iğdir çpl / Iğdır'da bulunan ortaöğretim kurumları listesi - Vikipedi

Iğdir Çpl

iğdir çpl

İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi

Lise Kodu (ÖSYM)
Lise Adı / Adları Araç İğdir Çok Programlı Lisesi
Araç İğdir Lisesi
İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi
Bulunduğu İlçe Araç
Bulunduğu İl KASTAMONU

Lisenin Mezunları Hangi Üniversite ve Programlara Yerleştiler?

Sayfanın sonunda ise tabloların sütun açıklamaları bulunmaktadır.

Lisans Programları

İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi mezunları en çok sayıda Kastamonu Üniversitesi (4), Abant İzzet Baysal Üniversitesi (2), Anadolu Üniversitesi (2), Gümüşhane Üniversitesi (1) ve Karabük Üniversitesi (1) lisans programlarına girmişlerdir. Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin lisans programlarına (4+ yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.


Sponsorlu

Korukent Tenis

İstanbul Ortaköy'de tenis klübü.

ÖĞREN

Sponsorlu

Hazır Sipariş

Müşterilerinizi kendi sitenize davet edin, komisyonsuz siparişler alın.

DETAYLI BİLGİ

Sponsorlu

İst. Lindy Hoppers

Lindy Hop dansını öğrenin, festivallere katılın ve dans etmenin keyfine varın.

ÖĞREN

Önlisans Programları

Aşağıdaki tabloda lisenin mezunlarının bir önceki () sınav döneminde hangi üniversitelerin önlisans programlarına (2 yıllık) girdiklerini bulabilirsiniz.

Benzer Liseler

Aşağıdaki tabloda İğdir Çok Programlı Anadolu Lisesi ile benzer programlara mezun gönderen 10 liseyi bulacaksınız. Araştırmanıza ilgili liselerden devam edebilirsiniz.

Tablo Açıklamaları

  • Üniversite: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın üniversitesinin adı.
  • Program: İlgili liseden mezun olan öğrencilerin girdikleri programın adı.
  • Puan Türü: İlgili programın puan türü. (#) ile işaretli olanlar Açıköğretim programlarıdır.
  • Başarı Sırası: İlgili programın başarı sırası (programa son sıradan giren adayın ilgili puan türünde sıralaması). (sadece lisans tabloları)
  • Liseden Yerleşen (Toplam): İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () yerleşen toplam mezun sayısı. (Daha önceden mezun olup geçtiğimiz sınav döneminde programa girenler de dahildir.)
  • Liseden Yerleşen (Yeni Mezun): İlgili liseden o sınav döneminde () mezun olup programa yerleşen mezun sayısı. (sadece lisans tabloları)
  • YGS Puanı ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () YGS puanı ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • YGS Başarı Sırası: Programa YGS puanı ile son sıradan yerleşen adayın ilgili puan türündeki sıralaması. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş ile Yerleşen: İlgili liseden mezun olup o programa son sınav döneminde () sınavsız geçiş ile yerleşen toplam mezun sayısı. (sadece önlisans tabloları)
  • Sınavsız Geçiş En Düşük OBP: Sınavsız geçiş ile ilgili programa yerleşen en son adayın Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP).

Adana-KNOTTER-CPL


VOLVO BALAYA MAKİNE YEDEK PARÇALAR


TARIM MAKİNALARI MAKİNALAR


SİPMA BALYA YEDEK PARÇALARI


CLAAS BALYA MAKİNE YEDEK PARÇALARI


WELGER BALYA MAKİNE YEDEK PARÇALARI


JOHN DEERE BALYA MAKİNE YEDEK PARÇALARI


NEW HOLLAND BİÇER DÖVER YEDEK PARÇALARI


New Holland Biçer Döver Helezonlar


MASSEY FERGUSON YEDEK PARÇALARI


SULAMA SİSTEMİ


SULAMA SİSTEMİ YEDEK PARÇALARI


CATERPİLLAR YEDEK PARÇA


YEDEK PARÇALAR

İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bulunan Hani Lisesi, Hani ÇPL Anadolu Lisesi olarak değişseafoodplus.infoçtiğimiz Mayıs ayında Milli Eğitim Bakanlığı'nın…

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde bulunan Hani Lisesi, Hani ÇPL Anadolu Lisesi olarak değişti.
Geçtiğimiz Mayıs ayında Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı bir genelge ile düz ve ÇPL olarak anılan okul isimleri Anadolu ibaresi konularak ÇPL Anadolu Lisesi olarak değiştirilmeye başlandı. Bu kapsamda Hani'nin tek lisesi olan Hani Lisesi, yapılan resmi girişimler sonucu Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu. Okulun yeni tabelasının, önümüzdeki günlerde asılacağı belirtildi.
Hani Kaymakamı Hidayet Sarı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin tek lisesi olan Hani Lisesi'nin eğitim öğretim yılını Çok Programlı Lise olarak kapattığını belirtti. Kaymakam Sarı, eğitim öğretim yılında, okulun isminin Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak değiştiğini, tabelasının ise önümüzdeki günlerde asılacağını söyledi.

          Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu(Taddef) Iğdır Azerbaycan Evi Derneği geleneksel olarak her yıl yaptığı 26 Şubat tarihinde Ermeniler tarafından” Azerbaycan’ın Hocalı” şehrinde yapılan katliamı anlatan liseler arası  Hikaye,Şiir, Kompozisyon ve resim yarışmasında dereceğe girenlere ödülleri verildi.
      

   Yapılan yarışmada Şiir dalında 15 Temmuz Anadolu Lisesinden Gürkan Özbey birinci,  İMKB Anadolu lisesinden Aslı Ceren  ikinci,Haydar Aliyev Fen Lisesinden Nergis Işık  üçüncü,Tuzluca Yıl Anadolu Lisesinden Munise Gümüştekin  dördüncü oldu.
                Kompozisyon dalında Iğdır Kız Anadolu İmam Hatip lisesinden seafoodplus.infoül Zeynep Şahin,2. Sevval Çelik, 3. Melekli ÇPL den Eftelya Güven,4. Haydar Aliyev fen Lisesinden Mervenur  Çalllar  olurken resim dalından ilk dört  sırayı  Güzel Sanatlar Lisesinden  Barış Oğlu,Muratcan Güney,Nezaket  Kaplan Medeni Kaya  paylaştılar.
               Dereceğe girenlerin ödülleri    Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı(Taddef) ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği  başkanı Serdar Ünsal tarafından okulları gezilerek verildi.
                    Ödül töreninde konuşan Türkiye Azerbaycan Dostluk Dernekleri Federasyonu Genel başkan yardımcısı(Taddef) ve Iğdır Azerbaycan Evi Derneği  başkanı Serdar Ünsal,”Bu sene Hocalı faciasının Yıldönümü bu nedenle dernek olarak, yılında asrın faciası olarak nitelendirilen Ermenilerin hür dünyanın gözü önünde sırf Müslüman ve Türk oldukları  için katlettikleri “HocalıŞehitleri” için Hikâye, şiir, kompozisyon, resim yarışması düzenledik. Amacımız Yıllardır Türk düşmanlığı yapan Ermenilerin yaptıkları katliamlara dikkat çekmek, yılında Azerbaycan’ın ,Dağlık Karabağ, Hocalı,Şuşa,Kelbecer,Ağdam gibi şehirlerinde yaptıkları insanlık dışı katliamları gündeme getirerek gençleri bilinçseafoodplus.infoiği gibi Ermenilerin gerçek yüzünü Hocalı da görmek mümkün. Çünkü yılları arasında  Anadolu’da, Iğdır’da  uyguladıkları vahşeti de bir kez daha uygulamışlardır. Hocalı’da savunmasız insanları şehit etmişlerdir. Bugün Ermeni zulmünden kaçan binlerce Azerbaycan Türk'ü zor durumdadır. Ermenilerin  Hocalı da yapmış olduğu vahşice soykırım aslında hür dünyanın insanlığın utanç günüdür. Türk milleti hiç bir zaman Ermenileri katletmemiştir. Sözde soykırım iddiaları iftira ve yalandan ibarettir. Bugün Hocalı'da , Karabağ da binlerce insanı kadın ,çoluk çocuk demeden katliam yapan Ermenilerin dedeleri, babaları geçmişte de Iğdır ve çevresinde binlerce insanı diri diri damlara doldurup yakmışlardır. Buda gösteriyor ki Ermeniler kan dökücü Türk düşmanı olan bir millettir.”şeklinde konuştu.
                Öğrencilerde böyle anlamlı yarışmada dereceğe girdikleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

Foto Galeri
HOCALI FACİASI” KONULU YARIŞMA DÜZENLENDİHOCALI FACİASI” KONULU YARIŞMA DÜZENLENDİHOCALI FACİASI” KONULU YARIŞMA DÜZENLENDİHOCALI FACİASI” KONULU YARIŞMA DÜZENLENDİ

Tweet

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir