spiderman evden uzakta / Örümcek Adam Evden Uzakta (Spider-Man: Far from Home) Türkçe Dublaj İzle

Spiderman Evden Uzakta

spiderman evden uzakta


Filmin Konusu & Detaylar

Macera, Komedi, Aksiyon, 3 Boyutlu, IMAX

Marvel Sinematik Evreni'nin filmi olan Spider-Man: Far From Home, Endgame'de yaşananlar sonras&#x; tekrardan ayaklar&#x;n&#x;n üzerinde durmaya çal&#x;şan Peter Parker'&#x;n, okul arkadaşlar&#x;yla gittiği Avrupa gezisi s&#x;ras&#x;nda Nick Fury'nin gizemli bir görevi üzerine y&#x;kmas&#x;yla gelişen olaylar&#x; konu ediniyor.

Evden uzakta, Peter&#x;&#x;n arkadaşlar&#x;n&#x; korumas&#x;, dünyay&#x; kurtarmas&#x;, sadece kendisinin ötesinden gelebileceği bir zorluğa göğüs germesi ve Örümcek-Adam&#x;&#x;n yazg&#x;s&#x;n&#x; kabullenmesi gerekecektir.

daha fazla göster

Filmin Oyuncu ve Yönetim Kadrosu

Yapım ve yönetimde emeği geçenler

Filmin Bağlantıları

Örümcek-Adam: Evden Uzakta filminin sosyal medya ve diger bağlantıları

Filmin Eleştirileri

Takip ettiğimiz yazarların Örümcek-Adam: Evden Uzakta film eleştirileri

Örümcek-Adam: Evden Uzakta

Özet

Avengers: Endgame'deki olayların ardından Peter Parker (Tom Holland), Spider-Man: Far From Home'da geri döner. Dost canlısı mahallemiz Süper Kahraman, en iyi arkadaşları Ned, MJ ve çetenin geri kalanına bir Avrupa tatilinde katılmaya karar verir. Bununla birlikte, Peter'ın süper kahramanları birkaç haftalığına geride bırakma planı, isteksizce Nick Fury'ye (Samuel L. Jackson) birkaç temel yaratık saldırısının gizemini ortaya çıkarmasına yardım etmeyi kabul ettiğinde hızla rafa kaldırılır. Örümcek Adam ve Mysterio (Jake Gyllenhaal), kıtada ortaya çıkan tahribatla savaşmak için güçlerini birleştirir, ancak her şey göründüğü gibi değildir.

Örümcek-Adam: Evden Uzakta yayını: İnternet üzerinde nereden izleyebilirsiniz?

Currently you are able to watch "Örümcek-Adam: Evden Uzakta" streaming on Disney Plus. It is also possible to buy "Örümcek-Adam: Evden Uzakta" on Apple TV, Google Play Movies as download or rent it on Google Play Movies, Apple TV online.

Örümcek-Adam: Evden Uzakta

Orjinal Başlık

Spider-Man: Far From Home

Tür

Aksiyon-Macera ve Bilim Kurgu

Yapımcı Şirket

  • Marvel Studios
  • Columbia Pictures

Derecelendirme

center=center=

Yayın tarihi

5 Temmuz

yazar

Chris McKenna ve Erik Sommers

Yapımcı

Kevin Feige ve Amy Pascal

Besteci

Michael Giacchino


Örümcek-Adam: Evden Uzakta Marvel Studios ve Sony Pictures Entertainment bağlı Columbia Pictures Industries, Inc. tarafından ortaklaşa üretilmiştir. Türkiye'de sinemalar ve Netflix'te şuan izlenebilen film Peter Parker yani Örümcek Adamın New York dışındaki maceralarına ve Tony Stark'ın miras bıraktığı E.D.I.T.H Teknolojisinin yanlış ellere geçmesi ile Peterın Gerçeklik ile Savaşma maceralarına dayanmaktadır. 5 Temmuz 'da izleyici ile buluşan film 2 Saat 9 dakikadır.

Resmi Özet[]

Peter Parker arkadaşları ile birlikte yaz tatili için Avrupa gezisine çıkar. New York'tan fazlasıyla uzakta olan Peter ve arkadaşlarının başı orada da belaya girer. Bu kez de Peter Parker'ın arkadaşlarını Quentin Beck, yani namı diğer Mysterio'nun gazabından koruması gerekmektedir. Yolları Nick Fury ile Avrupa'da kesişen Peter Parker'ın başına neler gelecektir?

kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası