aile hükümeti nerede çekildi / Aile Hükümeti nerede çekildi? Aile Hükümeti filminin konusu nedir ve oyuncuları kimler?

Aile Hükümeti Nerede Çekildi

aile hükümeti nerede çekildi

Aile Hükümeti filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler yer almaktadır?

AİLE HÜKÜMETİ FİLMİ HAKKINDA

Netflix top 10 listesinde yerini alan yerli yapım Aile Hükümeti filmi seyirci ile ilk kez tarihinde buluşmuştur. Toplamda 1 saat 43 dakikadan oluşan filmin yönetmenliğini Burak Demirdelen üstlenirken senaryosunu ise Seçil Çömlekçi kaleme almıştır.
Oyuncu kadrosunda ise Alper Saldıran’ın Aslıhan Malbora’nın, Mehmet Yıldırım’ın, Gürsu Gür’ün, Nail Kırmızıgül’ün ve Lale Başar’ın yer aldığı Aile Hükümeti IMDb puanının ise olduğu görülmektedir.
Ayrıca Aile Hükümeti nerede çekildi diye baktığımızda ise Ayvacık/ Çanakkale’de çekildiği görülmektedir.

AİLE HÜKÜMETİ KONUSU

Filmin ana karakteri Salih, Elaldı köyüne atanan bir öğretmendir. Atanmış olduğu köye ve yeni hayatına adapte olmaya çalışan Salih öğretmen köyün güzel kızlarından biri olan Zeynep’e aşık olmuştur.
Fakat genç öğretmenin bir korkusu vardır o da aile evliliklerinin çok sık görüldüğü bu köyde Zeynep’in de akrabalarından biri ile evlendirilmesidir.
Bu korkuyla yaşayan ancak aynı zaman da bu soruna çare de bulmaya çalışan Salih çözümü Aile Bakanlığı’na dilekçe yazmakta bulmuştur.
Bu dilekçe sayesinde Aile Bakanlığı ise harekete geçmiştir ve köyün aile hayatına yönelik bir proje hazırlamıştır. Projeye göre köydeki evlenecek kişiler resmi nikah kıyacaklardır.
Ayrıca akraba evliliği yapmayan kişilere işlemiş oldukları tarlalar ile oturmuş oldukları evler verilecektir. Hem evlenmeye uygun olanları hem de tapuyu almaya hak kazanacak olan adayları belirlemeye başlayan Salih öğretmen ise bu işin sonucunda şaşıracağı bir şey ile karşılaşacaktır.
Hazırlanan listeye göre sevdikleri eşlerinden ayrı düşen ve başkaları ile eşleşen insanların karmaşık hayatlarına tanık olmak isteyenlere şimdiden iyi seyirler…

AİLE HÜKÜMETİ OYUNCU KADROSU VE CANLANDIRDIKLARI KARAKTERLER 

Aile H&#;k&#;meti oyuncuları kim? Aile H&#;k&#;meti filmi konusu nedir, nerede &#;ekildi?

Haberin Devamı

AİLE HÜKÜMETİ FİLMİ KONUSU

Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e aşık olur. Salih’in en büyük korkusu akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde Zeynep’in de evlendirilmesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı’na dilekçe yazar. Salih’in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır.

Haberin Devamı

AİLE HÜKÜMETİ OYUNCULARI

Alper Saldıran
Aslıhan Malbora
Nail Kırmızıgül
Rıza Akın
Gülhan Tekin
Mehmet Yıldırım
Lale Başar
Gürsu Gür
Metin Yıldız
Deniz Özerman
Ali Rıza Tanyeli
Kıvanç Baran Arslan
Müzikler

AİLE HÜKÜMETİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yerli film Aile Hükümeti'nin çekim yerleri film severlerin gündeminde. Dikkat çeken filmin çekimleri Çanakkale Assos'ta yapılmıştır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası