en çok izlenen filmler 2021 / Box Office Türkiye raporu: Yılın en çok izlenen filmleri - Haberler - Box Office Türkiye

En Çok Izlenen Filmler 2021

en çok izlenen filmler 2021

THI IRISHMAN &#;LK 10'DAN DÜ&#;TÜ

The Mother'&#;n listeye girmesiyle beraber &#;lk 10'daki yerini kaybeden film ise The Ir&#;shman oldu. Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'nin rol ald&#;&#;&#; Martin Scorsese imzal&#; The Ir&#;shman, yay&#;nland&#;ktan sonraki ilk 28 günde  bin saat izlenmeye ula&#;m&#;&#;t&#;.

Martin Scorsese'nin büyük ilgi gören filminde tetikçi Frank Sheeran, Bufalino suç ailesinin sad&#;k bir üyesi olarak saklad&#;&#;&#; s&#;rlar&#; an&#;ms&#;yor.

Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci'nin rol ald&#;&#;&#; Martin Scorsese imzal&#; THE IRISHMAN'de, 2. Dünya Sava&#;&#; sonras&#; Amerika'daki organize suç dünyas&#;; gazi, doland&#;r&#;c&#; ve yüzy&#;l&#;n en az&#;l&#; isimlerinin yan&#;nda çal&#;&#;m&#;&#; bir mafya tetikçisi olan Frank Sheeran'&#;n gözünden anlat&#;l&#;yor. Onlarca y&#;ll&#;k bir süreci anlatan film, Amerikan tarihindeki çözülememi&#; en büyük gizemlerden biri olan efsanevi sendika patronu Jimmy Hoffa'n&#;n ortadan kaybolma hikâyesini ele al&#;yor.

iMDB Puan&#;:
Rotten Tomatoes ele&#;tirmen puan&#;: %95

Yay&#;n tarihi: 27 Kas&#;m
Tür: Biografi, Suç, Drama
Süre: 3 saat 29 dakika
Ba&#;roller: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci

&#;&#;te Netflix'ten &#;u an itibar&#;yla en çok izlenen 10 film

En Çok İzlenen Filmler Nelerdir? Yılı En Çok İzlenen Filmler Hangileri?

En Çok İzlenen Filmler Nelerdir? Yılı En Çok İzlenen Filmler Hangileri?
Birçok film sever tarafından yılın en çok izlenen filmleri merak ediliyor. Konu kapsamında birçok kişi en çok izlenen filmler nelerdirve yılı en çok izlenen filmler nelerdirsorularına cevap armaya başladı. Akşam film izlemek isteyenler bir türlü ne izlemek istediğine karar eremeyip konu hakkında araştırmalara başladı. Geçtiğimiz sene pandemi sebebiyle çok fazla sinemaya gidilememesi de birçok kişinin filmlerden mahrum kalmasına neden oldu. Bu nedenle konu hakkında detaylar sık sık merak edildi. En çok izlenen filmler neler sorusuna cevap almak ve konu hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.


En Çok İzlenen Filmler Nelerdir? Yılı En Çok İzlenen Filmler Hangileri?

En Çok İzlenen Filmler Nelerdir?


Geçtiğimiz senenin en çok izlenen filmleri birçok kişi tarafından merak ediliyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında ise en çok izlenen filmler nelerdir ve en çok izlenen filmler hangileri sorusu oldu. Koronavirüs sürecinde birçok kişi sinemaya gidemediği için bazı filmler düşük izleyici kitlesine ulaştı. Bu nedenle birçok kişi konu hakkında oldukça meraklı sorular soruyor. İşte geçen yılın en çok izlenen filmleri;


1-Aykut Enişte 2 -

2- Âkif -

3- Dayı: Bir Adamın Hikâyesi -

4- Hep Yek 4: Bela Okuma Altan -

5- İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları -

6- 15/07 Şafak Vakti -

7- Hababam Sınıfı Yaz Oyunları -

8- 4N1K Düğün -

9- Kuklalı Köşk 2: Orman Kâşifi -

Seni Bulacam Oğlum! -

En Çok İzlenen Filmler Nelerdir? Yılı En Çok İzlenen Filmler Hangileri?


’İN EN ÇOK İZLENEN 10 YABANCI FİLMİ


1- Spider-Man: No Way Home -

2- Fast & Furious 9 -

3- Venom: Let There Be Carnage -

4- Dune -

5- Eternals -

6- Black Widow -

7- The Boss Baby: Family Business -

8- The Matrix Resurrections -

9- Encanto -

Luca -

Geçen sene En Çok Hangi Film İzlendi?


Birçok kişi tarafından geçen sene en çok izlenen filmler araştırılıyor. Bu kapsamda sık sık sorulan sorulardan biri de geçen sene en çok hangi film izlendi sorusu oldu. Birçok kişi yayınlanan verileri v izlenme oranlarını ilgiyle takip ediyor. Sinema sektörünün koronavirüs sürecinde oldukça kötü gitmesi sebebiyle izlenme hedefleri yarıda kaldı. Bu nedenle birçok izleyici tarafından tüm bu şartlara rağmen en rağbet gören film araştırılmaya başlandı. Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmi 1 milyon bin izleyici alarak en çok izlenen filmlerden ilki olmayı başardı. 46 Milyon TL hasılatla en çok hasılat yapan filmler arasına girdi. Yerli filmler arasında en çok izlenen film ise Aykut Enişte 2 oldu.


nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası