otobüsle istanbul bolu kaç saat / İstanbul Bolu Otobüs Bileti - funduszeue.info

Otobüsle Istanbul Bolu Kaç Saat

otobüsle istanbul bolu kaç saat

İstanbul ile Bolu Arası Kaç Km?

İstanbul Bolu Kaç Km

İstanbul ile Bolu arası kaç km? yaklaşık olarak toplam Kilometre mesafededir. İstanbul Bolu arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 2 saat 57 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

İstanbul Bolu Km Yakıt Hesaplama

İstanbul ile Bolu yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız Km mesafede 16,8 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 14,2 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺ ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

İstanbul Bolu Yol Tarifi

İstanbul Bolu Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. İstanbul hava durumu veya Bolu hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

Yol Tarifi

İstanbul Bolu arası; araba ile Kuzey Marmara Otoyolu üzerinden 3 saat 45 dakika ( km), O-4 üzerinden 4 saat 2 dakika ( km), D karayolu üzerinden yürüyerek 52 saat ( km), otobüsle 4 saat 42 dakika ( km) sürmektedir.

Araba Mesafesi km
Otobüs Mesafesi km
Yaklaşık Mesafe km
Araba Süresi4 sa. 2 dk.
Otobüs Süresi4 sa. 42 dk.
Yürüme Mesafesi52 sa.
En Ucuz Bilet TL
Otobüs Sefer Sayısı

Lütfen yolcuğunuz sırasında trafik kurallarına uyunuz. Hız sınırlarını dikkate alıp kendinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğinizi tehlikeye atmayın. Siz değerli okurlarımız bizim için çok değerlisiniz o yüzden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz.

İstanbul Bolu Arası Yol Güzergahı Haritası;



Bolu İstanbul arası otobüsle kaç saat sürüyor?

Otobüsle İstanbul - Bolu arası yolculuk ortalama 4 saat 42 dakika sürmektedir.

İstanbul - Bolu arası otobüsle kaç km?

İstanbul Bolu arası ortalama kilometredir.

Bolu İstanbul Esenler Otogarı kaç saat sürüyor?

İstanbul Esenler Otogarından Bolu ortalama olarak 4 saat 39 dakika sürüyor.

İstanbul Bolu arası arabayla kaç saat?

İstanbul Bolu arası; araba ile Kuzey Marmara Otoyolu üzerinden 3 saat 12 dakika ( km), O-4 üzerinden 4 saat 2 dakika ( km) sürmektedir.

İstanbul Bolu arası sefer yapan otobüs firmaları neler?

İstanbul Bolu arası sefer yapan otobüs firmaları: Metro, KamilKoç, Efetur, Köksallar, Bizim Iğdır, Yeni Aksaray, Özay, Kaptanoğlu turizm günün hemen her saati sefer yapıyor.

İstanbul Bolu arası otobüs fiyatları ne kadar?

İstanbul - Bolu arası otobüs fiyatları firmadan firmaya, hizmet kalitesine ve akaryakıt fiyatlarına bağlı olarak değişiklik göstermekte olup en ucuz TL, en yüksek TL'dir.

İstanbul Bolu (Abant) arabayla kaç Km?

İstanbul - Bolu (Abant) arası arabayla; Kuzey Marmara Otoyolu Üzerinden 4 saat 3 dakika ( km), O-4 üzerinden 4 saat 20 dakika ( km) sürmektedir.

İstanbul şehrinden Bolu şehrine otobüs

fiyat ₺

Önceliğimiz Sağlık

Sizler ve çalışanlarımız için tedbirlerimizi alıyor, konforlu bir seyahat için tüm imkânlarımızı hizmetinize sunuyoruz.

Temizlik sürecimiz

Konforlu Seyahat

Tüm seferlerimiz ücretsiz wi-fi, host hizmeti, ikram çeşitleri ve daha fazlası ile sizleri bekliyor!

Hizmetlerimizi incele

Güvenli Seyahat

Seyahat öncesi, esnası ve sonrası kontrollerimiz düzenli olarak yapılmaktadır.

Detaylı bilgi

Kampanyalar

Avantajlı kampanyalarımızdan haberdar olmak ve fırsatı kaçırmamak için tıklayın!

Kampanyaları İncele

Bu sayfada


Otobüs peronları: İstanbul

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Otobüs peronları: Bolu

Unutma: Biletin en güncel adres bilgilerini içerecektir.

Online ödeme

Evet

Mesafe

km

Doğrudan bağlantı

Evet

Çevre dostu seyahat mi?

Evet

Sıkça Sorulan Sorular

İstanbul - Bolu arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun

Kamil Koç ile İstanbul - Bolu yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe kms km’dir ve seyahat etmek yaklaşık 3 saat 25 dakika saat kadar sürer.
Biletinizi almanın en kolay yolu mobil uygulamamızı ya da internet sitemizi kullanmaktır. Dakikalar içinde biletinizi alabilirsiniz ve telefonunuza gelecek biniş kartı bilgilerinin çıktısını almanıza gerek kalmadan, dijital biniş kartınızla seyahat edebilirsiniz. Hostlu, ikramlı ve konforlu son model araçlarda yolculuk yapmak için Kamil Koç ile seyahat edin.
noktadan oluşan geniş bir sefer ağımız var, bu nedenle sizi istediğiniz noktadan gitmek istediğiniz yere uygun fiyatlara, konforlu bir şekilde götürmemiz için bize güvenebilirsiniz.

İstanbul - Bolu Arası Seyahat

Kamil Koç’un direkt kalkışlı 65 seferi ile İstanbul - Bolu arası seyahat etmek çok kolay.
İstanbul ile Bolu arasındaki otobüs yolculuğunun ortalama maliyeti TL'dir.

İstanbul Kalkışlı Otobüs Seyahati

İstanbul kalkışlı seyahatinize dair bilmeniz gereken her şey:
İstanbul direkt kalkışlı seferimiz, yolcularımızı varış noktalarına konforlu bir şekilde ulaştırır.

Bolu Hedefine Varış

Bolu, Kamil Koç sefer ağında çok sayıda noktaya ulaşımı mümkün kılan geniş bir ulaşım ağına sahiptir. sefer ile sizin için ülkenin her köşesinden kolay ulaşım sağlar.

İstanbul - Bolu Arası Yolculuk Ederken Kamil Koç Seyahatinden Neler Bekleyebilirsiniz

Otobüslerimizde ücretsiz Wifi ve koltuk arkası eğlence sistemi bulunur. Ayrıca otobüslerimizde bulunan USB girişi sayesinde mobil cihazlarınızı şarj edebilir ve kullanabilirsiniz.
Seyahatinize bagaj ve araç içinde beraberinizde taşıyabileceğiniz bir el bagajı getirebilirsiniz , bu nedenle uzun bir yolculuk yapıyor olsanız dahi, bagaj konusunda endişelenmenize gerek bulunmamaktadır.
Mobil uygulamamız veya internet sitemizden bilet aldığınızda tekli ya da ikili koltuklardan dilediğinizi seçebilirsiniz.
Biletinizi güvenle satın almak için internet sitemizi veya Kamil Koç Mobil Uygulamasını kullanabilir, müşteri hizmetlerimizi arayabilir ya da size en yakın bilet satış noktasına gidebilirsiniz.

Daha popüler bağlantıları keşfedin



Otobüs içi hizmetler mevcut olmasına bağlıdır

İstanbul Bolu arası kaç km, kaç saat sürüyor?(En uygun yol tarifi)

İstanbul Bolu arası kaç km, kaç saat sürüyor? diye arama yapıyorsanız, bu ve benzer soruların cevapları için doğru yerdesiniz. İstanbul Bolu arasında yolculuk yapma planları olanlar için kısa ve pratik bilgilerden oluşan bir yazı hazırladık.

İstanbul Bolu Arası Yol Güzergahı haritası:

İstanbul Bolu Arası kaç km kaç saat

İstanbul Bolu Kaç Km?

İstanbul ile Bolu arası kaç km ortalama Kilometredir. İstanbul Bolu arası kaç saat otobüsle diye baktığımızda ortalama 5 saat sürmektedir. Aynı yolu araba ile kat etmek isteyenler ise yaklaşık 3, 3 buçuk saat civarında yolculuk yapmış olacaklardır. Peki araba ile yolculuk yapacakların ne kadar yakıt harcayacaklarına bir göz atalım.

İstanbul ile Bolu arası ne kadar yakar?

İstanbul ile Bolu arasındaki km lik mesafede yakıt tüketimi 15 Litre kadardır.

  • Araç dizel ise TL,
  • Benzinli araç TL yakıt maliyetiniz oluşur.
  • LPG li bir araç ise TL lik yakıt harcaması gerçekleşecektir.

Not: Bu hesaplama yapılırken 10 Şubattaki yakıt fiyatları göz önünde bulunduruldu. Bu tarihte;

  • Benzin: TL,
  • Motorin: TL,
  • LPG: TL

İstanbul Bolu yol tarifi

İstanbul’dan Bolu’ya araçlarıyla yolculuk yapacaklar için genel hatlarıyla yol tarifi şu şekilde yapılabilir:

  • Kennedy Cd. ve Avrasya Tüneli üzerinden İstanbul Çevre Yoluna yani D karayoluna çıkmak gerekir.
  • Kürkçüler konumundan Kuzey Marmara Otoyolu/O-7 ve Anadolu Otoyolu/O-4/E80 üzerinden Anadolu Otoyolu Bolu Batı Bağlantısı yönüne hareket edilir. Anadolu Otoyolu/O-4/E80 ara yolu takip edilerek Bolu yönündeki çıkış takip edilir.
  • Bolu’ya en iyi yoldan gidebilmek için Anadolu Otoyolu Bolu Batı Bağlantısından devam edilir.
  • Anadolu Otoyolu Bolu Batı Bağlantısı yönünde ve ardından Döner kavşaktan 3. çıkıştan yol alınır.
  • Bolu Düzce Yolu/D yönünden devam edilir.

İstanbul Bolu arası uçak ile kaç saat sürüyor?

İstanbul’dan Bolu’ya hava yolcuğunu tercih edenler için ise bu seyahat ortalamak 50 dk sürmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası