topçular yol tarifi / Topçular Yol Tarifi. Topçular Eyüp-Topçular Nasıl gidilir? Topçular Nerede?

Topçular Yol Tarifi

topçular yol tarifi

İDO Eskihisar Topçular Arabalı Vapur İskeleleri

Her Dakikada Düzenlenen Seferlerle Hem Trafiksiz - Hem Kolay

İDO İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. olarak 30 yılı aşkın süredir kesintisiz olarak sürdürdüğümüz deniz ulaşımı hizmetimizle haftanın her günü 24 saat aralıksız olarak gerçekleştirilen İDO Topçular Eskihisar / Eskihisar - Topçular Arabalı Vapur Seferlerinde toplam 17 gemi çalışmaktadır. dakikada bir gerçekleştirilen İDO Eskihisar Topçular vapur seferleri ile yolculuk ortalama 35 dakika sürmektedir. Kocaeli Gebze ilçesinde bulunan Eskihisar iskelesi ile Yalova'nın Taşköprü beldesinde bulunan Topçular iskelesi arasında gerçekleştirilmekte olan arabalı vapur hizmetimiz ile İstanbul - Bursa hattında seyahat eden araçların körfezi dolaşmadan yolu kısaltmaları sağlanmaktadır. İstanbul yönünden Eskihisar iskelesine ulaşmak için E-5 karayolu üzerinde Gebze'ye gelmeden hemen önce tabelalar sağa doğru İDO Eskihisar Arabalı Vapur İskelesi'ne yönlendirecektir. Topçular iskelesi çıkışında sağa doğru dönüldüğünde Yalova yönüne gidilmiş olur. İskelenin Yalova Merkeze uzaklığı 14,5 Kilometredir. İskeleden çıkışta sola doğru dönüldüğünde ise İstanbul - Bursa - İzmir otobanına girilmektedir.

İDO Eskihisar Topçular Arabalı Vapur Araç Geçiş Ücretleri -

Eskihisar Topçular arabalı vapur tek yön fiyatları şu şekildedir.

• Motorsiklet 55 TL,

• Otomobil-Minivan-Jeep TL,

• Minibüs-Midibüs-Kamyonet TL,

• Kamyon-Otobüs TL,

• Dorseli Çekiciler ve Akslı Tırlar TL'dir.

Gidiş - Dönüş Fiyat Avantajlarını Kaçırmayın

Eskihisar Topçular arabalı vapur gidiş dönüş fiyatları şu şekildedir.

• Motorsiklet TL

• Otomobil-Minivan-Jeep TL

• Minibüs-Midibüs-Kamyonet TL

• Kamyon-Otobüs TL

• Dorseli Çekiciler ve Akslı Tırlar TL'dir.

İDO Eskihisar Topçular Araba Vapuru Yaya Yolcu Geçiş Ücretleri -

Eskihisar Topçular İDO yaya yolcu fiyatları şu şseafoodplus.infoul Kart yaya yolcu tam bilet TL öğrenci ise TL'dir. Otomobil, Minivan, Jip ve Panelvan araçların geçisinde araç içinde bulunan yolculardan ekstra ücret alınmamaktadır.

İDO Eskihisar Topçular Arabalı Vapurları

Topçular Feribot İskelesi ile Balıkesir Arası Kaç Km?

Topçular Feribot İskelesi Balıkesir Kaç Km

Topçular Feribot İskelesi ile Balıkesir arası kaç km? yaklaşık olarak toplam Kilometre mesafededir. Topçular Feribot İskelesi Balıkesir arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 2 saat 24 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Topçular Feribot İskelesi Balıkesir Km Yakıt Hesaplama

Topçular Feribot İskelesi ile Balıkesir yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız Km mesafede 13,4 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 11,3 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺ ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Topçular Feribot İskelesi Balıkesir Yol Tarifi

Topçular Feribot İskelesi Balıkesir Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Topçular Feribot İskelesi hava durumu veya Balıkesir hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir