trendyol hangi kargo şirketi / Trendyol hangi kargo ile çalışıyor - [KARGO TAKİP] | Türkiye'nin Kargo Takip Merkezi

Trendyol Hangi Kargo Şirketi

trendyol hangi kargo şirketi

kaynağı değiştir]

Trendyol'un ’de kurduğu taşıma ağı.

Trendyol Go[değiştir kaynağı değiştir]

bin dolar sermaye ile kurulan Trendyol, ’de Tiger Global ile Kleiner Perkins’ten ve ’te EBRD’den yatırım aldı.[5]

Alibaba Group, ’de Trendyol’a ortak oldu. Ağustos ’de sonuçlandırdığı yatırım turunda 1,5 milyar dolarlık yatırım aldı. Amerikan yatırım fonu General Atlantic ve Japonya merkezli SoftBank Vision Fund 2 liderliğinde gerçekleşen yeni yatırım turuna Berlin merkezli Princeville Capital, ADQ (BAE) ve Katar Yatırım Otoritesi (QIA) de katıldı. Böylelikle Trendyol'un değerlemesi 16,5 milyar dolara yükseldi.

İşleyişi[değiştir kaynağı değiştir]

İkinci el ürün platformu Dolap, ’da kuruldu ve ’de Trendyol’a satıldı. Kullanıcılarının kullanmadığı ya da az giydiği ve elinden çıkarmak istediği kıyafetleri satışa çıkardığı platformda, farklı kategoride 25 milyon civarında ürün olduğu düşünülüyor.

Trendyol Express[değiştir

Trendyol hangi kargo ile çalışıyor?

Trendyol hangi kargo firmalarıylaçalışıyor veya Trendyol'un çalıştığı kargo firmalarının isimleri belli mi soruları e-ticaret üzerinden alışveriş yapan müşteriler tarafından merak ediliyor. 

Türkiye'nin en büyük e-ticaret alışveriş platformlarından biri olan Trendyol'da alışveriş yapmak isteyenler teslimak konusunda haklı bazı endişelere sahip.

Birçok vatandaş yapacağı alışveriş sonrasında aldığı ürünlerin kendilerine sağlıklı bir şekilde ulaştırılıp ulaştırılamayacağı konusunda endişelidir. Çünkü, birçok kargo şirketi özellikler de bu pandemi sürecinden dolayı sağlıklı bir şekilde hizmet veremiyor.

Müşterilerine sağlıklı bir şekilde hizmet üretemeyen kargo şirketleri ister istemez vatandaşın da seçici olmasına neden oluyor. 

Vatandaşlar artık internet üzerinden alışveriş yapmadan önce hangi kargo firmasıyla çalışılacağını önceden öğrenmek istiyor. 

Trendyol'da da alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar ürünlerini evlerine teslime edecek kargo firmalarının isimlerini merak ediyor. 

Trendyol hangi kargo ile çalışıyor?

Trendyol şu anda MNG Kargo, Yurtiçi Kargo ve Horoz Lojistik ile anlaşmalıdır. 

Bu iki kargo firmasıyla çalışan Trendyol'un kapıda ödeme gibi seçenekleri şimdilik bulunmuyor. 

Kargo şirketlerinin memnuniyet durumu ve gelen şikayetleri ise internetten biraz daha araştırma yaparak bulabilirsiniz. 

Çünkü bazı kargo şirketleri gerçekten işini düzgün yapamıyor.

Ancak bazıları da her türlü olumsuzluğa rağmen müşterisini memnun etmeyi başarıyor. 

Trendyol'da ücretsiz kargo seçeneği var mı?

Trendyol'un Elite üyelerine 30 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsizdir. 

Öte yandan butiğe özel “Kargo Bedava” kampanyaları da düzenlenmektedir.

Bu arada önemli bir not eklemekte fayda var;  Trendyol ile çalışan kargo firmaları sadece iş günlerinde teslimat yapıyor.

Trendyol kargo adresten teslim alıyor mu?

İade etmek istediğiniz bir ürünün evden alınmasını istiyorsanız aşağıdaki firmaların önündeki telefon numaralarından arayarak iade işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yurtiçi Kargo Çağrı Merkezi’ni ( 99 99) , MNG Kargo Çağrı Merkezi’ni ( 06 06) veya Horoz Lojistik Çağrı Merkezi'ni ( 33 50 ) arayarak adresinize kurye talep edebilirsiniz.

Trendyol kargoTrendyol

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir