baby&mom anne bebek bakım çok fonksiyonlu sırt çantası / Baby Mom Çanta Modelleri, Fiyatları - Trendyol

Baby&mom Anne Bebek Bakım Çok Fonksiyonlu Sırt Çantası

baby&mom anne bebek bakım çok fonksiyonlu sırt çantası

Baby Mom Çanta

Gündelik hayatta anneler, bebeklerinin ihtiyacını karşılamak için çok fazla malzeme taşımak zorunda kalırlar. Bu bakımdan yüklerini hafifletmek için çantaya ihtiyaç duyarlar. Dolayısıyla ağırlıkları hafifletmek açısından annelere kolaylık sağlar. Baby Mom çanta seyahata giderken, misafirliğe giderken yanınızda taşımaya olanak tanır. Bu sayede bebeğin gereksinimini gidererek kolaylık tanır. Çok amaçlı kullanıma sahip bu çantayı istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Ürünler, çok fazla renge ve deseni olması bakımından dikkat çeker. Markanın farklı tasarımlara sahip çanta seçenekleri bulunur. Bunlar, bir yere giderken yanınızda götürebileceğiniz ürünlerdir. Baby Mom çanta fiyatı sayesinde kolaylıkla tercih edilebilir. Bütçeyi düşünen fiyatıyla ve çok yönlü olmasıyla her ihtiyaca hitap eden seçenekler arasından dilediğinizi satın alabilirsiniz.

Güvenilir Baby Mom Çanta Yorumları

Güvenilir Baby Mom Çanta Yorumları

Ürün, çok fazla çeşide sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda yanlarında iki adet kanca olması sayesinde her türlü bebek arabasına takmak konusunda kolaylık sağlar. Biberonlar, bebek bezi gibi ürünleri rahatlıkla taşıyabilmeniz için birden fazla iç ve dış cebi bulunur. Bebeğinizin ihtiyacı olacak her türlü malzemeyi taşımak istiyorsanız gönül rahatlıkla bu çantaları tercih edebilirsiniz. Malzeme olarak çoğunlukla koton kumaşa olduğu için içerisinde pamuk lifleri bulunur. Özellikle pamuk yüzdesi fazla olan ürünler olmasından dolayı sağlıklı bir çeşit olarak adlandırılır. Bu bakımdan gönül rahatlığıyla ürünü tercih edebilirsiniz. Kumaş kolaylıkla kullanılabilen bir malzemeye sahip olduğundan suda yıkanabilen özelliği bulunur. Doğal bir elyaf özelliği olduğu için ürünleri kolaylıkla yıkayabilirsiniz. Bu çantanın kullanıldığı zaman sağladığı etkileri Baby Mom çanta yorum kısmında okuyabilirsiniz. Koton kumaş nemi hapseden bir yapıda olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle hava aldırıcı etkisi bulunmasından dolayı kolay kullanım sağlar. Ürünler aynı zamanda bebek arabasına takmak konusunda kolaylık sağladığı gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Şık ve Dayanıklı Baby Mom Çanta Kullananlar

Şık ve Dayanıklı Baby Mom Çanta Kullananlar

Çantalar birçok farklı ve kaliteli kumaşlar kullanılarak üretilir. Bu ürünleri tercih ederken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri, kumaşın kaliteli olmasının yanı sıra dayanıklı bir malzemeye sahip olmasıdır. Polyester kumaşa sahip olmasından dolayı rahatlık vererek kullanışlı ve konforlu bir kullanım sağlar. Özellikle yıpranmayan bir ipliği olmasından dolayı sağlamlık ile birlikte diğer kumaşlarla karıştırarak kullanmaya imkan tanır. Bu bakımdan dayanıklı bir ürünler arıyorsanız bu modeller arasından bulabilirsiniz. Doğal ve organik biçimde üretilen modeller şık bir görüntüye sahiptir. Baby Mom çanta satın alanların memnun kaldıkları görülür. Çantanın doğal şekilde üretildiği için dış etkenlere karşı dayanıklı olduğu yorumlarda belirtilir. Müşteri yorumlarında, ürünlerin çok amaçlı olduğu için fayda sağladığı sıklıkla görülür. Baby Mom çanta kullananlar çok fazla cebe sahip olmasından kolaylıkla istedikleri malzemeleri taşıdıklarını belirtiler.

Avantajlı Fiyat Aralığıyla Baby Mom Çantalar

Avantajlı Fiyat Aralığıyla Baby Mom Çantalar

Baby Mom çanta indirimli fiyatlarını inceleyerek bütçenize uygun modellere siz de ulaşabilirsiniz. Kaliteli kumaşa sahip modeller arasından dilediğinizi satın alabilirsiniz. Aynı zamanda astar içeren bir yapıya sahip olan modeller uzun süre kullanmanıza olanak tanır. Birçok farklı tasarım ve modeldeki ürünler arasından siz de beğendiğiniz çeşitlere kolayca ulaşabilirsiniz. Baby Mom çanta tavsiyeleri için daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumları inceleyebilirsiniz. Bu bakımdan şık ve zarif bir etki bırakmak istiyorsanız yorumlar kısmı sayesinde karar verebilirsiniz. Özellikle doğal bir yapıda olan bu çantalar dik bir duruş sağlamaya yardımcı olur. Bu bakımdan da astar tercih edilir. Baby Mom çanta online olarak Trendyol sayesinde kolayca ulaşabileceğiniz modellere sahiptir. Bu sebeple cebinizi düşünerek yardımcı olur. Marka bu yüzden tercih edilir. Baby Mom çanta kampanya içeren bütçeye uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.

Benzer Ürünler

Satıcıdan aynı kategoride diğer ürünler

Tümü

Ürün bilgileri

Baby&Mom Anne Bebek Bakım Gökkuşağı Sırt Çantası Özellikleri: Baby&Mom bir ebebek markasıdır. Baby&Mom Anne Bebek Bakım Gökkuşağı Sırt Çantası ile kendinizi konforlu hissedin. Tüm ihtiyaçlarınız yanınızda olsun ve şıklığınıza bir aksesuar daha ekleyin. Tüm seyahatlerinizde ve gezilerinizde en mükemmel yardımcınız hep yanınızda olacak. Baby&Mom Gökkuşağı Sırt Çantası ile bebek bezi, biberon, ıslak mendil, pudra, kıyafetler gibi bütün ihtiyaçlarınızı rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Günlük kullanım için tasarlanmıştır ve bebeğinizin gereksinimlerini taşırken hem de şık görünmenize yardımcı olur. Çantanızın temizliği kolay ve leke tutmayan kumaştan yapılmıştır. Çamaşır makinesinde yıkamak yerine nemli bez ile siliniz. Özel bölmeleri sayesinde bebeğin tüm ihtiyaçlarını rahatlıkta taşıyabilirsiniz. İç tasarımı her türlü malzemeye yer bulabileceğiniz geniş bir hacim düşünülerek yapılmıştır. En ön gözünde kolay ulaşmanız adına cep telefonunuz, anahtarınız, cüzdanınız gibi elinizin altında olması gereken şey için bir cep mevcuttur. Sırtınıza asarak rahatlığı yaşayacaksınız. Çantalarımız vücut sağlığınız için çok hafif malzemelerden tasarlanmıştır. Çanta Kumaş Özelliği: altı pvc kaplı polyester. Kumaştan su geçirmez ama çanta fermuar ve dikiş yerlerinden su alabilir. Taban, Sırt ve Omuz Askılıklarında Köpük Takviyesi Ön Tarafta Fermuarlı Cep Ön Cep İçerisinde İki Adet Termos Cebi Ana Gövde İçinde 4 Adet Çok Amaçlı Bölme Yan Kısımlarda İki Adet File Cep Sırtta ve Elde Taşınabilir. Tek Bölmeli 30x14 cm ebatlarındadır.

Fiyat Geçmişi

Dönem içi en ucuz fiyat: 26 Şubat tarihinde

Dönem içi en pahalı fiyat: 29 Ocak tarihinde

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası