rüyada zifiri karanlık görmek / Rüyada Zifiri Karanlıkta Kalmak (Hayırlı tabiri) - Gündüz Niyetine

Rüyada Zifiri Karanlık Görmek

rüyada zifiri karanlık görmek

Rüyada karanlık görmek

Bu rüyanın size getirebileceği mesajlar:

  • Korku

  • Zorluk

  • Bilinçaltı

  • Belirsizlik

  • İsteksizlik

  • Depresyon

  • Umutsuzluk

  • Karamsarlık

  • Huzursuzluk

  • Olumsuz duygular

  • Negatif düşünceler

  • Korkularla yüzleşmek

  • Çıkış yollarının kapanması

  • Kendini güvensiz hissetmek

seafoodplus.info

Rüyada karanlık bilinçaltındaki negatif duygular, karamsarlık ve olumsuzluk teması içerir. Karanlık sıkça gördüğümüz rüyalardandır ve iç dünyamızda onarılması gereken alanlara değinir. Bu rüya aynı zamanda iç dünyayla bağlantı kuramama, yolunu kaybetme ve ışıksız kalma ile ilgilidir.

Rüyada karanlık ve aydınlık daima birbirine zıt temalar içerirler. Tarotta da bu iki tema ay ve güneş kartlarıyla ele alınmıştır. Tarottaki ay kartında ayın içindeki üzgün surat bu karanlık süreçteki mutsuzluk temasının altını çizer. Aydan sonra gelen güneş kartı ise karanlığın ve belirsizliğin tamamen yok olduğu, huzur mutluluk ve neşenin hayatımıza girdiği süreci temsil eder ve güneş kartındaki figürler mutlu ve güler yüzlü resmedilmiştir. Kısacası, tarotta ay sorunların ve zorlukların, güneş ise tüm bu zorlukların aşılmasını temsil eder.

Rüyada karanlık genellikle negatif düşüncelerin ve korkuların bir aynasıdır ve genellikle ruhsal anlamda iyileştirilmeye ihtiyaç duyduğumuzda belirir. Karanlık aynı zamanda bilinçaltımızdaki tüm korkularımız, güçsüz olduğumuz alanlar ve negatif düşüncelerimizi sakladığımız köşenin temsilcisidir. Rüyasında karalığa giren aslında korkularıyla yüzleşir ve gitmek istemediği yerlere (karanlığa) gider. Bir kişi rüyasında geçici bir süreliğine karanlıkta kalıyor ise isteksiz olduğu bir sürece girer ve bir süre sonra bu durumdan kurtulur. Karanlık zorluk, kasvet ve karamsarlıktır.

Tarot ve semboller dilinde karanlığın, siyah ve gri tonlarının belirdiği tüm kartlar olumsuz kartlardır ve okumada belirdiklerinde okumaya olumsuz enerji katarlar. Tıpkı karanlığın resmedildiği ay kartında bir yengecin ulaşmak istediği zirve dağlara varmak için karanlıkta bir kurt ile köpeğin arasındaki yoldan geçmek zorunda olması gibi karanlıkla ilgili tüm rüyalarda korkularımızla yüzleşmek zorunda kalacağımız süreçlerin altını çizer. Kısacası, rüyadaki karanlık aslında içinde bulunmaktan zevk almadığımız ve bizi huzursuz eden süreçlerin temsilcisidir. Fakat bu rüyayı görenin hatırlaması gereken bir şey vardır: her karanlığın sonu aydınlıktır ve tüm bu yaşananlar bir gün sona erecektir.

Karanlık aynı zamanda illüzyon ve belirsizlik rüyasıdır. Fakat bu belirsizlik aydınlık ortaya çıktığında yok olacaktır.  Bu rüyanın altını çizdiği belirsizlik ya da karamsarlık gibi duygular belki de rüya sahibi için sadece bir illüzyon ya da algı yanılmasıdır ve gerçekleri yansıtmıyor olabilir. Bu rüya olumlu bir durumu bile olumsuz algılamaya meyilli biri tarafından da görülebilir. Kısacası, rüyadaki karanlık aslında rüya sahibinin algılama biçimi ve iç dünyasındaki karamsarlığın simgesidir. Bazen umut olsa bile  kendimizi umutsuz hissettiğimiz zamanlarda da karanlık rüyaları görülebilir.

seafoodplus.info

Rüyada zifiri karanlık görmek ya da zifiri karanlıkta kalmak bilinçaltımızdaki “umutsuz vaka” algısıdır. Bu rüyanın sahibi hiçbir yerde hiçbir ışık görmüyor ise bir durumdan çıkış yolu olmadığını düşünür ve çözüm üretme yetisini kaybeder. Kısacası, rüyada karanlık çözümü olmayan bir soruna giriş ya da rüya sahibinin “çözümsüz sorun” algısıdır. Rüyada karanlıkta gördüğümüz her ışık aslında umut ışığı ve çözümün uzakta da olsa var olduğuna işaret eder fakat zifiri karanlıkta hiçbir ışığın olmaması çözümün hiçbir şekilde mümkün olmaması anlamına gelebilir. Bu rüyayı gören kişi eğer olmayacak bir duaya amin diyeceği bir durumda ise bundan vazgeçmeli ve kendine başka amaçlar ya da peşinden koşacağı hayaller bulmalıdır. Çünkü zifiri karanlık rüyaları bazen bize kesin ve net bir şekilde “bu iş asla olmaz” diyen rüyalardır.

Rüyada karanlıkta kalmak yolunu ve yönünü kaybetmek, ışıksız ve rehbersiz kalmakla ilgilidir. Rüyasında karanlıkta kalan kimse tamamen yolunu ve yönünü kaybetmiş kimsedir ve kendini bir çıkmaza girmiş hisseder. Bu durumda kişi kendini güvensiz hissedecektir ve tek rehberi iç güdüleridir. Bu rüyayı gören kişi bir kararsızlık çıkmazına girmiş ve yönünü belirleme zorluğu yaşıyor olabilir. Fakat yine de karanlık bize karar vermek için acele etmememizi ve Güneşin doğmasıyla netlik kazanan durumu daha iyi analiz edebileceğimizi hatırlatır. Kişi kafasındaki soru işaretlerine cevap bulmadan hiçbir karar vermemelidir.

seafoodplus.info

Rüyada karanlığa girmek en genel anlamı itibariyle sorunlu bir sürece ya da çıkmaza girmek olarak tabir edilir. Karanlık bir yere, karanlık bir tünele ya da odaya girdiğini gören belirsizliklerle dolu bir süreçte kafasındaki soru işaretlerine cevap bulmaya çalışır. Bu rüyayı gören aynı zamanda rehbersiz ve yönsüz kalır. Rüyada karanlığa girmek bazıları için çaresiz kalmak ya da tüm çözüm seçeneklerinin ortadan kalkmasına delalet edebilir. Bu rüyayı gören kişi bir soruna çare arıyor ise şimdilik bunu bulması imkansızdır ve her şeyi zamana bırakarak çözümün varmasını beklemelidir. Karanlığa giriş aynı zamanda umutsuzluk ve karamsarlığın temsilcisidir.

Rüyada karanlık yolda yürümek hoşnut olmadığımız karamsar bir sürece girmeye delalet eder. Rüyada görülen yol daima gidişat ve sürecin temsilcisidir. Bu yolun karanlık olması ise karamsarlık ve belirsizliğin bu süreçte var olmasına delalet eder. Kısacası, rüyasında karanlık yolda yürüyen kişi hoşuna gitmeden ve zevk almadan bir süreçte ilerlemektedir. Rüyadaki karanlık yol bazıları için zorluklarla mücadele edilecek bir sürecin temsilcisi de olabilir. Bu rüyanın sahibi bu süreci başarıyla tamamlayabilmek için tüm bu zorlukları aşmalı ve önüne çıkan düşmanları yok etmelidir. Karanlık aynı zamanda belirsizliğin rengidir ve ne zaman karşımıza engel ya da düşman çıkacağını kestiremeyeceğimiz bir sürece girişi de temsil eder.

Rüyada havanın karardığını görmek bir kısır döngüye saplanmak ya da olumsuzluklarla dolu bir sürece girmeye delalet eder. Bu rüya aynı zamanda bilinçaltındaki negatif duyguların ve karamsarlığın rüya sahibinin ilerlemesinin önüne geçeceği konusunda uyarıdır. Rüyasında havanın birden karardığını  gören olumsuz düşünce bataklığına saplanır ve kendini bir an önce bu bataklıktan kurtarmalıdır. Rüyada güpegündüz bir anda havanın kararması umulmadık bir sorun ya da engelin rüya sahibinin hayatında birden belirmesine işarettir. Bu rüya bazen iç dünyayla bağlantı kuramama ya da kararsızlık çıkmasına girerek ilerlemenin durmasına işarettir.

Ücretsiz Tarot falı bakmak ister misiniz?

seafoodplus.info

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulur.

Rüyada zifiri karanlık görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Rüyada karanlık dar yolda yürümek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yürümek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yalnız hissetmeye, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalet eder.

Rüyada karanlık dağda yürümek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık görmek; zulmete, sapıklık ve zulmetmeye, sevginin galip gelmesine, fısıldaşmaya, bazı hususları gizlemeye işarettir.

Bkz: Alacakaranlık, Ay 

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak, küfür ehli için hidayete, günahkar için tövbeye delalet eder.

Rüyada karanlıktan korktuğunu veya karanlık bir mekanda olduğunu görmek, atıldığınız işte başarısız olmak demektir. Karanlık odaya ışık vurması, birçok sıkıntının üstesinden geleceğiniz anlamındadır. Girmiş olduğunuz işte başarı elde edemeyeceksiniz demektir. Karanlık odaya giren ışıkları gördüyseniz, sorunların üstesinden geleceğinizin işaretidir. Güçlük, sıkıntı, tatsızlık, yokluk, korku olarak yorumlanır.

Rüyada görülen karanlık, sapıklıkla yorumlanır. Rüyasında karanlık bir yerin birdenbire aydınlandığını veya kendisinin karanlık olan bir yerden aydınlığa çıktığını gören, günahkar ise tövbe eder; tutuklu ise tahliye edilir; hasta ise iyileşir; borçlu ise borcundan kurtulur.

Rüyasında karanlık bir yere girdiğini görmek, halktan gizlemek istediği bir sırrı olduğuna; karanlığın birdenbire aydınlığa dönüştüğünü görmek, sakladığın sırrın herkese açıklandığına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen karanlık, sapıklık ve hayrettir. Bundan dolayı rüyada karanlıktan aydınlığa çıktığını gören kimse, kafir ise Müslüman; günahkar ise, tövbe eder. Hapiste ise hapislikten kurtulur. Karanlık zulme de işarettir. Bu sebepten bir kimse karanlık bir yere girdiğini görse, zalim olmasına işarettir. Karanlık görmek, göz ve kalbinin kararmasına ve halktan gizlemek istediği şeyi gizlemeye işarettir.

Rüyada eğer karanlıktan korktuğunuzu veya karanlık bir yerde bulunduğunuzu gördüyseniz, girmiş olduğunuz bir işte başarılı olamayacaksınız demektir. Karanlık odaya ışık vurduğunu gördüyseniz, birçok sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

Rüya sahibinin rüyasında karanlık oda görmesi, hem maddi hem de manevi anlamda sıkıntılar içine gireceğine ve işin içinden çıkamayıp kara kara düşünmesine işaret eder.

Rüyada karanlıktan korkmak, kişinin kendine olan güvenini kaybettiğine, bu nedenle de girdiği işlerde başarı sağlayamayacağına işaret etmektedir.

Karanlık

İlgili

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir