hakan hepcan içlik / hakan hepcan - sayfa 50 - ekşi sözlük

Hakan Hepcan Içlik

hakan hepcan içlik

hakan hepcan

  • don't make stupid people famous

  • seviyesini dün belli eden twitter ve vine fenomeni.

    milletin anasına dümdüz gittikten sonra, ki goygoy dahi olsa iq seviyesi 50 olan bi insanın yapmayacağı birşey, lafı yedikten sonra yine seviyesini belli edercesine laf yediği kişiyi ifşa etmiştir. eğer haklıysan cevabını insan gibi verirsin gerizekalı, neden bel altı vuruyorsun?

  • espri anlayışı,
    -hangi sıla?
    +gsmh
    "saçında kene var, topla topla gene var" ve behlül repliklerini tekrarlamaktan öteye gitmeyen bir çeşit arkadaş.

    burda çıkıp da "milletin boyuyla dalga geçmeyin yeaa" diye ağlayanlar, dün atıştığı elemanın tipiyle ilgili yazdıklarına baksalardı iyi olurdu.

  • adını sol frame'de görünce bu kim ki lan deyip baktım başlık altına. vay amk millet 'ü aşkın entry girmiş bu şahıs hakkında. az çok fikir edindim entryleri okuduktan sonra da. lan oğlum ergen misiniz siz, bi dünyada savunanı destekleyicisi varmış burada.

  • içlik kadar boyu var, türlü türlü huyu var.

  • ergen gerisi

  • içlik giyenlere küfür eden adam. umarım götün donar tez zamanda bre şavşak!

  • kim olduğunu, mesleğini vs. bilmiyorum. kısaca tanımadığım tip. atılan tweetlere bakılırsa içlik giyenlere orospu çocuğu demiş. sözlükte buna tepki gösteriyor. bu elamanın yaptığını savunmuyorum ama;

    çok değil daha iki gün önceye dönelim.. bu sözlük beşiktaş başlığına yazılan '' 7 kırmızı görmesine rağmen lider olan takımım. hepinizin amına koyim orospu evlatları '' tarzı bir entryi dünün en beğenilenlerine soktu.

    siz kimsiniz de kimi eleştiriyorsunuz amına koyim? aynaya bakıp küfür eden insanlar gibisiniz.

  • soğukta çalışan bir inşaatçının soyunmasını bekleyemeyecek kadar içliğe düşman kişi. yoksa bir insan içlik üzerinden annenin mesleğine varan korelasyonu nasil kurabilir ki?

  • torbacısını değiştirmesi gereken ergen.

  • Cem Yılmaz, Hakan Hepcan’ı yerden yere vurdu

    Twitter’dan Cem Yılmaz’a laf atan Hakan Hepcan neye uğradığını şaşırdı. Cem Yılmaz attığı tweetler ile hem takipçilerini hem de Hakan Hepcan'ı şoke etti!
    Sitene Ekle
    cem-yilmaz-hakan-hepcan-i-yerden-yere-vurduJpeg

    Cem Yılmaz hakkında Hakan Hepcan’ın attığı bir tweet sonrası ünlü komedyen Cem Yılmazcevap verdi. Hakan Hepcan attığı tweette Cem Yılmaz’ın Twitter’da imajına zarar verdiğini söyledi.
    Bu sözlerin üzerine Cem Yılmaz’ın yanıtları oldukça sert oldu. Cem Yılmaz; Hakan Hepcan hakkında “Beberuhi” benzetmesi yaparak ‘imajı da sana sormayalım.. yakma kendini şurda şimdi Hahhaahhahha.. hadi lütfen” şeklinde yanıt verdi.

    Cem Yılmaz daha sonra; “ Yazık sizi okutan hocaya *** yılında hala imaj diyo.. astronot sanki ******** … ah çocuklar ah… cok üzüldüfunduszeue.infoçekten.” tweetini paylaştı.haberlergundem

    Tüm bu olanlar üzerine Hakan Hepcan; “ 34 yaşındayım. Seni sevdiğimi söylüyorum, ******** diyorsun. Eyvallah abi.” Şeklinde yanıtladı.


    fft16_mfJpeg




    fft16_mfJpeg

    funduszeue.info

    Twitter Fenomenleri Kapıştı! İşte Hakan Hepcan ile Sabri Reyiz Kavgası

    Haberler

    Magazin

    Ünlüler Dosyası

    Twitter Fenomenleri Kapıştı! İşte Hakan Hepcan ile Sabri Reyiz Kavgası

    Hakan Hepcan ile Sabri Reyiz Kavgası

    Sosyal medyanın ünlü siması Hakan Hepcan'la Twitter fenomenlerinden Sabri Reyiz arasında yaşanan bir kavga bugünün en çok konuşulan konularından biri oldu. Hakan Hepcan'ın bir tweetine imalı bir yanıt veren Sabri Reyiz gerginliğin fitilini ateşledi ve olanlar oldu.

    İşte adım adım Hakan Hepcan Sabri Reyiz kavgası!

    Kavganın başlamasına sebep olan tweet

    Kavganın başlamasına sebep olan tweet

    Hakan Hepcan mekan istiyor: Adresini ve telefonunu ver

    Hakan Hepcan mekan istiyor: Adresini ve telefonunu ver

    Silinen Hakan Hepcan tweetlerinden biri: İfşa tehdidi

    Silinen Hakan Hepcan tweetlerinden biri: İfşa tehdidi

    Olayın ardından görüşler: Milli iradeye bir darbe mi?

    Olay, Ekşi Sözlük'te en çok konuşulan konulardan biri oldu.

    Olay, Ekşi Sözlük'te en çok konuşulan konulardan biri oldu.

    'Bu bir Twitter kalıbı, herkes kullanıyor'

    'Bu bir Twitter kalıbı, herkes kullanıyor'

    O akım bu tweetle başlamıştı

    Ulan hepiniz oradaydınız be!

    Ancak şaka olma ihtimali yüksek. Zira o da bir içlik tutkunuymuş.

    Ancak şaka olma ihtimali yüksek. Zira o da bir içlik tutkunuymuş.

    Peki milli irade ne diyor? İçlik giyen adam

    4. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu BİLDİRİ TAM METİNLERİ KİTABI - KİTAP 3

    Her yıl periyodik olarak, Mersin Üniversitesi ve Mer Ak Mersin Akademi işbirliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Mersin Sempozyumu ve 5. Uluslararası Akdeniz Sempozyumları, Mayıs tarihinde, yine Mersin’de, misafirlerimizin tercihine ve salgın koşullarına bağlı olarak, hem Yüz Yüze Katılım ve hem de Zoom-Online Katılım şeklinde gerçekleştirilecektir. Son dört yıldır periyodik olarak, Mersin Üniversitesi ve Mer Ak Mersin Akademi işbirliğinde düzenlenen uluslararası sempozyumlarımızın dördüncüsü, “4. Uluslararası Mersin Sempozyumu” ve “4. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu”, 22 – 24 Ekim tarihlerinde, Zoom Sanal Meeting ortamında - online olarak, üstün başarı ile gerçekleştirildi. Ayrıca, sempozyumlarımız kapsamında, “4. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU, KARMA SANAT E-SERGİSİ” düzenlendi. Sempozyumlara, başta Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Tataristan, Almanya, Rusya, Dağıstan, Başkurdistan, Macaristan, Kırgızistan, Türkmenistan, Irak, İran, Nahçıvan, Makedonya, Pakistan, Hindistan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Tunus, Çin, Kosova, İsviçre olmak üzere, 20’den fazla ülkeden bilim insanlarını-araştırmacıları ağırladık. Türkiye’den ve yurt dışından ’ü aşkın sunum ile yaklaşık bilim insanı-araştırmacı sempozyumlarımıza katıldı. Sizleri, Mayıs tarihinde, yine Mersin’de düzenlenmesi planlanan 5. Uluslararası Mersin Sempozyumu ve 5. Uluslararası Akdeniz Sempozyumlarında da aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Sempozyumlarımız, YÖK’ün AKADEMİK TEŞVİK KRİTERLERİNE ve ÜAK’ın ATANMA KRİTERLERİNE UYGUN olarak düzenlenecektir. Geçmişte düzenlediğimiz 8 sempozyumumuzun tamamı, gerçek uluslararası bilgi şöleni şeklinde gerçekleştirilmiş olup, ÜAK Doçentlik kriterlerine ve YÖK Akademik Teşvik Kriterlerine uygun olarak düzenlenmiştir. 4. Sempozyumlarımız da, 16 Ocak tarihli Cumhurbaşkanlığı Akademik Teşvik Yönetmeliğine uygun olarak düzenlenmiş olup; “Türkiye dışından en az 5 farklı ülkeden, sözlü tebliğ sunan konuşmacı katılımı ile tebliğlerin yarıdan fazlasının, Türkiye dışından katılımcılar tarafından sunulması” şartı sağlanmıştır. Sempozyumlar ile ayrıntılı bilgi için: 5. ULUSLARARASI AKDENİZ SEMPOZYUMU Mayıs 5. International Mediterranean Symposium May funduszeue.info E-posta: [email protected] 5. ULUSLARARASI MERSİN SEMPOZYUMU Mayıs 5. International Mersin Symposium May funduszeue.info E-posta: [email protected] Multidisipliner bir bakış açısıyla, Mayıs tarihlerinde, misafirlerimizin tercihine ve salgın koşullarına bağlı olarak, yine Mersin’de hem Yüz Yüze Katılım ve hem de Zoom-Online Katılım şeklinde gerçekleştirilecek 5. Uluslararası Mersin Sempozyumu ve 5. Uluslararası Akdeniz Sempozyumlarında sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası