odtü ebi konukevi / ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Öğrenci Yurdu

Odtü Ebi Konukevi

odtü ebi konukevi

Konukevi

EBİ A.Ş. tarafından inşa edilmiş ve yılında faaliyete geçmiş olan EBİ Konukevi,  Konukevi adı altında - Eğitim Öğretim yılı itibariyle Üniversitemiz yönetimince devralınmıştır. Yurt yatak kapasitesi ile erkek öğrencilere hizmet vermektedir.

Konukevi, üç bloktan oluşmaktadır.

Beş katlı ilk blok, 70 oda ve yatak kapasiteli olup, tamamı erkek öğrenciler için düzenlenmiştir. Her katta 5 adet tek ve 9 adet iki kişilik odalar ile ortak kullanımlı banyo ve tuvaletler yer almaktadır. A blok üst katta çamaşırhane ve mutfak mevcuttur.

İkinci blok, yine beş katlı, 85 oda ve yatak kapasiteli olup, erkek öğrenciler için düzenlenmiştir. Katlarda toplam 21 adet tek ve 15 adet iki kişilik banyosuz, 44 adet tek ve 5 adet iki kişilik banyolu odalar ile ortak kullanımlı banyo ve tuvaletler bulunmaktadır. B blok alt katta çamaşırhane ve mutfak mevcuttur.

Üçüncü blok ise, toplam üç katlı, 24 oda ve 96 yatak kapasitelidir. Bu blokta tamamı dört kişilik banyolu erkek öğrenci odaları yer almaktadır. C blok alt katta çamaşırhane ve mutfak mevcuttur.

Her odada dışarıdan aramalar için telefon bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri

Konukevi Yurt Müdür V.

Tarık Yılmaz

e-posta: [email protected]

Tel: 47 40

Yurt Danışma

Tel: 38 84

e-posta: [email protected]

Öğrencilere ulaşabilmek için aranacak telefonlar

() 38 76 - 38 80 - 38 86

ODA PLANLARI

C Blok 4 Kişilik

A Blok 1 Kişilik Banyosuz

A Blok 2 Kişilik Banyosuz ( 18 m2)

B Blok 1 Kişilik Banyolu ( 23 m2)

B Blok 2 Kişilik Banyolu

B Blok 1 Kişilik Banyolu ( 15 m2)

B Blok 2 Kişilik Banyosuz

A-B Blok 2 Kişilik Banyosuz  ( 16 m2)

A-B Blok 2 Kişilik Banyosuz  ( 11 m2)

Konukevi

EBİ A.Ş. tarafından inşa edilmiş ve yılında faaliyete geçen ODTÜ Geliştirme Vakfı Konukevi yılında ODTÜ'ye devredilmiş olup, Eğitim Öğretim yılı itibariyle Konukevi adıyla Üniversitemiz yönetimince devralınmıştır.

Konukevi  m2 alanda,5 'er katlı iki bloktan oluşmaktadır.

İlk blok, 95 oda ve yatak kapasiteli olup, her katta 18 adet tek ve bir adet de iki kişilik banyolu oda bulunmaktadır. Çamaşır yıkama, kurutma ve çizim odaları ile bir çalışma salonu, mutfak ve bu bloğun zemin katında öğrencilerimizin ortak kullanımına açık olarak yer almaktadır.

İkinci blok ise 55 oda ve yatak kapasiteli olup, katlarda toplam 15 adet tek, 8 adet iki ve 32 adet de üç kişilik banyolu odalar bulunmaktadır. Bloğun zemin katında 1 adet emanet eşya deposu ile mutfak mevcuttur.

Odalarımızın tamamında; karyola ( baza, ranza veya dolaplı yüksek yatak ünitesi), yatak, elbise dolabı, çalışma masası, buzdolabı, telefon, perde, sandalye, masa ve başucu aydınlatmaları ile tuvalet ve lavabo bulunmaktadır. Öğrencilerimiz şahsi malzemelerinin temizliği için, çamaşır ve kurutma makinelerini ücretsiz olarak kendileri kullanabilmektedirler.

Konukevlerimizin içerisinde, öğrencilerimizin günün farklı saatlerine göre ihtiyaç duyabilecekleri sıcak-soğuk yemek ve içecekleri temin edebilen kafeteryalar mevcuttur. Yemeklerini kendisi hazırlamak isteyen öğrencilerimiz için mutfaklarımızda, yeterli tezgah ve lavabo olduğu gibi mikro dalga fırın ve tost makinelerimiz de bulunmaktadır.

Binalarımıza giriş-çıkış Danışma görevlilerimizin kontrolü altında olup, önemli noktalardaki dahili kameralar sayesinde girişler ve ortak alanlar 24 saat izlenmektedir. Binalarımızda merkezi ısıtma sistemi, 24 saat sıcak su, ortak alanlarda kablolu TV ile tüm alanlarda internet bağlantısı mevcuttur. Yangın alarm sistemi, söndürme muslukları ve cihazlarımız her katta bulunmakta, koridorların sonunda yangın merdivenlerine çıkış kapıları yer almaktadır.

İletişim Bilgileri

Konukevi Yurt Müdürü

Ebru Ercan Çelik

e-posta: [email protected]

Tel: 47 22

Yurt Danışma

Tel: 73 05

e-posta: [email protected]

Oda Planları

Tek kişilik oda (12 m2)

İki kişilik ranzalı oda (15,50m2)

İki kişilik bazalı oda (28,80m2)

Üç kişilik yüksek yatak üniteli oda (kadın) (27,00 m2)

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir