meb bakanı twitter / MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TWİTTER'DA - Halk Eğitimi Merkezi

Meb Bakanı Twitter

meb bakanı twitter

Anasayfa

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakan yardımcılığından beri twitter hesabı kullanmıyor, Milli Eğitim Bakanı olduğu süreden itibaren de açıklamalarını @tcmeb hesabı üzerinden yapıyordu.

İlk başta pek çok sahte hesap Mahmut Özer'in ismini kullanmaya başladı.

Mahmut Özer ise Ocak ayında kendine twitter hesabı açarak, deprem sonrasında kullanmaya başladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer kısa süre içerisinde rozet alarak resmi hesabı onaylandı.

Dezerformasyonun çok sık yaşandığı bir dönemde Bakan Özer'in hesabını açıp bilgi paylaşması yerinde bir karar olmuştur.

Bakan Özer'in resmi hesabını takip edebilirsiniz.

Okullarımızdaki atölyelerimizde ilk defa AFAD standartlarında çadır üreterek afet bölgesine sevk ettik.

Milletimizin bu zor gününde bölgedeki kardeşlerimiz için bilgisi, gücü ve emeğini ortaya koyan eğitim ailemizin her bir ferdine minnettarız.???????? funduszeue.info

— Mahmut Özer (@prof_mahmutozer) February 18,

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e Twitter’dan istifa daveti

Twitter’da #BakanÖzeristifa etiketi ülke gündeminde bir numara oldu. #BakanÖzeristifa etiketiyle saat itibariyle bin tweet atılırken, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in dün ataması yapılmayan öğretmenlerle görüşmemesine tepki gösterildi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in TRT’nin canlı yayınına konuk olacağını öğrenen atama bekleyen öğretmenler bakanla görüşebilmek için Ankara'daki TRT Genel Müdürlüğü önüne gitmişi.

Yerleşkeye girmelerine ve Bakan Özer'e seslerini duyurmalarına izin verilmeyen öğretmen adayları, "Biz 11 aydır atanabilmek için Milli Eğitim Bakanı’nın peşinden koşuyoruz. Bu Sayın Ziya Selçuk döneminde de bu şekildeydi. Ülkenin Milli Eğitim Bakanı’na bunu anlatamayacaksak bu derdimizi kime anlatacağız?" sözleri ile sitem etti.

“Bakanla görüşmek için Muş’tan geldim”

Bir öğretmen burada yaptığı konuşmada şunları dedi:

“Biz 11 aydır atanabilmek için Milli Eğitim Bakanı’nın peşinden koşuyoruz. Bu Sayın Ziya Selçuk döneminde de bu şekildeydi. Mahmut Özer göreve geldi. Kendisinden defalarca görüşme talep ettik kabul etmedi. Milli Eğitim Bakanlığı önüne gidiyoruz dağıtıyorlar. Buraya geliyoruz biçare… Ben ta Muş’tan geldim, Hakkari’den, Ağrı’dan gelen arkadaşlarımız var.  Biz bu ülkenin öğretmenleriyiz. Benim yeğenim 3. sınıfa gidiyor. Tam 5 defa öğretmeni değişti. Şu an okulda öğretmeni yok. Çocuk evde ağlıyor, ben atama bekliyorum ben atanamadım. Ülkenin Milli Eğitim Bakanı’na bunu anlatamayacaksak bu derdimizi kime anlatacağız? Bu yüzden sizden de rica ediyoruz komiserim, ayak üstü bir dakika da olsa görüşmek istiyoruz.”

FOX TV spikeri Fatih Portakal&#;dan Twitter&#;da MEB Bakanı Ziya Selçuk hakkında flaş açıklama

Portakal, sosyal medya hesab&#; üzerinden dikkat çeken bir aç&#;klamada bulundu. Portakal yapt&#;&#;&#; aç&#;klamada MEB Bakan&#; Ziya Selçuk'tan umutlu oldu&#;unu söyleyerek &#;u ifadeleri kulland&#;;

'UMUTLUYUM'

Önünü t&#;kamazlar ise ben @tcmeb bakan&#;ndan umutluyum. Umar&#;m tribünlere oynay&#;p, yan&#;ltm&#;yordur milyonlar&#;. Samimiyeti zamanla test edilecek.

Z&#;YA SELÇUK K&#;MD&#;R?

1 May&#;s y&#;l&#;nda Ankara'da dünyaya gelen Ziya Selçuk, lisans e&#;itimini Ankara Üniversitesi E&#;itim Fakültesinde tamamlam&#;&#; ve ayn&#; üniversitede Geli&#;im Psikolojisi alan&#;nda yüksek lisans yapm&#;&#;t&#;r. Cumhurba&#;kan&#; hükumet sisteminin ilk Milli E&#;itim Bakan&#;d&#;r.

Daha sonra doktora e&#;itimine devam eden Selçuk, y&#;l&#;nda Hacettepe Üniversitesi'nde psikolojik dan&#;&#;manl&#;k ve rehberlik alan&#;nda doktoras&#;n&#; tamamlam&#;&#;t&#;r. Sonras&#;nda Gazi Üniversitesi'nde görev yapan Ziya Selçuk, doçent ve profesör unvanlar&#;n&#; almaya hak kazanm&#;&#;t&#;r.

Çok say&#;da özel e&#;itim-ö&#;retim kurumunun kurulu&#;unu üstlenen yeni Milli E&#;itim Bakan&#;, TED Üniversitesi'nin de kurucusu ve ayn&#; zamanda Mütevelli Heyeti Ba&#;kan Yard&#;mc&#;s&#;d&#;r. Müfredat reformunda ba&#;ar&#;ya imza atan Selçuk, y&#;llar&#; aras&#;nda Talim Terbiye Kurulu ba&#;kanl&#;&#;&#;n&#; yürütmü&#;tür.

&#;ngilizce bilen Selçuk, evli ve üç çocuk babas&#;d&#;r. Özel Maya okullar&#;n&#;n kurucusu olan Ziya Selçuk, Rehberlik, davran&#;&#; gözlemi, ileti&#;im, geli&#;im, ö&#;renme ve mizaç konular&#;nda çok say&#;da ara&#;t&#;rmaya imza atm&#;&#;t&#;r. Selçuk ayn&#; zamanda Türkiye Zeka Vakf&#; Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜB&#;TAK Grup Yürütme Komitesi Üyesidir.

ziya selçuk

Z&#;YA SELÇUK'UN ESERLER&#;:

·&#;nsan &#;li&#;kilerinde Kendini Açma. Vadi Yay&#;nc&#;l&#;k, Ankara,

·Geli&#;im ve Ö&#;renme. Nobel yay&#;nc&#;l&#;k. Ankara,

·Okul Deneyimi ve Uygulama. Nobel Yay&#;nc&#;l&#;k. Ankara:

·Dikkat Eksikli&#;i ve Hiperaktif Çocuklar. Pegem, Ankara

·S&#;n&#;f &#;çi Rehberlik Uygulamalar&#;. Pegem. Ankara.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

SINAVLI OKULLARDA ÖĞRENCİ KONTENJANI BİN

Açıklanan kılavuzun ekinde merkezi sınavla öğrenci alacak Anadolu liseleri, fen liseleri, sosyal bilimler liseleri, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin Anadolu teknik programları ve özel program ve proje uygulayan ortaöğretim kurumları da yer aldı. Açıklanan listeye göre, Türkiye genelinde 2 bin 60 liseye merkezi sınav puanına göre öğrenci yerleştirilecek.

Bu kapsamda, sınavla öğrenci alan okullara toplam bin öğrenci alınacak. Anadolu liselerine 56 bin , fen liselerine 36 bin , sosyal bilimler liselerine 10 bin , Anadolu imam hatip liselerine 36 bin , mesleki ve teknik Anadolu liselerine 33 bin kontenjan ayrıldı.

ARKADAŞINA GÖNDER

SON DAKİKA: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Twitter’dan duyurdu! LGS’ye girecek öğrenciler dikkat!

SON DAKİKA

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası