çağla şarkıları indir / Çağla - Sobele mp3 indir

Çağla Şarkıları Indir

çağla şarkıları indir

Çağla Akalın Gidiyorum mp3 indir

mp3 indir

Mp3 indir dur

dur beklemeden hızlı bir şekilde indirmek için tıkladınız. Mp3ler Yüksek Kalite ve Güvenli dir. Sitemiz 24 saat kesintisiz yayın yapmaktadır.


Şarkı:Çağla Akalın Gidiyorum
Süre

Mp3 İndir


Çağla Akalın Gidiyorum indiriliyor

İndirme 30 sn içinde Otomatik olarak başlayacaktır

Bize destek olmak için şarkıyı Whatsapp'da paylaşmayı unutmayın


Mp3indirdur

< Geri Dön

Aşağıdaki Popüler Mp3ler Dikkatinizi Çekebilir

Şarkı Sözleri

Zaman sadece birazcık zaman
Geçici bu öfke, bu hırs, bu intikam
Acılarımız tarih kadar eski
Nefes alıp vermek misali olağan
Zaman sadece birazcık zaman
Son bulduğu yerde sevgiler bir tek an
Böyle benzer izler etrafında
Alışkanlıklarımız bile sıradan
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum
Zaman sadece birazcık zaman
Kızgınlığım yalnızlıktan korktuğumdan
Bilirsin karanlıktan da ürkerim çocuklar gibi
Işıkları hep yakarım bu korkudan
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimde
Gidiyorum kokun hala üzerimde
Sana korkular bıraktım bir de yeni başlangıçlar
Bir kendim bir ben gidiyorum

Popüler Mp3ler

Semicenk Geri DönemedimSefo SöyleneydibuMabel Matiz Uçkun Ferman Cehennemin OrtasındaSinan Akçıl, İlyas Yalçıntaş Hiç UnutmaAleyna Tilki Başıma BelasınSemicenk, Doğu Swag Bir Anda DüşüverdimSefo Veda Saati LVBEL C5 , Arem Ozguc, Arman Aydin Gaz PedalMuti, Heijan, Uzi İntikamEzhel PaspartuBurak Bulut, Kurtuluş Kuş Yeniden Doğar Mı GüneşBilal Hancı, Nigar Muharrem Güç BelaAyaz Erdoğan NasipBlok3 Baybay

Mp3 indir dur :Mp3 müzik indir

funduszeue.info ©

Çağla Full Albümleri indir

Çağla Full Albümleri indir

Çağla Discography

Çağla Full Albümleri indir

Diskografi Hızlı indirme Linkleri

Çağla , Sevilen şarkıcının Diskografi Albümü yani ilk albümünden bu yana tüm şarkılarını bulabileceğiniz arşivi ister tek tek albümlerden beğendiğinizi indirin dilerseniz de tamamını tek tıkla hemen indirip bu muhteşem arşivlik şarkı albümlerini yüksek kalite ( Kpbs) Mp3 olarak her yerde dinleyin. Arkadaşlar orjinal kalitede paylaştığımız tüm albümleri tavsiye ederiz çünkü hepsi yüksek kalitededir.

 

[] Çağla &#; Nasıl Yani &#; Bilmiyormusun (Albüm)
[] Çağla &#; Hoppa (Albüm) Kbps
[] Çağla &#; Saz mı Caz mı (Remix) Single ( Kbps)
[] Çağla &#; Saz mı Caz mı (Single) Kbps
[] Çağla &#; Sobele (Remix) Single ( Kbps)
[] Çağla &#; Sobele (Single) Kbps
[] Çağla &#; Bi Yere de Yaz (Single)

İndirme linki yoksa veya bir sorun varsa lütfen yorumlardan bize bildirin.

Şarkı sözü ekle

Kısa Link

Oğuzhan Koç&#;un ifşa ettiği Gossip Pasta kimdir? Çağla Çetin kaç yaşında, mesleği nedir?

Sosyal medya platformu Instagram üzerinden magazin paylaşımları yapan ve bini aşkın kişi tarafından takip edilen ünlü “Gossip Pasta” hesabının kimliği ifşalandı. Instagram’ın ne çok kullanılan magazin sayfalarından biri olan Gossip Pasta’da Oğuzhan Koç’un yeni ayakkabıları eleştirilince sinirler gerildi. Oğuzhan Koç yayınladığı paylaşımla Gossip Pasta hesabını yöneten kişinin gerçek kimliğini açıkladı.

Peki Gossip Pasta hesabı kimin? Instagram’da Gossip Pasta hesabını yöneten kişinin kimliği belli oldu mu? İşte konuya dair tüm detaylar ve Çağla Çetin’e dair bilinen her şey…

GOSSİP PASTA HESABININ SAHİBİ KİMDİR?

Uzun süredir Gossip Pasta isimli magazin sayfasını yöneten Çağla Çetin hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Çağla Çetin yaptığı açıklamada eski öğretmen olduğunu dile getirdi. Medya sektörüne yakın olduğu düşünülen Çetin’in yaptığı paylaşımlarla sektöre dair birçok bilgiyi önceden dile getirmesi dikkat çekiyor. Çağla Çetin sosyal medya fenomeni. Çağla Çetin ile ilgili daha fazla bilgi elde ettiğimizde haberimiz güncellenecektir…

OĞUZHAN KOÇ ÇİLEDEN ÇIKTI

 ‘Gossip Pasta’ üzerinden, Oğuzhan Koç’un giydiği ayakkabılara dair “Oğuzhan Koç’un yeni tekerlekleri hayırlı olsun” paylaşımında bulunuldu. Bu paylaşımın ardından sinirlenen Oğuzhan Koç, sosyal medyada hesabı üzerinden adeta Gossip Pasta’ya ateş püskürdü ve hesabın yöneticisi Çağla Çetin’i ifşaladı. Gossip Pasta’nın cevabı ise gecikmedi.

Oğuzhan Koç Gossip Pasta ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Göz göze gelsek selam verirken titreyecek insanlar garip mahlasların arkasına sığınarak (ne isim belli ne soy isim belli) hayata hiçbir katma değer üretmeyerek bizlerin paylaşımlarının arasında terlik, tayt linki vererek yol bulmaya devam ediyorlar.” 

Hesabı takip edenlere de hakaretler savunan şarkıcı “Sosyal medyanın paraziti bu onursuz, kaçak köçek insanlara prim veren, takip eden, fotoğraf çekip kendince paparazzilik yapan herkes en az bu insanlar kadar aşağılıklar. Siz yeni dünyanın parazitlerine başarılar. Ben ve temsil ettiğim değerler, ürettiklerim, duruşum, fikirlerim, bu ucuzluğun en büyük düşmanıyım bundan sonra! Bugünkü parazitimiz Çağla isimli arkadaş, bakalım yarın kim olacak. Hepinize yerinizi haddinizi öğretecek biri vardır diye bekliyordum, demek ki benmişim o, hadi bakalım!” ifadelerini kullandı. 

Gossip Pasta ise kendisine söylenen bu sözlerin ardından Oğuzhan Koç’a hesabı üzerinden cevap verdi. Çağla Çetin şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle bu kadar üzüp sinirlendirdiysem özür dilerim. Ama kimsenin karşısında titremem. Bu zamana kadar sayfamdan kimseye bu şekilde hakaret etmediğim için bu beni dediği gibi onursuz biri de yapmıyor bence. İsmimi, soy ismimi kendim başka şekilde açıklamayı çok isterdim. Bu şekilde açıklandığı için yine sizden özür diliyorum. Bana ‘Simit sat, onurlu yaşa Çağla’ demiş. Ben eski öğretmenim, simit de satarım, limon da, tayt da. Bana ayakkabısından dolayı yaptığım bu mizah seviyesi yakışmıyorsa bir kadını geçin insana parazit, aşağılık, onursuz, işe yaramaz demek de kendine hiç yakışmadı. Neyse en azından tahmin edilen ‘Gossip şu diye’ iddia edilen isimler çıkmadığım için de bir rahatladık bence. Sevgiler.”

DESTEK MESAJI YAĞDI

Yaşananların ardından Oğuzhan Koç’un bu sinirli ve gergin tavrı eleştirilirken, Çağla Çetin’e destek yağdı. İrem Derici, Burcu Esmersoy, Demet Işıl, Arda Bektaş, Meriç Keskin gibi isimler Gossip Pasta’yı etiketleyerek destek mesajı paylaştı.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası