çöp adam oyuncuları / Çöp Adam: 1. sezonun oyuncuları - seafoodplus.info

Çöp Adam Oyuncuları

çöp adam oyuncuları

Çok Yakında Star&#;da!" width="" height="" onload="Wpfcll.r(this,true);" data-wpfc-original-src="seafoodplus.info#5OnFVbQ3VbM?feature=oembed" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen>

Çöp Adam dizisinin ismi konusunda da anlaşmazlıklar var. Şimdilik Çöp Adam olarak hazırlıklara devam edilen dizinin kesin ismine sete çıkılmadan önce karar verilecek. Çöp Adam senaryosunu okuyan Uraz Kaygılaroğlu&#;nun senaryoyu çok sevdiği ve kesin bu dizide yer almak istediği ancak kasım ayında sete çıkacak Çöp Adam dizisinin senaryosu öne alındığı için Uraz Kaygılaroğlu&#;nun Çöp Adam projesinden ayrıldığı açıklandı.  Çöp Adam Oyuncuları ile ilgili gelişmeler oldukça sayfamıza ekleyeceğiz. Çöp Adam Oyuncularının tamamı kasım ayına kadar belli olacak.

Son olarak Diriliş Ertuğrul ve Barbaroslar Akdeniz&#;in Kılıcı dizileri ile başarıyı yakalayan Engin Altan Düzyatan Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu ile partner olacak.

Çöp Adam dizisinin oyuncuları ve karakterleri: Oyuncu kadrosun kimler var, konusu nedir?

TAMER VE PERİ'NİN KARAKTER ANALİZLERİ

TAMER YILMAZ - ENGİN ALTAN DÜZYATAN

Çok küçük yaşta bir sürü işte çalışmış, anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakıldıktan sonra orada büyümüştür. Başarılı bir okul hayatı olan Tamer, üniversitede tanıştığı Berrin’le evlenmiş, evliliklerinin ilk yıllarında kızı Damla’yı kucaklarına almışlardır. Çektiği tüm eziyetlere rağmen zorlu hayat şartları Tamer’in içindeki çocuğu susturamamıştır. Tamer, bilgisayar oyunları tasarlayarak hayatını kazanırken, küçük bir şirket kurmuştur. Tasarladığı bilgisayar oyunları dikkat çekmiş ve bir Amerikan şirketi, çok büyük para karşılığında Tamer’in şirketinin yüzde elli birini satın almıştır. Çok sosyal bir insan değil. Suskun, az konuşan zeki bir adam. Zorlu geçen çocukluğunun izlerini taşıyor. Hala bir çocuk gibi kendi kendine oyunlar oynamayı seviyor. Hayatta gerçekten paylaştığı tek şey parası.

PERİ YILDIRIM SONAD - ELÇİN SANGU

Peri otuzlu yaşların başlarında, özel bir bankanın güzel, başarılı müdiresi. Genç kızlığa adım attığı yıllarda annesi, sevgilisiyle yeni bir hayat kurmak için ailesini terk edince büyük hayal kırıklığı yaşamış. Daha sonra iflas eden babasını da kaybedince kız kardeşi Naz’la yapayalnız kalmış. İş adamı Sarper’le evlendikten sonra da kız kardeşiyle birlikte yaşamaya devam etmişlerdir. Sürekli kontrol altında tutulması gereken bir hastalığa yakalanan Naz için, kendi hayatından ve sosyal yaşamından ödün vererek, kardeşinin tedavisiyle uğraşmış, onu iyi hissettirmek için her türlü fedakarlığı yapmıştır.

Çöp Adam Oyuncuları (Yeni Gelenler Dahil Tüm Oyuncular)

OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği Çöp Adam dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Çöp Adam Oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon ve Hülya Şen olacak. Saplantılı bir adamın etkileyici aşk hikâyesini izleyicisi karşısına çıkarak olan Çöp Adam dizisi yüksek bütçesi ve geniş oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Çöp Adam dizisinin senaryosunu Melek Gençoğlu ile Su Ersöz yazarken dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın olacak. Çöp Adam Ne Zaman Yayınlanacak?: Çöp Adam dizisi 23 Kasım Çarşamba günü yayın hayatına başlayacak.

Çöp Adam Oyuncuları

Engin Altan Düzyatan (Tamer)

Çöp Adam oyuncu kadrosuna Engin Altan Düzyatan dahil oldu. 26 Temmuz İzmir doğumlu olan Engin Altan Düzyatan 43 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul dizisi ile 5 sezon dünyanın en çok konuştuğu oyuncu olmuştur. Son dönemde Kurşun dizisinde yer alan ancak başarılı olamayan Engin Altan Düzyatan son olarak Barbaroslar Akdeniz&#;in Kılıcı dizisinde yer almıştır. Engin Altan Düzyatan boyunda ve 76 kilo ağırlığındadır. Engin Altan Düzyatan ilk evliliğini Özge Özpirnççi  ile daha sonra da Neslişah Alkoçlar ile evlilik yapmıştır.

Engin Altan Düzyatan Çöp Adam dizisinde Tamer isimli çok konuşmayan asosyal bir yazılımcıya hayat verecek. Tamer tasarladığı mobil bir oyun ile bir anda milyonlarca kullanıcıya ulaşır. Bu durumu fark eden Amerikalı bir şirket Tamer&#;in şirketine ortak olur. Böylelikle Tamer Dolar paranın sahibi olur. Tamer&#;in çocukluğu ise acı içinde geçmiştir. Anne babalık görmeyen Tamer kız kardeşine anne babalık yapmış; evleri yanınca da kardeşi ile yetimhaneye düşmüştür. Tamer&#;in çocukluğu ile ilgili büyük yaraları vardır. Tamer Peri isimli banka müdürünü sokakta sarhoş halde bulur ve onu kaçırıp bir mahzene kapatır. Çocuklukta aldığı yaralar Tamer&#;in bilinç altına işlemiş ve Tamer&#;e hiç yapmayacağı şeyler yaptırmaktadır. 

Elçin Sangu (Peri)

Elçin Sangu&#;ya Çöp Adam oyuncusu olması için teklif gitti. 13 Ağustos de İzmir de dünyaya gelen Elçin Sangu 37 yaşındadır. Mersin Üniversitesi opera ve şan bölümünü bitiren Elçin Sangu ilk olarak Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kurt Seyit ve Şura ve Sevdam Alabora gibi diziler ile kariyerine ilk adımlarını atmıştır. Kiralık Aşk ve Çarpışma dizileri popüler olan Elçin Sangu son dönemde İyi Günde Kötü Günde ve Yalancılar ve Mumları dizilerinde yer almıştır. lçin Sangu 1,69 m boyunda olan Elçin Sangu 59 kg ağırlığındadır. Elçin Sangu Ekonomist Yunus Özdiken ile sevgilidir.

Peri 30&#;lu yaşların başında çalışkan ve güzeller güzeli bir banka müdürüdür. Peri&#;nin Naz isminde hasta bir kız kardeşi vardır.  Annesi sevgilisi ile kaçıp Peri&#;ye ilk darbeyi vurmuş; babası da iflas edip intihar edince Peri genç yaşta kardeşinin sorumluluğunu almak zorunda kalmıştır. Peri işi ve kardeşi ile ilgilenirken finansçı iş adamı eşi Sarper&#;i ihmal etmiştir. Sarper ise eşi Peri&#;yi aldatmaktadır. 

Sedef Avcı (Berrin)

Son olarak El Kızı dizisinde Zeliha karakteri ile yer akan Sedef Avcı şimdi de Berrin karakteri ile Çöp Adam oyuncuları arasında yer alacak. Daha önce Payitaht Abdülhamid dizisinde de yer alan Sedef Avcı İstanbul doğumludur ve 40 yaşındadır. Kocaeli Üniversitesinde Çalışma Ekonomisi mezunu olan Sedef Avcı Mahşeri Cümbüş  programı ile tanındı.  Menekşe ile Halil dizisinde  hayat verdiği Menekşe karakteri ile tanınan Sedef Avcı 1,79 metre boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır.

Berrin Tamer&#;in eşidir. Tamer ile üniversitede tanışan ve okul biter bitmez evlenen Berrin kocasını çok seven anlayışlı bir kadındır. Tamer&#;in çocukluk yaralarının farkında olan Berrin kocasını bu yaralar ile kabul etmiş ve kocasının yaralarına anlayışı ve sabrı ile mehlem olmaya çalışmıştır. Damla isminde bir kızı var. 

Gülizar Nisa Uray (Damla)

doğumlu olan Gülizar Nisa Uray Çöp Adam dizisinin çocuk oyuncularından birisi olacak. Babamın Kemanı filminde gösterdiği performans ile yapımcıların dikkatini çekmiştir. Birçok markanın reklam yüzü olmuştur.

Çöp Adam dizisinde Damla Berrin ile Tamer&#;in kızıdır. Damla anne babasının bir tanesi, kıymetlisidir. Resim yapmayı çok seven Damla halasını çok sevse de dedesini ve babaannesini hiç sevmez. Damla  hareketli ve zeki bir çocuk

Füsun Demirel (Aysel)

Çöp Adam dizisinde rol alacak olan Füsun Demirel 13 Haziran doğumludur. Ankaralı olan oyuncu Roma Dramatik Sanatlar Akademisinden mezun oldu.Çok ileri seviye Almanca, İngilizce, İtalyanca bilen Füsun Demirel bu dillerde çevirmenlik de yaptı.Kırmızı Oda, Aziz, Beni Çok Sev, Yalan Dünya gibi dizilerde de rol aldı.

Füsun Demirel Çöp Adam oyuncu kadrosunda Aysel karakteri ile yer alacaktır. Aysel Tamer ile Meryem&#;in annesidir. Aysel kocasının eşi değil hizmetkarıdır. Eşi çalışmayınca hayat boyu temizlik işlerinde çalışmak zorunda kalmış evlatlarını ihmal etmiştir. Kocasını da anne babası gibi kaybedeceğini düşünen Aysel eşinin bir isteğini ikiletmemiştir. Bülent&#;in onu terk edeceği korkusu Aysel&#;e hiç yapmayacak şeyleri yaptıracaktır. Kocasının isteği ile kızını sobaya düşmesin diye bağlayacak; sonra da çocukları yetiştirme yurduna verecektir.

Salih Kalyon (Bülent)

Çöp Adam oyuncuları arasında yer alan Salih Kalyon 2 Şubat Ağrı doğumludur. Aslen Trabzonlu olan tecrübeli oyuncu ortaokul mezunudur. &#;lı yıllarda Tiyatroya başlayan Salih Kalyon cm boyundadır. İstanbul&#;a geldikten sonra Dostlar Tiyatrosu, BKM gibi yerlerde roller aldı. Sümela&#;nın Şifresi filmlerinde aldığı rolle ekran severlerin dikkatini çekmiştir. Tecrübeli Oyuncu olanlar Oldu, Deli Dumrul, Güvercin Uçuverdi, Eyvah Eyvah gibi dizi ve filmlerde de rol aldı.

Bülent Tamer ile Meryem&#;in babasıdır. Aysel ile evlendikten sonra Aysel&#;in kendine olan zaafını fark etmiş sürekli Aysel&#;i kullanmıştır. Anne babası tarafından da şımartılarak büyütülen Bülent hiç hiç bir işte çalışmamıştır. Çalışmaktan utan Bülent hiç bir zaman vefakar bir baba olmamıştır; gençliğinden beri varsa yoksa kendisidir. Bencillikte uzmanlığını yapmıştır. Kendisi babalık yapmayan Bülent şimdi zengin oğlundan evlatlık yapmasını beklemektedir. 

Elçin Afacan (Meryem)

21 Ocak doğumlu olan Elçin Afacan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun olmuştur. Hayata olan neşesi ile sevilen oyuncu Yılında Fox TV ekranlarında yayımlanan Görevimiz Komedi programında gösterdiği başarılı performansı ile oyunculuğa adım atmıştır. Elçin Afacan Sen Çal Kapımı, Bir Aile Hikayesi, gibi dizilerde de görev aldı. Son olarak ise Çöp Adam Oyuncu Kadrosuna dahil oldu.

Çöp Adam dizisinde Elçin Afacan Meryem karakteri ile dizi de yer alacaktır. Meryem Tamer&#;in kız kardeşi Aysel ile Bülent&#;in de kızlarıdır. Meryem&#;de aynı abisi gibi zor bir çocukluk geçirmiştir. Meryem güzelliğinin farkında olmayan sürekli salaş kıyafetler giyen çevreyi çok önemsemeyen vurdum duymaz bir kız olmuştur. Abisi ve yengesi ile kalan Meryem üniversiteye de gitmek istememiştir. 

Cankat Aydos (Yavuz)

Son olarak Çöp Adam dizisi kadrosuna dahil olan Cankat Aydos 12 Kasım Ankara doğumludur. Selçuk Üniversitesi Devler Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Akrep burcu olduğu bilinen oyuncu daha önce Arıza, Bizim Hikaye, Yedinci Koğuştaki Mucize, Hakan:Muhafız gibi seçkin dizi ve filmlerde rol aldı.

Çöp Adam dizisinde Yavuz  Tamer&#;in konağının hizmetlisi Nesrin&#;in beleşçi oğludur. Hiç bir zaman çalışmayan Yavuz kısa yoldan para kazanma derdindedir. Zengin Tamer&#;in kız kardeşi Meryem&#;i ayarlamaya çalışarak zengin olmak ister. Yavuz yalaka adamın tekidir. Annesini de hiç sevmez 

Hülya Şen (Nesrin)

Çöp Adam dizisinde rol alacak olan Hülya Şen 29 Şubat Balıkesir doğumludur. 9 Eylül Üniversitesi Tiuyatro bölümünden mezun olmuşturcm ve 55 kilo olan Hülya Şen Kırmızı Oda, Avlu, O Hayat Benim, Döndüm Ben gibi dizi ve filmlerde de rol aldı.

Nesrin Tamer&#;in yalıasının baş yardımcısıdır. Yavuz isminde bir oğlu vardır ve oğlunu ele güne muhtaç etmemek için sürekli çalışmakta yalıda ise yatılı kalmaktadır. 

Şeyda Terzioğlu (Funda)

Şeyda Terzioğlu Ankara doğumludur ve 34 yaşının içindedir. cm boyunda ve 55 kg ağırlığında olan Şeyda Terzioğlu Recep İvedik 3 ve Av Mevsimi filmlerinde yer almıştır.

Funda konağın hizmetlilerindendir. Funda&#;nın gözü çok yukarılardadır. Bülent&#;in gözünün genç kadınlarda olduğunu çabuk fark eden Funda Bülent&#;ten faydalanmak için kadınlığını kullanacaktır. 

Ali Yoğurtçuoğlu (Seko)

Çöp Adam dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Ali Yoğurtçuoğlu 19 Mayıs doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Küçük Hesaplar dizisiyle birlikte ekranlar karşısına çıktı. Başarılı oyuncu Benim Tatlı Yalanım, Jet Sosyete, Behzat Ç gibi dizilerde de rol aldı.

Çöp Adam&#;da Seko Tamer&#;in yakın arkadaşı ve dostudur. Seko güvenilir bir adamdır.  Tamer&#;in muhasebesini de Seko tutar. 

Büşra Çam (Begüm)

Çöp Adam dizisinde rol alacak olan Büşra Çam 1 Ocak istanbul doğumludur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Reklam filmlerinde oynayarak kendini gösterdi. Büşra Çam Şahsiyet, Ver Elini Aşk dizilerinde de görev aldı.

Çöp Adam dizisinde Begüm Peri&#;nin en yakın arkadaşıdır. Peri&#;nin müdür olduğu banka da müdür yardımcısı olan Begüm Peri&#;yi çok sevmektedir. Peri kaybolduktan sonra Begüm Peri&#;yi aramaya çıkan ilk kişi olacaktır. 

Eylül Ugan (Çoçuk Meryem)

doğumlu olan Eylül Ugan yılında Vitra markasının reklamlarıyla ekranlarla tanıştı.Gösterdiği oyunculuk başarısı ile daha sonra yılında ekranlara gelen Sihirli Annem dizisinde Çilek karakterini canlandırdı. Bkm Mutfak Çocuk Drama Bölümünde eğitimlerine devam etmekte olan çocuk oyuncu Eylül Ugan Çöp Adam dizisinde baş rol olarak görev alacak Elçin Sungu&#;nun küçüklüğünü canlandıracak.

Eylül Ugan Çöp Adam dizisinde Elçin Afacan&#;ın hayat verdiği Meryem karakterinin çocukluğuna hayat verecek. 

Sevgi Temel (Naz)

Sevgi Temel 10 nisan doğumludur ve 27 yaşındadır. Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olan Sevgi Temel son dönemde Sevdim Seni Bir Kere, Türkan Hanımın Konağı ve Masumiyet dizilerinde yer almıştır.

Naz Peri&#;nin hasta kız kardeşi. Peri Naz hasta olduğu için Naz&#;a evinde bakıyor. Naz ise ne yazık ki ablasının eşi Sarper 

Sinan Albayrak (Çocuk Tamer)

Çocuk oyuncu Sinan Albayrak daha önce  Çukur, Babil, Yemin ve Alev Alev dizilerinde yer almıştır. Sinan Albayrak Çöp Adam oyuncu kadrosunda da yer alacak. doğumlu olan Sinan Albayrak 12 yaşındadır. 

Sinan albayrak Çöp Adam dizisinde Engin  Altan Düzyatan&#;ın hayat verdiği Tamer karakterinin çocukluğuna hayat verecek

Selen Domaç (Ahu)

Selen Domaç Çöp Adam oyuncusu olarak diziye 2. bölümde dahil olacak ve Çöp Adam dizisinde Ahu karakterine hayat verecek. Son dönemde Seni Çok Bekledim ve Hizmetçiler dizileri ile başarısızlık yaşayan güzel oyuncu Selen Domaç İstanbul doğumludur ve Yeter dizisinde hayat verdiği Filiz karakteri tanınmıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Selen Domaç metre boyunda ve 57 kilo kg ağırlığındadır.

Çöp Adam dizisinde Ahu Nesrin&#;in şehir dışında yaşayan kardeşidir. Eşi ve çocuğu ile kardeşi Nesrin&#;in yanına İstanbul&#;a gelecektir. 

Fatih Koyunoğlu (Selim)

Son olarak Nuh karakteri ile Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde yer alan Fatih Koyunoğlu  İstanbullu Gelin dizi tanınmıştır. 1 Ocak da İstanbul doğumlu olan Fatih Koyunoğlu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü  bitirmiştir ve 44 yaşındadır. Beni Böyle Sev ve Yeter dizisinde Zafer olarak kendisini göstermiştir.

Selim Ahu&#;nun eşi Tamer&#;in bacanağıdır.

Kerim Tuna Kaba

Daha önce Leke dizisinde Murat karakteri ile yer alan Kerim Tuna Kaba Çöp Adam oyuncusu olacak. Kerim Tuna Kaba Çöp Adam dizisinde Selim ile Ahu&#;nun oğlu olarak yer alacak. Kerim Tuna Kaba doğumludur ve 14 yaşının içindedir.

Fatih Serbest

Tamer&#;in özel şoförü.

Yiğit Sönmez

doğumlu olan Yiğit Sönmez 35 yaşının içindedir. cm boyunda ve 90 kg ağırlığında olan Yiğit Sönmez Çöp Adam oyuncu kadrosunda yer alacak.

Çöp Adam Sarper

Sarper Peri&#;nin eşidir. İş adamı olan Sarper Peri ile çok mutlu gibi görünse de Peri iş kolik bir kadın olduğu için ve kendisinden çok kardeşi Naz&#;a değer verdiği için Sarper&#;i ihmal etmektedir. Sarper ise bu duruma bir çözüm bulmuştur. Eşini baldızı ile aldatmaktadır. Sarper Peri&#;nin yine işte sabahladığı bir gece Naz ile küvette ölü bulunacaktır.

Fatih Koyunoğlu (Selim)

doğumlu Fatih Koyunoğlu İstanbul doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu cm boyundadır. Ayça Koyunoğlu&#;yla evli olan oyuncu Çöp Adam, Doğduğun Ev Kaderindir, İstanbullu Gelin, Yeter, Kara Kutu gibi yapımlarda rol aldı.

Hira Koyuncuoğlu (Dilber)

Hira Koyuncuoğlu 5 Ocak doğumludur. Daha önce Akıncı, Maria İle Mustafa, İstanbullu Gelin gibi yapımlarda rol alan güzel oyuncu Çöp Adam dizisinde Dilber karakterine hayat verecek. Dilber, Bülent Yılmaz&#;ın gayrimeşru kızıdır.

Dilber Çöp Adam dizisinde Salih Kalyon&#;un hayat verdiği Bülent karakterinin gayrı meşru kızıdır. Dudu isminde bir annesi vardır. Bülent ile Dudu yıllar önce birlikte olmuş ve Dilber dünyaya gelmiştir. 

Çöp Adam Yeni Gelen Oyuncular

Tilbe Saran (Doktor İdil)

Son olarak Çöp Adam dizisinde yer alan Tilbe Saran Çöp Adam oyuncu kadrosuna Doktor İdil karakteri ile dahil olacak. Tilbe Saran 21 Mayıs &#;de İstanbul doğumludur. Seslendirme sanatçısı ve tiyatro oyuncusu olan Tilbe Saran Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünde hocalık yapmaktadır. Tilbe Saran Son olarak Cesur ve Güzel ve İstanbullu Gelin dizilerinde yer almıştır.

Doktor İdil başarılı bir psikiyatrist doktordur. Tamer Peri&#;nin psikolojik bir rahatsızlığı olduğunu bilmektedir bunun için de doktor İdil&#;den yardım ister. 

Lila Gürmen (Peri&#;nin Annesi)

Daha önce Seni Çok Bekledim dizisinde Mihre karakteri ile yer alan Lila Gürmen Çöp Adam oyuncuları arasında da yer alacak. Daha önce Ağlama Anne ve Karadayı dizileri ile çok sevilen Lila Gürmen 19 Şubat Ankara doğumludur ve 57 yaşının içindedir.

Ezgi ÇELİK (Elit)

Kanunsuz Topraklar dizisinde hayat verdiği Asude karakteri ile akıllara kazınan Ezgi Çelik  6 Ağustos de İstanbul dünyaya gelmiştir ve 39 yaşının içindedir. Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümü mezunu olan Ezgi Çelik daha önce Kara Yılan Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Gülperi dizilerinde de başarılı işler çıkarmıştır. Son dönemde Söz ve Maria ile Mustafa dizilerinde yer alan Ezgi Çelik m boyunda ve 56 kg ağırlığındadır.

Ezgi ÇELİK Çöp Adam oyuncu kadrosuna Elit karakteri ile dahil olacak. Elit Tamer&#;in ortak olacağı şirketin sahibidir. Başarılı ve güzel bir iş kadını olacak. Peri Elit&#;i kıskanacak.

Çöp Adam Tanıtım Fragmanı