ışın karaca şarkıları / Kategori:Işın Karaca şarkıları - Vikipedi

Işın Karaca Şarkıları

ışın karaca şarkıları

Işın Karaca kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne, şarkıları neler? 14 Mayıs Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler konuğu Işın Karaca kimdir?

14 Mayıs Cumartesi Şarkılar Bizi Söyler konuğu Işın Karaca kimdir? Işın Karaca kaç yaşında, aslen nereli, mesleği ne, şarkıları nelerdir? Işın Karaca evli mi? Işın Karaca 'nın çocuğu var mı, ismi nedir? Işın Karaca tüm şarkılarının isimleri nelerdir? Işın Karaca aslen nereli? Işın Karaca'nın tüm şarkıları ve tüm albümleri nelerdir?

IŞIN KARACA KİMDİR?

Işın Funda Büyükkaraca ya da sahne adıyla Işın Karaca (d. 7 Mart , Londra), Kıbrıs Türkü şarkıcı.

Londra'da doğan Işın Karaca, öğrencilik yıllarında başladığı müzik hayatını Londra IV King Edward Okulu'nda tiyatro okurken de sürdürdü.

Işın Karaca 14 Mayıs Cumartesi tarihinde Kanal D'de yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olmuştur.

Yaşamı

yılında Londra'da doğdu. Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ile Afyonlu emlakçı olan Ali Büyükkaraca'nın ilk çocukları olarak dünyaya gelmiştir. İngiltere'de Müzikal Tiyatro üzerine eğitim gördü. 19 yaşında yaptığı Soner Kıvanç ile yaptığı ilk evlilikten Erda Kıvanç () adında bir oğlu vardır. İlk eşinden daha sonra boşandı. Aranjör Erdem Yörük ile 12 yıl süren birlikteliği olmuştur. Stilist, sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan'la 'dan beri birlikteliğini yılı kasım ayı sonunda noktalamıştır. Tekrar barışan çift, 30 Mayıs tarihinde evlenmiştir. İkinci çocuğu Mia yılında dünyaya gelmiştir. İkinci eşi Sedat Doğan ile Eylül tarihinde boşanmaya karar vermişlerdir. Boşanma davası sırasında barışan çift daha sonra tekrar ayrılarak, 6 kasım günü anlaşarak boşanmıştır. Işın Karaca 28 Aralık tarihinde ise Tuğrul Odabaş ile evlendi. 'de ve 'da eski eşi Sedat Doğan Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanmış ve cezaevine girmiştir. Nisan 'da Karaca'nın, boşandığı eski eşinden kalan 1 milyon liralık borcu ödemek için uğraştığı öğrenildi. Kasım 'da Karaca, Tuğrul Odabaş'tan tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Müzik kariyeri

Müzikal kariyerine 'da kurulan "Panic Attack"adlı grubun solistliğini üstlenerek başladı fakat grup hiçbir albüm çıkaramadan dağıldı. Sanıldığının aksine Işın Karaca ilk Sezen Aksu'nun değil, Yıldız Tilbe'nin vokalistliğini yapmıştır. Hülya Avşar sayesinde Sezen Aksu le tanışarak vokalistliğini yapmaya başlamıştır. 'de Disney'in animasyon çizgi filmi Herkül'ün Türkçe film müziklerinden "Kutsal Gerçek I-II-III", "Sıfırdan Oldu", "Söyleyemem", "Bir Yıldız Doğuyor" adlı şarkıları Melis Sökmen, Tuba Önal, Sibel Gürsoy, Yonca Karadağ gibi isimlerle beraber yorumladı. Müziklerin Alan Menken'e, orijinal sözlerin David Zippel'e ait filmin müziklerinin Türkçe söz yazarı ise Işın Karaca'dır. İki kere Eurovision Türkiye elemelerine katıldı. yılında 'Bir Kırık Sevda' ve yılında 'Kaderimsin' adlı şarkılarla Türkiye elemelerini kazanamadı ama OGAE İkinci Şans Yarışmasında Türkiyeyi temsil etti. "Bir Kırık Sevda" yılında puanla 7. olurken, "Kaderimsin" yılında 52 puanla oldu. Sezen Aksu'nun "Oh Oh" ve "Allahın Varsa" adlı kliplerinde oynadı. yılında Fresh B'nin "Gerçek Kal" albümünde "Geçmişe Yolculuk" adlı şarkıya düet yaptı. 'e kadar Sezen Aksu'nun vokalistliğini sürdürdü.

Üç albüm dışında birçok projeye de katkıda bulunmuştur. Tema Vakfının Bir Milyar Meşe projesi için bestelenen "Meşe Şarkısı"nı diğer sanatçılarla beraber yorumladı. Birçok reklam jingle'ı seslendiren sanatçı; Coca Cola, Saray Halı, Piyale, Aria, Powertürk gibi markaların reklamlarını seslendirdi.

Anadilim Aşk ()

İlk albümü Anadilim Aşk'ı 28 Kasım tarihinde piyasaya sürdü. İkisi hariç bütün şarkıların sözlerinin ve tüm müziklerin Sezen Aksu'ya ait olduğu albümle büyük başarı sağladı ve tüm Türkiye tarafından tanınır oldu. Albümün çıkış parçası "Tutunamadım" ve ardından "Başka Bahar" birer hit oldu.

İlk albüm yayınlandıktan sonra birçok projeye de imza attı. Selmi Andak'ın "Uluslararası Ödüllü Selmi Andak Şarkıları" albümünde "Ve Ben Yalnız"'ı yorumladı. Hakkı Yalçın'ın söz verdiği şarkılardan oluşan "O Şarkılar Hakkı Yalçın Şarkıları" albümünde "Sen Gittin mi Ben Ölürüm"ü yorumladı. Şarkıya İstanbul metrosunda 7 Nisan 'te klip çekildi. Alpay'la "Sessiz Kalma" düeti yaptı. Şarkıya çekilen klipte Işın Karaca da rol aldı. Remix versiyonun klibinde ise önceki klibin görüntüleri kullanıldı. Marşlardan oluşan "Yeni Türkiye Coşku Dolu" adlı albümde "Yeni Türkiye" adlı şarkıyı seslendirdi. yılında Ezel Akay'ın filmi Neredesin Firuze'nin film müziklerinden "Aynı Cemin Bülbülüyüm" adlı şarkıyı seslendirdi. Ayrıca bu filmde konuk şarkıcı olarak da yer aldı. Yine yılında Erdem Yörük, Eda Özülkü ve Metin Özülkü'yle beraber Masalcılar adlı grubu kurdu. Grup çocuklara masal anlatan ilk albümleri olan "Masalcılar - 1"i piyasaya sürdü. Grup her ne kadar bu projeyi seri haline getireceklerini söylediyse de hatta bunu albüm kapağına bile yazdıysa da, ikincisini hiçbir zaman çıkarmadılar.

İçinde Aşk Var ()

İlk defa kendi bestesine de yer verdiği ikinci albümü İçinde Aşk Var'ı 19 Aralık tarihinde çıkardı. Aysel Gürel, Suat Suna, Ümit Sayın gibi çeşitli isimlerle çalıştığı albümde sadece 2 tane Sezen Aksu şarkısı vardır. Çıkış şarkısı Yetinmeyi Bilir Misin? bir hit olmuştur. İkinci klip şarkısı "Bekleyelim de Görelim" de büyük bir başarı yakalamıştır. Son video ise bir Sezen Aksu cover'ı olan Onno Tunç şarkısı "Hoşgörü" olmuştur.

yılında Polis Teşkilatının Kuruluş Günü için yapılan "Görev Başındayız"da Özcan Deniz ile düet yaptı. Şarkıya çekilen ve Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk gibi ünlü isimlerin de yer aldığı klipte Işın Karaca da yer aldı. yılında Mehmet Tokat'ın şiir albümü "İnadına Seveceğim"de "Yalnızlığın Adresi" adlı şarkıyı yorumladı. Aynı yıl Ali Kocatepe'nin 41'inci sanat yılını kutladığı "41 Kere Maşallah" adlı albümde yıllar önce Nükhet Duru'nun seslendirdiği "Ben Sana Vurgunum"u tekrar yorumlamıştır. Rap şarkıcısı Ogeday albümü "Mecburi İstikamet"te "Eski Bir Resim" adlı şarkıya düet yaptı. Okul yaptırmayı ve okulların fiziksel koşullarını iyileştirmeyi hedefleyen "Yaşasın Okulumuz" adlı proje için yapılan sözü ve müziği Ahmet Özden'e ait şarkıyı Burcu Güneş, Yavuz Bingöl, Fatih Erkoç ve Özcan Deniz'le beraber seslendirmiştir.

Başka 33/3 ()

2 yıllık bir aradan sonra 16 Haziran tarihinde üçüncü albümü Başka 33/3'ü piyasaya sürdü. Bu albümde çoğunlukla Alper Narman ve Fettah Can ile çalıştı. Bir tane de kendi bestesinin yer aldığı albümün çıkış parçası "Mandalinalar" bir hit olmuştur. İkinci klip şarkısı ise "Kalp Tanrıya Emanet" oldu. Bu albümün önceki albümlerinden en önemli farkı ise artık Sezen Aksu ile çalışmıyor olması. Sezen Aksu vokalisti olarak tanınan Karaca, bu albümde Aksu ile çalışmaması ile ilgili olarak Sezen Aksu okulundan bir dönem uzaklaştırıldığını söylüyor.

yılında Dolapdere Big Gang'in Just Feel albümünde "The Final Countdown" şarkısını seslendirdi. Bu şarkı Işın Karaca'nın yayımlanmış bir albümde seslendirdiği ilk ingilizce şarkıdır.

'in başında Ogeday ile ortak çalışması olan Maxi Single çıktı. Bu singleda "Eski Bir Resim" adlı şarkının RnB, Electribe, House, Reggaeton ve Electronic tarzında remiksleri yer alıyor. Haziran ayında atv'nin Elif dizisinin jenerik müziği için Esmeray'ın hit şarkısı "Unutama Beni"nin coverını seslendirdi.

Uyanış ()

Dördüncü stüdyo albümü Uyanış 29 Mayıs tarihinde yayınlandı. Sibel Alaş, Zeki Güner, Erol Temizel, Erdem Yörük gibi isimlerle çalıştı. Bu albümde Işın Karaca yoğunluklu olarak besteci ve söz yazarı olarak yer alıyor. Albüm geleneksel pop tarzının dışında R&B ve elektronik tarzında farklı soundlara sahiptir. Albümün ilk klibi "Bilmece" olmuştur. Şarkıya Hint filmleri tarzında bir klip çekilmiştir. Albümün ikinci ve son klibi ise Sedat Doğan ve Cem Başeskioğlu tarafından kliplendirilen "Uyanış" olmuştur.

Arabesque ()

Karaca, beşinci albümü için farklı bir tarz denedi. Arabesk tarzındaki Arabesque: Geçmiş, Geçmemiş Hiç albümü 22 Nisan 'da SM Gold ve Akış Production etiketiyle yayınlandı. Albümde 80'li 90'lı yıllarda Türkiye'de sevilen arabesk şarkıları, ayrıca Göksel'in de Arka Bahçem albümünde seslendiği Kibariye'nin hit şarkısı "Kim Bilir"i de seslendirdi. Karaca'nın arabesk tarzda şarkı söylemesine yardımcı olmak için Selami Şahin, Işın Karaca'nın vokal koçluğunu üstlenmiştir. Albümdeki şarkıların düzenlemesi Selim Çaldıran tarafından yapılmıştır. Albüm, Karaca'nın son üç albümünde olduğu gibi akustik olarak kaydedilmiştir. "Ben Sevdalı, Sen Belalı" şarkısında Hüsnü Şenlendirici konuk olmuştur.

yılının Mart ayında, eski ve yeni nesil sanatçıları bir araya getiren Zerrin Özer'in prodüktörlüğünü yaptığı Her Devrin Devleri projesinde yer almış, Berkant ile düet yaptıkları "Kırmızı Ruj" şarkısı albümün çıkış şarkısı olmuştur.

Işın Karaca Undercover

yılından bugüne; Jazz, funk, soul ve yabancı pop parçalarından oluşan çok özel bir repertuvarla Taksim Balans Performance Hall'da konserler veriyor.

Oyunculuk kariyeri

yılında Sen Ne Dilersen adlı sinema filmine oynadı. Başrollerini Işık Yenersu, Zeynep Eronat, Yıldız Kenter, Fikret Kuşkan gibi isimlerin paylaştığı Cem Başeskioğlu'nun yönettiği filmde Marika rolüyle başarılı bir performans sergiledi.

Boğaçhan Dündar'ın yönettiği ve 15 Ocak tarihinde vizyona giren Romantik-Komedi türündeki "Gelecekten Bir Gün" filminde Hayrettin Karaoğuz, Hande Subaşı, Arda Kural, Rasim Öztekin, Murat Serezli ve Neco gibi oyuncularla birlikte rol aldı. Kariyerindeki ikinci uzun metraj olan bu filmde Işın Karaca, filmdeki esas kızı canlandıran Hande Subaşı'nın halası Filiz rolünde.

Televizyon

yılında atv ekranlarında yayınlanan kendi adını taşıyan "Işın Show" adlı show programını sundu. Yedi bölüm yayınlanan programda müzisyen konuklarıyla birçok düet yaptı. Program 19 Ağustos tarihinde sona erdi.

Kanal D'de yayınlanan Haziran Gecesi adlı dizide konuk sanatçı olarak yer almıştır.

yılında Elmax kanalında yayınlanan anneler arası güzellik yarışması "Kadın Her Yaşta Güzeldir"i Vatan Şaşmaz'la beraber sundu. Aynı yıl Show TV'de yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada Vatan Şaşmaz'ın koçluğunu üstlendi. İkili yarışmayı dördüncülükle tamamladı. Yine aynı yıl TürkMax'da yayınlanan "Haydi Söyle" isimli müzik yarışmasını sundu.

atv'de yayınlanan Altın Kızlar dizisinin 17 Mayıs tarihinde yayınlanan 4. bölümünde hemşire Binnaz rolüyle konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kasım 'den beri TRT Müzik kanalında Başucu Şarkıları müzik programını her perşembe gecesi sürdürmektedir.

Sosyal sorumluluk projeleri

yılında, İzmit depreminde hasar gören Gölcük Kız Meslek Lisesinin kütüphanesinin tamirine yardımcı oldu. 31 Temmuz yılında bir yardım konseri verdi ve gelirini okula bağışladı. 19 Nisan tarihinde açılışını yaptığı kütüphaneye kendi adı verildi.

yılında, okul yapmayı ya da mevcut okulların durumlarını iyileştirmeyi amaçlayan Yaşasın Okulumuz projesinde yer aldı. Proje için yapılan şarkıyı diğer sanatçılarla beraber seslendirdi ve "Sen" şarkısını da bu albümde yer aldı. Ayrıca Show TV'de yayınlanan yardım gecesinde katılarak yardım topladı.

Nisan 'de Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KACUV)'un kanserli çocukların tedavisi için hijyenik evler kurulmasını amaçlayan "Aile Evi" projesinde "Gel Sende Katıl Umudun Şarkısına" şarkısını diğer sanatçılarla beraber seslendirdi.

Yazarlık

2 Mart 'ten bugüne resmi web sitesinde yayınlanan "Kaleminden" adlı blog'unda projeleri hakkında haberlerin yanı sıra, toplumsal olayalar karşısındaki kendi görüşlerini de yazıyor. Küresel ya da ulusal problemlerin yer aldığı makaleler politikadan sanat yaşamına geniş yelpazede konuları içeriyor. Şu ana kadar 66 makale yayınlamıştır.

yılında bir kitap yazdığını söyleyen Karaca, daha sonra bunun bir diyet kitabı olduğunu açıklamıştır. "Büyümek İçin Küçülmek Lazım" adlı kitabı 36 bedene zayıfladığında yayınlayacak. Beş yıllık kilo verme hikâyesinin anlatılacağı kitapta okuyuculara tavsiyeler de yer alacak.

yılında funduszeue.info web sitesinde köşe yazarlığına başladı ve 18 Temmuz 'den bugüne köşe yazıları yazıyor. Köşe yazısında genellikle kadın-erkek ilişkileri üzerine yazıyor.

yılı yaz aylarından itibaren funduszeue.info adlı web sitesi için köşe yazarlığı yapmaktadır.

Albümler

  • Anadilim Aşk (28 Kasım , Power Records)
  • İçinde Aşk Var (16 Aralık , İmaj Müzik)
  • Başka 33/3 (19 Haziran , Seyhan Müzik)
  • Uyanış (29 Mayıs , Seyhan Müzik)
  • Arabesque (22 Nisan , Seyhan Müzik)
  • Arabesque II (7 Temmuz , Seyhan Müzik)
  • Her Şey Aşktan (8 Mayıs , Seyhan Müzik)
  • Ey Aşkın Güzel Kızı (3 Şubat , Seyhan Müzik)
  • Eyvallah (1 Aralık , Akış Production)

Şarkılar Bizi SöylerIşın KaracaGündemMagazinHaberler

Işın Karaca 7 Mart tarihinde Londra’da d&#;nyaya gelmiştir. &#;ğrencilik yıllarında başladığı m&#;zik &#;alışmalarına, Londra IV King Edward Okulu İngiliz Dili ve Edebiyatı Tiyatro b&#;l&#;m&#;nde okurken de devam etmiştir. Kıbrıs’ta restoran işleten annesinin yanına tatile giden Karaca’yı, şarkı s&#;ylemeyi &#;ok sevdiğini bilen annesi sahneye davet etmiştir. O gece hobi olarak başlayan bu iş onun t&#;m yaşamını kaplamaya başlamış ve ardından Kıbrıs’tan İstanbul’a yatay ge&#;iş yapmaya karar vermiştir. Karaca, M&#;zikal kariyerine Panik Atak grubu &#;yesi olarak başlamış, grup daha sonra alb&#;m yapamadan dağılmıştır. Işın Karaca ilk Yıldız Tilbe'nin vokalistliğini yapmış ardından H&#;lya Avşar sayesinde Sezen Aksu le tanışarak vokalistliğini yapmaya başlamıştır. İki kere Eurovision T&#;rkiye elemelerine katılan Karaca, yılında 'Bir Kırık Sevda' ve yılında 'Kaderimsin' adlı şarkılarla T&#;rkiye elemelerini kazanamamış ama OGAE İkinci Şans Yarışmasında T&#;rkiye’yi temsil etmiştir. Şarkıcı 'e kadar Sezen Aksu'nun vokalistliğini s&#;rd&#;rm&#;şt&#;r. Bir&#;ok reklam jingle'ı seslendiren sanat&#;ı; Coca Cola, Saray Halı, Piyale, Aria, Powert&#;rk gibi markaların reklamlarını seslendirmiştir. İlk alb&#;m&#; Anadilim Aşk'ı 28 Kasım tarihinde piyasaya s&#;rd&#;ren Karca, ikisi hari&#; b&#;t&#;n şarkıların s&#;zlerinin ve t&#;m m&#;ziklerin Sezen Aksu'ya ait olduğu alb&#;mle b&#;y&#;k başarı sağlamış ve t&#;m T&#;rkiye tarafından tanınır olmuştur. Alb&#;m&#;n &#;ıkış par&#;ası "Tutunamadım" ve ardından "Başka Bahar" şarkıları hit olmuştur. İlk alb&#;m yayınlandıktan sonra bir&#;ok projeye de imza atmıştır. Hakkı Yal&#;ın'ın s&#;z verdiği şarkılardan oluşan "O Şarkılar Hakkı Yal&#;ın Şarkıları" alb&#;m&#;nde "Sen Gittinmi Ben &#;l&#;r&#;m"&#; yorumlamış ve şarkıya İstanbul Metrosunda 7 Nisan 'te klip &#;ekilmiştir. İlk defa kendi bestesine de yer verdiği ikinci alb&#;m&#; İ&#;inde Aşk Var'ı 19 Aralık tarihinde &#;ıkarmış &#;ıkış şarkısı Yetinmeyi Bilir misin? bir hit olmuştur. yılında Mehmet Tokat'ın şiir alb&#;m&#; "İnadına Seveceğim"de "Yalnızlığın Adresi" adlı şarkıyı yorumlamış aynı yıl Ali Kocatepe'nin 41'inci sanat yılını kutladığı "41 Kere Maşallah" adlı alb&#;mde yıllar &#;nce N&#;khet Duru'nun seslendirdiği "Ben Sana Vurgunum"u tekrar yorumlamıştır. Okul yaptırmayı ve okulların fiziksel koşullarını iyileştirmeyi hedefleyen "Yaşasın Okulumuz" adlı proje i&#;in yapılan s&#;z&#; ve m&#;ziği Ahmet &#;zden'e ait şarkıyı Burcu G&#;neş, Yavuz Bing&#;l, Fatih Erko&#; ve &#;zcan Deniz'le beraber seslendirmiştir. Karaca, d&#;rd&#;nc&#; st&#;dyo alb&#;m&#; Uyanış’ı 29 Mayıs tarihinde yayınlamıştır. Alb&#;m geleneksel pop tarzının dışında R&B ve elektronik tarzında farklı soundlara sahiptir. Alb&#;m&#;n ilk klibi "Bilmece" olmuş ve şarkıya Hint filmleri tarzında bir klip &#;ekilmiştir. Şarkıcı Hi&#; alb&#;m&#;n&#; 22 Nisan 'da SM Gold ve Akış Production etiketiyle yayınlamıştır. Alb&#;mde 80'li 90'lı yıllarda T&#;rkiye'de sevilen arabesk şarkıları, ayrıca G&#;ksel'in de Arka Bah&#;em alb&#;m&#;nde seslendiği Kibariye'nin hit şarkısı "Kim Bilir"i de seslendirmiştir. Alb&#;mdeki şarkıların d&#;zenlemesi Selim &#;aldıran tarafından yapılmıştır. Alb&#;m, Karaca'nın son &#;&#; alb&#;m&#;nde olduğu gibi akustik olarak kaydedilmiştir. "Ben Sevdalı, Sen Belalı" şarkısında H&#;sn&#; Şenlendirici konuk olmuştur. yılının Mart ayında, eski ve yeni nesil sanat&#;ıları bir araya getiren Zerrin &#;zer'in prod&#;kt&#;rl&#;ğ&#;n&#; yaptığı Her Devrin Devleri projesinde yer almış, Berkant ile d&#;et yaptıkları "Kırmızı Ruj" şarkısı alb&#;m&#;n &#;ıkış şarkısı olmuştur.

Son Güncellenme:

Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen programı Şarkılar Bizi Söyler'e bu akşam Işın Karaca da konuk oluyor. Işın Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli sorularını haberimizde cevapladık. İşte Işın Karaca'nın hayatına yönelik merak edilenler

Haberin Devamı

IŞIN KARACA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

yılında Londra'da doğdu. Kıbrıslı restoran işletmecisi Şeniz Büyükkaraca ile Afyonlu emlakçı olan Ali Büyükkaraca'nın ilk çocukları olarak dünyaya gelmiştir. İngiltere'de Müzikal Tiyatro üzerine eğitim gördü. 19 yaşında yaptığı Soner Kıvanç ile yaptığı ilk evlilikten Erda Kıvanç () adında bir oğlu vardır. İlk eşinden daha sonra boşandı. Aranjör Erdem Yörük ile 12 yıl süren birlikteliği olmuştur. Stilist, sanat ve klip yönetmeni Sedat Doğan'la 'dan beri birlikteliğini yılı kasım ayı sonunda noktalamıştır. Tekrar barışan çift, 30 Mayıs tarihinde evlenmiştir. İkinci çocuğu Mia yılında dünyaya gelmiştir. İkinci eşi Sedat Doğan ile Eylül tarihinde boşanmaya karar vermişlerdir. Boşanma davası sırasında barışan çift daha sonra tekrar ayrılarak, 6 kasım günü anlaşarak boşanmıştır. Işın Karaca 28 Aralık tarihinde ise Tuğrul Odabaş ile evlendi. 'de ve 'da eski eşi Sedat Doğan Brezilya'da hırsızlık yaparken yakalanmış ve cezaevine girmiştir. Nisan 'da Karaca'nın, boşandığı eski eşinden kalan 1 milyon liralık borcu ödemek için uğraştığı öğrenildi. Kasım 'da Karaca, Tuğrul Odabaş'tan tek celsede anlaşmalı olarak boşandı.

Haberin Devamı

Müzik kariyeri

Müzikal kariyerine 'da kurulan "Panic Attack"  adlı grubun solistliğini üstlenerek başladı fakat grup hiçbir albüm çıkaramadan dağıldı. Sanıldığının aksine Işın Karaca ilk Sezen Aksu'nun değil, Yıldız Tilbe'nin vokalistliğini yapmıştır. Hülya Avşar sayesinde Sezen Aksu le tanışarak vokalistliğini yapmaya başlamıştır. 'de Disney'in animasyon çizgi filmi Herkül'ün Türkçe film müziklerinden "Kutsal Gerçek I-II-III", "Sıfırdan Oldu", "Söyleyemem", "Bir Yıldız Doğuyor" adlı şarkıları Melis Sökmen, Tuba Önal, Sibel Gürsoy, Yonca Karadağ gibi isimlerle beraber yorumladı. Müziklerin Alan Menken'e, orijinal sözlerin David Zippel'e ait filmin müziklerinin Türkçe söz yazarı ise Işın Karaca’dır. İki kere Eurovision Türkiye elemelerine katıldı. yılında 'Bir Kırık Sevda' ve yılında 'Kaderimsin' adlı şarkılarla Türkiye elemelerini kazanamadı ama OGAE İkinci Şans Yarışmasında Türkiyeyi temsil etti. "Bir Kırık Sevda" yılında puanla 7. olurken, "Kaderimsin" yılında 52 puanla oldu. Sezen Aksu'nun "Oh Oh" ve "Allahın Varsa" adlı kliplerinde oynadı. yılında Fresh B'nin "Gerçek Kal" albümünde "Geçmişe Yolculuk" adlı şarkıya düet yaptı. 'e kadar Sezen Aksu'nun vokalistliğini sürdürdü.

Üç albüm dışında birçok projeye de katkıda bulunmuştur. Tema Vakfının Bir Milyar Meşe projesi için bestelenen "Meşe Şarkısı"nı diğer sanatçılarla beraber yorumladı.

Haberin Devamı

IŞIN KARACA ALBÜMLERİ

Anadilim Aşk (28 Kasım , Power Records)
İçinde Aşk Var (16 Aralık , İmaj Müzik)
Başka 33/3 (19 Haziran , Seyhan Müzik)
Uyanış (29 Mayıs , Seyhan Müzik)
Arabesque (22 Nisan , Seyhan Müzik)
Arabesque II (7 Temmuz , Seyhan Müzik)
Her Şey Aşktan (8 Mayıs , Seyhan Müzik)
Ey Aşkın Güzel Kızı (3 Şubat , Seyhan Müzik)[23]
Eyvallah (1 Aralık , Akış Production)

Işın Karaca kimdir, ka&#; yaşında? Işın Karaca nereli? İşte alb&#;mleri

Son Dakika Haberler

CaddeIşın Karaca kimdir, ka&#; yaşında? Işın Karaca nereli? İşte alb&#;mleri

-

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası