kulu sabah namazı / Kulu Namaz Vakti 25 Haziran 2023 Diyanet Konya Kulu Namaz Saati - Bölge Gündem Haber

Kulu Sabah Namazı

kulu sabah namazı

Kulu bayram namazı

Kulu Ezan Vakitleri

İmsak: Sabah namazının vakti bu saatte girer. Ayrıca Kuluiçin sahur vaktidir. Bu saatten sonra bir şey yenilmez.

Güneş: Sabah namazının vaktinin sona erdiği vakittir. Güneşin doğuş saatidir. Güneş doğduğunda ilk 45-50 içinde namaz kılmak mekruhtur. Kerahat vaktidir. Bu vakitten sonra israk vakti girer.

Öğle: Ögle namazı vaktinin girdigi saattir. Güneşin yükselip tam tepeye geldiği vakit (zeval vakti) yani öğle ezanı vaktinden önceki 40 dakikalık zaman diliminde namaz kılmak mekruhtur.

İkindi: İkindi namazı vaktinin girdigi saatir. Güneşin batmasına yani akşam vaktine yaklaşık 45-50 dakika kala namaz kılmak mekruhtur.

Akşam: Akşam namazının vaktinin girdiği saattir. Ayrıca orucun Kulu için iftar saatidir. Bu saatte orucunuzu açabilirsiniz.

Yatsı: Yatsı namazı vaktinin girdigi saatir. Yatsı namazı imsak vaktine kadar kılınabilir.

Kıble: Kıble saati geldiğinde, güneşin bulunduğu taraf kıbleyi göstermektedir. Bu saatte güneşe doğru yönelirseniz, kıbleye yönelmiş olursunuz. Bu saatte kıblenin yönünü kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kulu cuma namazı: Cuma namazı vakitleri öğle namazi vakti ile aynı zamanda girer.

Kulu bayram namazı: Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı namazı vakitleri yaklaşık güneş doğduktan 45-50 dakika sonra (israk vaktinde) girer .

Kulu için ezan vakitleri Diyanet İşleri Başkanlığı resmi web sitesinden düzenli olarak güncellenmektedir. Kulu ezan vakitleri için huzursayfasi.com sitemizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Kulu ezan saatleri Kulu imsakiye

Son Dakika Karşıyaka Haberleri

  • 10:55Kepez'te Kurbanlık Hayvan Satışı ve Kesim Yerleri BelirlendiKepez'te Kurbanlık Hayvan Satışı ve Kesim Yerleri Belirlendi

    Kepez ilçesinde Kurban Bayramı için 3 farklı noktada kurbanlık hayvan satışı yapılırken, kesim için 9 ayrı yer belirlendi. Büyükbaş hayvanlar Çamlıca Mahallesi'nde, adaklık hayvanlar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde, küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar ise Varsak Menderes Mahallesi'nde satışa sunuldu. Kesim yerleri ise Zafer Mahallesi, Yenidoğan Mahallesi, Varsak Karşıyaka Mahallesi, Teomanpaşa, Varsak Ayanoğlu Mahallesi, Yeni Mahalle, Çamlıbel Mahallesi kapalı pazarları ile Şafak Mahallesi salı pazarı, Gazi Mahallesi TOKİ semt pazarı olarak belirlendi. Zafer Mahallesi cumartesi pazarında ise ücretsiz kesim hizmeti verilecek.

  • DünDün 15:37Karşıyaka Belediyesi Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladıKarşıyaka Belediyesi Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamladı

    Karşıyaka Belediyesi, Kurban Bayramı'nın huzur ve güven içinde geçmesi için gerekli tüm çalışmaları tamamladı. İlaçlamadan kurbanlıkların sağlık muayenesine kadar her şey düzenlendi. Bayram boyunca hizmetler aksamadan devam edecek. Belediye, camilerin dezenfeksiyon işlemlerini de tamamladı. Başkan Tugay, yurttaşların sağlık ve huzurunu korumak için gereken tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

  • DünDün 15:18Karşıyaka'da Atatürk'ün Ay Yıldız Armağanı AnıldıKarşıyaka'da Atatürk'ün Ay Yıldız Armağanı Anıldı

    Karşıyaka Spor Kulübü'nün armasına ay yıldız armağan edişinin 97. yıl dönümünde, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı'nda tören düzenlendi. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atatürk'ün Karşıyaka'yı ziyaret ettiği ve Karşıyaka Spor Kulübü'nün armasını ay yıldız ile onurlandırdığı 24 Haziran 1926 tarihinin yıl dönümünde, Zübeyde Hanım Anıt Mezarı başında tören düzenlendiğini belirtti. Törene, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan ve yönetim kurulu üyeleri, Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Atakan Karakaplan, Kızılay Karışyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, şair-yazar Okan Yüksel, milli atlet Semra Aksu, Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı, meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

  • DünDün 10:50Karşıyaka, transfer listesini oluşturduKarşıyaka, transfer listesini oluşturdu

    Karşıyaka, TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta yer alacağı yeni sezon öncesi futbol yönetimi ve teknik kadroyu belirledi. Ersin Aka ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Karşıyaka, transfer listesini oluşturdu ve Halil Yılmaz'ı hedefledi. Ligde yaş kontenjanı kuralının gevşetilmesi de transferde elini güçlendiriyor. Karşıyaka, 15 Temmuz'a kadar transferi tamamlayıp antrenmanlara hazır kadroyla başlamayı hedefliyor.

  • 23.06.202323 Haz 23:55İzmir merkezli operasyonda 5 şüpheli tutuklandıİzmir merkezli operasyonda 5 şüpheli tutuklandı

    Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesindeki 'Kukla' operasyonu kapsamında İzmir merkezli 4 ilde gözaltına alınan 28 şüpheliden 5'i tutuklandı. Operasyonda 10 tabanca, 11 pompalı tüfek, kurusıkı tabanca, 11 şarjör, 258 fişek, 2 kasatura, kelepçe ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

  • 23.06.202323 Haz 22:35İzmir'de suç örgütü operasyonu: 5 şüpheli tutuklandıİzmir'de suç örgütü operasyonu: 5 şüpheli tutuklandı

    İzmir merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 5'i tutuklandı. Suç örgütü lideri Mahir Camgöz de tutuklananlar arasında yer aldı. Operasyonda, iş adamlarına tehdit ve şantaj yaptıkları, anlaşmazlıkları cemaat kurup çözdükleri, racon kesme yöntemiyle verilen karara veya cezaya uymayanların iş yerlerini kurşunladıkları belirlendi.

  • 23.06.202323 Haz 16:00Karşıyaka Derneği, Yönetim Kuruluna Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Çağrısı YaptıKarşıyaka Derneği, Yönetim Kuruluna Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Çağrısı Yaptı

    Karşıyaka'nın en eski spor kulübü olan 1912 Karşıyaka Derneği, kulüp yönetimine çağrı yaparak acilen seçimli genel kurul kararı alınmasını istedi. Dernek yönetimi, mevcut başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetim kuruluna en kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alarak hem geçmiş faaliyetlerini sunmayı hem de yönetim kurulunu daha da güçlendirerek genel kurul üyelerinin onayına gitmeyi önerdi. Ayrıca, değişimlerin her zaman bulunduğu ortamı güçlendirdiğini ve geliştirdiğini belirterek, yeni yönetimlerin ve başkan adaylarının da çıkabileceğini ifade etti.

  • 23.06.202323 Haz 15:51İzmir'de 3 Gün Boyunca Sürdürülebilir Ulaşım Hedefleri Tartışıldıİzmir'de 3 Gün Boyunca Sürdürülebilir Ulaşım Hedefleri Tartışıldı

    İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Avrupa Birliği ile yürüttüğü İzmir Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik Planı (EU Supportto İzmir Sustainable Urban Mobility Plan-SUMP İzmir) kapsamında, yurttaşlar üç gün boyunca İzmir’in sürdürülebilir ulaşım hedeflerini tartıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen “SUMP İzmir Sokak’ta” etkinlikleri kapsamında Buca ve Karşıyaka’da forumlar, Kültürpark’ta ise bir dizi farkındalık etkinliği düzenlendi.

  • 23.06.202323 Haz 13:50Pınar Karşıyaka'nın final primi yönetim onayına takıldıPınar Karşıyaka'nın final primi yönetim onayına takıldı

    Pınar Karşıyaka eski yöneticilerin topladığı 1.3 milyon TL'lik final primi, yönetim onayına takıldı. Eski yöneticiler, primi takım ve çalışanlarına dağıtmak için yönetim kurulunun onayını bekliyor. Prim, takımın Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde final oynaması durumunda toplanmıştı.

  • 23.06.202323 Haz 13:49Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, oyuncular için çıkış noktası olduYukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, oyuncular için çıkış noktası oldu

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ikinci sezonunu geride bırakan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, kısa sürede yerli ve yabancı oyuncular için adeta kariyerlerinde çıkış noktası oldu. Takımda forma giyen birçok oyuncu, geçmiş sezonlarda farklı takımlarda oynayıp başarı elde etti. Başkan Veli Deveciler, takımın misyonunun Türk basketboluna en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu belirtti ve umut dolu bir gelecek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

  • 23.06.202323 Haz 12:27Pınar Karşıyaka, Kaptan Kenan Sipahi'yi Takımda Tutmaya ÇalışıyorPınar Karşıyaka, Kaptan Kenan Sipahi'yi Takımda Tutmaya Çalışıyor

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde final oynayan Pınar Karşıyaka, kaptan Kenan Sipahi'yi takımda tutmaya çalışıyor. Beşiktaş'ın da talip olduğu belirtilen 28 yaşındaki guard için Karşıyaka iddialı bir kadro kurmaya çalışırken, yerli oyuncu Thomas Akyazılı'nın da takımda kalması bekleniyor. Ayrıca, Anadolu Efes'ten transfer edilen Furkan Haltalı'nın transferi de resmi olarak duyurulacak.

  • 23.06.202323 Haz 12:15Milli Basketbol Takımı'nın FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası kadrosu belli olduMilli Basketbol Takımı'nın FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası kadrosu belli oldu

    A Milli Erkek Basketbol Takımı, 12-20 Ağustos 2023 tarihleri arasında ülkemizin ev sahipliğinde düzenlenecek FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda C Grubu'nda yer alacak. Takımın geniş kadrosu açıklandı ve 21 oyuncu yer alıyor. Türkiye, Ukrayna, Bulgaristan ve İzlanda ile karşılaşacak.

  • 23.06.202323 Haz 11:56Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Cem Karas Yönetimden İstifa EttiKarşıyaka Basketbol Şube Başkanı Cem Karas Yönetimden İstifa Etti

    Karşıyaka'nın basketbol şube başkanı Cem Karas, yönetimden istifa etti ve kongre kararı alma çağrısı yaptı. Karas'ın istifasının ardından diğer yöneticilerin de istifa edebileceği belirtiliyor. Karşıyaka, yeni sezonda TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alacak.

  • 23.06.202323 Haz 11:37İzmir'de Organize Suç Örgütlerine Operasyon: 14 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildiİzmir'de Organize Suç Örgütlerine Operasyon: 14 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

    İzmir merkezli 4 ilde silahlı tehdit, şiddet, nitelikli yağma ve şantaj gibi suçlara karıştıkları belirlenen organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 28 şüpheliden 14'ü adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında suç örgütü lideri Deniz Camgöz'ün ağabeyi M.C. de yer aldı. Operasyonda, 33 ev, 4 iş yeri, 3 araç ve 1 depoya eş zamanlı baskın yapıldı ve 10 tabanca, 11 pompalı tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 213 farklı ebatlarda tabanca mermisi, 78 kartuş, 45 kurusıkı mermisi, 11 şarjör, 2 kasatura, 1 kelepçe ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

  • 23.06.202323 Haz 11:15Kukla Operasyonu: Kardeşinin Çetesini Diri Tutmak İsteyen Mahir Camgöz Adliyeye Sevk EdildiKukla Operasyonu: Kardeşinin Çetesini Diri Tutmak İsteyen Mahir Camgöz Adliyeye Sevk Edildi

    İzmir merkezli düzenlenen Kukla Operasyonu kapsamında, iş insanları başta olmak üzere birçok vatandaşı mağdur eden suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda 14 şüpheli adliyeye sevk edildi. Suç örgütünün lideri Mahir Camgöz'ün, kardeşi Binali Camgöz'ün kurduğu çeteyi diri tutmak istediği ve iş adamlarını haraca bağladığı şüphesiyle gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyon kapsamında 10 tabanca, 11 pompalı tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 213 farklı ebatlarda tabanca fişeği, 78 kartuş, 45 kurusıkı fişeği, 11 şarjör, 2 kasatura, 1 kelepçe, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

  • 22.06.202322 Haz 18:12TFF 2. Lig ve 3. Lig'de 2023-2024 Sezonu Grupları BelirlendiTFF 2. Lig ve 3. Lig'de 2023-2024 Sezonu Grupları Belirlendi

    TFF 2. Lig ve 3. Lig'de mücadele edecek takımların yer alacağı gruplar, Ankara'da gerçekleşen TFF Genel Kurulu Toplantısı'nın ardından çekilen kura ile belirlendi. Kura çekimine kulüp başkan ve temsilcileri katıldı. Normal sezonun TFF 2. Lig'de 4 Mayıs 2024, TFF 3. Lig'de ise 27 Nisan 2024 tarihinde sona ereceği açıklandı. Takımların yer aldığı gruplar da açıklandı.

  • 22.06.202322 Haz 16:44Batman'da ekonomik getirisi yüksek olan kozada hasat başladıBatman'da ekonomik getirisi yüksek olan kozada hasat başladı

    Batman'ın Sason ilçesinde ipek böcekleri yetiştiriciliği yaparak geçimini sağlayan besiciler, koza örme işlemini tamamlayarak hasada başladı. İlçede 150 aileye geçim kaynağı olan ipek böcekçiliği, her geçen yıl daha da yaygınlaşıyor. Koza işi çok karlı bir iş olup, 5 kişilik bir aile yeterli dut ağaçları varsa 45 günlük bir süre içerisinde yaklaşık 50 ile 60 bin lira gibi bir gelir elde edebilir. Türkiye'de yaklaşık 50 ilde koza üretimi yapılmakta olduğunu ifade eden Bursa Koza Tarım Satış Kooperatifleri Birliği Bilecik Koza Birlik Müdürü Ahmet Genç, Sason ilçesinde üretimin yaygınlaşacağına inanıyor.

  • 22.06.202322 Haz 13:01Karşıyaka taraftarları, başarısızlık nedeniyle yönetimi istifaya çağırdıKarşıyaka taraftarları, başarısızlık nedeniyle yönetimi istifaya çağırdı

    TFF 3'üncü Lig takımlarından Karşıyaka'da futbolda yaşanan başarısızlık nedeniyle taraftarlar, yönetimi istifaya çağırdı. Taraftarlar, sosyal medyada ortak açıklama yaparak seçimli kongre çağrısı yaptı.

  • 22.06.202322 Haz 11:55İzmir'de Kukla Operasyonu: 'Camgöz'ler çıktıİzmir'de Kukla Operasyonu: 'Camgöz'ler çıktı

    İzmir merkezli gerçekleştirilen Kukla Operasyonu'nda, iş adamlarına tehdit ve şantaj yapan 'Camgöz'ler çetesi çökertildi. Operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı ve liderliği Deniz Camgöz'ün ağabeyi Mahir Camgöz'ün yaptığı çete ortaya çıktı. Çete, suç örgütünü canlı tutmak için iş adamlarını haraca bağlıyor, anlaşmazlıkları cemaat kurarak çözüyor ve racon kesme yöntemiyle cezalandırıyorlardı. Polis ekipleri, çeteyi teknik ve fiziki takibe alarak profesyonel bir ekip ile operasyon düzenledi.

  • 22.06.202322 Haz 11:53Pınar Karşıyaka, NBA patentli Bruno Caboclo'yla anlaştıPınar Karşıyaka, NBA patentli Bruno Caboclo'yla anlaştı

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde sezon biter bitmez transfer çalışmalarına başlayan Pınar Karşıyaka, yabancı oyuncularla yollarını ayırırken, NBA patentli Brezilyalı Bruno Caboclo'yla sözleşme imzaladı. Diğer yabancı oyuncuların da takımdan ayrılması beklenirken, yerli oyuncu transferinde ise Furkan Haltalı ile anlaşma sağlandı ancak Troy Selim Şav'ın sakatlığı nedeniyle transferinden vazgeçildi. Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Pınar Karşıyaka'ya Anadolu Efes ile oynanan Play-Off final serisinin son maçında yaşanan tribün olayları nedeniyle 261 bin 376 TL ceza kesti.

  • 22.06.202322 Haz 11:01Atilla Küçüktaka, Altınordu'nun yeni teknik direktörü olduAtilla Küçüktaka, Altınordu'nun yeni teknik direktörü oldu

    Altınordu, Hasan Özer'in yerine Atilla Küçüktaka'yı teknik direktör olarak atadı. Küçüktaka, 2015 yılından beri Altınordu'da başantrenörlük yapıyordu. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, kalecilik bölümünün en başarılı bölüm olduğunu belirterek, A takımı emanet etmek için Küçüktaka'yı seçtiklerini söyledi. UEFA A Lisansı sahibi olan Küçüktaka, milli takımlarda da görev yaptı.

  • 22.06.202322 Haz 10:37Karşıyaka Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nde yoğun katılımla etkinlik düzenlediKarşıyaka Belediyesi, Dünya Yoga Günü'nde yoğun katılımla etkinlik düzenledi

    Karşıyaka Belediyesi, yıl boyunca farklı spor etkinlikleri düzenleyerek her yaşta sporu teşvik etmeye devam ediyor. 21 Haziran Dünya Yoga Günü'nde Mavibahçe Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte, yoga tutkunları ve vatandaşlar bir araya geldi. Seçkin Çelebi ile Bir Nefes Mola etkinliğine katılanlar, Beste Elvanlı eşliğinde Uyandırma Servisi ile güne başladı. Her yaştan katılımcının olduğu etkinlikte, yeni katılımcılar da yoga ile tanışma fırsatı buldu. Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Dünya Yoga Günü Festivali'ne de katkı sağlayacak.

  • 21.06.202321 Haz 16:14Karşıyaka, Ersin Akay ile 3 yıllık sözleşme imzaladıKarşıyaka, Ersin Akay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

    Karşıyaka Spor Kulübü, teknik direktörlük görevi için Ersin Akay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Karşıyaka, yeni sezona iddialı girmek için Erman Güraçar'dan boşalan teknik direktörlük görevine Ersin Akay'ı getirdi. Karşıyaka Spor Kulübü Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Akay ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yeni sezon öncesinde futbol şubede de yapılanmaya giden Karşıyaka'da sportif direktörlük görevine Korhan Özen getirilmişti.

  • 21.06.202321 Haz 15:29Karşıyaka Belediyesi, Erol Özışıkçılar'ı UnutmadıKarşıyaka Belediyesi, Erol Özışıkçılar'ı Unutmadı

    Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka Spor Kulübü'nün efsane futbolcularından ve başkanlarından Erol Özışıkçılar'ın adını ilçede ölümsüzleştirdi. Namı diğer Gazcı Erol'un ismi, geniş katılımlı bir törenle Yalı Mahallesi’ndeki parka verildi. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bir Karşıyakalı geleneği olan vefamıza bu parkı eklemekten gurur duyuyor, Gazcı Erol büyüğümüzü onurla ve saygıyla anıyorum” dedi.

  • 21.06.202321 Haz 14:54İzmir merkezli 4 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 28 şüpheli yakalandıİzmir merkezli 4 ilde organize suç örgütlerine operasyon: 28 şüpheli yakalandı

    İzmir merkezli 4 ilde silahlı tehdit, şiddet, nitelikli yağma ve şantaj gibi suçlara karıştıkları belirlenen organize suç örgütlerine düzenlenen operasyonda 28 şüpheli yakalandı. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirildi.

  • 21.06.202321 Haz 14:53Afyonkarahisar Belediyesi Bilgi Evleri yaz döneminde de hizmet verecekAfyonkarahisar Belediyesi Bilgi Evleri yaz döneminde de hizmet verecek

    Afyonkarahisar Belediyesi, çocuklara yönelik farklı eğitim programları sunan Bilgi Evleri'nin yaz döneminde de hizmet vereceğini duyurdu. Robotik kodlama, akıl zeka oyunları, resim ve değerler eğitimleri gibi birçok branşta ücretsiz hizmet verecek merkezler, çocukların eğlenirken öğrenmelerine katkı sağlayacak. Programlar, İbrahim Özkul Karşıyaka Bilgi Evi, Şehit Üsteğmen Sami Çiftci Bilgi Evi, Harbiş Bilgi Evi, Kanlıca Bilgi Evi ve Mareşal Fevzi Çakmak Kadın Kültür Evi'nde düzenlenecek. Ayrıca Afyonkarahisar Belediyesi ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek yaz spor okulları kurslarına da kayıtlar başladı. Basketboldan, voleybola, yüzmeden, güreşe, kano sporlarından masa tenisi ve okçuluğa kadar 24 branşta düzenlenecek kurslar ücretsiz olacak. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, çocukları yaz spor okullarına katılmaya davet etti.

  • 21.06.202321 Haz 14:08Karşıyaka'da Ersin Aka imzayı attıKarşıyaka'da Ersin Aka imzayı attı

    p>TFF 3'üncü Lig'de Karşıyaka, teknik direktörlük görevine getirilen Ersin Aka'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

  • 21.06.202321 Haz 12:35İzmir'de mafya yapılanmasına 'Kukla' operasyonu: 28 gözaltıİzmir'de mafya yapılanmasına 'Kukla' operasyonu: 28 gözaltı

    İzmir merkezli 4 ilde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonunda, iş insanları başta olmak üzere birçok vatandaşı mağdur eden suç örgütüne yönelik 28 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 10 tabanca, 11 pompalı tüfek, 1 kurusıkı tabanca, 213 farklı ebatlarda tabanca fişeği, 78 kartuş, 45 kurusıkı fişeği, 11 şarjör, 2 kasatura, 1 kelepçe, bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler arasında suç örgütü lideri M.C.'nin de bulunduğu öğrenilirken firari 5 şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

  • 21.06.202321 Haz 12:34Pınar Karşıyaka ve Yaşar Holding yöneticileri sezon sonu yemeğinde buluştuPınar Karşıyaka ve Yaşar Holding yöneticileri sezon sonu yemeğinde buluştu

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde ikinci olan Pınar Karşıyaka ile sponsor kuruluş Yaşar Holding'in yöneticileri, sezon sonu yemeğinde bir araya geldi. Etkinliğe Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Feyhan Yaşar, Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, basketbol şubesi yöneticileri, başantrenör Ufuk Sarıca ile basketbolcular ve teknik heyet katıldı. Başkan Büyükkarcı, sağlam kulüp yapısı ve güçlü sponsorluk ilişkilerinin başarıda önemli rol oynadığını belirtti ve gelecek sezon için daha büyük hedeflerinin olduğunu söyledi.

  • 21.06.202321 Haz 12:22İzmir merkezli 'Kukla' operasyonunda 28 kişi gözaltına alındıİzmir merkezli 'Kukla' operasyonunda 28 kişi gözaltına alındı

    Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde ülke genelinde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonu kapsamında İzmir merkezli 4 ildeki baskınlarda 28 kişi gözaltına alındı. İş insanları başta olmak üzere mağdur edilen şahıslara silahlı tehdit ve şiddet uygulayan, nitelikli yağma ve şantaj yapan, elebaşılığını M.C'nin yaptığı suç örgütü ile bu örgüte silah temin eden 2 ayrı suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 10 tabanca, 213 fişek, 11 pompalı tüfek, kurusıkı tabanca ile 45 fişek, 11 şarjör, 2 kasatura, kelepçe ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

  • 21.06.202321 Haz 12:14Gazeteci Abdullah Öztoprak Hayatını KaybettiGazeteci Abdullah Öztoprak Hayatını Kaybetti

    Gazeteci Abdullah Öztoprak (72) bir süredir tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

  • 21.06.202321 Haz 10:51Pınar Karşıyaka, transfer çalışmalarına hız verdiPınar Karşıyaka, transfer çalışmalarına hız verdi

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde final oynayan Pınar Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan Troy Selim Şav ve Anadolu Efes'ten Furkan Haltalı ile anlaştı. İç transferde yabancı oyuncuların durumu ise belirsizliğini koruyor.

  • 21.06.202321 Haz 10:21Ankara Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'na HazırAnkara Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Başkentin merkez ve ilçe mezarlıklarında temizlik çalışmaları yapılarak ziyaretlere hazır hâle getirildi. Başkent 153, Ankara İtfaiyesi, Ankara Zabıtası ve ASKİ bayramda da 7/24 esasına göre mesailerini sürdürmeye devam ederken, EGO Genel Müdürlüğü'ne ait toplu taşıma araçları da bayram süresince ücretsiz hizmet verecek.

  • 20.06.202320 Haz 23:25Ankara'da Kurban Bayramı'nda Toplu Taşıma Ücretsiz OlacakAnkara'da Kurban Bayramı'nda Toplu Taşıma Ücretsiz Olacak

    Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kararıyla, EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, metro, ankaray ve teleferik gibi toplu taşıma araçları, 28 Haziran 2023 Çarşamba günü sabah saat 06.00'dan, 1 Temmuz 2023 Cumartesi günü saat 24.00'e kadar ücretsiz hizmet verecek. Ayrıca, Karşıyaka Mezarlığı'nda 4, Sincan-Cimşit Mezarlığı'nda 2 ve Ortaköy Mezarlığı'nda 1 olmak üzere 7 solo EGO otobüsü ile sabah 08.00, akşam 18.00 saatleri arasında Bayram süresince ring hizmeti verilecek. EGO CEP'TE mobil uygulaması ve www.ego.gov.tr internet sitesi üzerinden otobüslerin güncellenen hareket saatleri ve güzergahlarına ulaşılabilecek.

  • 20.06.202320 Haz 20:23Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandıKılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandı

    CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı cenaze töreninin ardından Nuhut, Karşıyaka mezarlığına defnedildi.

  • 20.06.202320 Haz 18:43CHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandıCHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandı

    CHP Genel Başkan Başdanışmanı, CHP Spor Kurulu Başkanı ve eski Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut, Ankara'da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel de cenaze törenine katıldı. Nuhut için önce Arif Nusret Say Spor Salonu'nda tören düzenlendi, ardından Karşıyaka Ahmet Mithat Efendi Camisi'nde cenaze namazı kılındı ve Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

  • 20.06.202320 Haz 18:39Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandıKılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Kenan Nuhut son yolculuğuna uğurlandı

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Kenan Nuhut, Ankara'da hayatını kaybetti. Nuhut için Ahmet Efendi Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Nuhut'un ailesi ve yakınları katıldı. Nuhut'un cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

  • 20.06.202320 Haz 18:36CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Kenan Nuhut Toprağa VerildiCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Kenan Nuhut Toprağa Verildi

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Kenan Nuhut, Ankara'da hayatını kaybetti. Bugün Ahmet Efendi Camisinde düzenlenen cenaze törenine Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Nuhut'un ailesi ve yakınları katıldı. Nuhut, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

  • 20.06.202320 Haz 18:30CHP Spor Kurulu ve eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut toprağa verildiCHP Spor Kurulu ve eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut toprağa verildi

    Sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybeden Kenan Nuhut'un cenazesi, Ankara'da Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bazı milletvekilleri, siyasi erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • 20.06.202320 Haz 15:50Kenan Nuhut için Ankara'da tören düzenlendiKenan Nuhut için Ankara'da tören düzenlendi

    Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı görevini yürüten Kenan Nuhut için Ankara'da tören düzenlendi. Törene Nuhut'un ailesi ve sevenlerinin yanı sıra, spor ve siyaset dünyasından isimler katıldı. Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, Nuhut'un Türk halteri için ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, 'Milli sporcularımız onun başkanlığı dönemde dünya ve Avrupa şampiyonalarında rekorlar kırarak altın madalyalar kazandılar. Kenan ağabey, sadece federasyon başkanı değil, hepimizin ağabeyi, rehberiydi.' Nurcan Taylan, Halil Mutlu ve Taner Sağır gibi eski milli halterciler de Nuhut'un spora katkılarını anlattılar. Nuhut'un cenazesi, düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

  • 20.06.202320 Haz 15:48Tokat'ta Kur'an Kursu Görevlilerine Eğiticilerin Eğitimi Programı BaşladıTokat'ta Kur'an Kursu Görevlilerine Eğiticilerin Eğitimi Programı Başladı

    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen Kur'an kursu görevlilerine yönelik Eğiticilerin Eğitimi programı başladı. Program kapsamında alanında uzman akademisyenlerin bilgi ve tecrübeleri yaz Kur'an kursu görevlilerine aktarılacak. Programa, Vali Numan Hatipoğlu, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Tokat İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İnanır, akademik personel ve din görevlileri katıldı.

  • 20.06.202320 Haz 15:45Eski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut için tören düzenlendiEski Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Kenan Nuhut için tören düzenlendi

    Türk sporunun önemli isimlerinden, Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı görevini yapmış Kenan Nuhut için Ankara'da tören düzenlendi. Nuhut'un eşi ve çocukları taziyeleri kabul etti. Törene siyasi erkan, milletvekilleri, spor camiasından isimler ve çok sayıda kişi katıldı. Törende Nuhut'un spor hayatındaki başarıları, spor için yaptığı hizmetler ve siyasi hayatı anlatıldıktan sonra, merhum adına Kuran-ı Kerim okunarak, dualar edildi. Cenaze Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

  • 20.06.202320 Haz 12:21Altınordu, yeni sezon öncesi teknik direktörünü belirlediAltınordu, yeni sezon öncesi teknik direktörünü belirledi

    Altınordu, TFF 2'nci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi teknik direktör Hasan Özer'le yollarını ayırdıktan sonra Atilla Küçüktaka'yı teknik direktörlük görevine getirdi. Küçüktaka, devir gerçekleşmezse görevine devam edecek.

  • 20.06.202320 Haz 11:39Karşıyaka'da futbol şubesine dışarıdan atama tartışmasıKarşıyaka'da futbol şubesine dışarıdan atama tartışması

    Karşıyaka Spor Kulübü'nde eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü, kulübün futbol şubesinin başına dışarıdan atanmış kişilerin getirilmesi konusunda tüzüğe aykırı olduğunu belirterek divan ve sicil kurullarını göreve çağırdı. Ayrıca, Karşıyaka Sevdalıları adlı grup, basketbol takımının şampiyon olması durumunda oyunculara vereceği minimum 4 milyon TL'lik prim havuzunu 1.3 milyon TL'ye indirdi. Kulübün divan kurulu ise yönetimle rutin değerlendirme toplantısı yaptı ve mali genel kurul öncesi kulübün mali yapısı, tesisleşme, sportif durumu ve sosyal medyada paylaşılan talep ve yorumları değerlendirdiğini açıkladı.

  • 20.06.202320 Haz 11:34Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Erdem Can olduAnadolu Efes Basketbol Takımı'nın yeni başantrenörü Erdem Can oldu

    Anadolu Efes Basketbol Takımı, 42 yaşındaki Erdem Can ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Türk Telekom'da görev yapan Can, 7Days Avrupa Kupası'nda final oynayan başkent temsilcisini yönetmişti. Ayrıca, 2022-2023 sezonunda Avrupa Kupası'nın en iyi başantrenörü seçilmişti.

  • 20.06.202320 Haz 11:10Anadolu Efes, Erdem Can'ı başantrenör olarak atadıAnadolu Efes, Erdem Can'ı başantrenör olarak atadı

    Anadolu Efes, Ergin Ataman'ın yerine başantrenörlük görevine Erdem Can'ı getirdiğini duyurdu. Can, Türk Telekom'u çalıştırdığı dönemde EuroCup'ta final oynama başarısı göstermişti.

  • 20.06.202320 Haz 10:41Yenimahalle Belediyesi, Derman Market'te 5 Bin İhtiyaç Sahibi Aile İçin Gıda Yardım Kartları DağıttıYenimahalle Belediyesi, Derman Market'te 5 Bin İhtiyaç Sahibi Aile İçin Gıda Yardım Kartları Dağıttı

    Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan Derman Market'te 5 bin ihtiyaç sahibi aile için Kurban Bayramı öncesi gıda yardım kartları dağıttı. Yeni Kart projesi ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olan Yenimahalle Belediyesi, Derman Market'te günlük ortalama 100 aileye temizlik, gıda, giyim ve ayakkabı gibi 100 çeşit ürünü temin etme imkanı sunuyor. Pandemi sürecinde ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar için hizmete açılan Derman Market'in ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürdüğünü belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı öncesinde 5 bin vatandaşa gıda yardım kartlarını teslim ettiklerini açıkladı.

  • 20.06.202320 Haz 10:02Karşıyaka Belediyesi'nin 'Sokak Senin' etkinlikleri yaz boyunca devam ediyorKarşıyaka Belediyesi'nin 'Sokak Senin' etkinlikleri yaz boyunca devam ediyor

    Karşıyaka Belediyesi'nin Sağlıklı Kentler Birliği'nden ödül alan 'Sokak Senin' adlı etkinlik serisi, bu yaz da dopdolu bir programla kente neşe getirecek. 21 Haziran'da başlayacak program kapsamında her hafta başka bir mahallede çocuk ve ailelere yönelik keyifli aktiviteler gerçekleştirilecek. Tüm Karşıyakalıları etkinliklere davet eden Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay 'Yaz boyunca hep birlikte coşkuyla yaşamı sokağa taşıyacak, sosyal iletişimi daha da güçlendireceğiz' dedi.

  • 20.06.202320 Haz 00:036 Nisan 1920: CHP Genel Başkanı cenaze törenine katılacak, TBMM toplanacak, ekonomi ve spor gündemi6 Nisan 1920: CHP Genel Başkanı cenaze törenine katılacak, TBMM toplanacak, ekonomi ve spor gündemi

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Başdanışmanı Kenan Nuhut'un cenaze törenine katılacak. TBMM Genel Kurulu toplanacak ve CHP, MHP ile Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi'nin grup toplantıları gerçekleştirilecek. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye İklim Akıllı ve Rekabetçi Tarımsal Büyüme Projesi'nin açılış etkinliğine katılacak. TÜİK, nisan ayı tarımsal girdi fiyat endeksi ile mayıs ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini açıklayacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı kira sertifikası ve tahvil ihracı gerçekleştirecek. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası finansal hizmetler istatistikleri ve finansal hizmetler güven endeksini açıklayacak. Ümit Milli Futbol Takımı, Bosna Hersek ile özel maçta karşılaşacak. Fenerbahçe'nin 2023-2024 sezonu formaları tanıtılacak.

  • 19.06.202319 Haz 19:18Başkent'te sel: Cadde ve sokaklar göle döndüBaşkent'te sel: Cadde ve sokaklar göle döndü

    Başkent'te sel: Cadde ve sokaklar göle döndü Başkent'te etkili olan sağanak yağışın ardından kentin birçok noktasında cadde ve sokaklar göle döndü.

  • nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası

    © 2024 Toko Cleax. Seluruh hak cipta.