 30 dakikada yüzde 80 dolum seviyesine ulaşacak.

fiat doblo

Artık Türkiye'de üretilmeyecek

Beşinci nesil Fiat Doblo ailesi Türkiye'de üretilmeyecek. Doblo'nun üretim yeri artık İspanya olacak.

Tofaş, aracın üretiminin sonuna kadar uzatılmasını talep edeceği belirtilirken, resmi KAP açıklaması da geldi.

Konuya ilişkin TOFAŞ'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fiat (Stellantis Grubu) tarafından, 6 Haziran tarihli basın açıklaması ile yeni Fiat Doblo modelinin, Stellantis'in İspanya'daki Vigo fabrikasında üretileceği kamuoyuyla paylaşılmıştır.

Diğer taraftan, tarihli şirketimiz özel durum açıklamasında yılı sonuna kadar Tofaş fabrikasında devam edeceği açıklanan mevcut Fiat Doblo modelinin üretiminin ihracat pazarlarından gelen talep doğrultusunda Türkiye, Kuzey Amerika, Kanada, Orta Doğu ve Afrika için yıl sonuna kadar uzatılması dahil, Tofaş fabrikasında üretilecek yeni ürünler konusundaki çalışmalar ve değerlendirmeler devam etmekte olup, kesinleşen önemli bilgiler kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

fiat doblo

fiat doblo

fiat doblo

fiat doblo

arabaotomotiv

Google News ile Takip Et

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası