jüpiter şu an hangi burçta / Gezegenler – Astroloji Köşesi

Jüpiter Şu An Hangi Burçta

jüpiter şu an hangi burçta

20 Aralık - 16 Mayıs - Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor!

Şans, bolluk, bereket gezegeni Jüpiter, 12 yıl aradan sonra Koç burcuna geçiş yapacak. yılında 11 Mayıs ile 28 Ekim arasında Koç burcuna kısa bir giriş yapıp bize aslında yılının fragmanını gösterdikten sonra, geri giden Jüpiter, 20 Aralık’ta tamamen Koç burcuna geçiş yapacak ve 16 Mayıs ’e kadar bu alanda kalacak. Özellikle tüm ateş elementi olan Koç, Aslan, Yay burçlarına ödülleriyle gelecek.


Şansı, bolluğu, bereketi genişlemeyi ve büyümeyi temsil eden, gezegenimiz Jüpiter, bireysel doğum haritalarınızda hangi alana geçiş yapıyorsa, transit süresi boyunca o konuları mercek altına alarak çeşitli, şans ve fırsatlar sunacak. İyicil (benefik) bir gezegen olduğundan genel etkileri poziftir.


Bireysel hayatlarımızda, uzun ve soğuk geçen bir kışın ardından gelen bahar hissiyatı olacak. Her şeyden önce ateş elementine geçen Jüpiter, hayat motivasyonumuzu, başlatma coşkumuzu ve enerjimizi şüphesiz ki artıracak. Özellikle 0 derece Koç noktası zodyakta çok önemlidir. Bu nokta zodyağın başlangıç noktasıdır. Jüpiter’in bu geçişi bize bireysel yaşantılarımızda hedeflerimizi, planlarımızı, hayata dair isteklerimizi gözden geçirtecek ve bize yepyeni ufuklar açacak. Bu transit önümüzdeki yılların başlangıcı niteliğinde. Kendinize yeni hedefler belirleyebilir, yeni atılımlarda bulunabilirsiniz.


Koç burcu cesaretle, risk almakla alakalıdır. Coşkuludur, özgüvenlidir. Çoğu zaman önce yapar sonra düşünür. Korkusuzdur. Cesur, közü kara ve tuttuğunu koparan bir enerji olduğundan bu yıl yeni girişimciliklere çok açık olacak. Bastırılmaya kıstırılmaya gelemeyen bir yapıyı temsil ettiğinden, özgürlük mücadelesinin yüksek olacağı, isyankar bir süreç bizi bekliyor diyebiliriz.


Sağlık açısından, baş bölgesini temsil ettiğinden, her türlü yüzünüze yaptıracağınız operasyonlarda, işlemlerde dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Beyin, sinüzler, gözler, migren ağrıları, yüzde sivilce, diş ağrısı, vb. baş bölgesine ait her türlü konu sık gündem olabilir.


Maceracı ve keşifçi yönleriniz artabilir. Daha önce yapmak istemediğiniz veya korktuğunuz şeyleri deneyimleme cesaretine kavuşabilirsiniz. Bu geçiş, gölge yönünde ise, fazla riskçi, biraz öfkeli, sabırsız bir enerji yaratabilir. İsteklerinize kavuşmak isterken, önünüze çıkan engellere karşı daha tahammülsüz hissedebilirsiniz.


Her türlü girişimcilikte, kararda kontrollü ve temkinli ilerliyor olmak önemli olacak. Mayıs sonrası ise giriştiğiniz yeni oluşumların, düzenlerin, kararların kalıcılaşacağı bir dönem olacak. Dünya’daki etkisi ise, Koç burcu Mars’ın yönetiminde olduğundan savaş temasının yoğunlaşacağı, ülkelerin birbirlerine karşı daha, kızgın, agresyon içeren, riskçi ve tavizsiz bir tavırda olabileceğini söyleyebiliriz. Roma mitolojisinde geçen Mars, ateş, patlama, saldırı, suikast gibi temaları da ifade eder.


Genel anlamda hızlı ve öfkeli bir dönem diyebiliriz özellikle, bu atmosfer Mart ayında yoğunlaşacak, 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda yaşanacak tutulma ile dünya siyasetinde git gide tansiyonun artma ihtimali söz konusu olacak.


Gelin hep birlikte burçlarınıza olan etkilerine bakalım!

Burç yorumlarını her zaman belirttiğim gibi önce yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederim. Eğer yükselen burcunuzu bilmiyorsanız sadece burcunuza göre okuyabilirsiniz.


Yükselen Koç ve Koç Burçları

Bu yıl ruhen, bedenen ve zihnen güzel gelişmeler yaşayacak ve nihayetinde yepyeni bir siz doğuracaksınız. Hayata karşı bakışınızı net bir şekilde değiştirecek hayat felsefesinizi baştan tanımlayacaksınız. İmajını değiştirebilirsiniz. Jüpiter her türlü genişleme ve büyümeyi temsil ettiğinden 1. evinizden geçerken özellikle kilo alımlarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.


Yükselen Boğa ve Boğa Burçları

Bütün yıl boyunca görünmeyen sihirli bir el gibi, sizi Jüpiter hem ruhen hem bedenen koruyacak. Sağlık açısından çok şanslısınız. Ruhsal ve spritüel çalışmalar, psikoloji ve bilinçaltı çalışmaları gibi konulardan oldukça şanslı bir yıl sizi bekliyor. Bu yıl rüyalarınız çok aktif olacak.


Yükselen İkizler ve İkizler Burçları

Yeni sosyal çevre ve arkadaşlıklar sizi bekliyor. Yeni tanışıklıklara hazır olun. İş veya özel yaşamınız, vasıtasıyla yeni ortamlara girebilirsiniz. Kalabalık ortamlar, yeni üye olduğunuz kulüpler, organizasyonlarda çok aktif rol alacaksınız. Arkadaş çevrenizin desteğiyle hayatınızda güzel şans ve fırsatları yakalayabilirsiniz. Kariyer hayatınızın getirileri ve kazançları bu yıl artıyor. Ekonomik olarak çok güçleneceksiniz. Hayaller evinize giren Jüpiter ,uzun süredir hayatınızda beklediğiniz hayallere sizin kavuşmanız için destek olacak.


Yükselen Yengeç ve Yengeç Burçları

Bu yıl hem özel hem iş hayatınızda yepyeni ünvanlar sizi bekliyor. Toplumda çok daha fazla görünür olacağınız bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kariyer ve iş hayatınız yeniden yapılanacak. Uzun süredir planladığınız yeni işi kurabilir, para kazanma şeklinizi ve kaynağınızı değiştirebilirsiniz.


Yükselen Aslan ve Aslan Burçları

Bu yıl hiç olmadığı kadar seyahat edeceğiniz, yurtdışı bağlantılı kişiler veya işlerden yana çok şanslı olacağınız bir zamana giriş yapıyorsunuz. Yeni bir eğitime veya akademik kariyere başlayabilir, yepyeni bir dil öğrenebilirsiniz. Bu dönemde alacağınız eğitimler ileride size yepyeni mesleki fırsatlar getirebilir. Hayata daha iyimser bakacağınız bir yıl olacak.


Yükselen Başak ve Başak Burçları

Maddi kaynaklarınız ve ek kazançlarınızın arttığı, banka ve kredilerden yana şanslı olduğunuz bir yıl sizi bekliyor. Eşinizle veya ortaklarınızla yapacağınız yatırımlar size güçlü ve kalıcı finansal kaynaklar sağlayabilir. Birikimleriniz oldukça değer kazanabilir. Ayrıca miras, nafaka gibi toplu para konularından yana şanslı olacaksınız. Okült ve metafizik konularına ilgiliniz artabilir, kendinize dair yeni psikolojik keşifler yapabilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerini keşfederek, aydınlanma yaşayacaksınız.


Yükselen Terazi ve Terazi Burçları

Ortaklaşa işlerden ve eşten yana bu yıl en şanslı burçlardansınız. Bu yıl ilişkilerinizde ciddi adımlar atabilir, kalıcı güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Evlenmek isteyenler için kaçırılmaması gereken bir yıl. Evli iseniz çocuk haberi alabilirsiniz. İş hayatınız için ortaklaşa yapmak istediğiniz projeler ve danışmanlık işleri açısından fırsatlarla dolu bir yıl sizi bekliyor.


Yükselen Akrep ve Akrep Burçları

İş düzeninizi yeniden yapılandıracağınız bir dönem sizi bekliyor. Çalışma hayatınız ve günlük yaşamınız oldukça yoğunlaşacak. Birden fazla işte çalışabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yeni düzen değişiklikleri ve görevler sizi bekliyor. Kariyenizde kendinizi göstereceğiniz, emeklerinizin karşılığını alacağınız bir yıl olacak. Terfi alabilir, size bağlı çalışan sayısında veya ekiplerde artış görebilirsiniz. Her zaman olduğundan daha fazla sağlığınızla ve beslenmenizle ilgilenmek isteyeceksiniz. Spor veya diyete başlayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi artıracak konular gündeminizde olacak.


Yükselen Yay ve Yay Burçları

Sosyal ortamalarda kadersel karşılaşmalar ve fırsatlar yaşayabilirsiniz. Aşk, eğlence, hobiler açısından çok şanslı bir yıl sizi bekliyor. Hayatınızın aşkını bu yıl bulabilirsiniz. Eğer çocuk planınız var ise gerçekleşmesi çok mümkün olabilir. Şimdiye kadar hayalini kurduğunuz, ancak ötelediğiniz bir alanda hobiye başlayabilirsiniz. Veya ilerleyen yıllarda size mesleki bir alan sağlayacak bir uzmanlık alanına yönelebilirsiniz. Spor, sanatsal temalar, yaratıcılık ve sahne konulardan yana da çok şanlı olacaksınız.


Yükselen Oğlak ve Oğlak Burçları

Ev aile yuva alanınızda büyüme ve genişleme temasının yoğun olduğu bir yıl sizi bekliyor. Yeni bir ev satın alabilir, daha büyük bir eve taşınabilirsiniz. Bu yıl yapacağınız yatırımlar hayatınızda çok kalıcı olacak. Aile üyelerinin sayısında artış meydana gelebilir (çocuk, gelin, damat, torun gibi)


Yükselen Kova ve Kova Burçları

Uzun zamandır planladığınız eğitimleri alabilir, yüksek lisans master gibi planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Medya yayıncılık alanlarında çok şanslısınız. Eğer sosyal medya veya dijital mecralarda kariyer planlarınız var ise çok desteklendiğiniz bir yıl olacak. Kalıcı imzalar atabilir, otomobil satın alabilirsiniz. Kardeşlerinizden destek gördüğünüz bir yıl olurken, onların hayatında güzel gelişmelere tanık olabilirsiniz.


Yükselen Balık ve Balık Burçları

Ekonomik anlamda yılın en şanlı burçlardansınız. Bu yıl maddi kazançlarınızın artacağı, oldukça bereketli bir sene sizi bekliyor. Yeni yatırımlar yapabilir, yeni alanlardan para kazanabilirsiniz.. Eğer borçlarınız var ise kolaylıkla ödeyeceğiniz dönem olacak. Ruhen kendinizi çok daha tamamlanmış hissedeceğiniz bir yıl olurken, geçmiş yılların yorgunlukları artık şifalanacak.


Hayatınıza güzellikler getirmesini dilerim,

Sevgiler

Buşra Efe

Beni “funduszeue.info_” instagram adresinden takip edebilirsiniz.




Astroloji Yillik Yorum

Satürn Balık burcuna geçiyor

'den beri, zodyakın sorumluluk, olgunluk ve uzun vadeli derslerle ilişkilendirilen katı görev yöneticisi Satürn, Oğlak ve Kova burçları arasında geziniyor. Ancak 7 Mart'ta Satürn nihayet çok farklı bir doğaya sahip bir su burcu olan Balık burcuna geçiyor. Satürn tamamen yapıyla ilgili ve Balık yaratıcılık ve maneviyatla ilişkili olduğundan, bu, sanatsal ve mistik uygulamalarımızı ciddiye almamız için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Satürn'ün Balık'a geçişi, yeni bir grubun Satürn dönüşünü deneyimlemeye başlayacağı anlamına gelir: 21 Mayıs ile 30 Haziran veya 28 Ocak ile 7 Nisan arasında doğduysanız, doğum haritanızdaki Satürn tam bir döngüyü deneyimlemek üzeresiniz, yani yavaş yavaş (ama dikkate değer bir şekilde) derin bir büyüme, dönüşüm ve olgunlaşma anına geçiş yapacaksınız. (Korkmayın: Bu Satürn dönüşü hayatta kalma kılavuzu, bu astrolojik reşit olma hakkında bilmeniz gereken her şeye sahiptir.)

Plüton Kova burcuna geciyor

5 Nisan 'de ne yapıyordunuz? Pluto için bu tarih, güneş sistemimizin en ucundaki uzak cüce gezegenin Kova burcuna girdiği son tarihti. Plüton'un bir yörüngeyi tamamlaması yıl sürüyor, bu da Plüton'un hareketlerinin çok önemli olduğu anlamına geliyor. Aslında Pluton, Oğlak burcuna girdiği ve iddialı burcunda 15 yıllık bir yolculuğa çıktığı yılından bu yana burçlarını değiştirmedi.

Pluton, bizi sıfırdan sarsan uzun vadeli nesilsel dönüşümü temsil eder. Dolayısıyla, Pluton Zodyak'ın ilerleme, yenilik ve devrimle ilişkilendirilen son hava burcu olan Kova burcuna geçtiğinde, teknoloji, tıp, hükümet yapıları ve hatta genel olarak toplumla ilgili derin gelişmeleri önceden tahmin edebiliriz. Şu andan itibaren yılına kadar, Pluton’un Kova burcundaki hareketinin statükomuza meydan okuması garanti.

Jüpiter Boğa'ya geciyor

Nasıl kutlama yapılacağını bilen bir gezegen varsa, o kesinlikle Jüpiter'dir - genişleme, bolluk ve hanimefendi şansı ile ilişkili gök cismi. Jüpiter hangi burçta bulunursa bulunsun, önümüzdeki yıl bir tutam sihir elde etmesi garantidir… ve yılında Boğa burcunda servet parlayacak. 16 Mayıs'ta Jüpiter, amaç, finans ve çevre ile ilişkili burç olan dünyevi Boğa'ya geçiyor. Boğa ikinci astrolojik evde yer almakla kalmaz, Kendi haritanizdaki o evin içindeki herhangi bir gezegenin yanı sıra iyi bir titreşim sarsıntısı alır, ancak kolektif düzeyde, bunun ekolojik ve ekonomik ilerleme üzerinde olumlu bir etkisi olma potansiyeli vardır. Ve 12, 24, 36, 48, 60, 72 ve benzeri yaşlardaki insanlar için (12'lik artışlar, çünkü bu Jüpiter'in yörüngesinin süresidir), Jüpiter dönüşünüzü deneyimlemeye hazırlanın; şansın ekstra yardımı senin tarafında.

Koç ve Terazi Ay Düğümleri

Tutulmaların nasıl büyük anlaşmalar olduğunu biliyor musun? Bunun nedeni, kaderin kuzey ve güney Ay düğümlerini harekete geçirmeleridir - ve yaklaşık olarak her 18 ayda bir, bu güçlü göksel noktalar önemli bir hareket yapar. 'te düğümler, 'ten bu yana ilk kez Koç-Terazi eksenine kayacak. Kuzey düğümü (gelecek) tutkulu, canlı Koç'ta ve güney düğümü (geçmiş) ortaklık odaklı Terazi'yi işgal ederken, temalar odaklanacak özerklik, bireysellik ve hedef odaklı tekillik etrafında. Çeviri: Sözleşmelerimiz ve ittifaklarımızla ilgili büyük değişiklikler geliyor. Bu yolculuk, 20 Nisan'da Koç burcunda bir tam güneş tutulması ile başlayacak ve 14 Ekim'de Terazi'de ikinci bir güneş tutulması ile devam edecek.

Venüs Retrosu

Sevginin, güzelliğin ve değerlerin gezegeni olan Venüs, her 18 ayda bir altı aylık geri hareketi için gökyüzünde duraklar ve döner. 22 Temmuz'dan 3 Eylül'e kadar Venüs, tutku, görünürlük ile ilişkili burç olan Aslan'da geriye doğru hareket edecek. Bu tam da doktorun emrettiği şey olabilir. Venüs gerilemesi sırasında herhangi bir büyük estetik değişiklik yapılması tavsiye edilmese de (başka bir deyişle, bu süre zarfında oturma odanızı yeniden tasarlamak için çok para harcamayı erteleyebilirsiniz), bu gezegensel hareket, isteklerimizde netleşmemizi sağlar. ihtiyaçlar ve beklentiler. Venüs gerilemesi sırasında gerçeğinize dair netlik elde ederseniz şaşırmayın.

Merkür Gerilemesi

Son olarak, ama kesinlikle en önemlisi, 'te dört büyük Merkür retrosu ile “kutsandık”: 29 Aralık 'den 18 Ocak'a, 21 Nisan'dan 14 Mayıs'a, 23 Ağustos'tan 15 Eylül'e ve 13 Aralık'tan 23 Aralık'a kadar. İletişim gezegeni geriye gittiğinde, iletişim erimeleri, ulaşım gecikmeleri ve teknoloji başarısızlıkları bekleyebiliriz. Bununla birlikte, gelecek yılki Merkür gerilemeleriyle ilgili ilginç olan şey, hepsinin Dünya burçlarında (Oğlak, Boğa, Başak ve Oğlak) gerçekleşmesidir, bu da bu özel geçişlerin yapılarımızı, rutinlerimizi ve programlarımızı zorlayacağı anlamına gelir. Bu, şimdiye kadar duyduğunuz en sinir bozucu şey gibi görünse de, aynı zamanda kendiliğindenliği ve şansı kucaklamamız için bir fırsat. Ne de olsa yolculuk varış noktasıdır - katılığı bırakıp akışa ayak uydurduğunuzda ne olur? Bu, Merkür'ün geri gitme şeklidir!

Ve son olarak, 'te her burcun hayatını etkileyen en büyük temalar

Koç: Bağımsızlık, başarı, bireysel ilerleme
Boğa: Kaynaklar, finans, değerler
İkizler: Kariyer, profesyonel gelişim, miras
Yengeç: Seyahat, macera, felsefi açılım
Aslan: Fırsatlar, maruz kalma, itibar
Başak: Ortaklıklar, uyum, işbirliği
Terazi: Büyüme, dönüşüm, keşif
Akrep: Tanınma, yaratıcılık
Yay: İyileşme, atılımlar
Oğlak: Yapı, kararlılık, sağlamlık
Kova: Devrim, özerklik, ilerleme
Balık: Disiplin, olgunluk, refah

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası