kahve falında zurafa ne anlama gelıyor / Kahve Falında Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir? | Falbahçem

Kahve Falında Zurafa Ne Anlama Gelıyor

kahve falında zurafa ne anlama gelıyor

Falda Zürafa Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Zürafa Görmek Ne Demektir?

Kahve falında zürafa görmek romantik ve duygusal zamanlar demektir. Kişinin aşk yaşamında hareketlilik olacağına yorumlanır. Falında zürafa gören kimse için usta falcılar, sevgilisiyle ya da eşiyle romantik buluşmalar ya da organizasyonlar yapılacağını söyler. Bu güzel dakikalar aralarında olan sevgiyi pekiştirecektir. Arada sırada yapılacak böyle basit fakat anlamlı faaliyetler duyguların yoğunlaşmasına katkı sağlar.

Kimifalcıiçin falda zürafa görmek inatçılık demektir. Zürafanın uzun boynuna atıfta bulunularak fal sahibinin dik başlılık yapacağına yorumlanır. Bu falcılara göre kişi istemediği ve işine gelmeyen durumlarda oldukça inatçı olacaktır. Bu inatçılık iş konusunda faydalı olsa da özel yaşamda ve sosyal çevre içinde uyum sorunlarına sebep olacaktır. Bu yüzden aradaki ince çizgiyi kaçırmamaya özen göstermelidir.

Kahve falıyorumcularının bazıları ise falda zürafa çıkması düşmanlara ve rakiplere karşı avantajlı olmak demektir. Bu yorumculara göre kişi aldığı önlmelerle ve yaptığı çalışmalarla girdiği rekabette her zaman önce olacaktır. Kimi yorumcuya göre ise rakiplerinin durumundan ve düşmanlarının oyunlarından önceden haberi olacak ve buna göre hazırlığını yaparak galibiyeti elde edecektir.

seafoodplus.info / Özel Haber

Kahve Falı Klişeleri

  • Osmanlı zamanında cariyelerin birbirlerine söylemek istedikleri fakat söylemekten çekindikleri şeyleri kahve telvesine bakarak söylemeye başlamışlardır. Dedikodu amacıyla başlayan fakat sonrasında geleceğe dair yorumların yapıldığı, Türklere özgü bir fal olarak günümüze kadar gelmiştir.

  • "3 vakte kadar bir yola gideceksin."

    Kahve falının olmazsa olmazlarındandır. Her kahve falında mutlaka 3 vakte kadar gidilecek bir yol vardır. 

  • "Sana bir yerden para gelecek."

    Nereden geleceği belli olmayan bir para mutlaka vardır. Anneden, babadan, işten, lotodan gelecek olan para hep vardır

  • "Mutluluk gözyaşı dökeceksin."

    Fincanın kıyısında köşesinde mutlaka bir gözyaşı vardır. Fakat o gözyaşı hiçbir zaman üzüntüden dolayı değildir. Tüm gözyaşları mutluluktan akar. Zaten herkes çok mutlu olduğu için fal baktırır :)

  • "Senin yüreğin kabarmış."

    Fincan açılır açılmaz söylenen ilk klişe cümlerdendir. Muhtemelen kahvesi çok gelmiştir

  • "Deve çıkmış, zengin bir kısmetin var."

    Beyaz atlı prenslerin yerini artık beyaz BMW'li kısmetler aldı. Kahve falına bakılan kişi bekar ise o kısmet mutlaka fincanın kıyısında köşesinde vardır.

  • "Senin için çok kararmış."

    Fala bakan kişinin kaçış noktalarından biridir. Üzerine ağırlık çöktüğünü söyler ve falı bitirmek için bahaneler arar. 

  • "İki kişi ağız ağıza vermiş senin hakkında konuşuyor."

    Mahallesinden, iş yerinden ve okulundan çekemeyen birileri hep vardır. Şüphesiz ki bu cümle karşısında  "Ayy! Vallahi bildi kız." diyecek veya duyacaksınız. 

  • "Ayy bu fala bakılmaz."

    Daha fala bakmadan kaçış yolu arayanların bir numaralı cümlesidir. Falınız zor açılıyorsa dileğinizin kabul olacağı söylenir ve fala ısrarla bakılmaz.

  • "Devlet kapısında bir işin hallolacak."

    İstisnasız söylenen klişelerden biridir. Öğrenci, memur, işçi, ev hanımı, emekli, çoluk çoçuk herkesin devletle alakalı bir kurumda mutlaka bir işi çıkar. 

  • "Hanenize ay doğmuş."

    Falın başlangıç cümlelerindendir. Fincanın dibindeki telve yarıya kadar kaymış ve dökülmüşse haneniz şenlenecek demektir. Ayrıca fal bakarken "ev" demek yerine "hane" denir.

  • "Bir kalabalık çıkmış. Düğün var."

    Kanbersiz düğün olmaz tabi.. Özellikle yaz aylarındaysanız bu cümleyi duymadan fal bitti zannetmeyin. 

  • "Seni gizli gizli izleyen biri var."

    Kahve fallarına göre sizi platonik seven ve sizi gözetleyen biri veya birileri mutlaka vardır.

Kahve falında yorumlama yapılırken falda gözüken şeyin nasıl bir ortamda olduğu oldukça önemlidir. Örneğin kahve falında zürafa görülüyorsa bu fal sahibinin etrafındaki insanlara tepeden baktığını ifade etmektedir. Tabi ki bu sadece bu şekilde yorumlanamamaktadır. Eğer ki zürafanın etrafında başka insanlar da bulunuyorsa bu demek oluyor ki fal sahibi yakın bir zamanda gireceği ortamda çok dikkat çekecek ve beğenileceği anlamına gelir. Buna bağlı olarak da eğer ki tek başına bir zürafa görülüyorsa fal sahibinin haksızlığa uğrayacağı ama yine de sevdiklerinin yanında olacağı anlamına gelir. Kahve falında zürafa görmek bunlar gibi daha birçok yorumlarda açıklanabilmektedir.

Falda zürafa görmek aşk anlamında olumlu sonuçlara işarettir. Sevgiliniz ya da eşiniz var ise onunla duygusal ve romantik anlar yaşayacağınızın habercisidir. Yalnız iseniz de yakın bir zamanda hiç beklemediğiniz bir yerden teklif geleceği ya da uzun zamandır iletişim halinde olduğunuz kişiden güzel bir haber geleceğine işaret olmaktadır. Genel olarak belirtebiliriz kikahve falında zürafa aşk konularında güzel şeyler yaşayacağınızı söylemektedir. Sevdiğiniz kişi ile sürprizlerle dolu bir zaman geçireceğinizi size haber etmektedir.

Kahve falında zürafa iş ve para anlamında ise yine olumlu sonuçları işaret etmektedir. Fal sahibinin artık yaşadığı sıkıntıları çözebilecek güce sahip olduğu anlamına gelmektedir. Maddi anlamda gerçekten güzel bir döneme girecekleri söylenebilmektedir. Bununla birlikte iş ve kariyer anlamında da kısa süre içerisinde güzel haberler alabilirler. Çalıştıkları işte terfi ya da zam gibi olumlu haberler alabilirler. Bu noktada söyleyebiliriz ki faldazürafa görmenin genel olarak olumlu sonuçlar doğurmaktadır. Güzel haberlerin kısa bir süre içerisinde geleceği şeklinde yorumlamalar yapılmaktadır. Tabi ki faldaki diğer görünen objelere göre de farklı yorumlar yapılabilmektedir

Canlı olarak fallarınızı yorumluyoruz, hadi falını gönder!Gerçek falcıların yorumlarıyla online fal baktırmak için hemen Falbahçem sitesini ziyaret edebilirsiniz!

Kahve Falında Z&#;rafa Ne Anlama Gelir? Falda Z&#;rafa Şekli G&#;rmek Ne Demek? Falda Z&#;rafa G&#;rmenin Anlamı Nedir?

Kahve Falında Zürafa Ne Anlama Gelir?

 Kahve falında zürafa fal sahibinin duygusal bir döneme girmek üzere olduğunu anlatır. Özellikle aşk hayatında heyecanlı zamanlar geçireceğine işaret eder. Yakın bir zamanda karşına çıkacak olan kısmet ile güzel bir ilişkiye başlayacağı üzerine işaret etmektedir. Evli kişilerin ise eşiyle romantik bir vakit geçireceği, özel bir organizasyonda beraber zaman getireceklerine delalet eder. Böylece aralarındaki ilişki ve bağ çok daha güçlü hale gelecektir. Duyguların yoğunlaşması, daha büyük bir aşk yaşanması ve evlilik ile büyük bir aile kurmak gibi anlamlar üzerine yorumlanır.

 Falda Zürafa Şekli Görmek Ne Demek?

 Falda zürafa şekli görmek inatçılık üzerinden ele alınır ve yorumlanır. Özellik defa sahibinin inatçılığı zürafanın boyunun uzunluğuna ithafen dile getirilir. Çok dik kafalı bir kişiliğe sahip oldu ancak bu durumun bazı dönemler kendisine zarar verdiği veya verebileceği üzerine işaret eder. Karakter olarak bu inatçılığı iş hayatında önemli başarılar getirecektir. Fakat sosyal yaşantısında ve özel hayatında birtakım sorunlar ile karşı karşıya bırakabilir. O yüzden çevresinde sevdiği insanlar ile çok fazla inatlaşmaması ve kafasının dikine gitmemesi gerektiğini anlatan uyarıcı bir faldır.

 Falda Zürafa Görmenin Anlamı Nedir?

 Falda zürafa görmenin anlamı aynı zamanda fal sahibinin rakipleri ve düşmanlarına karşı üstünlük kuracağı üzerine yorumlanır. Başta iş hayatı olmak üzere sosyal yaşamında da çevresindeki düşman ve rakiplerine karşı her zaman bir adım önde olacağı yönünde yorumlanır. Her zaman bu insanların yapacaklarına karşı bilgi alacağı ve böylece kendi savunmasını kuracağı yönünde yorumlanır. Böylece yapacağı hazırlık ile beraber her konuda galip geleceğine yönelik işaret eder. Fakat yine de her zaman dikkatli olması gerektiğini gösteren bir faal olarak da öne çıkar.

 Falda Zürafa Kafası Görmek

 Falda zürafa kafası görmek fal sahibinin başarı elde edebilmesi için mücadele etmesi gerektiğini anlatır. Aynı zamanda bu durum zürafanın boyunun uzun olması ile beraber, uzun bir dönem mücadelesini bırakmaması gerektiğine yönelik delalet eder. Eğer bunu gerçekleştirir ise önemli bir başarı elde edeceğine yönelik rivayet edilmektedir. Maddi ve manevi yönden elde edeceği başarılar ile beraber, hayatını çok daha huzurlu ve mutlu geçireceğine yönelik işaret etmektedir. Aynı zamanda aşk hayatında yoğun ve duygusal bir dönem yaşanabileceği üzerine yorumlanır. Bu durumun dikkatini dağıtmaması gerektiği ve doğru kararlar vermek konusunda dikkat etmesi gerektiğini gösterir.

 Kahve Tabağında Zürafa Görmek

 Kahve tabağında zürafa görmek fal sahibini inatçı yönünü bırakması gerektiğini gösterir. Eğer buna devam ederse zorlu bir sürecin fal sahibini beklediğine yönelik işaret eder. Özellikle iş hayatı ile beraber sosyal yaşamı ve aile hayatında inatçılığı nedeniyle zarar görebileceğine rivayet edilir. Başka fal uzmanları ise kahve tabağında fal görmeyi olumlu şekilde yorumlar. Gelecek olan müjdeli bir haber ile beraber hem maddi hem de manevi açıdan yeniden arzu ettiği noktaya geleceğine delalet eder. Tabii bunun için de yine sabırlı olması, inatçı olmaması ve elde edeceği kazancı doğru şekilde kullanması gerektiğine yorumlanır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir