mc donalds avcılar merkez / Mcdonald's'ta Çalışmanın Yaşı Yok Aranıyor - Mcdonald's - Haziran | funduszeue.info

Mc Donalds Avcılar Merkez

mc donalds avcılar merkez

Yorum Yaz

Yorumlar

Mcdonalds hakkında yorumlar ve incelemeler. 61 tane yorumdan oluşturulmuştur.


suleymandi

suleymandi 5 puan vermiş.


Avatarsız

Tuana duru 4 puan vermiş.


Avatarsız

yasaruztaevyemekleri 4 puan vermiş.


Başka Mcdonalds Şubeleri

EN YAKIN MCDONALDS

Yakındaki Şubeler

McDonalds, Avcılar (Pelican Mall AVM)

km.

Mcdonalds, Esenyurt (Torium AVM)

km.

Mcdonalds, Marmara

km.

Mcdonalds, Florya

km.

Mcdonalds, Esenyurt (Marmara Park AVM)

km.

Mcdonalds, Beylikdüzü (Beylikdüzü Migros AVM)

km.

Mcdonalds, Bakırköy (Aqua Florya AVM)

km.

Tüm Şubeler

Mcdonalds Şubeleri()İstanbul(), Ankara(22), Antalya(19), İzmir(15), Bursa(12), Muğla(11), Adana(10), Kocaeli(7), Mersin(5), Balıkesir(5)

Dünyada McDonald’s

İlk McDonald's restoranı, yılında Dick ve Mac McDonald tarafından California San Bernardino'da açıldı.

McDonald's bugün, 'den fazla ülkede 'den fazla restoranla hizmet veriyor. Bunların 'den fazlası Amerika dışında bulunuyor. Restoranların yaklaşık %70'i işletmeciler, diğerleri ise McDonald's şirketinin kendisi tarafından çalıştırılıyor. Her gün dünyada ortalama 58 milyon insan McDonald's restoranlarını ziyaret ediyor. Dünyadaki McDonald's restoranlarında çalışanların sayısı ise 1,6 milyonu geçiyor. ABD'de nüfusun %98'i yılda en az bir kere McDonald's'a gidiyor.

Dünya genelinde McDonald's faaliyetleri, şirketin ABD'de Chicago yakınlarında Oak Brook'taki merkezinden yönetiliyor. McDonald's'ın yine Oak Brook'ta bulunan uluslararası eğitim merkezi Hamburger Üniversitesi'nde de her yıl, dünyanın her köşesinden binlerce McDonald's işletmeci ve çalışanı, "hamburger işi"nin inceliklerini öğreniyor.

Türkiye’de McDonald’s

Dünyanın en değerli markalarından biri olan McDonald’s, Türkiye’de Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında yılından bu yana ülkemizde faaliyet göstermektedir. McDonald’s, bugün yaklaşık restoranı ve civarında çalışanı ile yılda milyon kişiye hizmet vermektedir. McDonald’s, sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir.

Sağlıklı bir yaşamın aktif bir hayat tarzı ile desteklenmesi gerektiğine inanan McDonald’s, gıda güvenliğine sahip ürünlerin düzenli ve dengeli tüketilmesini teşvik ettiği gibi tüm dünyada sporun da en büyük destekçilerinin başında gelir. FIFA ile Dünya Kupası, UEFA ile Avrupa Futbol Şampiyonası’nın destekçisi olan McDonald’s, yılından beri olimpiyatların da en önde gelen sponsorlarından biridir.

McD Café
McCafé yaklaşık 20 yıl önce Avustralya’da doğmuş bir konsepttir. Dünyada 32 ülkede ’den fazla restoranda faaliyet gösteren kahve zinciri McCafé, Türkiye’de McD Café adıyla 20’ye yakın McDonald’s restoranında hizmet vermektedir. McD Café’lerde, espresso’dan capuccino’ya, flat white’dan americano’ya, latte’den Türk kahvesine, frappe’den smoothie’ye kadar, birçok sıcak ve soğuk içecek seçeneklerinin yanında birbirinden lezzetli kek, kurabiye, muffin gibi damak zevkine hitap eden yiyecekler de bulunmaktadır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

DonaldsPelikan

Mcdonald's Avcılar

Avcılar Mcdonald's İletişim Bilgileri

Mcdonald's Avcılar Şubeleri için adres, telefon, çalışma saatleri, email gibi iletişim bilgileri bulabilir, koordinat bilgileri ile de yol tarifi alabilirsiniz. Mcdonald's Avcılar Şubeleri ile ilgili şikayet ve önerilerinizi de sayfamızın en altındaki yorum alınana yazarak, görüş ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

McDonald's İstanbul Şubeleri

Adres Bilgisi : Erenler 2 İş Merkezi No Bağımsız Bölüm No:2 -

İlçe-Semt / İl : AVCILAR / İSTANBUL

Çalışma Saatleri: -

McDonald's Avcılar'nin adresiErenler 2 İş Merkezi No Bağımsız Bölüm No:2 -'dir. Avcılar İstanbul ilinin Avcılar ilçesinde bulunmaktadır.Avcılar çalışma saatleri - arasındadır.

Bu sayfa kez ziyaret edilmiştir.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

© 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.