melek mosso neden istemediler / Afet, devlet, siyaset, insâniyet

Melek Mosso Neden Istemediler

melek mosso neden istemediler

Konseri iptal edilen Melek Mosso&#;dan açıklama: Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak

DUVAR - Ak Partili Isparta Belediyesi taraf&#;ndan konseri iptal edilen Melek Mosso, sosyal medya hesab&#;ndan bir aç&#;klama yapt&#;. Mosso, "Birkaç kendini bilmeze kalmad&#; benim ahlak&#;m&#; sorgulamak, kad&#;nl&#;k onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar, kendi yüreklerindeki karanl&#;&#;&#; ve sap&#;kl&#;&#;&#; bizim hayat&#;m&#;za da sokmaya çal&#;&#;&#;yorlar ama buna asla izin vermeyece&#;im, vermeyece&#;iz" dedi. 

Sanatç&#;, Twitter hesab&#;ndan yapt&#;&#;&#; aç&#;klamada &#;u ifadeleri kulland&#;:

"Ben bu ülkenin kad&#;n&#;y&#;m. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün gelece&#;e sanat&#;m&#; i&#;liyorum. Genci, ya&#;l&#;s&#; milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmad&#; benim ahlak&#;m&#; sorgulamak, kad&#;nl&#;k onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanl&#;&#;&#; ve sap&#;kl&#;&#;&#; bizim hayat&#;m&#;za da sokmaya çal&#;&#;&#;yorlar ama buna asla izin vermeyece&#;im, vermeyece&#;iz… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve &#;ark&#;lar&#;m&#; söyleyece&#;im. Bugün olmazsa yar&#;n sar&#;lacak kalplerimiz."

karanl&#;&#;&#; ve sap&#;kl&#;&#;&#; bizim hayat&#;m&#;za da sokmaya çal&#;&#;&#;yorlar ama buna asla izin vermeyece&#;im, VERMEYECE&#;&#;Z…Ben Isparta’ya elbet gidecek ve &#;ark&#;lar&#;m&#; söyleyece&#;im. Bugün olmazsa yar&#;n sar&#;lacak kalplerimiz ♥&#;♥&#;♥&#;

— Melek Mosso (@MelekMosso) May 26,

NE OLMU&#;TU?

Uluslararas&#; Isparta Gül Festivali kapsam&#;nda sahne alacak olan &#;ark&#;c&#; Melek Mosso’nun 3 Haziran’daki konseri iptal edildi.

Daha önce Uluslararas&#; Isparta Gül Festivali kapsam&#;nda Melek Mosso'nun 3 Haziran'da bir konser verece&#;i duyurulmu&#;tu. Ancak Isparta Belediyesi taraf&#;ndan duyurusu yap&#;lan konser, baz&#; siyasi partiler ve sivil toplum kurulu&#;lar&#; taraf&#;ndan hedef gösterilmi&#;ti. 

Konseri iptal edilen şarkıcı Melek Mosso'dan açıklama: Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz

Şarkıcı Melek Mosso'nun 3 Haziran'da Isparta'da konser vereceği duyurulmuştu. Kentteki Isparta Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı da "inanç ve geleneklere" uymadığı gerekçesiyle bir açıklama yayınlamış, konsere tepki göstermişti.

Gelişmelerin ardından daha önce afişlerde yer verilen sanatçının son paylaşımlardan çıkarıldığı görüldü. Konserin festival programından sivil toplum kuruluşunun açıklaması nedeniyle çıkarıldığı iddiası tepkilere neden oldu.

"BUGÜN OLMAZSA YARIN SARILACAK KALPLERİMİZ"

Mosso yaptığı açıklamada, "Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Bir kaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz" diye konuştu. 

Şarkıcı Melek Mosso, önceki gün katıldığı bir ödül töreninde kadın haklarıyla ilgili açıklamalar yapmıştı. Her fırsatta kadın haklarından dem vuran Mosso'nun, AK Partili kadın seçmenlere küfür eden kadının fotoğrafını sosyal medya hesabından RT etmesi tepkiye neden oldu. 

Mosso'nun ayrıca, aynı kadının kıyafetlerini taklit ederek sandığa gittiği ve bu anını sosyal medyadan "seçim kombinim" notuyla paylaştığı görüldü. 

MOSSO'YU DAVET EDEN AK PARTİLİ BELEDİYEYE TEPKİ

Tekirdağ Kiraz Festivali düzenleyen AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi, hakaretleriyle gündemde olan Melek Mosso'yu davet etti. Mosso'nun festivale davetli olması tepki çekti.

MELEK MOSSO ÖZÜR DİLEDİ

Şarkıcı Melek Mosso, tepkilerin büyümesinin ardından özür diledi ve konserin iptal edildiğini söyledi. 

"Kırdığım, incittiğim herkesten özür dilerim" diyen Mosso, "Esprimin amacını aşmış olma durumundan dolayı birbirini bu kadar seven bir toplumun karşı karşıya geliyor olması çok üzücü. Amacımın kimseyi üzmek ya da ayrıştırmayı tetiklemek olmadığını tetiklemek olmadığını beni tanıyan herkes bilir, tanımayanlara da ben, açık yüreklilikle ifade edeyim; öyle bir ideğilim ve yaşananlardan dolayı üzgünüm" ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ BELEDİYE TEPKİLERE KULAK TIKADI: KONSER İPTAL EDİLMEDİ

Dün akşam saatlerinde konserin iptal edildiğine dair haberler medyada yer almış, ancak organizasyonu düzenleyen ajanstan yapılan açıklamada, "11 Haziran'da Melek Mosso'nun festivalde sahne alacağı" belirtilmişti. 

"SEÇMENİNİZE KÜFREDEN İNSANLARI BESLERKEN UTANMADINIZ MI?"

Sosyal medyada birçok kullanıcı, AK Partili belediyeye tepki gösterdi. Vatandaşların yorumlarından öne çıkanlar şöyle: 

  • Kadınlara hakareti yücelten tiplere belediye konseri adı altında para kazandırılmasına karşıyız.
  • Bu nasıl bir saçmalık? Bir sürü hakaret küfür edecekler sonra da küfür ettikleri yerden para kazanacaklar. 
  • Seçmenlerinize küfreden insanları beslerken utanmadınız mı? Kasten mi yapıyorsunuz? 
  • Gerçekten bravo Sizler dinimize küfredenlere Müslüman olmaya devam edin. Onlar da daha çok dinimize küfür etmeye devam etsin. 
  • Millete kulak verin. Konseri iptal edin. 

ÖDÜL TÖRENİNDE YAPTIĞI KONUŞMADA KADINLAR ÜZERİNDEN HÜKÜMETİ HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Melek Mosso, önceki gün katıldığı ödül töreninde yaptığı konuşmada, kadın haklarından dem vurmuş ve "özgürlük olmadığını" öne sürerek hükümeti hedef göstermeye çalışmıştı:  

“Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum.

Sesimiz hiç bir zaman kısılamayacak. Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların, bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam.”

KAYNAK: HABER7

İbrahim funduszeue.info - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü

Haber 7 - İbrahim Can

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası