motor koruma ilacı / ROTASA Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Motor Koruma Ilacı

motor koruma ilacı

Aracınızın en önemli aksamı motor kısmındaki bilgisayar ve diğer bölümlerde zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak toz, çamur, zift, yağ katmanları gibi kirlenmeler meydana gelir. Bu kirler zaman içerisinde bulundukları bölgede paslanmaya sebebiyet verir.

ROTASA nın sistem temizleyici ürünleri ile bu yüzeyler derinlemesine temizlenerek kirlerden arındırılır. Kirlerden ve yabancı maddelerden arındırılıp detaylı temizliği yapılan motor aksamları ROTASA nın motor koruyucu ilacı ile koruma altına alınır.

 

ROTASA  Motor Temizleme ve Korumayı Neden Yaptırmalısınız ?

 

Aracınızda meydana gelen kirlenmenin türü ve yüzeylerin cinsine bağlı olarak özel ROTASA koruma ürünleri ile aracınız en iyi şekilde temizlendikten sonra temizlenen yüzeyler en doğru şekilde koruma altına alınır.

ROTASA motor temizleme ve koruma üç aşamadan oluşur. Aracınızın kaput içinde yer alan elektronik aksamları sudan etkilenmemesi için koruma altına alınır. Motorun elektronik bağlantı soketlerinin suya karşı izalosyonu, ROTASA MOS2 koruma ve yağlama ürünü ile sağlanır. Aracınızın motoru ve motor içerisindeki metal aksamları kaput içi, radyatör, lastik ve hortumlar ROTASA nın motor temizliği için özel olarak ürettiği ürünü ile detaylıca temizlenir. Temizlik işlemi bittikten sonra  motor odası durulanır, hava ile kurutulup koruma altına alınır.

 işlem Süresi: Aracın kirlilik ve araç boyutuna bağlı olarak ortalama dakika sürer

Motor Temizleme Spreyi

Otomobillerin kalbi olarak nitelendirilen motorların sağlıklı ve güvenli şekilde çalışması birçok açıdan büyük önem taşır. Motor araç performansında büyük rol oynar. Bu sebeple araç motorunun düzenli olarak bakım ve temizliğinin yapılması gerekir. Motor temizleme spreyi bu noktada kullanıcılara kolay şekilde gerçekleştirebilecekleri etkili bir bakım sunar. Zaman içerisinde ısınan, yağ bulaşan ve sürekli olarak toza maruz kalan motorunuzun bakımını araç motor temizleme spreyi ile kendi kendinize basit şekilde yapabilirsiniz. Araba motor temizleme spreyi, motorunuzun çalışmasına olumsuz şekilde etki eden tüm kirleri temizleyerek motor performansının daima maksimumda olmasına yardım eder. Motor, motor blokları, hortumlar, radyatör ve plastik aksam gibi motorda bulunan parçalar sürekli olarak yağ, toz ve bazı atıkların yüzeye yapışması ile ciddi anlamda kirlenme ile karşı karşıya kalır. Temizlenmesi zor olan bu kalıntıları oto motor temizleme spreyi ile temizlemek oldukça zahmetsizdir. Siz de araç ve motor sağlığını korumak için otomobil motor temizleme spreyi kullanabilirsiniz.

Motor Temizleme Spreyi ile Kolay ve Etkili Bakım

Motor Temizleme Spreyi ile Kolay ve Etkili Bakım

Motor temizleyici sprey kullanımı motor temizliğini etkili şekilde gerçekleştirmenin yanı sıra temizlik sonrası tekrar kirlenmeyi geciktirici bir koruma da sağlar. Motor aksanlarına ve vidalara koruyucu ve yağlayıcı olarak da etki ederek temizlik sonrası bakım görevi de görür. Farklı formlarda bulunan motor temizleyiciler mevcuttur. Sprey temizleyicilerin yanı sıra motor temizleme sıvısı şeklinde ürünler ile de bir bez yardımıyla etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz. Motor temizleme spreyi ie motorda bulunan elektronik aksamların temizliği yapılabilir ve bu temizlik, koruyucu görev üstlenerek su ve kir geçirgenliğini düşürür. Motor temizleme spreyi kullanımı ile kaput içerisindeki ve motor odasında bulunan bütün parçaların temizliği basit şekilde yapılabilir. Motor temizleme spreyi ile yapacağınız temizlik sonrasında motorunuz ve diğer tüm aksamlar çok temiz ve parlak bir görünüme kavuşur. Doğrudan parçaların üzerine uygulanan araç motor temizleme spreyi bir fırça ve bez ile en küçük boşluklarda dahi etkili temizlik imkanı sunar.

Motor Temizleme Spreyi Seçenekleri ve Özellikleri

Motor Temizleme Spreyi Seçenekleri ve Özellikleri

Araba motor temizleme spreyi genel bir temizlik sağlasa da kullanım amaçlarına göre özelleşen temizlik ürünleri de bulunur. Bunlardan benzinli motor temizleme spreyi ve dizel motor temizleme spreyi, benzinli ve dizel motorların temizliğinde ayrı ayrı tercih edilen çeşitlerdir. Bu spreyler motor çevresine bulaşan benzin ve mazot kalıntılarının temizlenmesi için özel olarak üretilir. Motor yağı temizleme spreyi ise genel anlamda motorda ve kaput altına yapışan ve zift olan yağ kalıntılarını etkili şekilde çözebilen spesifik bir üründür. Bir diğer temizlik ürünü olan motor zincir temizleme spreyi, motor zincirinin yağlanmasından önce kullanıldığında çok daha etkili sonuçlar elde eder. Zincirin aşınmasını düşürerek motor performansını ve ömrünü arttırır. Motor temizleme spreyi kullanımı oldukça basit ve zahmetsizdir. Sanayiye gitmeye gerek kalmadan dilediğiniz yerde bu ürünler sayesinde etkili bir temizlik yapabilirsiniz. Pahalı bakımların yerine motor yıkama spreyi fiyatı bu anlamda size avantaj sağlar.

Motor Temizleme Spreyi Fiyatları

Motor Temizleme Spreyi Fiyatları

Motorunuzun sağlığı açısından hayati öneme sahip olan temizlik ve bakım işlemleri motor temizleyici sprey kullanımı ile oldukça uygun fiyatlara sağlanabilir. Motor temizleyici sprey ml seçeneği tek ürünle birden fazla temizlik fırsatı sunar. Bu sayede uzun süreli kullanım ile tasarruf yapabilirsiniz. Motor temizleme spreyi tavsiye edilen bir ürün olarak, motor arızalarının riskini düşürerek ve motorunuzu koruyarak sizi olası çok daha maliyetli tamir işlemlerinden kurtarır. Cebinizi düşünen motor temizleyici sprey fiyatı aralıkları ile bu etkili temizliğe çok uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Motor temizleme spreyi fiyat olarak kullanıcılarının yüzünü güldürür. Sayfada bulunan ve kullanıcılar tarafından yapılan motor temizleme spreyi yorum bölümünü okuyarak ürün hakkında daha çok bilgi edinerek bu ürüne daha güvenli şekilde sahip olabilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir