erce kardeşler nereli / Erce Kardeşler - Vikipedi

Erce Kardeşler Nereli

erce kardeşler nereli

Biyografi

Erce Kardeşler, 14 Mart tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Kökeni Bursa’ya dayanmaktadır. Futbol hayatına yılında Bursaspor ile başlamıştır.

yılına kadar yeşil beyazlı takımda forma giyen Erce Kardeşler, sezonunda Çanakkale Dardanel’e transfer olmuştur. yılında tekrar Bursaspor altyapısına dönen file bekçisi, yılında Oyak-Renault ile profesyonel futbol kariyerine ilk adımını atmıştır.  

yılında Altınordu’ya transfer olan kaleci, yılında ise Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor’a transfer olmuştur. Günümüzde de hala bordo mavili takımda forma giymektedir.  

Balık burcu özelliklerine sahip olan Erce Kardeşler, metre uzunlukta ve 75 kilogram ağırlıktadır.  

20 Aralık Pazar

Erce Kardesler kimdir, nereli, kaç yaşında? Erce Kardesler Piyasa değeri ne kadar, Hangi takımlarda oynadı?

Futbolseverler genel olarak beğendikleri ve merak ettikleri futbolcuları araştırırlar. Bu kapsamda futbolcunun hangi takımlarda oynadığını, yaşını, bonservis bedelini, fiziksel bilgileri ve istatistiklerini merak ederler. Bizlerde Bölge Gündem Haber spor editörleri olarak Erce Kardesler adlı oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için derleyip topladık. Bu içerikle aradığınız soruların yanıtlarını ve tüm detaylarını bulabilirsiniz.

Erce Kardesler Kimdir, Nereli, Yaşı ve Boyu Kaç?

Erce Kardesler 14 Mart tarihinde Canakkale şehrinde doğmuştur. 1,84 m boyundadır. Türk funduszeue.infoçek adı da Erce Kardeşler şeklindedir.

Hangi Mevkide Oynuyor, Hangi Ayağını Kullanıyor?

Erce Kardesler Kaleci mevkiinde oynamaktadır. Menajerliğini Ergezen Menajerlik & Danışmanl yapmaktadır. Erce Kardesler, Sağ ayağını kullanmaktadır.

Hangi Takımda Top Oynuyor?

Hatayspor futbol takımında oynamaktadır. Hatayspor takımına 19 Temmuz tarihinde katılmıştır. Erce Kardesler'nin Hatayspor ile sözleşmesi 30 Haziran tarihinde bitmektedir.

Erce Kardeslerboyu ve yaşı kaç

Erce Kardesler Piyasa Değeri Ne Kadar, Nedir?

Erce Kardesler isimli futbolcunun piyasa ve bonservis değeri Bin €'dur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise Bin € kadar çıkmıştır.

Haberin Devamı

Erce Kardesler Hangi Takımlarda Futbol Oynadı?

Erce Kardesler futbol kariyeri boyunca transfer geçmişi tarihleriyle birlikte şu şekildedir.

9 Ekim yılında Ç. Dardanel Alt

24 Ağustos yılında Bursaspor U16

1 Temmuz yılında Bursaspor U17

1 Temmuz yılında Bursaspor U18

15 Ağustos yılında Oyak Renaultspor

1 Temmuz yılında Altınordu

16 Ocak yılında Gümüşordu Spor

28 Ağustos yılında Altınordu U21

2 Şubat yılında Altınordu

19 Temmuz yılında Trabzonspor

19 Temmuz yılında Hatayspor

Erce Kardesler kimdir

Erce Kardesler Hangi Takımda , Forma Numarası Nedir?

Erce Kardesler şuan Hatayspor takımında oynamakta ve 1 numaralı formayı giymektedir.

Futbola Ne Zaman, Hangi Takımda Başladı?

Bursaspor (), Canakkale Dardanel SK (), Bursaspor ()

Dünya Futbol Tarihinin En Güzel 30 Golü!

Dünya futbol tarihinin en güzel 30 golünün sizler için derledik. 

Erce Kardesler nereli

Hatayspor Futbol Kulübünde Oynayan Diğer Oyuncular

Aşağıdaki tabloda yer alan futbolcuların isimlerinin üzerine tıklayarak o futbolcu ile ilgili detaylı bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

Hatayspor takımının kadro genişliği 12 olarak gözükmektedir.

Takımın Transfer Bilançosu:

Güncel transfer bilançosu Bin euro şeklindedir.

Hatayspor Futbolcu Yaş Ortalaması Kaç?

Hatayspor futbol kulübündeki futbolcuların yaş ortalaması 'dir.

Hatayspor Yabancı Oyuncu Sayısı Kaç?

Hatayspor takımındaki yabancı oyuncu sayısı yüzde oran ile toplam 7 şeklindedir.

Hatayspor Milli Takıma Giden Oyuncu Sayısı Kaç?

Yabancı futbolcular dahil takımdaki milli futbolcu sayısı 2 kişi olarak gözükmektedir.

Yeni Hatay Stadyumu kaç kişilik?

Resmi stadı Yeni Hatay Stadyumu olan Hatayspor kulübünün stadyumu kişilik kapasiteye sahiptir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası