kızılay furkan özdemir / Genç Kızılay'ın Başkan Yardımcısı Furkan Özdemir'in özgeçmişi gündem oldu

Kızılay Furkan Özdemir

kızılay furkan özdemir

&#;stanbulda do&#;du. 5.s&#;n&#;fta okul ba&#;kan yard&#;mc&#;s&#; 8. s&#;n&#;fta okul ba&#;kan&#; seçildi. E&#;itim hayat&#;n&#;n
erken dönemlerinde ba&#;layan ba&#;kanl&#;k serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise de&#;i&#;tirdi ve
4 farkl&#; okulda, okul ba&#;kanl&#;&#;&#; yapt&#;. Avrupa Birli&#;i Demokrasi E&#;itimi ve Okul Meclisleri Projesi
kapsam&#;nda Küçükçekmecede ve Ba&#;ak&#;ehir'de ilçe ö&#;renci Ba&#;kanl&#;&#;&#; görevlerini lise hayat&#;
boyunca yürüttü.

Y&#;ld&#;z Teknik Üniversitesinde bir dönem &#;ngilizce haz&#;rl&#;k e&#;itimi ald&#;ktan sonra
&#;ngilizce seviyesini ilerletmek ad&#;na &#;ngiltere'ye gitti ve Bournemouth'da 5 ay dil e&#;itimi ald&#;. Türk-
Alman üniversitesinde Almanca haz&#;rl&#;k okudu. Münih'te bir dil okulunda 3 hafta dil e&#;itimi ald&#;. 21
ya&#;&#;nda Aidos Çikolata &#;malat ve Ticareti ad&#;yla ilk &#;irketini kurdu. Mutfak Sanatlar&#; Akademisinde profesyonel Yiyecek &#;çecek &#;&#;letmecili&#;i e&#;itimi ald&#;. Kandilli Holding'de ve Erok Holding'de staj yapt&#;.

E&#;itim hayat&#; boyunca &#;yilikhane Çocuk Derne&#;i ve Genç K&#;z&#;lay ba&#;ta olmak üzere pek çok gönüllülük faaliyetinde bulundu. Te&#;kilatlanma biriminde ba&#;lad&#;&#;&#; genel merkez görevine, proje ve fon birimi ba&#;kan yard&#;mc&#;s&#; olarak devam etmi&#;, 3. dönem Genç K&#;z&#;lay'da ise Uluslararas&#; &#;li&#;kiler Birimi Ba&#;kan&#; olmu&#;tur. Y&#;ld&#;z Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslaras&#; &#;li&#;kiler bölümünde e&#;itim hayat&#;na devam eden Furkan Özdemir iyi derecede &#;ngilizce ve Almanca bilmektedir.

Yönetim Kurulumuz

Genç Kızılay 3. Dönem Yönetim Kurulu farklı görevlerde ve alanlarında uzman, Kızılay ruhunu yaşayan ve yaşatan 18 gönüllü kişiden oluşmaktadır.

 

ÖMER FARUK ÇALIŞKAN

&#;MER FARUK &#;ALIŞKAN

Gen&#; Kızılay Genel Başkanı

Gen&#; Kızılay Genel Başkanı

yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. yılında İstanbul Şehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümünden mezun oldu. Eğitiminin bir kısmını yurt dışında tamamladıktan sonra ülkesine geri döndü.

yılından bu yana aktif olarak çeşitli STK ve İnsani Yardım Kuruluşlarında görev alan Çalışkan, yılında Genç Kızılay Kurucu Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Birimi Başkanı olarak göreve başladı. 5 yıllık görev süresi boyunca birçok ülke ve şehirde kurumumuzu temsilen görevlendirmede bulundu. yılı itibariyle Genç Kızılay Genel Başkanlığı görevine getirildi.

Çalışkan, Genç Kızılayda yaptığı gönüllü çalışmaların yanında, kendi kurmuş olduğu uluslararası sağlık turizmi firmasında Genel Müdür olarak profesyonel iş hayatına devam etmektedir.

Çalışkan ileri seviyede İngilizce bilmektedir.

ABDURRAHMAN TALHA ÖZER

ABDURRAHMAN TALHA &#;ZER

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Birimi Başkanı

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlanma Birimi Başkanı

Amasya'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Amasya'da, lisans eğitimini Marmara Üniversitesinde İşletme bölümünde tamamladı.

yılında Cumhurbaşkanlığı Kısa Film yarışmasında derece alan Özer, sinema sektöründe çalışmalar yapmak için aynı yıl Hanedan Film’i kurmuştur. Halen Hanedan Film’in Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yapımcılığı görevlerini sürdürmektedir.

Perakende, Mermer Üretimi başta olmak üzere birkaç farklı sektörde faaliyet gösteren aile şirketi Zafer Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de ’dan itibaren İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Şirketin sosyal sorumluluk olarak faaliyete geçirdiği, yılında kurulan Gülbahçesi Eğitim Kurumları A.Ş.’nin de Genel Koordinatörlüğü görevini üstlenmektedir.

Sivil toplum örgütlerinde birçok gönüllü çalışması bulunan Özer, - yıllarında Genç Kızılay Teşkilatlanma Birimi Başkan Yardımcılığı görevini gönüllü olarak sürdürmüştür. yılında Genç Kızılay Yönetim Kurulunun değişmesiyle beraber Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat başkanlığı görevine gelmiş ve halen bu görevi gönüllü olarak sürdürmektedir.

Özer, iyi derecede İngilizce bilmektedir.


FURKAN ÖZDEMİR

FURKAN &#;ZDEMİR

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı

İstanbul’da doğdu. Avrupa Birliği Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi kapsamında Küçükçekmece’de ve Başakşehir’de İlçe Öğrenci Başkanlığı görevlerini lise hayatı boyunca yürüttü. Yıldız Teknik Üniversitesinde bir dönem İngilizce hazırlık eğitimi aldıktan sonra İngilizce seviyesini ilerletmek adına İngiltereye gitti ve Bournemouth’da dil eğitimi aldı. Türk-Alman üniversitesinde Almanca hazırlık okudu. Münih’te almanca dil eğitimi aldı. 21 Yaşında Aidos Çikolata İmalatı ve Ticareti adıyla ilk şirketini kurdu. Mutfak Sanatları Akademisinde (MSA), Profesyonel Yiyecek İçecek İşletmeciliği Eğitimi aldı. Kandilli Holding’de ve Erok Holding’de staj yaptı.

Eğitim hayatı boyunca İyilikhane Çocuk Derneği ve Genç Kızılay başta olmak üzere pek çok gönüllülük faaliyetinde bulundu. Teşkilatlanma biriminde başladığı genel merkez görevine, proje ve fon birimi başkan yardımcısı olarak gönüllü devam etmiş, III. Dönem Genç Kızılay’da ise Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı olmuştur. Halen bu görevini gönüllü olarak sürdürmektedir. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim hayatına devam eden Furkan Özdemir iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

HALİME AKINCI

HALİME AKINCI

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Etkinlik & Organizasyon Birimi Başkanı

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Etkinlik & Organizasyon Birimi Başkanı

Halime AKINCI, yılında Uşak’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Uşak’ta, lisans eğitimini Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Felsefe Grubu Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Akademik çalışmalarına göç alanında devam etmektedir.

yılında TÜBİTAK proje yarışmasında Ege Bölgesi funduszeue.info Türkiye 3.sü olan Akıncı, proje çalışmalarına AB hibe programları ve çeşitli hibe projeleri ile devam etmiştir. Uşak Belediyesinde yönetici olarak profesyonel çalışma hayatını sürdürmektedir. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan ve birçok projede yer alan Akıncı, ’den bu yana Suriye’ye giderek insani yardım çalışmalarını savaş bölgesinde devam etmiştir ve devam etmektedir.

yılında Genç Kızılay Uşak kurucu il başkanlığı görevini üstlenmiştir. yılında Genç Kızılay Yönetim Kurulunun değişmesiyle beraber Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcılığı ve Etkinlik-Organizasyon Birim Başkanlığı görevine gelmiş ve halen bu görevini gönüllü olarak sürdürmektedir.

İBRAHİM HAYAL

İBRAHİM HAYAL

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve &#;niversiteler Birimi Başkanı

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve &#;niversiteler Birimi Başkanı

yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladır. Marmara Üniversitesi Hukuk fakültesinden mezun oldu.

Sivil toplum kariyerine 15 yaşında Milli Türk Talebe birliğinde başladı ardından çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü görevler üstlendi. itibari ile Genç Kızılay Üniversiteler komisyonuna dahil olan Hayal ardından Genç Kızılay Üniversiteler Birim başkan yardımcılığı görevini üstlendi. yılında Genç Kızılay Üniversiteler Birim Başkanlığı ve Genel başkan yardımcılığı görevine gönüllü olarak devam etmektedir.

MEHMET UMUT BAYKARA

MEHMET UMUT BAYKARA

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim Birimi Başkanı

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim Birimi Başkanı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi.

Lise yıllarından itibaren birçok sivil toplum kuruluşunda çalışma yapan Baykara, Üniversite hayatında da gönüllü çalışmalarına devam etmiştir. Baykara, çeşitli öğrenci topluluklarının yönetiminde bulunduktan sonra yılında Fikir ile Gelecek Öğrenci Topluluğu’nu, yılında ise Fikir ile Gelecek Derneği’ni kurmuştur ve başkanlık görevine halen devam etmektedir.

yılında Genç Kızılay'ın Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Üniversiteler Komisyonu Başkan Yardımcısı olmuş, yılında ise Üniversiteler Başkanı olarak görevine devam etmiştir. yılı itibariyle Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim Başkanı olarak Kızılaycılık hayatına gönüllü olarak devam etmektedir.

Profesyonel çalışma hayatına kendi medya ajansını kurarak başlayan Baykara, kariyerine TRT Spor Dijital Yayınlar bünyesinde devam etmektedir.

UTKU İLHAN

UTKU İLHAN

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Proje & Fon Birimi Başkanı

Gen&#; Kızılay Genel Başkan Yardımcısı ve Proje & Fon Birimi Başkanı

Aslen Malatyalı olan Utku İlhan, İstanbul Kadıköy doğfunduszeue.info Özal Anadolu Lisesi mezunudur ve liseden bu yana eğitim hayatını Malatya’da sürdürmektedir. yılından itibaren Kızılay çalışmalarına katılmış, kuruluşu itibariyle Malatya Genç Kızılay’da başkan yardımcılığı görevi ile Kızılay serüvenine devam etmiştir. yılı itibariyle Genç Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Proje ve Fon birim başkanlığı görevini üstlenen İlhan, bu görevini halen gönüllü olarak sürdürmektedir. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinde lisans eğitimini tamamlamıştır. Hekim olarak profesyonel hayatına devam etmektedir.

MUHAMMED MUVAFFAK KAYA

MUHAMMED MUVAFFAK KAYA

Gen&#; Kızılay Genel Sekreteri

Gen&#; Kızılay Genel Sekreteri

İstanbul doğumlu olan Muhammed Muvaffak Kaya aslen Mardinlidir.

İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul’da tamamlamıştır. Eğitimini İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır.

İki nesildir otelcilik, kuyumculuk ve dövizcilik gibi farklı ticari alanlarda faaliyet gösteren aile şirketlerinde 3 nesil yönetici pozisyonunda yer almaktadır.

Birçok sivil toplum kuruluşunda görev icra eden Muhammed Muvaffak Kaya, yılından itibaren Genç Kızılay’da teşkilatlanma birimi başkan yardımcılığı görevini sürdürmüştür. yılı itibari ile Genç Kızılay Genel Sekreteri olmuş ve halen bu görevini gönüllü olarak sürdürmektedir.

Kaya, iyi derecede İngilizce ve Arapça dillerine hakimdir.

EBRAR KARAYEL

EBRAR KARAYEL

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi


yılında Zonguldak Ereğli'de doğdu. Aslen Düzcelidir. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak Ereğli'de,  Lise öğrenimini Ankara'da tamamladı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hemşirelik bölümünden yılında, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliğinden yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde öğrenim hayatına devam etmektedir. yılından bu yana Ankara Şehir Hastanesi Nöroloji Ortepedi Binasında Yoğun Bakım Hemşireliği yapmaktadır. yılında Genç Kızılay Etimesgut başkanlığı yaptı. yılı sonunda Genç Kızılay Ankara Eğitim Birimi Başkanlığı görevine gönüllü olarak katıldı. yılı sonunda Genç Kızılay Eğitim Birimi Üyesi olarak görev aldı. Genç Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi olarak gönüllü çalışmalarına devam etmektedir.

HÜSNA ŞİŞLİ

H&#;SNA ŞİŞLİ

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

yılında İstanbul'un Üsküdar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbul'da tamamladı.

İstanbul Medipol Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı stajı sırasında kamusal bilişim projeleri alanında çalışmıştır. Proje yönetimi alanında eğitimlerini tamamladıktan sonra TTO proje mentörü olarak Avrupa Birliği ve TÜBİTAK projeleri adına mentörlük yapmıştır. Kariyer hayatına İş Analisti olarak devam etmekte ve aynı zamanda kendi girişimiyle ilgilenmektedir.

yılından itibaren Genç Kızılay çatısı altında çeşitli alanlarda gönüllü faliyetlerde görev almış, üniversite başkanlığı ile başlayan süreci, İstanbul proje fon birim başkanlığı ile devam ettirmiş ve yılı itibariyle genel merkez proje fon biriminde görev almaya başlamıştır. Şişli, çalışmalarına Genç Kızılay'da 3. dönem yönetim kurulu üyesi olarak gönüllü olarak devam etmektedir.

MELİH KAMIŞ

MELİH KAMIŞ

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

yılında Kütahya’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Kütahya’da tamamladı. Lisans eğitimini Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Medya Yöneticiliği bölümünü okumaktadır.

Lise yıllarında fotoğrafçılık ile medya alanında çalışmalara başladı. Turkuaz Medya bünyesinde üç yıl haber kameramanlığı, Demirören Haber Ajansı’nda bir yıl muhabirlik, KayseRadar medya platformunda bir yıl sosyal medya yöneticiliği ve radyo yayıncılığı yaptı. Konya’da bulunan kendi medya şirketi ile iş hayatına devam etmektedir.

Lise yıllarından itibaren çeşitli STK’larda gönüllük çalışmalarını sürdürdü. yılından itibaren Gençlik ve Spor Bakanlığı gönüllüsü, gönüllü gençlik liderliği ve Erciyes Üniversitesi temsilciliği yaptı. yılları arasında Erciyes Üniversitesi Genç Kızılay topluluk başkanlığı yaptı. yılları arasında Genç Kızılay Kayseri il başkan yardımcılığı görevini yürüttü. yılından itibaren Genç Kızılay Genel Merkez Üniversiteler biriminde görev yapan Kamış, yılında Genç Kızılay Genel Merkez 3. dönem yönetim kurulu üyesi olarak sivil toplum çalışmalarına gönüllülük temelli devam etmektedir.

MUHAMMED MUSTAFA BULUT

MUHAMMED MUSTAFA BULUT

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Aslen Erzurumlu olup İstanbulda doğdu. İlk ve orta öğretimini İstanbulda tamamladı. İstanbul Üsküdar Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı.

Birçok sivil toplum kuruluşunda gönüllü faaliyetlerde bulunan Bulut, yılları arasında Genç Kızılay Genel Merkez Teşkilatlanma Birimi bünyesinde Batı Karadeniz ve Ege Bölge Başkanlığı görevlerini yürüttü.  Yeni dönem ile beraber Genç Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği ve Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevlerine seçildi.

Bulut, iyi derecede İngilizce bilmekte ve Kızılay gönüllülük çalışmalarına aktif olarak destek olmaktadır.

ÖMER ÇÖLOVA

&#;MER &#;&#;LOVA

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi


yılında Karabük'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük'te tamamladı. yılında Karabük Üniversitesi Raylı Sistemler Mühendisliği bölümünden mezun oldu. yılında aynı üniversite de Yüksek Lisans eğitimini Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Halen Karabük Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde Doktora hayatına devam etmektedir.

yılları arasında Genç Kızılay Karabük İl Başkanlığı görevini yaptı.

Ardından 1 yıl Genç Kızılay Teşkilatlanma biriminde görev alan Çölova 3. Dönem Genç Kızılay Yönetim Kurulu üyeliğine seçilerek görevine gönüllü olarak devam etmektedir.

Çölova, Karabük Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak profesyonel hayatına devam etmektedir.

RIZA SARIYILDIZ

RIZA SARIYILDIZ

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini  İstanbul'da tamamladı. İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun oldu.

- yılları arasında Genç Kızılay Genel Merkez Üniversite Komisyon üyesi ve Bölge Başkanlığı görevini üstlenen Rıza Sarıyıldız, ardından yılında Genç Kızılay'ın Yönetim Kurulu Üyesi olmuştur ve bu görevine halen devam etmektedir.

İş hayatına bir inşaat firmasında Saha Mimarı olarak başlamış, ardından Mimarlık ve Tekstil sektöründe, aile şirketinde yönetici olarak devam ettirmektedir.

ZEYNEP YILMAZ

ZEYNEP YILMAZ

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

Gen&#; Kızılay Genel Merkez Y&#;netim Kurulu &#;yesi

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Liseyi Ataşehir Kız Anadolu İmamhatip Lisesi'nde okumuş olup, eğitim hayatına İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünde devam etmektedir.

Üniversite eğitimi sürecinde gerçekleştirmiş olduğu TÜBİTAK projelerinin yanı sıra Sosyal Hizmet alanında araştırma çalışmaları ve sosyal hizmet kurumlarında da iş deneyimi bulunmaktadır.

Lise yıllarından itibaren İnsani Yardım Kuruluşlarında gönüllü faaliyetlerde bulunan Yılmaz, yılından bu yana Genç Kızılay bünyesinde gönüllü çalışmalarda bulunmuş, itibariyle de Genç Kızılay 3.Dönem Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına gönüllü olarak devam etmektedir.

Etkinlikler ve Faaliyetler

Etkinlikler ve Faaliyetlerle Erişilen Kişi Sayısı
Eğitim

Eğitim Verilen Kişi Sayısı
Projeler

Projeler İle Erişilen Kişi Sayısı
Açılan Kurslar

Açılan Kurslara Katılan Kişi Sayısı
Söyleşi ve Konferanslar

Söyleşi ve Konferanslarla Erişilen Kişi Sayısı
Dijital Medya Etkileşimi

Dijital Medya Etkileşimi İle Erişilen Kişi Sayısı

Web sitemizde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz.

Detaylı Bilgi

Genç K&#x;z&#x;lay'&#x;n Başkan Yard&#x;mc&#x;s&#x; Furkan Özdemir'in özgeçmişi gündem oldu

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin üçüncü gününde Ahbap'a çadır satmasıyla gündem olan Kızılay'la ilgili yeni haber hızla yayıldı.

Kızılay'ın kuruluşlarından Genç Kızılay'ın başkan yardımcısı ve  Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Furkan Özdemir’in özgeçmişindeki ifadeler ortaya çıktı.

Özdemir'in özgeçmişinde "5.sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi" gibi bilgiler yer aldı. Ayrıca, 4 senede 4 lise bitirdiği, farklı okullardan okul başkanlığı yaptığı bilgisi paylaşıldı. 

Özdemir'in özgeçmişi sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Tartışmaların başlamasının ardından Genç Kızılay'ın sitesi erişime kapatıldı.

İşte o CV:

funduszeue.info

Etiketler: Furkan Özdemir Genç K&#x;z&#x;lay Başkan Yard&#x;mc&#x;s&#x; Furkan Özdemir Furkan Özdemir özgeçmişi genç k&#x;z&#x;lay başkan yard&#x;mc&#x;s&#x; özgeçmişi furkan özdemir gündem olan özgeçmişi

Genç Kızılay Başkan Yardımcısı Furkan Özdemir&#;in özgeçmişi gündem oldu, Genç Kızılay&#;ın internet sitesi bakıma alındı: &#;4 farklı okulda okul başkanlığı yaptı&#;

Kızılay&#;ın depremin üçüncü gününde Ahbap&#;a ve Türk Eczacılar Birliği&#;ne çadır satması eleştirilerin odağı olmuştu. Genç Kızılay&#;da başkan yardımcılığı ve Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı olarak görevleri bulunan Furkan Özdemir’in özgeçmişi de sosyal medyada gündem oldu.

Özdemir’in özgeçmişi için şu ifadeler kullanıldı:

İstanbul’da doğdu. 5.sınıfta okul başkan yardımcısı 8.sınıfta okul başkanı seçildi. Eğitim hayatının erken dönemlerinde başlayan başkanlık serüveni lisede de devam etti. 4 senede 4 lise değiştirdi ve 4 farklı okulda, okul başkanlığı yaptı.

funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası