masumiyet 5. bölüm / Masumiyet 5.Bölüm Fragmanı - Fragman - funduszeue.info

Masumiyet 5. Bölüm

masumiyet 5. bölüm

&#x;yi okumalar.

&#x;ki gün sonra nikah günü geldiğinde ev halk&#x; erkenden uyanm&#x;şt&#x;. Baki çok fazla aceleciydi. Bu k&#x;z bir an önce gitsin istiyordu. Kahvalt&#x;y&#x; ettikten sonra evden ç&#x;kmak için haz&#x;rlan&#x;yorlard&#x;. Herkes salonda buluştuğunda  Baki Elif'e bakm&#x;şt&#x;. Genç k&#x;z kot pantolon ve kazak giymişti. Baki k&#x;z&#x;n elinin boş olduğunu görünce kaslar&#x;n&#x; çatarak Elif'e bakt&#x;.

"Nerede eşyalar&#x;n daha haz&#x;r değil mi?"

"Haz&#x;r odamda nas&#x;lsa geri döneceğiz mahalleye boşuna taş&#x;mayal&#x;m diye düşündüm."

"Sana düşün diyen mi oldu? Bir daha bu eve ad&#x;m&#x;n&#x; dahi atmayacaks&#x;n. Al valizini çabuk! Bugün bu kap&#x;dan son ç&#x;k&#x;ş&#x;n olacak. &#x;nşallah Kerem'in elinde geberip gidersin. Bak hala bak&#x;yor hadi!"

"Umar&#x;m benim de seni son görüşüm olur baba!"  Dedi ve eliyle Kenan ve Hacer'i göstererek devam etti serzenişine.

"Bunlar sana benden daha m&#x; yak&#x;n olacaklar san&#x;yorsun. Tek dileğim ne biliyor musun? Son nefesinde son yudum suyunu benim elimden bekle Elif diye diye can&#x;n&#x; vereme!"

"Gebertirim lan seni!" Diyerek Elif'in üzerine yürüdü. Tam vuracakken Kenan elini tuttu.

"B&#x;rak baba yapma nikaha yara içinde gitmesin. &#x;yice rezil olmayal&#x;m."

Baki sinirle elini Kenan'dan kurtarak Elif'e doğru parmağ&#x;n&#x; sallad&#x;

"Sen dua et abine. Beddua ediyor birde sürtük. Ulan köpeğin duas&#x; kabul olsa gökten kemik yağard&#x;. Defol git al valizi gel hadi!" Diyerek sinirle evden ç&#x;kt&#x; ve arabas&#x;na binip evdekiler beklemeye başlad&#x;. Elif ağlamamaya çal&#x;şarak  odas&#x;na girdi ve valizini al&#x;p tek baş&#x;na arabaya yerleştirip araca bindi.

K&#x;sa süren yolculuk boyunca olanlar&#x; ve olabilecekleri düşündü. Kendini büyük bir kara delikte gibi hissediyordu. Her yer karanl&#x;kt&#x; ve hiçbir &#x;ş&#x;k görünmüyordu. Bilinmeze doğru sürüklenirken hayat&#x; için elinden bir şey gelmemesi can&#x;n&#x; s&#x;k&#x;yordu. Dahas&#x; yan&#x;nda oturan adam onu her şeyden çok geriyordu. Evlilik haberini ald&#x;ğ&#x;nda verdiği tepki ile şimdiki tepkileri aras&#x;nda dağlar kadar fark vard&#x;.

Kenan akl&#x;na bir şey koydu mu mutlaka yapard&#x;. Şimdi böyle sessiz olmas&#x; onun bir plan&#x; olduğunu gösterirdi. Elif onu herkesten iyi tan&#x;rd&#x;. Çünkü kimseye göstermediği yüzünü bir tek Elif ve Hacer bilirdi. Onun ne kadar hastal&#x;kl&#x; bir beyne sahip olduğunu bilen ve buna maruz kalan bir tek kendisiydi.  Sessizlik içinde geçen yolculuğu Hacer'in c&#x;rtlak sesi bozdu.

"K&#x;z bana bak valizi kontrol etmedim evden birşey yürütmedin dimi vallaha fark edersem yolar&#x;m seni." Diyen Hacer'e cevap Baki'den geldi.

"Bağ&#x;r&#x;p durma kulağ&#x;m&#x;n dibinde! B&#x;rak ne hali varsa görsün defolup gidiyor sonunda."

Elif duyduklar&#x; ile hüzünlü gözlerini pencereden d&#x;şar&#x; çevirdi. &#x;çinde belirsizliğin oluşturduğu korku ile öylece yola dal&#x;p gitti. Bir süre sonra nikah salonunun önüne gelmişlerdi. Hepsi içeri girdiğinde saatin yaklaşmas&#x;na rağmen Kerem henüz ortal&#x;kta görünmüyordu. Bu durum Baki'yi de Hacer'i de çok germişti.

"Ulan vaz m&#x; geçti acaba ne yapt&#x;. Saat kaç oldu nerde bu."

"Ben sana gelirken alal&#x;m dedim dimi."

" Kendi ben gelirim gerek yok dedi ne bileyim ben böyle yapacağ&#x;n&#x;."

&#x;kili kendi aralar&#x;nda konuşurken Kenan yavaşça Elif'e yaklaşt&#x;.

"K&#x;rk y&#x;lda bir koca bulmuştun oda vazgeçti görüyor musun? Ulan benim gibi adam&#x; kaybettin sen derdine yan. Art&#x;k açl&#x;ktan birlikte ölürsünüz."

"Senin gibi birinin kar&#x;s&#x; olacağ&#x;ma gider sokakta köpeklerle yaşar&#x;m daha iyi. En az&#x;ndan onlar seni gibi itlik yapmazlar. En kötü yer bile senin yan&#x;ndan iyidir. Açl&#x;ktan ölsem de olur.

(FOX ÇARŞAMBA MASUMİYET 5. BÖLÜM) İzle FOX TV son bölüm kesintisiz full tek parça canlı yayın

Bir çok izleyici Masumiyet 5. bölüm 24 Mart Çarşamba FOX izlemek istiyor. İzle Masumiyet FOX tek parça yeni bölüm 5. bölüm izlemek isteyenler Çarşamba ekranlara gelen bölümde izleyiciyle buluşuyor. Çarşamba FOX Masumiyet 5. bölüm canlı yayın izle yeni bölümüyle izlenebilecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı "Masumiyet"in kadrosunda ayrıca Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Gidişoğlu, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Adin Külçe, Almina Günaydın ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler yer alıyor.

Masumiyet 5. bölüm izle FOX Çarşamba günü 24 Mart saat 'de yayınlanıyor.

MASUMİYET 5. BÖLÜM ÇARŞAMBA İZLE FOX, TIKLAYIN


MASUMİYET 5. BÖLÜM ÖZET

Ela ve İlker'in olay yerinde yaşadıkları yüzleşme, Ela için yapbozun eksik parçalarını yerine koyar. Ela'nın hatırladıklarını kaldırması hiç kolay olmaz. Bir yandan İrem'in şok intiharıyla, diğer yanda Ela'dan gördüğü tepkiyle köşeye sıkışan İlker bir kez daha annesine sığınır. Hale, oğlunu kurtarmak için düğmeye basar ve İlker'i yurt dışına kaçırmak için harekete geçer. Diğer yanda, Bahar ve Ela'nın zorbalığa karşı verdikleri sınav, İrem'in çektiği video sonrası yaşananlarla bir kez daha alevlenir.

Ela yine hedefteki isimdir. İntiharı sonrasında yaşananlarla birlikte, İrem, Hale'nin ocağına düşer ve yeni bir hamle yapmak zorunda kalır.  Kızının, evliliği yüzünden sürüklendiği noktayı hazmedemeyen Harun, Bahar'la sessiz bir iş birliği içine girer. Bahar da, kızlar arasındaki tehlikeli düşmanlığa rağmen Harun'a güvenmeyi seçer.  Ela'nın kaybettiği bebeğini hatırlaması herkes için işin rengini değiştirirken, Hale'nin kaçış planı anne oğul için ya kurtuluş ya da sonun başlangıcıdır.

MASUMİYET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlker'in şok ziyareti, bazı sorulara cevap olup, acımasız yalanların sonunu getirirken yeni bir acımasızlığın fitilini ateşler. Ela'nın yanında Bahar'a yakalanan İlker, savunmasında reddettiği ilişkiyi kabul etmek zorunda kalır. Fakat İlker'in açıklaması, Ela'nın gururunu bir kez daha kırar. O güne dek sadece kızı için adalet arayışında olan Bahar, madalyonun diğer yüzüyle; Ilgazlar'ın profesyonelce yürüttüğü algı operasyonuyla karşı karşıya kalır. Operasyonun, bir diğer kurbanı ise İrem'dir.


İrem'le ilgili ortaya çıkan şok delil, duruşmanın bile seyrini değiştirirken Harun, Hale ve Bahar arasında kartlar yeniden dağıtılır. Harun ve Bahar, kızları için işbirliği yapmak zorundadır. Okların İrem'i göstermesi, İlker ve Ela arasındaki dengeyi sarsar. Ela, kafasındaki karışıklıktan kurtulmanın bir yolunu bulur ve gerçeklere doğru kimsenin beklemediği büyük bir adım atar. Üzerindeki büyük baskıyı ve İlker'in kendisinden uzaklaşmasını kaldıramayan İrem'in attığı adım ise Ela'nınkinden çok daha büyük olur. Gerçeğin yıkıcı etkisi hayatları bir kez daha değiştirecektir.

MASUMİYET KONUSU NEDİR?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar'ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela'nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın yaş gününde sonsuza kadar değişir.

MASUMİYET OYUNCULARI KARAKTERLERİ


Hale Ilgaz - Hülya Avşar
Harun Orhun - Mehmet Aslantuğ
Bahar Yüksel - Deniz Çakır
Ela Yüksel - İlayda Alişan
İlker Ilgaz - Serkay Tütüncü
İrem Orhun - Deniz Işın
Yelda Demirci - Selen Uçer
Timur Yüksel - Tolga Güleç
Banu Kaya - Asena Tuğal
İsmail Ilgaz - Ertuğrul Postoğlu
Neval Hancı - Alayça Gidişoğlu



MASUMİYET NEREDE ÇEKİLİYOR?

Çarşamba FOX dizisi Masumiyet Kocaeli'nde çekimleri yapılıyor. Çekimler Kocaeli'nin Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel ve Başiskele gibi hemen hemen tüm ilçelerinde çekimleri gerçekleşiyor.

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Gündem

Masumiyet 5. bölüm fragmanı yayınlandı! İlker kaçıyor mu? "Anne aslan yavrusunu yem etmez" Masumiyet 4. son bölümde neler oldu?

Ba&#;rolleri Hülya Av&#;ar, Mehmet Aslantu&#; ve Deniz Çak&#;r'&#;n payla&#;t&#;&#;&#; Masumiyet dizisi 4. son bölümüyle 17 Mart Çar&#;amba ak&#;am&#; Fox TV'de ekrana geldi. Masumiyet dizisinin 24 Mart Çar&#;amba ekrana gelecek olan 5. bölümünden de çarp&#;c&#; bir fragman yay&#;nland&#;.

Masumiyet_4 (8)

MASUM&#;YET SON BÖLÜM ÖZET&#;

&#;lker’in &#;ok ziyareti, baz&#; sorulara cevap olup, ac&#;mas&#;z yalanlar&#;n sonunu getirirken yeni bir ac&#;mas&#;zl&#;&#;&#;n fitilini ate&#;ler.

Masumiyet_4 (5)

Ela’n&#;n yan&#;nda Bahar’a yakalanan &#;lker, savunmas&#;nda reddetti&#;i ili&#;kiyi kabul etmek zorunda kal&#;r.

Masumiyet_4 (6)

Fakat &#;lker’in aç&#;klamas&#;, Ela’n&#;n gururunu bir kez daha k&#;rar. O güne dek sadece k&#;z&#; için adalet aray&#;&#;&#;nda olan Bahar, madalyonun di&#;er yüzüyle; Ilgazlar’&#;n profesyonelce yürüttü&#;ü alg&#; operasyonuyla kar&#;&#; kar&#;&#;ya kal&#;r.

Masumiyet_4 (4)

Operasyonun, bir di&#;er kurban&#; ise &#;rem’dir. &#;rem’le ilgili ortaya ç&#;kan &#;ok delil, duru&#;man&#;n bile seyrini de&#;i&#;tirirken Harun, Hale ve Bahar aras&#;nda kartlar yeniden da&#;&#;t&#;l&#;r.

Masumiyet_4 (3)
Harun ve Bahar, k&#;zlar&#; için i&#;birli&#;i yapmak zorundad&#;r. Oklar&#;n &#;rem’i göstermesi, &#;lker ve Ela aras&#;ndaki dengeyi sarsar.

Masumiyet (8)
Ela, kafas&#;ndaki kar&#;&#;&#;kl&#;ktan kurtulman&#;n bir yolunu bulur ve gerçeklere do&#;ru kimsenin beklemedi&#;i büyük bir ad&#;m atar.

Masumiyet (5)
Üzerindeki büyük bask&#;y&#; ve &#;lker’in kendisinden uzakla&#;mas&#;n&#; kald&#;ramayan &#;rem’in att&#;&#;&#; ad&#;m ise Ela’n&#;nkinden çok daha büyük olur.

Masumiyet (1) (1)
Gerçe&#;in y&#;k&#;c&#; etkisi hayatlar&#; bir kez daha de&#;i&#;tirecektir.

Masumiyet (2) (1)

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

Masumiyet 5. bölüm full izle! Masumiyet 5.bölüm izle tek parça!

Masumiyet 5. bölüm FOX Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Masumiyet 5. bölümde Ela için yapbozun eksik parçalarını yerine koyar. Ela'nın hatırladıklarını kaldırması hiç kolay olmaz. Ela'nın eksik parçaları tamamlamaya başlaması Hale'yi harekete geçirir. Hale, oğlu İlker'i yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Gerçeklerle yeniden yüzleşen İlker gidecek mi, kalacak mı? Masumiyet 5.bölüm izleyemeyenler Masumiyet 5. bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor.

FOX Tv'de yayınlanan Masumiyet dizisi, 5. bölümüyle Çarşamba akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizinin başrollerinde; Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın ve Selen Uçe yer alıyor. Masumiyet 5. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

MASUMİYET 5.BÖLÜM FULL İZLE

Masumiyet dizisinin yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut, yönetmenliğini Ömür Atay, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor.

MASUMİYET 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI


MASUMİYET 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI


Genç bir kızın mağduriyetini ve güçlü bir aileye karşı dik duruşunu konu alan Masumiyet dizisi, her hafta Çarşamba akşamı saat 'da FOX Tv'de izleyenleriyle buluşuyor.

MASUMİYET 5. BÖLÜM ÖZETİ

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın'ın paylaştığı, büyük bir ilgiyle izlenen "Masumiyet"in bu akşam yayınlanacak bölümünde izleyicinin haftalardır beklediği an ekrana geldi.

ELA, HATIRLAMAYA BAŞLIYOR!

Masumiyet 5.bölümde Ela'nın hatırlamaya başlaması, olay gecesini aydınlatacak.

Ela ve İlker'in olay yerinde yaşadıkları yüzleşme, Ela için yapbozun eksik parçalarını yerine koyar. Ela'nın hatırladıklarını kaldırması hiç kolay olmaz.

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Ela ve İlker'in olay gecesinin yaşandığı evde buluşması hikayenin seyrinin değiştirecek.

İLKER YURT DIŞINA KAÇACAK MI?

Ela, İlker'in evine gittiğinde felaketle sonuçlanan olay gecesini hatırlamaya başlayacak. Ela'nın eksik parçaları tamamlamaya başlaması Hale'yi harekete geçirecek.

Duruşma günü yaklaşırken Hale, İlker'i yurt dışına kaçırmak için düğmeye basacak.

Bir yandan İrem'in şok intiharıyla, diğer yanda Ela'dan gördüğü tepkiyle köşeye sıkışan İlker, bir kez daha annesine sığınır.

Hale, oğlunu kurtarmak için düğmeye basar ve İlker'i yurt dışına kaçırmak için harekete geçer. Peki İlker gidecek mi?

Ela'nın kaybettiği bebeğini hatırlaması herkes için işin rengini değiştirirken, Hale'nin kaçış planı anne oğul için ya kurtuluş ya da sonun başlangıcıdır.

İREM, HALE'NİNİ OCAĞINA DÜŞER

Diğer yanda, Bahar ve Ela'nın zorbalığa karşı verdikleri sınav, İrem'in çektiği video sonrası yaşananlarla bir kez daha alevlenir. Ela yine hedefteki isimdir.

İntiharı sonrasında yaşananlarla birlikte İrem, Hale'nin ocağına düşer ve yeni bir hamle yapmak zorunda kalır.

Kızının, evliliği yüzünden sürüklendiği noktayı hazmedemeyen Harun, Bahar'la sessiz bir iş birliği içine girer.

24 Mart reyting sonuçları açıklandı! Çarşamba reyting sıralaması

BAHAR VE HARUN İŞ BİRLİĞİ YAPAR

Bahar ve Harun ise kızlarının arasındaki düşmanlığa rağmen, sessiz bir iş birliğine girecek.

Bahar da, kızlar arasındaki tehlikeli düşmanlığa rağmen Harun'a güvenmeyi seçer.

Yönetmenliğini Ömür Atay'ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı "Masumiyet", sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları saat 'de FOX'ta.

Sadakatsiz bölüm full izle!

Camdaki Kız oyuncuları ve karakterleri kimler? İşte 1.bölüm fragmanı

Sefirin Kızı son bölüm full izle!

Masumlar Apartmanı bölüm tek parça izle!

Kuruluş Osman son bölüm full izle!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası